121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #82795 Darky Intervention :D -
#82794 Nekem nem. Nem vagyok fillérbaszó, ha le akarom cserélni oledre a meglévő tévémet, bármikor meglépem olyan áron is, hogy az alig több mint egyéves, fél milláért vett tévémet vélhetően a feléért tudnám már csak eladni.
Én nem szeretem az ilyet, szerintem nem egyenes magatartás. -
#82793 Nem, nem ilyen szervezett tali keretében, bár tudom, hogy régen voltak még ilyenek. Játékokat-eztazt hoztamvittemkaptamvettem itteniektől. Korábbi leáldosok közül volt, hogy valakivel IRL munkakapcsolatban voltam, itt irogattunk egymásnak, és ez csak évek múlva derült ki. Volt, aki innen jelentkezett hozzám gyakornoknak, stbstbstb. -
#82792 egyszer hivjatok el ot is, es csinaljatok videot :) #sgPS4tali -
#82791 Nem, személyesen vele pont még nem találkoztam. De elég sokakkal innen, meg úgy alapvetően az sg-ről.
/de tudom a címét!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 10:47:07 -
#82790 Én meg tudom hogy (te is) olvasod!
ha élőben találkoznánk, megutálna....:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.24. 10:46:53 -
#82789 Igen ugyanezt írtam én neked. Hogy jelerősítőnek írja, de erre gondol, ami nem erősíti meg, hanem továbbítja. :) -
#82788 szemelyesen is probalkozol? gyanusan vezetne is valahova, ez ami itt megy -te is tudod, en is tudom- nem fog
viszont viccesnek tenyleg vicces, oszinten megmondom en is azert jarok a topicba hogy ezeket olvassam (ps4em nincs is), csak eppen ezek szorakoztatoipar, nem pedig jatekipar, foleg nem ps4 temaban tortennek
de persze ha erre van szukseg, en biztos nem fogok a humor utjaba allni :) csak fura, anno a forum temak a... forum temakrol szoltak -
#82787 De, ez egy olyan eszköz amit a köznyelv (kissé hibásan) wifi jelerősítőnek hív, a szakma pedig wifi repeaterként ismer, ami úgy működik, ahogy leírtam :) -
#82786 82782? :) -
#82785 Én hiszek abban, hogy az embereket rá lehet bírni a tanulásra, olvasásra, tájékozódásra. Darkkal sok-sok éve ismerjük egymást, túl azon is, ami itt látszik, vagy ami itt lejön ebből a bohóckodásból. Még nem adtam fel, hogy faragok belőle kíváncsi és nyitott embert :) -
#82784 Ha nem ez a wifi jelerősítő, amit linkeltem akkor elnézést.
Senkivel nem szoktam multizni, mert mindenki itt ps4-en játszik. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.24. 10:42:57 -
#82783 mindenkinek kell egy hobbi
neki az az elete hogy okoskodik
neked az az eleted hogy folyamatosan oltod erte
mindketten figyelmet adtok a semminek, mindenki boldog, mikozben semmi erdemlegeset nem csinaltok, zsenialis
ha mar a PS4 a kozos pontotok, probaltatok mar pl... nem tudom, jatszani egyutt? vagy az azert mar durva lenne? -
#82782 Ilyenről beszéltek? Ja mert nekünk is volt.
Ez a wifi jel erősítő, vagyis ami továbbítja.
Vagy milyen létezik még?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.24. 10:40:56 -
#82781 Nincs nap, hogy bele ne okoskodnál olyanba, amiről nem tudsz semmit. -
#82780 Arra gondol, hogy továbbítja, azt a jelerőséget, amit az adott ponton ez a kütyü befog...valóban létezik és megy.
Persze bonyolult kicsit mert nem mindegy a kütyü a wifi router és a konzol között hol helyezkedik el, kicsit a wifi routerhez közelebb kell lennie. -
#82779 Ebay-en vannak ilyenek, vettünk és fasza.... -
partizan182 #82778 Ezen össze biztos nem fogunk veszni ;) Mondjuk ha azt mondanák neked hogy ide kell klikkolni hogy holnap ZD9-re cseréljék az XE900-adat neked is lehet megremegre az ujjad. -
#82777 Nem tudom elfogadni, ne haragudj. Szerintem egy normális értékrendű ember, ha úgy tetszik erkölcsös, nem csinál ilyet.
Persze lehet magyarázni, hogy de, meg miért, de ez azt gondolom mindenki számára világos kell, hogy legyen, hogy ez bizony nem egyenes fogyasztói magatartás. Sőt, szerintem gerinctelen.
Persze ez nem kell, hogy téged érdekeljen, de ettől még ez a véleményem. -
#82776 Gyakorlatilag igen. Wifi jelerősítő nincs, a wifi jelet erősíteni nem lehet (vagyis dehogynem, antennával, de az egy másik történet). A wifi jelerősítő nem más, mint egy közbenső eszköz, ami csatlakozik az "eredeti" wifi hálózathoz, és létrehoz egy másikat egyúttal, az eredeti "paramétereivel". Így az új hatóköre onnan indul, ahova elhelyezed a repeatert. A ps4-ednek meg teljesen mindegy melyik wifi hálózathoz csatlakozik, az "eredetihez" vagy az újonnan létrehozotthoz, csak az egyik erősebb lesz (remélhetőleg).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 09:36:13 -
macylacy #82775 Akkor a konnektorba beledugok egy jelerősítőt és kész ? (elvileg) -
#82774 A kérdésnek semmi köze a gép oprendszeréhez. A wifi jelerősítőt nem fogja felismerni, nem is kell felismerje, nem fog belőle látni semmit. A wifi hálózatot fogja látni. Hogy ezt milyen eszköz állítja elő, az a wifi hálózat szempontjából irreleváns.
/a kérdésnek van olyan aspektusba, ami arra utal, hogy lehet, hogy valami kivitelezhetetlen dolgon töröd a fejed. Biztosan tudod mi az a repeater amit készülsz venni, és hogy miként működik/mire jó?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 09:31:49 -
macylacy #82773 Nekem az alapvető gondom hogy a konzol oprendszere felismeri -e a dlink vagy tplinkes wifi jelerősítőt ? -
#82772 Mármint wifi repeatert?
/a kérdés amúgy nem igazán ps4 related. Ez egy szabvány wifi eszköz, ilyenmódon bármelyik jó lesz hozzá, ami rendesen működik.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 09:22:06 -
macylacy #82771 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A ps4 -hez keresnék WIFI jelerősítőt, kérlek segítsetek mert nem tudom melyik típus lenne jó. Mit ajánlotok? -
partizan182 #82770 Létező hibák voltak (csak ritkásan látszódott), ezzel együtt minden további nélkül elutasíthatták volna azzal hogy ez része az élménynek, nem szóltam volna. Helyette 3 hónapig ültek rajta, soha senki sem tudott felvilágosítást adni semmiről, csak tereltek.
Avforumsról lestem egyébként, ott feleekkora bibiért cseréltetik tipikusan, van aki 4x-5x. Sok hüje brit magyar ugye.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.01.24. 08:22:18 -
#82769 Tipikus magyar mentalitás...Ugyan semmi baja, de beküldöm hazugságokkal, hogy anyagi előnyre tegyek szert. Brávó!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt inkább ne reklámozd, hanem szégyelld magad, hogy mekkora sutyerák vagy! Ilyenkor szégyellem magam, hogy magyar vagyok,
amikor ilyeneket olvasok.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.24. 07:46:50 -
-
#82767 Ha ennyi pénzem lenne, inkább kiszórnám az ablakon. :D
Ja tévesen az én 10 dolláromat küldték neked, majd gondolom vissza tudod utalni nekem. És akkor küldetek a Sony-val egy bocsánatkérőt. :D -
#82766 Közben a sony rápakolt 10 dodót az usa fiókomra. Nem írta mér, de kösz! -
#82765 Talán kezd ott az igényeskedést, hogy lecseréled a mezítlábas gépedet. Mer ugyan a vr felbontása nem valami szuper, de neked még azt is sikerül butítani. -
#82764 2-3 órás asszem. :D
Amúgy azon filóztam nem-e lehet a PS VR-ban kicserélni azt a kis panelt a szemüvegben egy 4k-s panelre? :) -
#82763 Kiderült már milyen hosszú lesz? :) -
#82762 Nem tudom, csak tesztelem egyelőre. Éjfélig fent akarok maradni. :)
Értem én, ha már veszel 4k hdr-t nem akarsz ezt a köztes kamu témát, a normális meg még drágás neked.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.23. 22:18:09 -
#82761 Láthatóan nem használnak :)
/amit ki akartam hozni abból az egészből az oda le van írva. Amit nincs odaírva, azt nem akartam belőle kihozni. Amit nem értesz belőle, azt meg kérdezd meg, és vagy lén vagy más elmagyarázza. -
#82760 Már bevettem! :D
Mindenbe negatív vagy, nézd a jó oldalát a dolgoknak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.23. 22:06:33 -
#82759 Vedd be a bogyókat -
#82758 Vagyis akkor a HDR tv-ket kár megvenni? ezt akarod kihozni ebből? Csak a cool 10 meg 12 bitest?
Vagy várni kell olyan tartalmakat évekig, aminál nem bassza szét? :D
Mondjuk én sem gondoltam, hogy váltogatni akarnék egy tv-n játék közbe.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.23. 22:04:46 -
#82757 Told be a TLOUR-t. Akkorát tol rajta, hogy alig hittem el. HZD meg U4 meg feltörli a padlót mindennel. Van egy halom játék, amiben látszik, hogy alapvetően HDR-re van bereszelve, és bár szépek SDR-ben is, óriási a gap. Aztán vannak olyanok, amik meg megfutják a kötelező köröket de ennyi. -
#82756 Igen, amíg nem próbáltam és nem láttam élőben saját szemmel, addig el se tudtam képzelni milyen és mennyit dob a dolgokon, de ahol jól van megcsinálva ott iszonyat sokat dob a képen.
Ott látni durván a különbségeket, ahol van on-off kapcsoló. Pl horizonba brutális
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.01.23. 22:02:43