PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Akárcsak a Souls játékok, akárcsak a BF játékok akárcsak minden sorozat esetében.

Újdonság mindig van, új helyszín, lehetőségek, fegyverek, story, karakterek és minden minden más, mindig új. Az alap mechanika finomodik, de alapjaiban nem változik meg. Hisz ami jó azon nem kell, csak fejleszteni.

Aki ilyen könnyen dobálja ezeket a szavakat hogy copy, reskin stb.. valszeg fingja sincs hogy hány ember mennyi munkája van egy ilyen termékben...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.27. 17:22:51

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

5 éve ugyanarra a játékra húznak új textúrákat. Az Assánál meg tíz éve.
De nincs ezzel gond, megveszik a júzerek lul 😛

Totti5
Pontosan<#eljen>

Semmivel nem izgalmasabb kevésbé, mint a DaS-ban mobokat irtani.

Szerintem vegyél vissza kicsit, az az ember, aki úgy mond véleményt egy játékról, hogy mindegy mi van neki benne, csak a címke alapján dönt - fikáz - (Ubisoft), az finoman szólva is egyszerű lélek.

Én sem vagyok oda az Ubi játékokért, a FC4-et is kihagytam, erről sem gondolom, hogy odaver majd, de semmivel nem igénytelenebb cím, mint mondjuk a te kedvenc játékaid.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Totti5
Mást nézünk, nem gond.

Myselor
na itt az emlegetett harmadik rész.nagyon várom ezt a játékot😊
Kongy
Hát nem vágtam hanyatt magam tőle. Westernnek örültem volna, de ez a redneck téma hidegen hagy. Na de majd az új AC. (pf )
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.05.26. 19:19:09

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kandurex
Igényes?

Az összevágott, egymásra dobált helyzetek tömegében? A nem létező hangulatában? Az igénytelen grafikai összhatásban? Na jó...talán ez utóbbi vállalható...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.05.26. 19:18:54

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Totti5
Far Cry lesz, meglepő módon ami egy openworld FPS.

A tréler nagyon igényes, nagyon szép.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.26. 17:24:26

Myselor
szerinted nagyon igényes és hihetetlenül ötletes és új fajta játék lesz ugye? 😄 GOTY
Totti5
Túléli az Ubisoft ha neked éppen ez sem tetszik. Lépj túl rajta.

Myselor
ugye milyen izgalmas lesz a vidéki vallásos tahókat írtani? xd mehetünk majd permetező gépekkel traktorokkal hujaj de jó lesz.vadászni is lehet azta :o ez valami új feature biztos..ja nem.jézus<#wow3>
Kandurex
Aham...

Myselor
nevetséges az egész xd
TDC Geronimo
február 27

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

TDC Geronimo

Kandurex
<#nemtudom>

A gomba? <#conf>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kandurex
Ez most bakteriális vagy vírusos?

Beszéljünk inkább a hüvelygombáról.

Totti5
Ne légy Ubisoft hater és ne fikázd az összeset, azért mert neked éppen nem tetszik. S pláne engem kihagyhatsz ebből az utálkozásból, mert semmi közöd hozzá hogy nekem miért tetszik, hisz ez megint csak ízlés kérdése, amit egyesek igen nehezen dolgoznak fel valamiért.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.25. 08:48:01

Myselor
nem viszont nem kell úgy csinálni mint totti 😄 ha neki tetszik oké de azért ne legyen elfogult ubi imádó és ne nyomja a bullshitet hogy mekkora epic a game meg minden
arty
"max nincs más ilyen fajta game és be kell érni ezzel ez már valósabb állítás szvsz..."

tehát aki igényes ÉS szereti az ilyen fajta game-t az üljön karba tett kézzel amig kiadnak egy TÖKÉLETEST? 😄

Forza.

Myselor
másik fórumról idézem"Nekem már tetszik attól is hogy Far Cry, és eléggé örülnék ha a betépős küldikben,vagy egy Blood Dragon szerű részben a 70 millió évvel ezelőtti Montanaba utazhatunk" NA EZ A BAJ hogy ilyen emberek játszanak.befejeztem a témát.
darkSectorxxx
Ja ezt sejtettem. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Haverom haverjának apukája az Ubi-nál dolgozik, Ő mesélte

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Hogyne persze. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Meglepő lenne ha az Enterprise szántaná a fődet és nem traktor egy olyan játékban ami "vidéki" területen játszódik.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.24. 21:01:32

Seth
Állítólag egy rendőr csajjal kell majd halomra ölni a megszállott keresztényeket. Micsoda cikkek fognak erről születni 😄

PSN ID.: Beegabor

Myselor
látom lesz tényleg traktor.jó lesz majd bohóckodni a vidéki tahók között vele.ja nem.fú de kurva kreatív game lesz ez is <#gonosz1>
darkSectorxxx
Jó a grafika.

Totti5
Vigyázat spójler, a western FC5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Totti5
Belőled meg megél más. Így működik a piac. Te arra én erre dobálom a pénzt nekik. Fura mi?

Myselor
nem fáj.sok az igénytelenem ember bocs kis igényű ember belőletek megél jól az ubi😊 az én bizalmamat már rég elvesztették maximum az új AC érdekel tőlük.
Totti5
Azért remélem nem fáj a dolog, és megleszel azzal a tudattal hogy én baromira élvezem. Mennyit toltad? bétát max? örülj neki, hogy nem kellett pénzt kiadni, mert az Ubi ingyen kipróbáltatta veled, több órán át.

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Myselor
jaj darky hogy jött ide a battlefield?főleg a fizikával kapcsolatba.inkább hagyjuk.
Ozzyehh
Szerintetek lesz Spidey E3-on? egy release dátummal meg pre-orderrel?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Moby
Rossz helyre ment váladzként, mindegy.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nálam is BF1 pörög mostanság ismét. 4K-ban folyamatosan orgazmusa van a szemenek a látványtól, pedig a pályákat azért már ismerem, de ez egy másik szint.
A sok szingli játé meg áll 😞 Valamelyik nap megvettem a dishonored2-t a demo hatására, a preyt is, maffia3 felénél lehetek, de ennyi szabadidő a földön nincs.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Azért az hogy nem egy Battlefield kamu fizika minden a játékban, még lehet jó nem?

Myselor
nekem konkrétan ezért van undorom az összes ubi játéktól .régi gamer vagyok már eléggé bőven a sega és a nintendo idejéből meg az atarit is nyomtam.lese szarom a szép grafikát ha nekem tartalmilag egy rakás szar a játék és befejezetlen szar kupac.inkább tolom most is a dragon quest VIII-t fantasztikus még mindig.az új részt is de várom már
Myselor
amit sajnos totti kománk nem lát.tényleg kibaszott komoly lehetne a wildlands is de könyörgöm sírva nevettem azon a sok gagyi szaron amit benne hagytak hogy ez így jó ez fasza játék lett.szép az is meg a lövölde része jó midnen más hulladék.fizikát nem látott a játék pl.de minőségi cucc.persze hogyne csak max nincs más ilyen fajta game és be kell érni ezzel ez már valósabb állítás szvsz...
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2017.05.24. 16:53:55
Rage47
pontosan, ezért okoznak csalódást az új játékaik, mert tök jók lennének, csak nincsenek átgondolva és befejezve.
Myselor
kibaszott hosszú töltés idő kurva szar megoldásokkal teli játék.a grafika szép a mozgás szép ahogy a többi játékukba a többi mind vállalhatatlan.próbáltam olyan játszani vele mintha meglennél kötözve egy székhez...borzasztó mivel indokolják ezt a kurva sok töltési időt?egy open world nem tölt ennyit körönként ha meghalsz ez meg miért?vicc ne is röhögtess.
bexinho
Szia! Mi a BF1 magyar szerver neve? Kezdetek óta BFezek (90-es szint), de sokszor már unalmas külföldiek ellen játszani. Magyarokkal azért jobb lenne. 😊

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Ha kitapasztalod, h melyik ellenség ellen milyen módszer a legjobb, akkor már annyira nem nehéz. Mondjuk folyamatosan adagolja az új fajta ellenségeket.
Hamarosan felvásárolja őket a Vivendi úgyis, aztán ott vége lesz a francia hegemóniának. Meg a dalnak is.