13251
thecrew.jpg
  • VJP
    Az ötlet jó, de amíg csak névben szerepel nem sok értelme van, hisz így is látjuk egymást ha barátlistán vagyunk. De egyébként felőlem mehet, én benne vagyok.

"Szabi, a játékos listát ha lenyitom, az autó lista jön elő. Lehet csak nálam, de nézd meg légy szíves." A hiba nálam is fennáll!
  • marcihusi
    Igen, a hangok tényleg furcsák, de most legalább hallottam milyen hangja van a kormánynak mikrofonon keresztül egy jóféle dirt versenyen.
    Ez a klán tag nem is rossz ötlet.

Szabi, a játékos listát ha lenyitom, az autó lista jön elő. Lehet csak nálam, de nézd meg légy szíves.
    Utoljára szerkesztette: marcihusi, 2015.01.30. 13:20:57
  • Szabi #8563
    elég furák lettek a hangok :D

na meg talán ideje kitalálni valami "klánnevet" is, aztán szépen elő vagy utótagnak beírni a névhez :)
  • PeeTeR
    na fent van de csak az elso dirt -os race - nincs ala vagva semmi, se effekt, se zene
    csak a verseny es az indokolatlan mennyisegu duma :D

• Stockbauer33 #8561
  • Gibor
    Egykét elhajított textúra bent lehet, de kész autóként csak a maradék 3 season pass verda van bent...
  • [HUN]FaTaL
    Ahogy néztem az UBI fórumot, más platformon is eljátssza, ha mindenigaz megsérült a mentés szerveroldalon.. Mivel resetelni nem lehet, várhatok amíg megcsinálják.

Nyitottam topicot, küldtem ticketet, kiváncsi leszek mennyi idő mire megcsinálta.

Ez egyszerűen röhej, még a bugtenger TDU2 sem produkált ilyet.
  • Szabi #8558
    üdv a világomban, nekem ezt csinálta egész decemberben, meg január elején is néha.. most amióta elkezdte nálatok is csinálni, azóta nálam teljesen megszűnt :D
  • [HUN]FaTaL
    Ezt is kipróbáltam ez sem segít. Bejön a főmenü, continue game, egy darabig teker, hogy loading save aztán crash...
  • Mikeka
    Nem lopni a képemet

u.i.:
    Szabi, hozzáadnál a játékos listátokhoz?
    Fórum név: Mikeka
    Játékbeli név: Mikeka20
  • Stockbauer33 #8555

• Szabi #8554
  • Overburner
    Ez igen :D
  • Hungarykum
    Úgy lesz benne majd mint a TDU2-be a sok DLC kocsi
  • Szabi #8551
    úgy tűnik lesznek falfirkás meg karácsonyi matricák is, de van pl. rusty slammington-os matrica is, meg fagyiskocsis, sőt még páncélozott autó is :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.29. 19:56:47
  • Szabi #8550
    elkezdtem kibontogatni a textúrákat.. az autómárkák között ott a Lexus és az Audi is.. :)
  • [HUN]FaTaL
    8.1-em van, nem nálam van a hiba.

Ha nálam lenne a hiba, akkor egyrészt más játékok is crashelnének, másrészt mindig ugyanabban az időben vagy helyen crashelne, de random.

Lassulós FPS drop viszont nincs, 60 fps korláttal se.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.01.29. 18:49:52
  • PeeTeR
    lustagomat feladva feltoltottem, sok meg egy videot is rendereltem, megvagtam, holnap felrakom azt is. (bar csak egy verseny - semmi extra, se zene se semmi csicsapicsa - de a duma alatta minden meger :DDD)
  • Stockbauer33 #8547
    #8545 #8544
  • Szabi #8546
    nem az a gond, hogy kiadták a játékot, hanem hogy teljes játéknak nevezik :D

ez jelenleg még csak egy fizetős béta
  • PeeTeR
  • PeeTeR
  • Overburner
    CC-ből veszed a DLC kocsikat is. Patch majd jön. 140+ órám van benne elvileg még mindig tökéletesen elvagyok vele, aki megunta az hagyta abba. :D
  • Skypack
    Mert egyszerűen hamar kifullad a játék nem igazán van átgondolva a koncepció 1 hét alatt simán elérhető a max szint performance kategóriában amit általában tolnak az emberek van 4-5 faction mission meg pár pvp azt ennyi. A pénz az nagyon gyorsan jön alig van olyan autó ami ne lenne meg így 80 óra környékén és ez a 40 autó nagyon kevés egy ilyen játékban, nem azt mondom, hogy nem találok magamnak megfelelőt, de azért bőven tudnék olyan autókat felsorolni amit kárvolt kihagyni a játékból. A crew credits megint egy átgondolatlan dolog a 100k-t aki ügyes volt elköltötte a perkekre és kész talán akik autót vettek belőle páran vesznek egyszer egy csomagot és ennyi ez a havi 3 autó meg pár matrica meg nagyon kevés egy dlc-nek és akkor az, hogy a játék megjelenése óta egyetlen érdemleges javítás sem érkezett ami pl megoldotta volna a statisztikákat vagy a sűrű kifagyásokat mindent elárul az egészről, ennek a játéknak még legalább fél de inkább egy év kellett volna.
  • Overburner
    Ja elég sokan ki estek. Pl Steames chartot le lehet kérni valahol láttam hogy megoszották. Sokan megunják stb. De pl nekem alig van időm pedig tolnám, csak mostanában elfoglalt vagyok :) Egyik nap is be akartalak invelni Stockbauer csak nem sikerült sajnos :(
  • Szabi #8539
    ha stabilan jönne havi 3 autó plusz új matricák stb, és sikerül rendberakni a játékot is, akkor nem lesz itt gond, vígan elleszünk évekig :D
  • Stockbauer33 #8538
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jönnek azok a DLC-k :)

• marcihusi
    Amíg nem jönnek a javítások, szerintem sokan félre rakják a játékot. Sokszor felbaszott már engem is az utóbbi napokban, de én türelmes gyerek vagyok, és jobban élvezem annál, hogy néhány ilyen apróság a kedvemet szegje. A társaság miatt pedig megéri felmenni, főleg hogy ts-n megy a marhaság, szívjuk egymás vérét, és jó nagyokat röhögünk. Egyébként kormánnyal én nem tudom megunni. Azt el kell ismernem, hogy driftelni jóval nehezebb kormánnyal mint billentyűzettel, de nem baj, kell a kihívás. Neked megvan még a G25? Ha igen, azzal játszol?
  • Szabi #8536
    amíg 8 player mehet csak egyszerre, pont jó ez a 8-10fő :D

egész pontosan az első dlc jött ki, az eddig ismert 4 ből.. ha nem lesz több dlc, vagy egy éven belül még kell dlc-t is vegyük akkor veszem is a repjegyet és a kannát..
  • Stockbauer33 #8535
    Látlak benneteket Marci.Csak közel 100 emberből(+ph) többre saccoltam hogy így ennyi idő múlva jobban(aktívabban) pörögnek.Még csak az első DLC jött ki a 4ből és kihullotak jóóóóóóóóópáran.Jó gurulást nektek barátom A G27-el én se tenném le a lantot :FFF
  • Szabi #8534
    off: Aventador SV o.0
  • VJP
    Nekem a Geometry Ultra, a többi meg low! Ennyit bír a GTX660M!
  • Overburner
    Geometry vesz le nagyon sokat meg a Shadows. Geometry lowon olyan hogy kb 15cm-re előtted lévő dolgokat tölti be . Árnyékok nélkül meg elég abnormálisnak néz ki az egész. De pl a Depth of Field az annyira nem csinál szinte semmit hogy kész poén hogy benne van, kimentem a sivatag közepére ott állítgattam és akkor láttam meg csak hogy egy picikét a hátteret elmossa.
  • Ratrak
    én egy időben megnéztem a játékot low-n két pillanatnál tovább is. Szerintem nagyon jó low-n, kifejezetten szép, és egyáltalán nincs olyan érzése az embernek, hogy olyan húdenagyon le lenne butítva a dolog. Aztán visszatettem ultrára, és hirtelen megtelt "élettel" a kép... szóval ja. Ha innen nézem, szép munka, jó kép van low-n is. Ha meg onnan nézem, akkor igenis, ultrán minden sokkal szebb, mert itt is (mint az életben annyi helyen) az ördög a részletekben rejlik. Ultrán pl. a fény-árnyék hatások és a tükröződések, a világ részletessége sokkal-sokkal jobb. Nem részekre szedve, hanem egyben, az összhatás egész más már, és főleg mozgás közben jön ez ki szerintem. De tény, hogy sok olyan játékkal játszottam már, ahol a low és az ultra között sokkal-sokkal nagyobb volt a különbség, de nem az ultra volt sokkal szebb, hanem a low számottevően randább.
  • Overburner
    Pontosan így érzek én is ezért állok 60-on hiába instabil szar.

#8522 Ja azért volt SG-s vidi a Community News-ban
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.29. 13:21:38
  • marcihusi
    Nálam vasárnap óta csinálja ezt. Előtte soha ilyen nem volt, de most gyakorlatilag gépújraindítás szükséges a játék indításához.

Szinte minden este fent vagyunk páran, és általában ts-sel nyomatjuk. Ha nem is sokan , csupán 5-6 ember, de tegnap pl 10-en voltunk a ts-en, és csináltunk is pár pvp-t. De nem egy coast to coast gurulás is volt már. A videók majd jönnek, legalábbis részemről. A képek meg a csodálatos fotómód miatt jönnek ilyen gyengén.
  • MinimumGame
    Nekem is Win8.1, stabilan futnak a játékok, szóval valami más gond lesz ezzel a Continue crasshel, viszont 15 percenként már nem dob ki, csak 1-2 óra után :D
  • Seangaijin
    Szerintem nálatok van a hiba. Nekem Win 8.1 FX8350, r290x radeonom van és sose crashelt. Olyan volt, hogy alt+tab vagy alt+esc és lefagyott de az is vagy 2X történt meg. Nem dobál, nem crashel simán tudok játszani, egyedül ez a lassulós fps drop szerű valami van/volt. Nem lehet, hogy Win7-etetek van? 8.1-en sokkal simábban futnak a játékok.
  • [HUN]FaTaL
    Én is játszanék, ha nem crashelne állandóan, de így gyakorlatilag játszhatatlan. Eleinte még csak kb. 2-3 óránként játszotta, aztán fél óránként, most már be sem tudok lépni...
  • Stockbauer33 #8525
    Nekemse.Tegnap maxoltam az 50eseket és 2,5 óra Alt-Tab-olás hegyek és atomstabil