121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#117437 Kiegyezek azzal is, ahogy a Hellblade 2 fest UE5-ön. -
#117436 Techdemo, amikről tudjuk, hogy mindig 1-2 generációval mutatnak előre, de összességében gyanázott mindent. -
#117435 Srácok az UE5 lesz a megváltás. Én olyat még nem láttam realtime futni, mint amit ez a Matrix Awakens tud. Egészen elképesztő. Remegve várom az UE5 motorral hajtott játékokat. -
#117434 #117432
csak beszélünk erről, EZT mondom már régóta, úgyis faszgyér minőségbe késve érkezik most minden, kit érdekel hogy egy demo miatt késik valami 1 hónapot még? :D
Régen lehet érdekelt volna de ennek hiánya nem jelenti azt hogy hamar jön valami és hibamentesen lehetőleg, SŐTT még szarabbul mint mikor X360-on pl sok demo volt. :) -
#117433 #117431 szerinted kiknek készül egy játék demo? azoknak akik ingyen promot kapnak? :D
Ba+ az nekünk van akiknek meg kéne vásárolniuk. :D -
#117432 Minden egyes extra munkaóra amit a demó bolondbiztosságával töltenek az a teljes játék rovására történik. Innentől kár ezen tovább rugózni.
A Resi 2 One-Shot demójához pl. az első naptól volt "nullázós" trainer PC-n. -
#117431 Szerinted az ilyen tesztek a játékosnak szólnak? Rólad szólnak? Neked készülnek?
Szerintem elsősorban tesztek, vagyis nem az a lényeg, hogy a játékos mit lát, hanem a következtetés amit utána le lehet vonni. Persze, a játékosok visszajelzése is fontos, de ők már nem arról jeleznek vissza, hogy mit nem látnak, hanem arról, hogy mit láttak.
Értem, hogy mire gondolsz, de abban a formában véleményem szerint nem működne a dolog, és nem lenne teljesértékű a tesztelés. Attól, hogy te nem látsz valamit a hardveredet pl még ugyan úgy terhelheti... Ez is fontos, hogy hogyan fut a játék. Vonatkoztass el egy kicsit szerintem az önös érdekeidtől, ezek a tesztek nem a játékosoknak szólna, nem miattuk vannak.
Majd most talán a nyílt kipróbálási lehetőség becsábít pár embert, de nem hiszem, hogy ez elsősorban marketing lenne. Aztán ki tudja? :D Ők. :D
.. és talán itt van a különbség aközött ami van és amit szeretnél. Te egy játékosoknak szóló demóra vágysz, ők pedig tesztelik a játékot. Ez két külön dolog.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2021.12.09. 08:30:10 -
#117430 #117429
Bukik a dolog ott, amikor azt írtad, HOGY amit nem látsz.
Amit nem látsz a demóban mert nem akarják hogy lásd, akkor azt ki kell venni.
Ha akarják hogy lásd az meg nem lenne probléma nekik.
ha érted mir gondolok.
Szóval egy példa.
Van a Resi 2 demo.
Nincs benne MrX.
Miért lenne más a demo ha MrX kódja nem lenne a demoban? Hiszen eleve nem is látod a demo-ban?
Most az ilyenekről van szó.
Nem arról hogy a látottakból vegyenek el tartalmakat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.12.08. 15:11:28 -
#117429 Szerintem azért is nem, mert ez egy teszt, és ha tesztelni szeretnének valamit akkor annak legyen része a későbbi tartalom is.. Pl benne van a teljes pálya, de csak egy részén mozognak az emberek. Ez hasonló, mint ha a teljes pálya benne lenne és bárhova mehetnél.
Ha ki lenne véve minden olyan amit nem láthatsz, akkor az már egy teljesen más játék és úgy már nem lehetne valós következtetéseket levonni a teljes játékhoz kapcsolódóan.
Szerintem ez is egy ok.
Régebben voltak demók, nagyon szerettem őket, ki lehetett próbálni a játékokat. Sajnos manapság ezt elhagyták, mert véleményük szerint nem éri meg lebutítani a játékokat. Inkább a streamerekkel és egyéb marketinghúzással érik el, hogy vásároljunk. -
#117428 -
#117427 Mi a fasz van ezzel az sg-vel? -
robicarlos6 #117426 A kékek január 28-át jelölték meg a PS5-ös premier napjának.
A PS5-ös változat alaposan kihasználja majd a konzol tulajdonságait, hiszen a játék támogatja majd Tempest 3D Audio technológiáját, a DualSense kontroller adaptív ravaszait és haptikus rezgését. Ami pedig a látványt illeti, mindkét játék háromféle grafikai opciót tartogat majd: a Fidelity Mode natív 4K felbontást és 30 fps-t ígér, a Peformance Mode dinamikus 4K mellett 60 fps-sel pörög, az úgynevezett Performance+ Mode pedig 120 fps-sel száguld, ám csupán 1080p-s felbontás mellett.
A csomag egyébként PC-n és PS5-ön is 49.99 eurós áron kerül a boltokba, akik azonban PlayStation 4-en már megvásárolták a játékokat, azok 10 euróért cserébe upgradelhetnek az újgenerációs változatokra. Érdemes megemlíteni, hogy az új csomag bejelentésével, a Sony csendben eltüntette az Uncharted 4 és az Uncharted: The Lost Legacy standalone verzióit a PlayStation Store-ból, így mostantól csak párban vásárolhatjuk meg a két játékot a digitális piactéren.
(Azt díjaznám ha a Sony az új psnow nyitányaként ezt egyből beletenné )
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.12.07. 21:24:55 -
#117425 #117424, Dehogy is, én ha kritizálok bármit az max egy termék, emberekkel nincsen gondom elfogadok mindenkit az izlésével. Kivéve ha direkt szórakozik valaki vele sokszor ok nélkül, de amúgy szimplám max termékkel kapcsolatos. ;)
Hát jó csak ilyen demo-kból úgyis kevés van és kihagynak belőle platformokat játékosokat ismerőseimet. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.12.07. 18:18:17 -
#117424 #117423 Reméltem is, hogy nem velem van bajod! ;)
De majd pénteken minden jobb lesz, a game awards-on komoly bejelentések várhatóak. Geoff Keighley szerint kb 40+ játékot mutatnak be és lesz állítólag 4-5 AAA szintű játék is, amit először ott fognak bemutatni. Csak találunk valamit, ami tetszeni fog :) -
#117423 #117442 amit mondasz az tökéletesen jó és elfogadtott, ha sajnálni szeretnénk a mai fejlesztőket meg kiadókat.
Mindaddíg míg minden játék 2-3 vagy 10x tolnak el akár fél évekre, meg akkor hivatkoznak covid-ra mikor kanyarba se volt.
ÉS ezek ellenére szar bugos játékokat kapunk még mindig.
Addig nekem ne jöjjön senki azzal hogy kevés idő van erre hogy kihagyják azt amit nem akarnak egy demo-ba. :D
Amúgy ezt ne vedd magadra, értelemszerűen nem veled van gondom hanem a fejlesztőkkel meg a sok baromsággal. Szóval nem rád vagyok mérges ilyenkor, meg én értem hogy véded valamilyen szinten őket, de nem kéne, legalábbis a többségük nem szorul rá. -
#117422 #117421 Darky, ez két különböző dolog, amit Te most frankón összemostál :)
De persze a világon szinte minden megoldható, csak az a kérdés, hogy megéri-e. Fejlesztőként magam sem örülnék ha ez a játék a tesztidőszakban kikerülne PC-re. -
#117421 #117420 A kérdés az volt hogy megoldható-e?
Az utolsó mondatodra pedig:
"miért nem íg működik? kin múlik ez?"
Ja hogy igaz az hogy a DLC alapon a játékok része és direkt van közbe kivágva értem. -
#117420 #117416 Több oka is van. A legfontosabb, hogy nincs idő/energia/pénz arra, hogy egy halom embert állítsanak arra, hogy a játék hatalmas kódját áttúrják, és kigyomlálják olyanra, hogy azt ha PC-re kiadják, akkor abból ne tudjanak kibányászni semmit.
Persze könnyű azt mondani, hogy már az elején így kellett volna csinálni, vagy azt, hogy ezt XY cég biztos meg tudta volna így oldani, stb. De ez nem így működik.
-
#117419 #117418 miért is nem? -
#117418 #117416 Sajnos ez nem így működik.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2021.12.05. 20:48:29 -
#117417 Egyetértek. -
#117416 #117415 eleve nem hagyom benne...úgy... :D -
#117415 jó lenne, de hogy tudsz ilyet manapság nem visszafejthetővé tenni? :D nyilván más megközelítés kicsit, még a "feltörhetetlen" denuvót is szétkapják relatíve hamar, akkor egy visszafejtés és adatbányászat a lófasz kategória - bármit feltörnek/visszafejtenek órák alatt manapság gyakorlatilag, és a megjelenésig még 3 hónap van, nem férne ez most bele sztem.. -
#117414 #117410 egyel több ok hogy feleslegesen zárnák ki ez miatt a PC-t
Szerintem meg inkáb PC-n még nincs ilyen állapotban mint konzolon... -
#117413 #117409
ja ez szuper indok hogy kihagyjanak többszázezer játékost ebből... lehet nem kéne megengedni hogy kivegyenek infókat nem? -
#117412 #117408 miért is? egy szaros multiplatformos cím open beta-ját? :P -
Zóanagyvarázsló #117411 #117404 De mi az, hogy cyberpunk témában legjobb játék? Jobb mint játék minden eddigi klasszikusnál is? Vagy jobb a cyberpunk életérzés megjelenítése? Vagy egyszerűen csak a fogalomhoz kapcsolt vizualitás? -
#117410 Már így is konzolon átjutottak a láthatatlan falon , aztán találtak böhömnagy medvét, meg új ellenfelet. Mi lenne pc-n :) -
#117409 gondololom nem akarják, hogy szétkapják a játékot PC-n, meg visszafejtsenek mindenféle dolgot :D -
#117408 Biztos nem fogják odaadni PC-re, érthető okokból. -
#117407 PC-n most se lesz???? -
#117406 4chan-os _PLETYKA_ Elden Ringről - jövő hétvégén open network test állítólag:
Elden Ring will have a 1 minute open network test trailer on the game awards. The network test will take place on the Raya Lucaria academy and will be smaller than the CNT. The ONT will take place between December 10th-12th. The Network test will be available on PS4-5 and XB1-XSX/S.
sóbánya, szóval fenntartásokkal kezelni - de hátha kipróbálhatja aki kimaradt volna, ha igaz.. : -
#117405 Igen, a cyberpunk téma az amúgy is viharvert mostanság, és ebben nagyot tud. A többi része is lehetett volna legalább olyan jó.
Hibák: az mondjuk pozitívum, ha azóta legalább javították őket. -
#117404 A cyberpunk témára gondoltam,de én buggal nem igazán találkoztam -
#117403 Az ebben a témában az mit jelent? ARPG? Hát az úgy tele van jobbnál jobb címekkel, hogy ezt még indulni sem engedik.
Cyberpunk játékként? Igen, a világa az nagyonjó, de a sztori értékelhetetlen, a küldetések olyan álmosítóan repetitívek, hogy nemigaz, a gunplay meg kb faék. Erre még rájön a megjelenéskor full bugos állapot, amit azért gondolom azóta pofozgattak, de én már ebből nem láttam meg semmit. -
#117402 Én a minap értem a végére boxon és szerintem ebben a témában az eddigi legjobb játék volt -
#117401 hát azt énsem tudom elképzelni, hogy leüljek elé órákra bármikor (Diablo 2R-el ellentétben), de egyszer jópofa volt - bár végig se toltam (szokás szerint :DDD) -
#117400 Hát én nagyon vártam ezt a The Ascentet, ehhez képest egy kalap szar lett. -
Zóanagyvarázsló #117399 Valóban jól néz ki az Ascent, de mi egy óra után lepattantunk róla, mechanikailag annyira érdektelennek és rosszul súlyozottnak tünt. Szinte esély sincs rá, hogy elövegyük még valaha. Ennyire volt fun GP-ben. -
#117398 tényleg brutális a cucc, ráadásul hogy mennyire részletesen kidolgozott minden objektum/textúra a pályákon :D bár nekem kicsit unalomba fulladt egy idő után a sok lövölde, de coopban méginkább rohadt nagy fun lehet egyébként. főleg GP-ben "ingyé" :)
zavaróan kurvajól néz ki egy izometrikus nézetű cuccoshoz képest :D
volt ugye videó, hogy valaki megcsinálta poénból FPS-nézetűre az egészet, és hát bokafosatós, gyakorlatilag a CP2077-et megeszi reggelire mind részletességre, mind cyberpunk hangulatra.. :D
kicsit ilyen soft-Diablo szerűség, cyberpunk világban, sok henteléssel :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.12.04. 08:07:18