The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
NFS-ben ismertem egy srácot, szintén tripla néven szintén állandóan nyomta a nitrót, ment mint az őrült, de ügyesen

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

x360 controller, és mentek goldra a nagyrészük szintezés közbe

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

cenobite
Uhh.. mivel játszol? Kormány? Mert én X360 után tudtam az ezüstöket begyűjteni, előtte a bronz is lehetetlen volt bill-el.

gamertag: kenobita

cenobite
"We the people..." kérünk patch-et, a csaló gazembergézengúz AI ellen!. 😊 De tényleg.

Norbi1990
Igen, ez így megy. Az AI nagy büdös csaló! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha gyenge a kocsi, akkor annyira nem 😄

Hát platinára télleg nehéz a játék de hogy alapjában véve meg nagyon könnyü én szerintem,jó van 1-2 nehéz küldetés de amúgy alapjában véve könnyü.

Megtaláltam Tucson-t 😄

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

cenobite
Megint picsogok (nyugodtan lehet a nevem official picsogó). Továbbra is tartom, hogy a főszál küldetések ge.ik.Meg lethet csinálni, kinek hogy vérmérséklete szerint. A játék csillagos 5, de a nehézségen állítthattak volna az ilyen nyomingereknek mint én. Ki is lépek, inkább.... egyéb

Véletlenszerü,szerencse kell hozzá, meg sok idő.

Szabi
a dirt versenyen amit most nemrég mentem, volt ahol 10-15 mp-es előnyöket tudtam vágni a pályán.. aztán a következő ellenörzőpoontnál már a seggemben voltak, peddig végig padlógázon mentem és nem is hibáztam.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Sziasztok

tetszik a game ezért szoktam streamelni ezen a linken:
http://www.twitch.tv/blad666666
szívesen látom a watchereket már ha érdekel valakit <#nevetes2>

THE CREW STREAMem: http://www.twitch.tv/blad666666

A platina alkatrészek szintjét mi alapján dönti el a rendszer? Van valami módszer amivel tuti kiadja az 50-es alkatrészt vagy teljesen random az égész és csak szerencse kell hozzá?

Uplay , Origin: HUN_Munyez

Norbi1990
Haha ezen a versenyen milyeneket csal a játék 😄
Nálam az a Mustang állandóan az autópálya közepén ment ahol lehetett és az összes létező villanyoszlopot kidöntötte és még így is gyorsabb volt nálam!!!!!!! Egyszer véletlen nekimentem én is egy oszlopnak, viszont nekem mínusz 20kmh-t jelentett 😄
Thx, megvan.
Na úgylátszik az újratelepités megoldotta a problémát.
Overburner
Egyik Raid és Circuit kocsin sincs tuningolható elem. :I Ha minden igaz az AI cseszik bele hogy milyen a terep, pl havon nem is csúsznak semennyivel jobban mint amúgy. Majd lesz egy ilyen jó versenyke 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.10. 20:03:58

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Szabi
pff, a raid silveradon nincs semmi válaszható tuning elem o.0

az viszont zseniális ahogy a füvön is gyorsabb a gyengébb autó egyenesben.. 😄

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.10. 20:00:39

Overburner
Ja kormánnyal kezdtem első napon azóta pihen a kormány de majd előveszem kocsikázni 😄

Meridius #6679 FullStock kocsikat is lehet fényezni illetve felniket módositani de csak official.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.10. 19:57:58

maffioso
Köszönöm. Ünnepek után akkor lehet beruházok rá, nagyon nem hagy nyugodni. (vagy ha esetleg steam sale lesz karácsonykor)

\"If in doubt, flat out!\"

Át lehet váltani metál fényezésre, legalábbis ha már más kocsira is vettél olyat.
Full stock járművet át lehet valahogy színezni? Annyira nem jön be az Impala pimp-fényezése, garázsban meg csak az original színt tudom kiválasztani.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.12.10. 19:51:35
Hát még nem teljesen tapasztaltam ki a dolgokat de Streetre a legjobbak számomra a : Mini cooper vagy a Nissan Skyline
Dirt: Focus-t próbáltam még csak szóval erről nemsokat tudok nyilatkozni
Performance: Itt a Nissan Skyline a legjobb
Raid: Fogalmam sincs, jelenleg Hummer-t használok Raidre.
Circuit:Erre se tudom melyik a legjobb, jelenleg versenypályákra Nissan 370z, többire Dodge Viper-t használom.

az előrehaladottabb/tapasztaltabb userektől kérdezném: van esetleg olyan autó/spec kombó, ami jobban bejött/működik, mint mondjuk a többi (kvázi "ajánlott"?) Esetleg fordítva, valami, ami nem ajánlott? Írtátok, hogy pl. Agera-t ne válasszuk perf-re, hasonlókra gondoltam.

Másik: van olyan, aki még kormánnyal nyomja sikeresen? Mostanában, hogy csak kb. fél-egy órám volt játszani/alkalom, nem szüttyögtem a kormánnyal, és toltam billentyűzettel, és azt találtam, hogy sokkal, de sokkal könnyebb/gyorsabb bill-el. Amit kicsit (na jó, nem: NAGYON) nonszensznek tartok. Más is van hasonló tapasztalattal, vagy csak én vagyok ebben a játékban ultrabéna kormánnyal, és állatiügyes billentyűzettel?!
Krisztiam
ez picit kacsázik 😊
Crew

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Csak Performance specje van az ageranak.Én meg átmentem Pokemonba és megvettem az összes kocsit, és eddig az összes street és dirt specet, performance raid meg circuit majd ezután jön csak legyen rá pénzem. 😄
Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2014.12.10. 19:25:11

Seangaijin
Circuit?

Seangaijin
Akkor nem veszem meg pedig megakartam.

performance on lassabb mint stockon + skyline performanceon több mint 400 al tud menni(szélárnyék nélkül) , agera 350 nel tud max.

Seangaijin
Kajak fos az AgerA?????

Nekem annyival megy. FPS-t sose nézem, de egyáltalán nem laggol.

Azt viccnek szántam voltam (nyilván nem lehet csalni), de látom téged ez mélyen érintet, bánom is én mennyivel mész .

Hello,
Hozzáadnátok engem is a listához?
SG.hu nicknév: Domaaaa
Uplay nicknév: Masturbinho10
Minden spec-ből van egy fullos verdám, szívesen segítek bárkinek bármiben 😊
Te úr isten! Hogy néz ki???????? <#nyes>
Tegnap előtt én egy koinSZAR agerat vettem. És ugye csalódás volt ezért megbüntettem...
Érdekes máskor első helyezettként sikerült 410-et is elérni szóval mért lenne ez csalás?

Sziasztok. Ma megvettem a The Crew-t, és nem tudok vele játszani. Azt írja ki (Offline mód esetén), hogy lépj Online módba. Egy hasonló ablak ugrik fel, mint WhiteLies-nek. Online játék esetén pedig a "Continue" gomb piros, tehát nem lehet rányomni. Mi lehet a gond?

Előre is köszi
maffioso
Van köztetek olyan, aki 2 magon futtatja sikeresen? (30+ fps)

\"If in doubt, flat out!\"

Csalás, szélárnyékban bármelyik autó megy annyit.... sőt.

Egész jó ez a Skyline, 414 nitróval egyenesben. 😊

Már az elején kidob beszarok mi a jóég van? Mióta frissitett ez a szar azóta szarakodik,előtte semmi baja nem volt.
Nektek nem szarakodik? játszok pár percet aztán kidob.
Overburner
Bitch please!
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.10. 16:22:46

Seangaijin
B+<#banplz>

Overburner
Kilépsz Uplay-ből és ismét elinditod probléma megoldva 😄

tototto
Ha megnézed mire válaszoltam látod hogy a legnagyobb számban értékesített játék volt, és egy ekkora cégnek mint ubisoft egy marék szotyi ára fizetni egy fordítót, hogy magyarítsa le, aztán aki akarja nem kapcsolja be és játszik angolul

bpeti72
sziasztok Azt tudja valaki miért nem tudom elindítani Uplay-ből a játékot másodszori indításnál? Gép bekapcsolása után ha elindítom minden ok, de ha kilépek és újra akarom indítani a játékot, valmiért5 nem lehet.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

bpeti72
Te viccelsz, mennyien veszik meg itthon? Na ne nevettess, ezt ebből a pár emberből szűrted le?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

SweeneyTodd
Perkel csak 730 <#idiota> , én mondjuk raid autónak szeretném <#bee1>

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Szabi
napi bünti.. 😄D