121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #83845
    kebbé.

Azért bocs nekem ilyen ritkán volt amióta új (régin sem ingadozott, csak ott nem volt hova, mert ott max 2.7mevgával tudtam volna tölteni) netem van, hogy ingadozott.
    Lehet régen priorba voltam...:S Nem nyalok manapság eleget a Sony-nak.

38 mega a legtöbb amit tudtam steam-en elérni, sajna az sem minden játéknál...de itt eddig nem emlékszem ilyenre, pláne nem 1-2 megára való visszaesés.

Na mindegy, csahát kéne másra is a sávszél.
    Beköttettek még 1 vonalat a Tarr-nál....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.04. 13:05:13
  • Moby
    Sose volt jobb. Sőt, szarabb volt. Ahogy a neted is.
  • darkSectorxxx #83843
    Töltök PSN-ről.
    Néha elég rusnya a sebesség.
    30megákkal tölt, aztán 5-10 másodpercig csak 1-6 megával majd megint felmegy 30-körülire.... :/ ez se a régi már. Mostanában sok a terhelés, vagy folyton javítanak valamit.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.04. 12:55:31
  • Droughert
    Én is ott akadtam el, Legiana setből meg nem jön a chesthez szükséges plate, pedig már sokat öltem.
  • darkSectorxxx #83841
    Ja a színek, az tiszta sor, hogy nem marad az eredeti. Csak furcsa volt, régebben voltak gifek linkelve, mondjuk GT Sports, és azok szebbnek tűntek, de akkor ez csak játékspecifikus ezek szerint.
  • darkSectorxxx #83840
    Ja értem. Na ezt megnézem....:D

Jó csak lehet most vettem csak észre hogy pro-n ugye élesebb, nem zizis és akkor ugye jobban feltűnik ha vált egy lod.
    Amúgy megnéztem pl az egyik részt sima ps-en és pl dettó ugyanazok a részek változnak, milyen érdekes, sima ps4-en nem is vettem volna észre ezeket, ahogy 1-2 év alatt se vettem észre.

Jó tudni, bár nem csoda, ha egyszer ekkora területet kell megjeleníteni.
    Ezt meg azonnal összekötöttem azzal, hogy a gép teteje olyan ÍHorizon alatt, mintha nyáron kitennéd 1 órára a 40 fokba a napra.
    Ahogy Moby mondta, rántottát lehet sütni. Sony Rezsó.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    :D ebből lett a ps

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.04. 10:10:50
  • Tinman #83839
    Egy világos jelenetnél jobban látszik a veszteség, amit akkor szenved el a forrás, amikor átalakítod gif-be, ami csak 256 színű.
  • Akra
    Csak nézd a felhőt. Várj picit míg mozogni kezdenek. Megfogod látni, milyen pixeláradat lepi el. Nem igazán láttam még ilyet más játékokban.
  • darkSectorxxx #83837
    Igen?
    Akkor sorry, nekem mintha jobbbnak tűnt volna. :)

Lehet akkor a fények kavartak be Monster-nél, amikor sütögetnek a macskák, mintha 200-as fényerőn lenne, lehet azért látom furábbnak.
  • Tinman #83836
    Mozgásnál a te gifed is szemcsés.
  • darkSectorxxx #83835
    Az ok, azt tudom, hogy ezek hogy működnek stb, csak ez a gif olyan nagyon-nagyon fakószemcsés a többihez képest, lehet eza játék grafikája is hozza magával, csak olyan furi. :D

/én is csináltam már gifeket, tudom miket lehet állítgatni stb. Csak ez nagyon heréltnek tűnt.

Ezt a gif-et én tettem a fenti banner-re....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.04. 09:48:17
  • Tinman #83834
    darkSectorxxx - 2018.01.31. 15:38

"Ezzel én is így vagyok, és akkor ráébredek, hogy a Gif-ek utomunkáltak. Nem a teljes valós kép. :)"

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.04. 09:43:24
  • darkSectorxxx #83833
  • darkSectorxxx #83832
    Hát nem emlékszem már, az oké hogy a beállításokkal lehet butítani, de miért nem normális minőség és inkább felbontásban lenne kisebb?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.04. 09:31:02
  • Tinman #83831
    Dzsini már 1x elmagyarázta neked a gif-ek kérdéskörét. Tényleg ennyire felesleges volt? :-(
  • darkSectorxxx #83830
    Amúgy miért ilyen szemcsés a kép?
  • SlickAdam
    mobilosok örülnek :D
  • darkSectorxxx #83828
    Hát igen art-ban azért taníthatna.
  • n000rbi
    Pedig még mindig érthetőbb, mint a kérdésed :)
  • GOTY
    Ebből a mondatból nem sokat értek.
  • GOTY
    Em aj sepsisej? :)

Most olvasgattam tezteket...meg a vegen kedvet kapok...
  • Tatyla
    Tegnap Odogaronnál felbasztam magam, kifarmolok egy Legiana setet addig nem megyek tovább
  • TDC Geronimo
    jézusom milyen armorok lesznek később

• TDC Geronimo
    A chef macskák a legjobbak :D

• TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #83820
    Miért? mi van a felhőkkel?
  • Akra
    A kurva felhőt is megnézhetnéd
  • darkSectorxxx #83818
    Nem a hő volt a bajom, mert az jó a hideg lakásban....hanem észrevettem AC-ben meg Horizonban mikor játszottam ilyen textúra dolgokat, és nem tudtam, hogy ez normális vagy a melegedsé miatt a gpu belassul vagy mittuomén. :D
    De ahogy néztem Sima ps4-en is meg a neten a videóban is elvileg ugyanigy megy.
  • Myselor
    valakinek van elado monster hunter? ha valaki tud olcsóbban pm is jöhet
  • Moby
    Amúgy nem, a pro alig melegszik. A ONEX. Na az. AZ MELEGSZIK :)
    Viszont kussol is mint a kurvaélet. Annyira csendes az a venti, hogy valahogy a japók átszerelhenték azt a pro-ba is...
  • GOTY
    Na mindenki higgadjon le. Darky Proja is. Melegszik. Na es? Az a dolga. Ha nem melegedne, nem mukodne, azt jelentene. Ne akard mar, hogy hideg legyen valami, ami ilyen teljesitmenyt ad le!

Nincs hangja alapbol, nehe felporog rovidebb idore.

Amugy a LiS: BtS-ot tolom most X-en. A masodik epizod derekan jarok. Imadom.
  • darkSectorxxx #83814
    PL horizon, lassan sétálok előre mondjuk a sivatagos részen ahol a kavicsok meg a fűcsomok jobban elkülönülnek...és látok ha arra figyelek, olyat hogy a textúra lod az fokozatosan cserélődik, vagy ha közel sétálok egy kőhöz kicsikét az árnyéka is erőteljesebb lesz. :D
  • darkSectorxxx #83813
    Engem nem a hő izgat igazáából, hanem hogy most valamiért feltüntek ezek a texturabetöltések, ami nem vészeds csak most vanaliért észrevettem
    azt hittem a gép hibája
  • darkSectorxxx #83812
    Ugyanaz a szitu.
  • Moby
    A két pro között volt egy slimem. Na nekem meg az volt kritikán aluli hangerőben. Állandó leszedett tetővel működött, de még úgy is pusztított.
    Van ám itt minőségbiztosítás :)

/meg az összes fat. De azokról írtam eleget anno. Azokhoz képest megváltás a prö.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.03. 20:10:44
  • Moby
    Én nem olvastam ilyet :) Van a régiből is halk meg hangos, meg van az újból is halk meg hangos.
  • Seth
    Csak a ventit módosították? Úgy olvasom ez halkabb
  • n000rbi
    Ahogy én is...
  • SlickAdam
    enyem mar az a modell, neha mint egy gyartelep :D
  • SlickAdam
    ö is