PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az is lehet, hogy mások fél évvel később hasonlóan fasza hw-t tudtak volna letenni az asztalra, de mivel ők tették le én ezért őket imádom 😛
Forza.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.05.29. 12:18:05
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.29. 11:53:22
Adversus solem ne loquitor
Ez a PSVR tipikus esete annak amikor a good enough tényleg good enough. Felbontás kicsi, de nem otrombán gyengébb mint a konkurencia (Vive volt a fejemen ezen kívül) és 2 perc után el is felejted, a tracking az esetek 90%-ban perfekt, 10%-ban kisebbet-nagyobbat haxol de szinte azonnal magára talál (a move fagyinál ez inkább 80%-20%). Temporal reconstruction/kisebb tényleges framerate itt-ott látszik, de nem vészes.
Cserébe azonnali fullimmerzív VR, pont mint a Vive. Ami meglepett hogy kb az összes cucc ülő testhelyzetre készült ill. hogy a move fagyikat milyen kevés játék használja. Sose akarom levenni.
Írom ezt úgy hogy bebizonyosodott: nulla érzékenységem van a motion-sickness-re, ha valaki érzékeny rá, lehet hogy a 10%-nyi tracking hax nagyon fájdalmas élményeket hagy.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
320x200, fosfrém, 256 szín.
amikor az atlantiszban a turokot először láttam a voodoo1en, összefostam a bokám. és ennek felidézésére kavinton se kell.
utána/közben ifabon, compfaireken is láttam vudus játékokat, glquaket, f1-etm stb és minden járt a fejemben, csak az nem hogy ez fos lenne😛
rá is ugrottam, amint tudtam és soha akkora minőségi ugrást nem éltem át a géming életem során 😛
Forza.
De egyenlőre csak demózgatunk, élményezünk.
Mai napig bennem van az élmény, 320x200 -> 640*480, effektek, filterelt textúrák, tükröződés, mintha egy más játék lett volna. Persze így utólag szar visszanézni, de akkor iszonyatos gyomrosat adott.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Szerinted mire gondolt a költő a #73438-ban?
Ott voltam, használtam (egy 166MMX-szel megtámogatva). Azért ne mondd már, hogy mindegy volt a 320x200 sw-rendering vs 640x480 (+mipmapping, bilinear filtering stb).
Kurva jó volt a GLQuake, de a Tomb Raider is.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Sóse vót az utána, csak vele együtt <#idiota>#idiota>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
amugy a voodoo1 az s3 után nagyobb puki volt, mint a voodoo2 a voodoo1 után 😛PP
Forza.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nagyon komoly intelligencia problémákra (ha jobban tetszik suttyóságra) vall az, hogy valakit az ellentétes, vagy a sajáttal nem egyező véleménye miatt ellenérdekelt félnek kezelnek, és egyből meccselni kell vele. Te úton-útfélen mást se csinálsz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.29. 08:01:23
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Ugyan úgy skálázott 4k lesz a játékok java mint prón 1-2 címet leszámítva.
Annyi különbség sem igen lesz a két vas között mint a ps4/one között.
Az ms terve megszólítani a pc-seket is. Ezt elbukták de durván. A Sony vasról meg nem fognak átpártolni az emberek.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.28. 22:49:06
Egészen pontosan a gpu erősebb lófaroknyival, viszont a cpu akárcsak a pro-t úgy azt is visszafogja majd.
Exkluzív kínálat ha van pc-d mellette akkor nulla. Ps4 exkluzív kínálatához képest harmatgyenge.
A gép árából meg olyan vga-t vehet bárki a számítógépébe ami rongyra alázza a konzolokat....
Vagy ha már van ilyen kártyája és azt a pénzt ráfizeti olyan vga-t kap ami feltehetőleg a következő generációt is rongyra fogja gyalázni - 1080ti.
Persze venni fogják - főként a hazájában. Vannak még xbox fanok. Mind venni fogja, teljesen mindegy nekik hogy az MS jót vagy rosszat pakol az asztalra ha torkonszarják őket akkor is vigyorognak mert MS.
A Sony röhögve gyalázza be őket -sajnos- elég csak mutogatniuk a Last of us 2-t a God of war-t és a hasonló exkluzívokat.
Megközelítőleg sem tudnak és nem is fognak tudni olyan címeket felmutatni mint amik eddig voltak illetve majd jönnek a Sony vasra.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.05.28. 22:47:14
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
A Driveclub sajnos gyatrán sikerült, nem javaslom.
A Dirt Rally döbbenetes élmény, az egész család imádja. (Kormány erősen ajánlott) Én a Forzákon kívül egyedül a Ps2-es gt-kkel tudtam huzamosabb ideig ellenni, de ez mindent visz. (Amióta megvan minimum lenyomom a napi/heti/havi meneteket)
Az RE valóban odabax, de sokakkal ellentétben nem tartom a PSVR csúcsjátékának. Én 27 óra alatt vittem végig (jó lassan) sajnos nincs újrajátszási értéke. (bár ez minden reiről elmondható, kivéve ha meg akarod nézni az esetleges más befejezéseket)
Multiban a következők nagyon jók:
Battlezone
RIGS
Farpoint (Gun ajánlott)
EVE V.
Eagle F. (Ennek a single része is korrekt)
(nézz meg pár gameplay-t hogy kiválaszd melyik stílus áll közel hozzád)
A Trinus PSVR-el hibátlanul használom PC-n is a cuccot. (tesztelve Elite D., Project Cars, Race the sun, Serious Sam)
És: Isten éltessen sokáig!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ja és a PS4-es PS NOW-ot is kérném szépen.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PC-n a a nagy része játszható.
PS-en? Nem, ha csak konzolt nézed, kompakt gépeket, márpedig sok játékos, instant játszik nem szereti a pc-s babrát, akkor válaszhat x-et.
Viszonyítás kérdése. Amire te gondolsz az Xbox kontra PS+PC
Totti a konzolokat viszonyítja egymáshoz.
Sőtt nem is említettem hogy sokan pc-n rühellik a win10+store+xbox app dolgot, és nem is foglalkoznak ezekkel a játékokkal.
Nézőpont kérdése a dolog.
Hány platformot néztek és azokat milyen csoportokban.
Az érdekes szerintem inkább az, hogy a Scorpio elvileg: PS PRO<Scorpio<PC tudás lesz, na már most ezt hogy fogják majd szemléltetni, mert szerintem nem sok rés maradt a Pro és PC közt.
Ja és szerintem a MS igenis fog készülni meglepetésekkel a Scorpio mellé, ebben szinte biztos vagyok, röppennek fel exclusive címek majd....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.28. 20:55:11
Pedig biztos tök jó szolgáltatások lesznek mellé, ebben az ms élenjár. Csak a fókuszcsoportot nem látom az egész mögött. Mármint, van az a néhány, aki majd lecseréli a égi boxát újra. De hogy mi fog odacsábítani új vevőket, az teljes rejtély. Ahhoz a ps4pro alá kéne menni árban, minőségben meg fölé, és még akkor is kínkeserves lenne, és maximum azon lehetne lamentálni, hogy most akkor jó-e, ha nem fogy a gép, mert így kevesebb buktát kell elkönyvelni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.28. 20:54:31
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.05.28. 20:45:10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Te is tudod, hogy boxon az ex kínálat, mint olyan nem létezik. Főleg, hogy PCre is jön már minden
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De te is beláthatod, hogy azért volt most egy kis pangás....
Míg itt egyenletes volt a kiszolgálás...még ha eltérő stílusokban is. (mármint exek terén persze)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.28. 20:30:55
PS3, PSP, Vita, PS4
2. Nem bolondultál meg.