PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kena: Bridge Of Spirits Dev Already Planning Next Game
Ember Lab doesn’t know if it will create a sequel to ‘Kena: Bridge Of Spirits’
...
Josh explained that they would much rather create “another IP with the same style in terms of gameplay and story-driven experience” than a direct sequel.
...
inkább az ami kérdéses, hogy Kena 2 lesz-e, vagy tök más új IP :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.10.04. 16:16:40
Adversus solem ne loquitor

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Igen én is hallottam hogy előtte miket csináltak, szerintem látszik is a játékon. :)
Amúgy pár napja a Kena hatása miatt megnéztem, hogy milyen animációkat készített már a cég, és a Dust nekem nagyon tetszett. Aki még nem látta az vessen rá szerintem egy pillantást.
Mire érted hogy most jöhetnek a kövek? :)
De ha meglesz akkor valószínűleg platina lesz ebből. Mert amúgy össze akarok gyűjteni mindent....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.03. 03:27:43
Én végeztem elsőnek az Expert-en....
Aztán elkezdtem Master fokozaton.... DEEEEEE itt elgurult a gyógyszer... BRUTÁLIS hogy sima harcokba kisebb bossfight-okat betesz a játék, meg van olyan amikor hiába ütöd ki a bogyokat bizonyos arénákba nem semmisül meg a maradék ellenfél hanem le kell győzni egy ilyen kardos Guardian-t mindig.
Mivel itt vannak mobok, a Souls játékokban az egyedüli boss-okat kitanulva sokkal könnyebb itt rettenetesen nagy sokszor a véletlenszerűség a kis taknyok miatt... ezért ezt nehezebbnek érzem mint pl sok Souls játékban a bossfight-okat.
Már előre fosok a főellenségnél!
Ma nagy kínkeservesen megöltem Master-en ezt a Corrupter Woodsmith-et...
Brutálisak még a kisebb harcok is, iszonyat jó is egyben mert nagyon kell taktikázni, persze nem tökéletes minden, a lock benne szereintem inkább irritáló mint hasznos.... de eddig eljutottam.
Most megyek majd ugye az első szamurájhoz... :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.03. 03:26:12
Utoljára szerkesztette: Seth, 2021.10.02. 21:31:16
PSN ID.: Beegabor
Lehet szerencséje volt?
Így is sajnos pénzbe fog kerülni a ps gaming mivel a ps+ árát ki kell fizetni + a bukót ami lesz a használt ps5 miatt
Az más kérdés, hogyha megvetted mennyire érdemes túladni rajta. Nálam is 2 gép van és használjuk is őket, szóval én el nem adnám egyiket se, lévén, hogy mindenhol olyan hírek mennek, hogy megint hiány várható belőlük.
Itt is van valami "központi szerviz" mint a MS-nál? Ha igen hova kel a gépet regisztrálni a garancia miatt?
Ahhoz hogy magyar nyelvű játékokat játszhassak kizárólag magyar profilt kell használnom? (MS-nál ez ugye tökmindegy ha argentinből veszem a cumot akkor is magyar nyelv ott van benne)
Használtan mennyiért lehet eladni egy ps5-öt? Azt a 1x játékot letolnám azt nekem nem fog kelleni majd talán ps7-re megint lesz 20 db ami érdekelni fog.
A kontroller brutál jó, az Astro-t azért is ajánlott kipróbálni mert a legtöbb mostani játék nem úgy használja ki mint az Astrobot, a legtöbb mai játéknál a kontroller kihasználtsága bőven allul marad attól amit az Astrobot meg tud mutatni...
Például ahogy lépkedsz a materiálokon, az eső cseppek a jégen csúszás, meg minden.
Szóval ez nem egy bug, hanem egy feature. Ezzel együtt tudok élni.
Igazi, true PS5 játékommég nincs, de amiket kipróbáltam eddig, azok valóban sokkal-sokkal jobbak rajta. Hmmm, that sweet-sweet 60 FPS :) Szóval jaja, valóban hatalmas ugrás az előző genhez képest, és még nem láttunk semmit.
Mákom van a monitorral is, mert nagyon seamless módon skálázza a dolgokat 1440p-re. Szóval hepiség van. Mindjárt kísérletezek a kontrollerrel az Astro Playroom-ban. :)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2021.10.01. 23:54:36
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2021.10.01. 13:04:04
Sokan bizakodtunk, hogy PS5-tön majd jó lesz, hát jajj..
Nekem HYPERX CloudX van, azzal megy minden jól.
Tudtok esetleg segíteni?
A Miles Morales álomszép lesz rajta. Én is játszottam vele és az új Ratchet játékkal. Mindkettő gyönyörű 60fps 4K módban is (30 FPS módnál van Raytracing is). És a Kena is szépen fut, sokkal gyorsabban és jobban, mint a PC-men, pedig az jóval többe került, mint a PS5.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.10.01. 11:17:03
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szerencsére a monitorom egyike azoknak, amik képesek leskálázni a 4k jelet 1440p-re, szóval így is natívban tudom tolni a cuccokat annak ellenére, hogy a PS5 elvileg nem támogatja még az 1440p-t.
Még ismerkedek vele, de egyelőre nagyon tetszik. Hamarosan beruházok a Miles Morales-re, érdekel hogy muzsikál egy szigorúan PS5-re írt cucc.
A tárhely kicsit zavar továbbra is, főleg, hogy a kompatibilis SSD-k ára a csillagos egekben van, de hát ez van, nincs jelenleg mit tenni.
Amúgy tök jó játék is, bátran ajánlom azoknak, akik nem riadnak meg a kinézetétől (ami szerintem zseniális :) )
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Next-genesedik a Pumpkin Jack
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.29. 19:24:24
Hell Let Loose (PS5)
PGA Tour 2K21
Mortal Kombat X
Meh.....:(
PSN ID.: Beegabor
- Egyszerre lehet primary 1 adott profil minden generációs gépből 1 darabon.... vagyis 1 PS3, 1 PS4, 1 PS5
- Lehettek belépve is külön generációs gépen egyidőben!!! Játékoknál nem teszteltem ott lehet össze fog akadni az acsik miatt
- De!!!! Sokkal, de sokkal egyszerűbb, ha csináltok valakinek egy profilt, legyen külön és belövitek az alap profilotokat amin vannak a játékok arra a gépre legalább elsődlegesnek amin a 2.lagos profilllal játszik valaki, ekkor GOND nélkül megy egyidőben minden, akár 2 ugyanolyan generációs gépen is! (magyarul megosztás)
A Spiderman Remastered KIZÁRÓLAG a Miles Morales Ultimate pack-bvan érhető el!!!
Utólag nem tudom a sima MM upgrade-elhető-e mert kezdetben nem lehetett, egy ismerős sem tudta utólag a simát digiben átváltani rá!!!!
Utoljára szerkesztette: Redbulldozer85, 2021.09.29. 15:46:43