PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is leküzdöttem, pedig nagyon bennem volt. Pár napja tolom, és azt mondom, életem egyik legjobb játéka! Engem megvett kilóra, elképesztő hangulatbomba, szuperlativuszokban lehet az artról beszélni, tartalmas, jó sztori, zseniálisan néz ki, még kamu 4k-ban is (bár Moby szerint ez kénköves pokol és ASDAHHASDAHSDSDSDSDS), alig várom, hogy munkából hazamehessek és játszhassak.

Utoljára ilyet a Bloodborne-nál éreztem.

Pedig a tálcafejű dínótól rosszul voltam...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Tatyla
Mi most megvettük akcióban felesben a Ghost Recon Wildlandset nem egy egetverő játék de mondjuk a WD 2-nél élvezetesebb szerintem ennél is meg lesz a platkó, meg a shopto-tól megjött a Dishonored 2 mert az csak engem érdekelt kemény 4500 pénzért

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lwb
PS4-re nekem is kb ez a listám. Multiplatként az ACO-t várom még.

Maxyka
Lol. mi az a métely? 😄D

Online vásárlás! Közel a j?v?.

TDC Geronimo
pubg téged nem mozgat amúgy? Igaz az duoban és squadban az igazi. Steamen nemrég elérte a 3.5 milla eladott példányszámot és a 230k concurrent usert...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Ok, dark, nyertél. Feladom. Én képtelen vagyok már a posztjaidon felülemelkedni. Nem megy, elismerem. Egy fekély vagy. Egy métely. Egy rákos daganat. De nyertél. Viszont soha többé nem akarom egyetlen gondolatod olvasni. Részemről vége.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Igen. Azt kurvára abba az irányba kell terelni, ami mindig is volt, kivétel egyetlen játék, na pont az utolsó. De majd rácsodálkozunk erre is, mert te megmondtad 😄D

darkSectorxxx
Látatlanban biztosra veszem hogy a Kojima játékot is ebbe az irányba fogják majd terelni....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Remélem ezt egy remekbeszabott második résszel kimaxolják, ahol a játékmenet kimerül majd abban, hogy ráböksz az ikonjára, és végignézheted a játék kurvára bedeesz végét.

Moby
A pékember csodálatos játékmenetét elnézve, szerintem névszerint TE ihletted készítőit <#banplz>

darkSectorxxx
Nem. nem ironia volt
Komolyan ezt gondolom, és valszeg ezért érzem azt hogy nekem gyártanak játékokat és vásárolnak meg grammra, én imádom az ilyen félcső kalandjátékokat. 😄

De igen, mivel látják ők is mi a legnépszerűbb, gondolták ezzel nem lőhetnek mellé, és nálam télleg nem fognak, igazából a Detroit lóg kicsit ki a sorból, de amúgy vázlataiban mindegyik egy Uncharted klón, ahogy fogalmaztad, a God of War egyértelmű lett az első bemutatónál, a stílusváltáskor.
Pókember is nagy meglepetésemre, a harcokat kivéve lényegében az is egy hatásvadász cucc lesz, hacsak nem bóklászol el a részletekben....

én ennek örülök, más nem tudom hogy van ezzel.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.19. 22:55:43

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
poénnak szántad gondolom, de az a baj, hogy ez nem az. Tényleg szinte minden sony 1st party játék egy ND game copy/paste

darkSectorxxx
Pre-order listám eddig így néz ki. 😄

Uncharted The Lost Legacy (Uncharted)
God of War (Uncharted Kratos-al)
Days Gone (Uncharted zombikkal)
Spiderman (Uncharted pókemberrel)
Detroit (Uncharted pillangó hatással)
Death Stranding (Uncharted Kojima-val)
The Last of Us Part II (Uncharted mégtöbb Uncharted-del)

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Moby
Hát ez nem lett jó, igen. Mindenki sokkal többet várt a HR alapján, aztán ezt kapta 😞 _ANNYIRA_ rossz sem volt, de ami jó volt benne, azt a képi világa vitte a hátán. A sztori végtelenül érdektelenné vált. A világa is. Pedig a HR ezt építette fel. Az meglehetősen Gibsonira sikerült, ez viszont meglehetősen unalmasra.

/mondjuk abban meg az NPC-k voltak zsírhülyék, meg az egész világ sokszor reagált topán a történésekre, de akkoriban még más szelek fújtak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.06.19. 22:35:08

Moby
Most mondanám, hogy így, hogy már van valami pécének mondható géped, akár tehetnél is egy próbát vele, de nem. Higyj nekem. Ez nem a te súlycsoportod 😄

darkSectorxxx

Moby
>Én csak az első részével próbálkoztam,

Képzelem mennyit értettél belőle... 😄 Mondjuk az esetedben ez ekvivalens avval, hogy megnéztem az inceptiont portugálul, vhs-en, és szerintem szar volt 😄

darkSectorxxx
Én csak az első részével próbálkoztam, de akkor ez is mintha ugyanaz lenne a leírásod alapján. 😊
Hát lehet valakinek még talán a bakancslistán van. 😄

Tatyla
Ez az egyik olyan játék amit ugyan végig toltam akciósan is vettem de dög unalom, nem érte meg

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Én meg a előbb vettem egy ORI atBF Defedet, meg egy The Turing Testet összesen háromezerhatér 😄
Oké, tudom, hogy kurvaciki, hogy az ORI eddig nem volt, de nem volt meg, nem szépítem. A második részig pótolni kell. Utóbbi meg csak érdekel a témája miatt(bár az talán nincs is ps4-re).

szerk: de van.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.06.19. 21:23:09

darkSectorxxx
DOOM

Pre-owned 9 font....
+ ~3 font posta....

Fallout 4 Steelbook!!!

NEW 10 font....
+ ~3 font posta
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.19. 20:47:50

darkSectorxxx
Ez még talán jó akció:

darkSectorxxx
Gero hozzátette amit akartam írni...😄
És a vadászat is a fele után lesz badass, mikor elérsz a föld alatti helyekre ahol szerzel bizonyos extrákat. 😄
A végén egy istennő lesz belőled. 😄

TDC Geronimo
a story csak jobb lesz. Eleje elég lapos

Hálistennek a sztori eddig elviszi a dolgot, remélem így is marad! A csajszi szimpatikus, ahogy írtátok is. A gráfó csili-vili, valamint számomra plusz pont, hogy a karaktereket illetően megmaradtak a "játék grafikai stílus"-nál és nem fotorealisztikusra törekedtek.
Idén lesz 20 éves a sorozat,csak nem tolják át 2018-ra.
Moby
Szerintem a legnagyobb agyfasz a harmadik hely. Azzal ugyanis közel HÚSZ éve játszom 😄D

darkSectorxxx
Azon nem lepődtem meg. 😄

Moby
Ott a százmilliónak szorítunk! <#banplz>

TDC Geronimo
inkább az első hely a vicces.

Moby
Szorítok a 4 millióért! <#vigyor3> Aki bátor velemtart!

darkSectorxxx
Még mindig vesznek Horizon-t? 😄DDDDDD

Új játék eladás:

"1. Grand Theft Auto V
2. Horizon Zero Dawn
3. Counter-Strike: Global Offensive
4. Tekken 7
5. Injustice 2
6. Ghost Recon Wildlands
7. Call of Duty: Black Ops III
8. The Witcher 3: Wild Hunt GOTY
9. Uncharted 4: A Thief's End
10. Gears of War 4"

TDC Geronimo
Nex Machina holnap jelenik meg. Új Housemarque játék. Jelenleg 88on áll metan

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.19. 19:42:11

lwb
WTF? Nézd meg a videot, Nem egy youtuber mondja, hanem egy youtuber csinál egy videot arról, hogy egy kóder némi molyolással szimplán bekapcsolt olyan effekteket a pc-s verzióban, ami amúgy elérhetetlen volt. Magyarán megcsinálták ilyenre a játékot, aztán szépen kiiktatták megjelenéskor (hivatalos peccs azóta sem tette ezeket vissza), nem ő moddolta bele. Hogy mindezt miért, azt a fantáziádra bízom. Nem a pc-s teljesítmény miatt, annyi kiderül a videoból.

Nem szégyen utánajárni a dolgoknak. Azért elég vicces, hogy egy évekkel ezelőtti kurva nagy botrány itt az sg-n valami hű de nagy újdonság az elvileg gamer kommentelőtársaknak...

Totti5
Gran Turismo meg előrendelői dátummal volt biztos. Vagyis nem, nem volt biztos.... Most az E3on meg nem mernek dátumot mondani, mert lehet 2018 lesz belőle.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.19. 19:30:12

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Lát-enció!!!!

darkSectorxxx
GoW 2018 eleje, ez biztos, ezt kiírták a videó végén, nem hinném hogy pont ennél csúszantanának, ezt várja mindenki és tán ez készüll a legrégebb óta. 😄

darkSectorxxx
Ennyire nem néztem utána, de sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. 😄

Moby
Mindent nem, de azt látom, hogy rápörögtél a saját fasságodra mint a búgócsiga, és nem bírsz leállni róla, hiába mondja neked az egész topik.
De hátha megsegítem a pörgés végét: A KONZOLOK MIATT BUTÍTOTTÁK! Nem tudom most mit kezdesz ezzel az információval, de fuss vele hazáig.

Totti5
Ha egy jutuber azt mondja, akkor biztos úgy van. Ezzel nem vitázok, mert nem hallgatom, nem érdekel.

lwb
Google: TotalBiscuit Watch Dogs videó. Erről beszélek.

lwb
Jaja, fasságok. Mert te otthonról a fotelből mindent tudsz, mindent látsz. 😄 Kurva okos vagy, nem tudok ennyi ésszel vitába szállni, szóval tényleg zárjuk.

TDC Geronimo
detroit jövőre, spider man, days gone tuti nem jön első félévben. Talán GoW, de nem lepődnék meg, ha az is csúszna

Totti5
"David Cage, a csapat vezetője, elmondása szerint a játék 2018-ban kerülhet a boltok polcaira."

Kandurex
Abba a pillanatba, ahogy meghallottam, hogy jön a Pro. BUMM! Már ment is a jófogásra. Lófaszt nem ér a sima.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
"Látszik, hogy a Sony számára idén is a tavasz volt zsúfoltabb, és ez jövőre még inkább igaz lesz. Shawn Layden, a SIE America elnöke elmondta, hogy minden, 2018-ra ígért játékra legfeljebb 12 hónapot kell várnunk, ami azt jelenti, hogy a Spider-Man, a God of War, a Detroit: Become Human és alighanem a Days Gone is legkésőbb jövő júniusban kapható lesz."

Detroit szerintem idén jön.
God of War 2018 eleje, február szerintem.
Days Gone és a Pókember is hihető hogy 1 éven bellül megjelenjen, hiszen miért ne, egymástól független csapatok munkái.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.19. 18:51:16

Moby
Miért, hány 2018-as ex van megnevezve?

Totti5
Nem tudom mit kapcsoltak ki a WDben szándékosan. Nem voltam ott. Pont annyit láttam mint a Witcher 3 esetében, hogy amit először mutatattak az sosem létezett, csak egy show elem volt.

darkSectorxxx
Ez változás egy cod-ban? 😄