PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
tök jó lenne ha ezek után lenne végre rendes folytatás is.nem azok a gagyi szarok amiket az elmúlt években folytatásként eladtak😊 az vicc volt
arty
képek spoilerbe, címe spoileren kívül! 😉

Forza.

Tatyla
ááá ez engem is nagyon,meg úgy általában a verekedős stuffok...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Bocs, már látom! Lenyűgöző, de sajna nagyon hidegen hagy. 😞
Emmiez?
TBTPumpa
Nem akartam a megjelenés után DLC karaktereket vásárolgatni, de akkor marad a várakozás egy teljes kiadásra. Ha most nem, akkor majd később (Complete vagy GotY kiadás).
Nem értem a hazai boltokat sem, minek reklámozzák, ha egyszer tudják, hogy nem lesz...
PlatinumShop legalább már márciusban jelezte, hogy náluk tuti nem lesz, a többi bolt meg kussolt a megjelenés hetéig.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.15. 13:39:41

Mindjárt a kardomba dőlök.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TBTPumpa
Hivatalos:
Injustice 2 Ultimate sehol sem lesz idehaza (576, CD Galaxis, Konzolok szervize, Konzolvilág, Platinumshop), csak Deluxe és sima... 😞(((
Milyen jó is lett volna, ha mindegyik karaktert meg tudom szerezni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.15. 12:13:33

Rage47
engem sem, simán betölt mindenhol
gibson9
+1

Panzeradler
Megvarok egy pár véleményt, remelem jó lesz, már párszor majdnem elő rendeltem.
Totti5
Engem nem zavar, sem mobilon, sem PCn.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
Tényleg nagyon jól néz ki!
Kíváncsi leszek a játékosok véleményére - amcsiban holnap megjelenik, nálunk csak pénteken.

Tedd már be ezeket a baszom nagy képeket spoilerbe, már annyiszor kértelek. A mobilosok is idegbajt kapnak tőle, de a böngészőm is erőlködik, amikor betölti. Vagy csak linkeld be a képet, aztán akit érdekel, megnézi, akit nem, annak meg nem tolod állandóan az arcába. <#levele>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Bandicoot
Saaajnos mikor rendeltem ugye nem volt még ez kiírva ellenben az hogy ellenállhatatlan akciók az igen. Honnan tudhattam volna hogy a 250+ ezres kártya 6ezer forintért hiba....Egy olyan országban ahol 1 forintért adnak el erdőket...<#banplz>
Bepróbálom. Ha lesz vicces lesz. Ha nem nem.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.05.15. 08:06:19

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
elég szépre sikerült a második rész. Karakter design is ég és föld az első részhez képest

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Nem sok esélyed van, de szorítok! 😄 (ránéztem az oldalukra, avval fogadott, hogy az oldal hibásan működik péntek óta, szal már mosakszanak a kis sneciek 😊 )

Adversus solem ne loquitor

Mire odaértem már elfogyott státuszban volt,másik fórumon olvastam ,rendeltek páran kíváncsi leszek mit küldenek.
arty
betolhattad volna ide.... <#nezze>

Forza.

Bandicoot
Bestbyte szombat hajnalban...😊

Moby
Hol találtál ilyet?

Bandicoot
Mindegy rányomtam kifizettem. Egy kis vitát megpróbálok ha nem adják. Max pénz vissza. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.05.14. 09:12:15

Tegnap az emag-on ps4 pro-t árultak 88000 Ft ,jó ez nem extrém de azért hamar ELFOGYOTT és maradt a NEO-pro.
Moby
Remélem jó nagy! <#banplz>

Bandicoot
Az árváltozás joga tudtommal leadott rendelésre nem vonatkozik - főleg ha már ki is fizetted ami ki volt írva...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.05.14. 00:32:08

Bandicoot
És vajon mennyi esélyem van hogy 5990 forintért enyém lesz egy gtx 1080ti??...<#taps>

Moby
De vettem már edigitalban, akcióban véletlenül elgépelt árú eneloop akksikat, töltővel 1990Ft-ért. Annyira sajnálta az edigital, hogy a saját hibájából benne hagyott vagy háromezret a zsebemben, hogy vigasztalásul még egy akksitartót is csomagolt mellé <#banplz>

Moby
Én a division gold verzát (120$) vettem ha jól emlékezem 1600Ft-nak megfelelő reálért, mert amikor fellőtte a ubi a brazil sztórját, összeomlott az első mikroszekundumban, és mindenhol hibás árak voltak. Mindez megjelenés előtt 2 hónappal. 2 hónapig tökéletesen biztos voltam benne, hogy nem kapok semmit, mert a brazil törvények miatt brazil szoftverboltban csak brazil adószámmal lehet vásárolni, amit én egy fake generátorral csináltattam. Ráadásul a vásárlás után kaptam egy kb 5 oldalas kitöltött, kinyomtatott, majd beszkennelt hivatalos iratot a vásárlásról, portugálul.
A mai nappig azzal az 1600ft-os division-el nyomom...a megjelenés napján ottvolt a ubi fiókomban a játék.

Kandurex
Ha az árváltozás jogát fenntartják, és általában fent szokták, akkor nincs esélyed, vagy kipengeted a többit vagy a bolt áll el.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandicoot
Járt itt már valaki úgy hogy megvett neten valamit irreálisan alacsony áron (webshop hibája miatt) bankkártyával kifizetve megrendeléskor? Megkapta? Vagy visszaküldték a pénzt? Köteles vajon ilyenkor a bolt teljesíteni a megrendelést?

Moby
Nemmondom, ha streedate előtt 5 nappal tudtam volna csinálni egy autóüléses képet, abban azért lett volna sikk, de a valóságban annyira nullán volt a kíváncsiságom, hogy a lehetőségét sem néztem meg.

Én nem venném el a játékotokat, de szerintem erre már ne kössetek fogadásokat. A skorpióra se, ezt tisztázzuk még időben 😄

ugyis lesz valami. es veszel. vagy nem lesz semmi. es megis veszel. csak ugy. mert most a pöcövel vagy elfoglalva, de beleunsz elöbb-utobb. es akkor kell mas kütyü. de a jatek a valoszinubb. lesz valami fasza cim. es akkor mar behuzod melle ugyis a MK8-at.😊

mindegy amugy. hogy LESZ switch-ed, az biztos, mint a halal.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Minek? Én az a kivárós típus lennék? Aki a megfelelő ár/érték, kínálat, akármi arányt szaglászná?
Mire várnék amúgy? Hátha van valami tipped 😄 Vagy azt gondolod, azért nincs, mert van valami, ami most nincs, de holnap vaaaagy mondjuk honapután már lesz, és akkor beüt a nagy BENGGGG? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nintendoval kapcsolatos várakozásaim csúcspontja egy dolphin minőségű cemu. Bár félek, hogy ez az itt felütött témában jottányit nem mozdít előre 😊

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.13. 20:13:33

Moby
Most mondanám, hogy a puding próbája az evés, de az igazat megvallva nem is próbálja eladni nekem senki. Valahogy nem kerültem bele a nintendo célkeresztjébe a nemszimpla konzollal.

ezt a hsz-t elmentem a biztonsag kedveert... 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Nem ez lenne nálad az első ilyen eset szerintem <#banplz>

Moby
Aki nekem még1x el tudná adni az MK8-at, az az araboknak is simán eladja a homokot a sivatagban 😄

TDC Geronimo
hát ha meglátnád, hogy milyen minőségben tolhatsz pl mk8at menet közben akkor te is rájönnél 😊

Kongy
Én speciel többet játszok switchen jelenleg mint bármi máson, főleg mert sokat utazok 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Az valóban nem. Forradalmi termék.
<#banplz>

TDC Geronimo
Tolom melóba mkt, meg itthon is ha kedvem tartja csak felkapom gépet és letolok pár kört. Switch az nem egy szimpla konzol <#nezze>

Moby
Kifújt a szviccsláz? 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.13. 19:33:16

TDC Geronimo
Hát battlegroundsozunk mostanában, for honor, R6 meg ilyenek. Az az igazság, hogy PCn van minden régi haver így a multizás is ott folyik. Nameg nincs fosfps meg 0 AF :y

na. mifele pc gaming?

TDC Geronimo
magamra 😄

ha ram ertetted: szted nem rohannek egy masinaert BB2 miatt? 😄

TDC Geronimo
amúgy meg pc gaming vanik úgyhogy nem is érdekel! 😄