PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Bandicoot
Eddig hibátlan.<#eljen>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Myselor
nekem teljesen Run 2nek tűnik 😄 de kicsit forzás a megtalálható roncsokkal meg hangulatra is amikor ott a homokba nyomják
eddig sem a grafikával volt gond szép de legyen értelme is játszani vele ja és legyen irányítható 😄
Totti5
Tartalom, mechanika, kreatív ötletek. Egy új részt alapoktól kezdenek újragondolni és folytatni, így sokkal több a lehetőség új megoldásokat használni ( egy DLCben nem, ami a meglévőre épül, ez már számtalanszor bebizonyosodott )l

Amúgy miért gond hogy aki több 100 órákat nyomja ezeket a multikat, 2 évenete kap egy új játékot?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Ú, bárcsak olyan lenne, mint a The Run volt.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

arty
kb erről van szó <#eljen>

Forza.

Kandurex
Nem szeretem a mai autókákat, de, ennek volt valami hangulata is. <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
dat frostbite

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Ma'jó isten újdonságra gondolsz? De tényleg!?

Az, hogy arra megy az ipar ahol kevés munkával sok lóva van, az nem egy mai újdonság.

darkSectorxxx
Tiszteleted jeléül intéztem egy GOLD akciót, de nem nagy dolog amúgy. 😄

Hátizé, 15 a FIZETŐS MULTIÉRT, vagy megveszem 10 dollárért akcióban a játékot, nagy dilemma. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
jaj, hát köszönöm szépen kedves dark! 😄

amúgy ami a Battlefront-ot illeti, most van ilyen akció, hogy 1 éves PS Plus mellé (15k) hozzádvágják a játékot 😄
darkSectorxxx
Az Isten.....éltessen sokáig! 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.02. 14:23:42

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Rossz haverjaid vannak <#banplz>

Kongy
Nekem van egy tucat haverom, de cseszhetem, ha egyik se BF-ozik...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
2 évig ellátta. Tovább kell lépni. Kell az újdonság.

TDC Geronimo
Mindenkit? Nem vennéd észre már pár éve ebbe az irányba megy a játékipar. Szerezz haverokat és játsszál multiba... Get a grip 😄

Sokkal nagyobb a szavatossága egy jó kis multi/coopnak, mint egy pár órás singlenek

Kandurex
<#szomoru2> semmi szükség még egy multi SW játékra, tökéletesen ellátja az előző rész is ezt a szegmenst....

Totti5
Milliókat fog. Hisz ez a játék egy multiplayer online FPS. Te meg megnézed majd a 6 órás single player trélerét.

Kandurex
"Hamarosan itt az E3 2017, .... A Star Wars Battlefront II már bemutatkozott egy rendkívül látványos sztori trailer formájában, viszont a gameplaybe még sajnos nem kukkanthattunk bele. Szerencsére ez már nem sokáig lesz így, ugyanis az EA megerősítette, hogy a cég E3-as konferenciáján lesz egy Star Wars Battlefront II szegmens is, ahol egy negyven fős élő meccs keretében fogják bemutatni akció közben a játékot."

Ki a halál, rojtos, véreres faszát érdekel egy újabb multi meccs?

Bandicoot
Nem vicces. Találó.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

arty
f1 2016 alapján írom: csak ~15 körös versenyeket nyomok, ebből a 3-4-5 kör a safety car mögött sok! (és nem miattam történik! 😄)
ami miattam van: kis kocc és kapok egy áthajtás büntit... ez gyakorlatilag restart race. mondjuk, hogy bénavoltam, megérdemlem.
de eljön az a pont, amikor a túl sok szabály bedarálja az élményt, pedig a 0. percben még örültem, hogy "van ebben minden" 😊

nem vagyok pro részer, de azért nem is a törökzúzok 5 körös, easy AI elleni versenyeket keresem. a CM viszonylag jól testre szabható karriert csinált és félreértés ne essen, nem a LEHETŐSÉG ellen vagyok 😊 legyen egyedi igényekre belőhető a játék, hiszen mindenkinek mások az elvárásai - csak így a kevésbé tehetséges mazohisták eléggé besz*pják 😄 (az első, ausztrál versenyen a bronz megszerzése végül 9 órányi játékidőmbe került. eső...)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amugy van egy eladó t150em, ha esetleg mégis eladnád a g25öt 😉 persze gyengébb annál MINDENBEN, annyit tud, h ps kompatible

Forza.

Csak ha lesz VR támogatás. Egyelőre bizonytalan.
Pc-n megvan, de Trinussal nem tökéletes az élmény, de szenvedek még vele kicsit, tuti be lehet állítani normálisan.
Utoljára szerkesztette: Gerileveri, 2017.06.01. 20:56:26
VR pályákat én is kimaxoltam. (De autós VR-ban a Dirt Rally a csúcs imho)
Utoljára szerkesztette: Gerileveri, 2017.06.01. 20:53:34
darkSectorxxx
Csak poénkodok, amúgy nem érdekem fikázni őket, mert nem keresztezi semmi az utunkat.
De ez a logo nagyon durva. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.01. 19:25:55

Myselor
jaj srácok mindjrát jön Ubisoft Totti és annyi nektek xd
darkSectorxxx
<#nevetes1>

No szőr!
Ez a fianl release: 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.01. 18:46:40

darkSectorxxx
Most ez önnmagában is poén volt, független az Ubisoft múltjától. 😄

Kandurex
<#banplz>

Rage47
<#taps>
mucsácsó

az Ubi-féle downgrade nyomán <#idiota>
mucsácsó
kuuurvajó! 😄DD több benne a kreativitás, mint az Ubi-féle folytatásokban... 😄D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.06.01. 17:46:42
Myselor
na még ők is tudják hogy mi a helyzet velük <#banplz>
Max pc-n de konzolon tuti hogy nem.
darkSectorxxx
Aha. 😄

Totti5
Forza Gtnél sokkal jobb ( ha jól be van állítva ). Assettonál nem jobb.

Cars az kormánnyal sem nagy élmény hidd el.
Maxyka
Apropó Elite😄-t veszi valaki?

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Maxyka
jobban lehet szarni az optimalizációra ha erősebb konzolra fejlesztenek, csak nem fog jönni a csoda.
Meg mi a szar ez? hogy 70métere egy ablak mögött jobban világit a lámpa. Fasza pro effekt. Ha nem mutatják a videóba mi a toszt kell nézni észre se veszem. A fejlesztőket meg le a Taigetoszról.

TDC Geronimo
Újabb tehetséges fejlesztők. Egy lépés előre, kettő hátra. Az a framepacing...

Inkább szomorú, mivel nincs messze az igazságtól.
Maxyka
Szerintem is <#idiota>

Szerintem amúgy ez tényleg vicces. <#nevetes1>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kandurex
Azért nem rossz, valld be! 😄

Totti5
S ez vicces?

darkSectorxxx
<#pias>

darkSectorxxx
Meg a keze is. 😄

Maxyka
Az a szemöldök mindent visz <#integet2>

Cars-al szemeztem, de azt beszélik kontrollerrel nem nagy élmény, a G25-ömet meg leszarja a PS4 😞

PC-s garázsszimben annyira nem vagyok otthon (játékgép hiányában). F1 fasza nagyon, amint kontentben elérik a 2013-as verziót újra, lehet behúzom. Bár VR nélkül nem biztos hogy már érdekel autós stuff, szal lehet marad a Driveclub / GT Sport / Trackmania.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Totti5
Cars-ban is lehet sok mindent állítani és kialakítani, RRE WTCC, DTM is valós szabályokkal megy, rFactor 2 is testre szabható szinte teljes mértékben.

Viszont az F1 a lehető legélethűbb atmoszféra és szabályrendszer, ami teljes liszenszet élvez egyetlen évre és sorozatra, amiben benne van a Codemasters szíve, lelke és sokszor már már beteges aprólékossága is. Nem igen látom hogy lenne a piacon bárki aki ezt a szintet megközelítené.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.01. 13:50:04

Nyilván balansz kérdése, a virtuális pályatakarítókat nem szabad túl életszerűre programozni és megoldott 😊

Komoly, versenyszerű szabályokkal csak F1 game-be toltam eddig, ott élveztem nagyon.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1