PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandicoot
Ennyi erővel pizzát is vehettél volna ennyi pénzért az is 1 alkalomra jó aztán kuka. <#ravasz1>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo
Még visszamondhatod te is <#nezze>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Most már akkor add el a tv-t! <#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
Üssetek agyon 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A megrendelése aktuális állapotát bármikor ellenőrizheti, ha bejelentkezik a felhasználói fiókjába.

Megrendelt termékek:

1db Sony PlayStation VR
1db Sony PlayStation 4 V2 Camera
1db Sony PlayStation Move Controller Twin
1db PlayStation VR Worlds
1db Resident Evil 7: Biohazard

Köszönjük a vásárlást, reméljük hamarosan viszontláthatjuk!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Na support visszarakta szépen walletbe a pénzt

mucsácsó
Köszi! 😉
Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mucsácsó
Until Dawn - 10 USD az USA-storeban - ennyit gondolom bőven megér 😄

Már csak az a kérdésem, hogy hogyan tudnék 10 dodót az accomra felrakni? Régebben volt Amazonon 10$-os kód, de most nem találom...
valahol esetleg valami megbízható oldal, vagy más módszer? Csak ugye direktben nem megy magyar bankkártyával a fizetés PSN-en gondolom továbbra sem....
darkSectorxxx
"Amugy a mentések backupolhatatlansága ms/sonynál is tud szívás lenni. "

X1-re nem emlékszem tisztán. De PS4-en mi a szívás tárgya? Egy usb-re kiteheted bármikor. 😄
2017-ben minden rendszer-nek így kéne működni, a mentéseidet bárhogy kiszedhesd, biztonsági másolatot tarthass magadnál...
Nintendo így egyértelműen egy unszinpatikus platform...max ilyen causal játékoknál talán rendben van, de mint egy Zelda, meg ha jön Skyrim?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Azzal ki leszel segítve ha a save sérül vagy a belső tárhely vagy csak leszarják.
Ultragáz és indokolatlan hogy nem lehet backupolni a mentéseket. Érdeklődve várom tesznek-e valamit....

darkSectorxxx
A bolygók felszíne alatt sem túl kicsi a játéktér. 😄

Első küldetés 2. fele.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
FF XV ps +al 14 euro 😄

darkSectorxxx
Ja és itt sem volt bug, addig amíg játszottam, mielőtt kiléptem a háttérben volt 1-2 villogó textúra, de nem is volt még letöltve a full játék, hanem még csak pár GB....az szerintem betudható volt ennek. 😊

TDC Geronimo
Nintendo tudja backupolni a mentést. ha beszarik géped visszarakják rá mentésed. Legalábbis külföldön 😄

darkSectorxxx
Állat lesz ez a ME.
Most értem el a X1 trial végéig és megcsináltam a
föld alatti küldetést
, gecire tetszik. 😄
Eddig legalábbis. 😊

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.22. 00:47:29

Bandicoot
Elméleti frusztráció. De mint tudjuk ami szarni mehet az be is fog szarni egyszer. És nem a legvidámabb lesz amikor egy 100+ órás Zelda mentés megy a levesbe mert a Nintendo valami ritkaelb*szott megfontolásból nem engedi sd-re backupolni a mentéseket...
Rendesen egyre kevésbé merem tolni a Zeldát emiatt... És mocskosul idegesítő hogy szinte mindenhol a legnagyobb galibának tartják, 3 hét alatt mégse történ egy kurva igéret se arra hogy gyorsan orvosolnák..

arty
Nem 3 hét, 3 generáció! N topikba nem mennék, mer' széttéptek 😄DD

A régiómentesség tényleg jó, ám ebben MS-é a pont - időben hamarabb vezették be.
(sony meg a legalja a magyar digit vs. magyar lemezes szintig szétb*szott, userszopató "régiómegoldásával"... de legalább nem költök el pár dolcsit az usa sztórban, csak h a magyar lemezeseim meglegyenek digitben IS...)

Amugy a mentések backupolhatatlansága ms/sonynál is tud szívás lenni.
Mert ok, ott a felhő... (sonynál csak ha fizetsz) ... viszont ott egy net kimaradás után elég a syncelésre 1x mellényomni és véged.
Plusz sony fórumon van akinek előjött, h a régi fat ps3 backupját nem tudja a mostani 500 gigás superslimre visszaállítani... a szupport pedig a szokásos töketlenség. Sima filecopy pedig NEM MŰKÖDIK minden játékmentéssel, van ami védett ellene!
Ez pedig ps4en is előjöhet....

(ésmielőtt: igen, ez csak egy ~elméleti frusztráció, de mivel ájtís vagyok és mindent mentek otthon/meloban is, így nekem ez mégis fáj!)

Forza.

Bandicoot
Pontosan. Nekem az is elég de ez jelen formájában gáz és majd akkor lesz csak igazán amikor elkezdenek elszállni az 50-100 órás Zelda mentések....

n000rbi
Ja, minimum sd-re lehessen már átmásolni.

Bandicoot
Mentett állást remélhetőleg orvosolják az ordító hiba és baromság...

n000rbi
Azért adj egy kis időt a lassan 3 hetes gépnek, ahol még rendes online háttér sincs (persze alap lenne, hogy ezek mennek, de én már a régiómentességnek is örülök - a Nintendotól már ez is óriási előrelépés 😄)

Na de gyere át a "Nintendo konzolok"-ba, ha erről akarsz diskurálni, ne offoljuk szét a prőgéming topikot.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.21. 22:50:20

Kandurex
Izmos, szőrös seggek összecsapódnak az éjszakába <#csodalk>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
Jaja észrevettem. Mert pasikent feldobta a flirtöt egy masik pasinak....mondom....akkor én távoznék a hajóról...galaxisbol.. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

arty
nem, több gépen is ott lehet az accod, felhőn keresztül mehet a savegame vándorlása is (ez mondjuk fizetős.... psn+ 😞 ) és játszhatsz, ahol akarsz...

Forza.

Maxyka
Női karakterrel is meglehet fektetni. Ezek mindenre gondoltak.

Online vásárlás! Közel a j?v?.

TDC Geronimo
A seggek mégjobban! 😄

Maxyka
Mintha belennének drogozva a szemük alapján 😄 Na mindegy legalább a mellek jól sikerültek. 😮

AntiHero
Pont őt akarom megfektetni 😄 Remélem meglehet.

TDC Geronimo
Neeem van sok normális mellékküldetés, de azt mondják a fetch questeknél is legalább van kis story hozzá

Jópár = kb minden, ami nem fôküldi vagy lojalitás küldi?
TDC Geronimo
40-50 óra a main story + loyalty küldetések. 70+ ha mindent csinálsz, de ott van jópár fetch mission is.

TDC Geronimo
fanmade...

Maxyka
Javították a patchel vagy csak fanmade photoshop?

Másik kérdésem tudom nem helyes a witcher3-at idekeverni de az rpg-k etalonjához képest mennyi időt lehet beleőlni az andromédába? Gondolkodom a vásárláson de egy 20-30órás szórakozásért nem biztos hogy befizetnék day1-árra. :\ De ha a megközelítőleg annyi időt el lehet vele tölteni mint a witcherel akkor megvenném. Bevallom fingom sincs a mass effektről nekem az előző részek is kimaradtak sőt videót se néztem nagyon róla. De a sci.fi-t szeretem. Mi legyen? :$

n000rbi
Miért, ps4-en nem ugyanez van? Ps3-on is ugyanez, csak kezdetben 5, később talán max 3 gép lehetett aktív.<#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.21. 21:54:32

arty
amugy US psn storen brutál akciók vannak... pláne ps3-ra: pl gow4 2.5$, de sok jóságot látok - meglátjuk mit veszek meg....

Forza.

arty
az accountod a géphez "kötött", csak deaktivál-aktivál módon tudod átvinni máshova... macera.
a mentett állást pedig sehogy. szal ahogy vesszük 😉

.... hasonlítsd ezt össze mondjuk a 2010-es ps3/x360al 😉))
még akkor is bazinagy lemaradásban vannak N-nél.

Forza.

TDC Geronimo
Egy aprócska kis változtatás( szem) és mennyivel másabb...

darkSectorxxx

n000rbi
Digit játék switchen már nincs géphez kötve, láttam ilyen téveszméket itt-ott 😊)

darkSectorxxx
Melyikőtök viccelődött velem régen hogy én is vegyek Pro-t mert ő majd 60fps-el nyomja, én meg nem? Már nem emlékszem ki viccelődött, de ja....

darkSectorxxx
Gecijó, kicsit jobb talán mint a X1 demo volt!!! zsír!

arty
ezt mondom én is, a nintendo kiállt a gépe mellett - ellenben a sony a vr-t le se sz*rja.

nOS:
barátokat kód alapján megkeresni?!
online party?
digit játékok géphez kötése?
gép deaktiválhatatlansága? (ill. supportal levelezgetés?!)
felhőmentés?
egyéb backup lehetősége?

3 gen alatt mit oldottak meg ebből? KVÁZI SEMMIT.

de mivel neked van géped, írj pár szörnyűséget te! <#eplus2>
én csak harmadkézből hallottam ezekről 😉
ehez képest a ps4 szoftvere maga az innováció! itt 3. generáció közepére immár saját képet is betehetsz háttérnek!
boost pécé gánymód!!!!4444
áh, felsorolni is nehéz a rengeteg fejlesztést amit a sony a remek bevételeiből végre megengedhet magának és meg is csinálja!

janem.
nagyjából má' csak az ms kapar.
mondjuk most épp nem megy a live login, de amikor igen, akkor ők a királyok! 😄
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.03.21. 20:17:14

Forza.

Totti5
Research Complete : frame lock ON/OFF

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Polcon most 20 WiiU címem van lemezen. Van rá bőségesen, tartalmas cím.

OSel semmi gond nincs. Online része patentul ment, csomót Kartoztam és talán 1-2szer volt ledobás, de ez lehetett a wifi miatt is. Stabil, gyors. A menürendszer is patentul ment mindig. Nem tudom mi kell még bele, van minden, sőtt a Miiverse rettentő hangulatos "kezdőképernyő". Shop is mindig ment, sosem volt vele gondom, könnyű a vásárlás. Igazából nem tudom mi kellene ami nem volt, barátokat meg tudtam nézni, játékidő statisztika amit sűrűbben szoktam, ami jobb mint MS vagy Sony konzolon bármikor ( és nincs Switchen........ ). Hol kellett volna legelni sokat a menüben hogy jöjjön az elavultság?

Jaés a tablet rettentő jó eszköz. Zeldában ÓRÁSI lenne onnan menedzselni a tárgyakat, térképet... de hát nem köllött, megbukott, kikutázták. Valszeg a hasznos részét sosem tudja meg a gémer társadalom 90%a. Lásd Xenobalde X. Imádtam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.21. 17:43:54

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

AntiHero
Pár kép tőlem:

Mass Effect™_ Andromeda ( SIMA PS4)

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.03.21. 16:58:28

Nekem Witcher 3-nál voltak néha hiányzó hangsávok. Fene se érti mitől...
AntiHero
Újabb bug...Random elmegy a hangja a játéknak..WTF?? Játszok van hang..pukkan egyet majd nincs..Minden másnak van hangja a ps4en.

Közepes vason is szépen elfut PC-n. Azonban az animációk ott se jobbak ofc. 😄
TDC Geronimo
Érdekes az a videó, azért amiket láttam főleg pcs verzióból az nagyon jól néz ki

Rage47
hát ez nagyon gáz, durvább, mint amiket az ubisoft szokott művelni