121519

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • j0nNyKa
    nem allok szoba veluk
    de csak ezert nem kuldom el. tenyleg.
  • GOTY
    Azt már meguntam úgy, hogy a negyedik csepternél járok. Most már sprint, elbúj, sprint elbúj, így közlekedek a pályán.

Mint egy szaró galamb, úgy megy ez a Sebastian, miközben kráucsol. Nincs nekem ennyi időm.
  • GOTY

Küldd el a Bethesdanak, egy valag royalty fee-t fogsz érte kapni. :)
  • Moby
    Mer ugye itten okosan kéne lopakodni, hátulról mnegcsinálgatni őket, ilyenek. Ez nem kergetőzés a zombiaggal. E!
  • j0nNyKa
    zombi gazella csak most csak neked
  • GOTY
    Ezmiez?
  • GOTY
    Egy játékban sem lehet ez főszabály. A szándékos nehezítésnek - nem a nehézségi fokozatnak! - nincs helye a gémingben. Az ott maradt a Gulágon az ötvenes években.
  • j0nNyKa
    na, ne rageljel baszod
  • Zóanagyvarázsló
    Az efféle nehezítés horrorjátékokban főszabály (bár a TEW2-t nem ismerem, a TEW1-ben a lassúságunk nem tűnt fel), de én sem rajongok érte. Már a Resident Evil kamerája és irányítása erről szólt, ha nem is voltál lassabb. Az Alone in the Darkot nem mondom, abban a harcok elég könnyedek voltak, és a korához képest nem éreztem direkt kameraszívatást.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.02.09. 14:37:56
  • GOTY
    Nem bénázok, csak utálom, hogy ilyen ratyadék mozgáskoordinációjú karaktert csinált a Bethesda. Egy lomha sz*padék gec*t.
  • Moby
    Te. Mi az istent bénázol már megint? :D
  • GOTY
    Jelentem kurva nagy a baj a játékok fejlesztőivel.

Itt van ez az Evil Within 2. Még nem tudtam rájönni, hogy a főhős miért jár úgy, mint aki rojtosra szarta az ánuszát. Aztán rájöttem, Így akarták a fejlesztők a játékost hátrányos helyzetbe hozni a buzi zombikkal szemben No de kérem. Tudomásul kéne venni, hogy az embernek sebességtöbblete van a zombikkal szemben. Ha zombikat tesznek be, az bizony lassabb lesz. Ha azt akarják, hogy ne legyen sebességkülönbözet, akkor ne zombikat tegyenek a játékba, hanem gazellákat.

Kurva anyátokat.

Utálom az ilyen öncélú butítást, a játékos szopatását!
  • Zóanagyvarázsló
    A játékokhoz és a múlthoz valóm hozzáférés jobb, kényelmesebb, továbbá kevesebb a túsz és erősebb a csúcshoz képest alacsony költségvetésű (benne az indie) szcéna. Ugyanakkor az AAA "krém" számomra érdektelenebb (igen, a Sonytól is), de azért közöttük is akad kedvemre való.
  • darkSectorxxx #84294
    Köszönöm. :)
    Mert ha már Pre-order. :)

gondolom semmi ability-je nincs
  • TomStorm
    Nekem 13-án kellene.Aznap jönne de jó lenne
  • Zóanagyvarázsló
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elsőre én is így éltem meg, igaz, nem PS2-n, hanem PS3-on. Untam kicsit, de egyszerre volt mellette különleges darab volt, és amikor veszek végre PS4-et, ez is kell mellé. A viszonyunk persze úgyis marad ilyen ambivalens, nincs értelme belelovanom magam, hogy most majd élvezni fogom. Egyszerűen "csak" kihagyhatatlan.
  • TomStorm
    Le is adtam rendelést lemezesre.
    Hát ennek most nagyon örülök!!
  • GOTY
    Az fix. Akkor jelenik meg. Nagyon kíváncsi leszek arra a játékra.
  • n000rbi
    A térképen állva van egy gomb az Items eléréséhez, ott tudod bepöttyinteni.
  • Was
    DHL-től ma jött egy sms, hogy "vámkezeléstől függően" február 12. a várható szállítási időpont. feladó: Warhorse Studios. Már nem emlékszem milyen szintre fizettem be, de nem értem ezt a vámkezelés részt, azt hittem a csehektől jön. Vagy ez csak egy sablon szöveg...
  • darkSectorxxx #84287
    ZSÍR! :)

Life Sword-ot hogy lehet használni? :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.09. 14:15:20
  • Seth
    Tuti a dátum.Pár bolt már meg is kapta a szállítmányát.
  • TomStorm
    Vagy lemezesen veszem még nem tudom de csak lesek,hogy "már" jön is!
    Sokat vártam rá
  • TomStorm
    Mennyire biztos ez a dátum Kingdome Come-nál a február 13?
    Mert ha ez tuti akkor inkább leadom pre-orderbe és nem veszem Monster Huntert
  • Moby
    Meló miatt. Magamtól nem vennék. Van is elég (nem apple), meg minek is.
  • Tinman #84282
    Oh, thx!

Na ilyesmiből kellett volna még bele, kár, hogy csak ennyi, de ez is valami.
  • Seth
    Kiderült :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A nyeremény a Sword of Dormin. Nagyon erős kard,kb 1 hit kill minden(byebye time attack), viszont negatív hatása, hogy nem regenerálódik az életerőd(nem nagy dolog).
    A Queen's Sword is kb ugyanilyen erős,de annak még negatívja sincs, szóval ez nem egy nagy wasistdas .

Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.02.09. 12:58:13
  • j0nNyKa
    abban hogy egy magyar forumon azzal szembesulsz, hogy soha semmi nem jo, es mindig van miert hisztizni? hogyne lenne benne igazad, dehat sok ujat nem mondasz vele :)
    egyebkent sok szempontbol en jobban szerettem gamernek lenni mondjuk 12-13 eve, valszeg mert nem volt minden a pofamba tolva neten, es tenylegesen magamnak talaltam meg a megoldasokat, magamnak dolgoztam ki taktikakat, stb
    meg mondjuk en szerettem molyolni pl. a crackelessel, vagy akar konzol buheraval, chipelessel, stb. - persze ezekhez mai fejjel nem lenne turelmem, meg nyilvan az osregi grafikat, iranyitast, stb-t se viselnem tul jol manapsag
    (mondjuk iranyitasban pont van nemi romlas igy, hogy minden szart konzol-kompatibilisre irnak, nincs mar az a regi jo oreg fluid pcs iranyitasa a jatekoknak, de ez egyeni hiszti, nem veszes amugy a helyzet)

o igen es azert manapsag mar ritkabban durrantanak igazan nagyot a jatekfejlesztok, anno azert minden evben kijott 10-15 olyan cim, ami egyedi volt, kulonleges, korszakalkoto, meg all-leesos
    mostansag... mintha ez nem lenne ott

viszont ami igaz az igaz, kenyelmesebb, latvanyosabb, egyszerubb manapsag jatszani, mint anno, meghat tobb a lehetoseg, pl. kanaperol 4k felbontasban jatszani, meg VR, meg kutyafasz, ezek mind franko dolgok, ez teny
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.02.09. 12:51:40
  • Tinman #84279
    Nagyjából a C64 korszak óta k. jó gamernek lenni. Tonnányi minőségi cucc, több platform. Most se látok nagy különbséget, csak szebb a graf, az optimalizációt gyakran leszarják és persze bejötte a P2W, EA, SP, DLC és társai baromságok.
  • darkSectorxxx #84278
    De. Mobilneten vagyok. Ilyenkor van az, hogy szidom a tetves érintőképernyőt. :D
  • GOTY
    Te ma nem busózol?
  • darkSectorxxx #84276
    Le vagytok maradva :D
  • GOTY
    De mi az, hogy "venned kellett egy ipadet". :)

Én be vagyok oltva mobiljátokok ellen. Annak idején még vagy 8 évvel ezelőtt, amikor nem nagyon tudták kis hazánkban, mi az az Apple, vagy csak kevesen, játszottam az iPod Touch-csommal egy kicsit, persze akkor újdonság volt. Azóta már ipadből is elfogyasztottam kettőt, és nem játszom rajtuk egy másodpercet sem.
  • partizan182
    Kizárólag azt merészeltem leírni hogy a PS4 -> Pró csere egészen minimális gyakorlati javulással járt nálam, 1080p@HDR-ben is minden gyönyörű volt már, ha meg elég közel megyek hogy kijöjjön a 4K előnye akkor jönnek az egyéb artifactok.

Egyetértek, ennyire gyönyörű gaming kombóm még sose volt, good time to be alive.
  • Moby
    Épp ezért osztom meg szívesen!
  • Moby
    De.
  • GOTY
    Hát de nincs igazam, szerinted? :)
  • j0nNyKa
    errol a hozzaszolasrol valamiert ez a kep ugrott be
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.02.09. 12:28:26
  • GOTY
    Mi sem!
  • GOTY
    Gyerekek, komolyan beszarok az ilyen dolgaitokon! Soha nem volt jó még annyira gémernek lenni, mint 2018-ban, klassz konzolok, most már jó játékok,4K kijelzők, HDR, VR, soha ilyen szép játékok nem készültek, mint most, és bameg, ilyenekkel f*szkodtok, hogy csekerbord zizi és társai!

Komolyan mondom, lufasz való a seggetekbe de tényleg! Keressetek másik hobbit!