PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök löszer. oksi.
Nehezebb fokozat ebben a stílusban nem nagyon vonz, pláne nem speedrun. Sajnos ez kevés nekem. 😊
De persze ahogy 2-3k lesz a játék 1x végigviszem...
Ebbe nekem nem sok nyalánkság van.
De lehet csak mert a játék maga nem jön be, hiába van 2 fegyver amiért vigyem végig a játékot, nem annyira érdekes, hogy végigmenjek a játékon. 😊
Ha megveszem akkor is max 1x pörgetem le...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.30. 10:40:44
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN ID.: Beegabor
Amúgy az ára tart vissza, meg nem tetszik hogy fps nézet.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN ID.: Beegabor
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Eletem legjobb gamer 3 honapja volt, amig tartott.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
VISZONT eléggé megosztó játék ennek ellenére is...kapásból tudok 4-5 embert, akinek nagyon ajánlottam, de nem jött be nekik (klasszik már az első mobon nem tudnak továbbjutni órák után sem... 😄).
de ha egyszer ráérez a játék mechanikájára az ember, akkor onnantól kezdve a végéig nem ereszt...
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Most a Salt&Sanctuary-t nyomom megint, csak most Vita-n. Imádom. Nagyon sajnálom hogy a gép nem lett sikeres ezzel a játékkinálattal, és harverrel. A Switch-et, ami olyan mint egy félig nyúzott bakkecske, meg elkapkodják szinte nulla kinálattal. Fura egy világ.
Arra azért kíváncsi vagyok hanyadik 3 órás színtelen/alulszaturált "bolyongakisgyermekaellenségesálomvilágban" játék után dobja be a törölközőt a publikum. Egyelőre úgyfest ez egy olyan téma, ami elég jól viseli az indigó papírt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.04.28. 22:48:13
Adversus solem ne loquitor
ha már az Uncharted sorozat megvolt eddig, akkor Uncharted 4 szerintem kötelező. MGS5, ha már azt is ismered, de ezekről nincs személyes tapasztalatom
Ugyanazzal játszottunk? 😄
Hát nem tudom milyen pro-n, de ps4-en nekem nem a látvánnyal van bajom. 😄
Inputot nem éreztem, ez a hablövő nem olyan mint egy pisztoly, hogy a lövés azonnal becsapódik, hanem a hab golyó ívbe köpi ki lassan, szerintem ez nem késés hanem így van a játékban megoldva, de a habos fegyóval nem a lövés késése a baj, hanem hogy:
NEM LÁTOM rendesen térben hogy hová kéne lőni...van hogy a retkeket becélzom full pontosan és a HAB 1 méterrel a szörny előtt esik a talajra....most vagy kicsi a hatótávja, vagy ilye fos...nem tudom, de minnél távolabb van egy célpont annál többet hibázok vele...nekem ez nem fekszik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.28. 20:01:39
Nembaj. Majd vígasztal a wildlands & division páros amíg jön a Surge.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Meg ami nekem fura, az a Dishonored-hez is hasonlóan a kicsit rajzfilmes beütésű karakter modellek...nehéz eldönteni picit, hogy ez most tényleg egy darkosabb cucc akar(na) lenni, vagy direkt ilyen az egész...
A habosító cucc tényleg egy retek jelen formájában, nehéz vele eltalálni a dögöket..
plusz ehhez társul - redditen kurvasokan panaszkodnak rá, hogy base PS4-en (a Dishonored 2-höz hasolnóan) - a baszott nagy az input lag, bár nekem ez egyszer tűnt csak fel egy pillanatra.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.04.28. 10:19:45
A zene meg valami förtelem.
Célzás kontrollerrel fusztráló, ezek a gyors dögök csak futkároznak össze-vissza.
Élet normal fokozaton kevés van. Bár cserébe fasza az instant mentés.
Kevés lőszer, kevés élet.
A géppuskák a nagyobb ellenfelek ellen nem hatásosak, mert a geci támadásukkal azonnal kettészedik.
Meg én se nagyon tudtam kerülgetni a tüzes támadást. És nagyon kevés ütésbe meg lehet halni.
Szóval annyira szerintem nem könnyű még normálon sem.
Nekem ilyen HL+Dead Space keveréknek jött le.
Vannak benne jópofa dolgok, pl hogy a szörnyek el tudnak rejtőzködni.
Csak néha mintha nem is onnan jönnének elő, amerre elmennek elbújni. Nehéz sokszor őket követni a képernyőn szabad szemmel.
Ez a habosító fegyverrel meg rájuk célozni kész agyfasz, sokszot minden 5. lövéssel tudom őket eltalálni, és ez szar. Hamar kifogy belőle a lőszer.
Ezt inkább pc-n, ha télleg nincs más.
Ami megvégképp meglepett, az az hogy van 2 gomb teljessen értelmetlen módon a kihajoláshoz.
Kontrollerrel, meg szerintem amúgy sem fogja senki a világon semmire sem használni.
Tök felesleges dolog szerintem.
Régebben pár játékban volt, amikből a lopakodósaknál még csak-csak megértem, de itt?
Volt egy kód amit sehol nem tudtam használni. Meg a safe kódját a tábláról nem ismertem fel.
De gondolom sokat nem számít.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
tényleg le sem lehetne tagadni, hogy a fejlesztők csinálták a Dishonored-ot - viszont ez pozitív 😊 még a grafika is eléggé hajaz rá, meg igazából az egész stílusa meg felépítése.
bár féltem, hogy egy reskin lesz kb, de szerencsére szó sincs erről.. kíváncsi leszek a fullra, nagyon játszanám tovább! 😄 nagyon jó ötletek vannak benne. remélem azért jó értékeléseket kap majd 😊
viszont a régi Prey-hez köze nincs sok a nevén kívül..
aki tolta a demót:
most tényleg így van "vége" egyszerűen a demónak, hogy nem tudok bemenni abba a hardware lab-ba?! 😄 vagy kihagytam volna valamit?!
Továbbá folyton azt tapasztalom hogy pc-ről áthozott játékokat mindig valahogy elkúrják konzolon.
Mondok példát: pl a kliens oldalú diablo 3- amivel teljesen megölték a multi részét a játéknak ami nagy szórakozásom volt pc-n. Akkor ott az Apb- amit képtelenek voltak futtatható állapotba hozni konzolon. FF mmo-t meg hadjuk is.
Szóval a tapasztalataim azt mutatják hogy a f2p online játékok a konzolon jelenleg nem ütik azt a szintet amit kéne.
Van itt még amivel szemezgetek a neverwinter amint pc-n sikerült felhúzni egy karaktert maximum szinte viszont hogy mekkora játékosbázissal rendelkezik arról fogalmam sincs. Pc-n is csak azért működött a dolog mert ott a contentet a playerek gyártják. Azt nem tudom itt mi a helyzet. De talán moby vagy bandi írta hogy "f2p bottal se" és azért ennek a kijelentésnek konzolon van valóság alapja.
Talán még az ESO-t tudom ajánlani ha kis online rpg-re vágynál.