121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • GOTY
    Ne erőlködj annyira, még aranyered lesz a végén.

Fogadd már el, hogy amire neked csorog a combodon a mag, az lehet, hogy másnak nem tetszik. Pont.

Nekem se jön be, én is mindenütt azt olvastam, hogy 6-8 óra a colossus elsőre is, pár review-ba beleolvastam, mindenütt ezt írják.

Értem én, hogy a mi kutyánk kölyke, de nem jó, ha az elfogultság elhomályosítja a látást.

A legnagyobb csapda meg ez a "10 éve akkorát ütött, hogy csak na, a fél világ beleszédült". Egy játékot nem tudsz mondani, amire ez a jelenben is igaz, és akkor is igaz volt.

A legtöbb ilyen cím 10+ év után már csak nosztalgia, semmi több.
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.06. 08:38:51
  • Moby
    Nem rossz az, ha tud vezetékmentesen is működni.
  • GOTY
    Mi a francnak, ott van neked a Hyperx.
  • Tinman #83923
    Ha gyakorlott gamer vagy, szombat ebéd után nekiállsz estére röhögve lepereg a credits. Alapból nem egy nehéz játék. Onnantól több idő, ha ki akarod maxolni, meg az extra hard time attackot is meg akarod csinálni. A normál végigjátszás rövid.
  • Tinman #83922
    Elsőre se volt több 6 óránál...
  • Tinman #83921
    Shadow of The Colossus vitát ezzel zárnám is.

Saját végigjátszás, lassú tempó, pofázós, részletekre is kitérős, még a hőskorból!

Kevesebb, mint 4 és fél óra.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.06. 08:16:52
  • SlickAdam
    TE tovabbra se jatszottal a jatekkal. teljesen mindegy mennyi idö alatt tolnam le en is a jatekot tapasztalt jatekoskent. metal gear solid-ot is 2 ora körül toltam anno par kör utan. es? 2 oras jatek elsöre? :)
    16 kolosszus van. 8 ora azt jelentene, hogy atlagban fel ora per kolosszus. megtalalassal, mindennel együtt. pffff. lehetetlen.
  • partizan182
    Edith Finch 1.5 óra volt kb, a tavalyi év legjobb élménye nekem. Azóta lejátszattam az asszonnyal és a hugommal is, mert ezt látnia kell mindenkinek. Rég vót má az hogy több időm volt mint pénzem (ie. Gyermekkor), de ha ennyire érzékeny a téma akkor hagyd ki nyugodtan.

Nekem anno ps3-on pörgött le, ha jól emlékszem valahol 12 óra körül volt a vége. Valahol ez egy puzzle játék, ha már tudod hogyan gyűrd le a kolosszusokat akkor megvan pikk-pakk. Darkszószba is eljutok Anor londóba 2 óra alatt ha kell mert tudom mit kő csinálni. Elsőre 30 óra volt, valami ilyesmi van itt is.
  • Myselor
    de ez nem speedrun volt normál végigjátszás valszeg nem elsőre találkozott a játékkal és letolta már az előző változatot is korábban.de érted a lényeget.nem hosszú game és kész. még sokat mondtam a 8 órával.egy ültő helyben letolható.amin a barátunk kiakadt itt pedig igaz :)
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2018.02.06. 00:19:22
  • Tikal #83917
    Én láttam, hogy egy youtuber egy óra alatt lenyomta a HL2-t....csak úgy mondom.

• Myselor
    vágás nélkül egy youtube csávónak 4óra volt a game csak úgy mondom streambe nyomta ^^
  • darkSectorxxx #83915
  • Myselor
    neked lehet nem.de oké ^^
  • Tikal #83913
    Aki itt 22-es csapdájában van az te vagy egyedül :D

De elmesélem, honnan tudom:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vettem egyet. Szemüveg nélkül rohadt kényelmes volt, szemüveggel meg nem.
  • SlickAdam
    NEM 7-8 oras jatek. pont.
  • Tikal #83911
    jó neked, nekem nyomta a szemüveg szárát a fejemhez :(
  • Myselor
    hiába vergődsz egy ültő hely nem mindenkinek 2 óra.7-8 órás game.az is lehet egy ültő hely és igen nekem ez kevés ami benne van.szépek a boss fightok de más sincs benne.mellesleg én nem fosom hugy cod meg ilyen pubg-ket nyomok köszöntem.
  • Tatyla
    Monster Hunter World mellett úgyse lesz időd meg kedved máshoz
  • darkSectorxxx #83908
    Az a kérdés csak, milyen sorrendben!
    ACO az több kontent.
    SOTC meg egy olcsó alapmű. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.05. 21:00:55
  • BlackDahila
    Náh! Fél éve nem vettem új címet a ps-re. Most egy kicsit felpörögtem. Ami biztos hogy holnap veszem a Monsztáh Hántőrt de még szeretnék pluszba 2 címet behúzni mellé. Ki mit javasolna? Ac origin-en gondolkozom még meg a SoTC.
  • darkSectorxxx #83906
  • Moby
    Ezt nemtudom, (még) nem vagyok szemüveges. GWSH-ból volt egy pár, nekem egyik sem tört el.
    Az viszont továbbra sem megy a fejembe hogy a faszomba nem lehet egy playstationhöz tervezett fülest megcsinálni BT-sre. Hogy még mindig azt a szart kell dugdosni a nem túl sok usb-be...
  • darkSectorxxx #83904
    Nem akarok csomót keresni, de ha szemüveges vagy, akkor miért mondod, hogy kényelmes, ha meg nem vagy az, akkor honnan tudod, hogy azzal nem az? :D

22-es csapda. :D
  • Tatyla
    +1
  • n000rbi
    Szemüveges vagyok, de nem volt a golddal semmi bajom.
  • Tikal #83901
    Ha valami szar, azt lehet igazán :)
  • Tikal #83900
    ja, kellenek az ilyen játékok is, amik csak félórára, órára ütnek ki, Wolfi nekem is ilyen
  • Tikal #83899
    Kurva kényelmes volt már az előző is, de szemüvegeseknek nem ajánlom :)
  • n000rbi
    Esetleg akkor, ha a goldomeltörik.
  • Moby
    Száz dodó.
  • AntiHero
    Mennyi pénz?

De jó, hogy most vettem sima goldot. :D
  • Moby
    ÚJ GWSH, PSVR-hez tervezve. Nem lehet összehajtani, cserébe nem is törik el. Háááát...lehet, hogy berántok egyet :)
  • SlickAdam
    röhej ez a modern gaming amugy. ki se jön a jatek (oke, ez egy nem mai darab remake-je, de altalaban mondom...), de mar a legtöbb boss-t es gameplay elemet latja a jatekos. azt mondja kaka a hangulat, meg leveri mindet 2 ora alatt.

bele tudnam verni a fejemet a falba ilyenkor.

hangulat? a boss harcokat nem menüböl inditod, hanem meg is kell am öket talalni! aztan varod izgatottan, hogy milyen lesz a következö kolosszus es amikor elömaszik, csak pislogsz, hogy na akkor ezt most hogyan... hogy masszak fel ra? hogy maradjak meg rajta? hol van a gyenge pontja? ...

de nem, 2 db 5 perces video alapjan mar tudja, hogy FOS es UNALMAS.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.05. 17:23:50
  • SlickAdam
    LOL. egy ültö helyben, asszondja :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.05. 17:17:18
  • Tinman #83892
    Részben nagyon is jól látod, meg nagyon is rosszul.

Egyrészt maga a core gameplay cirka 13 éves, így amitől akkor borultak a játékosok, az ma már kevés lehet sokak számára, mert azóta több másik játékban feltűnt elemekről van szó, melyeket ráadásul tovább is fejlesztettek. Tehát abban feltétlenül igazad van, hogy ez a 3. számú újragondolás van akiknek már kevés. Nekem is. Nekem azért kevés, mert PS2-ön se maradtam ki belőle, PS3-on meg az ICO barátjával egyetemben kiplatináztam és igen, ebben a hard fokozatú time attack is vastagon benne van. Nekem éppen ezért SEMMIT nem ad a SotC PS4-es verziója, mert minden maradt a régi csak szebb graffal.

Másrészt a Sotc gyak. történelmet csinált. Olyan erős sys seller cím volt, hogy sokan tényleg szinte csak miatta vettek egy konzolt, aztán ha már megvolt toltak később mást is. Harmadrészt a Sotc hangulata, mondanivalója szavak nélkül is erős és mind a mai napig az és ebben az az érdekes, hogy ez valamikor a játék folyamán rád tör, ha van elég EQ-d. Már pedig sokan vagyunk akikre rátört és éppen ezért is emeljük piedesztálra.

A Sotc egy műremek, méghozzá olyan mely aztán sok másik játék alapjául szolgált, ráadásul egy olyan élményt adott amit se előtte, se utána többet soha semmi. A mai napig: Unique.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.05. 17:12:02
  • darkSectorxxx #83891
    SotC R:

"PRE-ORDER – IMMEDIATE PAYMENT REQUIRED

Pre-order now to receive a dynamic theme for your PS4™ and an alternative in-game sword."
  • yesname #83890
    Már most annyi van a tarsolyodban, amit majd a kietlenebb időszakban. És még mi jön még... Olyan, hogy kietlenebb időszak, nem lesz soha. :D Nekem se.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.02.05. 16:28:14
  • Evoluti0N
    Igen. Csak neked nem jön be. 7 milliárd ember van a Földön és ezek közül te vagy az egyes egyedüli, akinek nem jön be.
  • darkSectorxxx #83888
    Nekem is tetszett, az irányítást kivéve.
  • GOTY
    Nem.

Nekem se jön be.