PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
eddig sem a grafikával volt gond szép de legyen értelme is játszani vele ja és legyen irányítható 😄
Amúgy miért gond hogy aki több 100 órákat nyomja ezeket a multikat, 2 évenete kap egy új játékot?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az, hogy arra megy az ipar ahol kevés munkával sok lóva van, az nem egy mai újdonság.
Hátizé, 15 a FIZETŐS MULTIÉRT, vagy megveszem 10 dollárért akcióban a játékot, nagy dilemma. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
amúgy ami a Battlefront-ot illeti, most van ilyen akció, hogy 1 éves PS Plus mellé (15k) hozzádvágják a játékot 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.02. 14:23:42
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Sokkal nagyobb a szavatossága egy jó kis multi/coopnak, mint egy pár órás singlenek
Ki a halál, rojtos, véreres faszát érdekel egy újabb multi meccs?
ami miattam van: kis kocc és kapok egy áthajtás büntit... ez gyakorlatilag restart race. mondjuk, hogy bénavoltam, megérdemlem.
de eljön az a pont, amikor a túl sok szabály bedarálja az élményt, pedig a 0. percben még örültem, hogy "van ebben minden" 😊
nem vagyok pro részer, de azért nem is a törökzúzok 5 körös, easy AI elleni versenyeket keresem. a CM viszonylag jól testre szabható karriert csinált és félreértés ne essen, nem a LEHETŐSÉG ellen vagyok 😊 legyen egyedi igényekre belőhető a játék, hiszen mindenkinek mások az elvárásai - csak így a kevésbé tehetséges mazohisták eléggé besz*pják 😄 (az első, ausztrál versenyen a bronz megszerzése végül 9 órányi játékidőmbe került. eső...)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Forza.
Pc-n megvan, de Trinussal nem tökéletes az élmény, de szenvedek még vele kicsit, tuti be lehet állítani normálisan.
Utoljára szerkesztette: Gerileveri, 2017.06.01. 20:56:26
Utoljára szerkesztette: Gerileveri, 2017.06.01. 20:53:34
De ez a logo nagyon durva. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.01. 19:25:55
No szőr!
Ez a fianl release: 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.01. 18:46:40
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.06.01. 17:46:42
Meg mi a szar ez? hogy 70métere egy ablak mögött jobban világit a lámpa. Fasza pro effekt. Ha nem mutatják a videóba mi a toszt kell nézni észre se veszem. A fejlesztőket meg le a Taigetoszról.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

PC-s garázsszimben annyira nem vagyok otthon (játékgép hiányában). F1 fasza nagyon, amint kontentben elérik a 2013-as verziót újra, lehet behúzom. Bár VR nélkül nem biztos hogy már érdekel autós stuff, szal lehet marad a Driveclub / GT Sport / Trackmania.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Viszont az F1 a lehető legélethűbb atmoszféra és szabályrendszer, ami teljes liszenszet élvez egyetlen évre és sorozatra, amiben benne van a Codemasters szíve, lelke és sokszor már már beteges aprólékossága is. Nem igen látom hogy lenne a piacon bárki aki ezt a szintet megközelítené.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.01. 13:50:04
Komoly, versenyszerű szabályokkal csak F1 game-be toltam eddig, ott élveztem nagyon.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1