121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • GOTY
    Ízlések és pofonok. Számomra a legjátszhatóbb Das a harmadik réze. A Demon Souls-tól hánytam PS3-on, egyszer lekaptam plusban ingyé, ilyen igénytlen ratyadék szart, mint amit ott láttam, keveset korábban, és azóta se nagyon.
  • Tinman #84170
    Hova feleznéd a felbontást?

Sotc:

- PS2 - 512x224
    - PS3 Remaster - 960x1080, 1080p felskálázva! Bár azt olvasom, hogy 1280x720-ba erőltetve jobban jártál.
    - PS4 Remaster - 1080x900

A pop-up problémákért leginkább a lassú optika volt főleg a felelős. Próbáltad vinyóról PS3-on? Demon's Souls-on is segít ám.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.08. 11:07:31
  • Zóanagyvarázsló
    Igen, de a Cell elég lett volna neki, és az fps-duplázásért cserébe felezni lehetett volna a felbontást. Lett volna ott mozgástér. Én viszont nem vagyok PS3-as kóder, hogy tényként kijelentsem, hogy lehetett volna megcsinálni, viszont tudom, hogy a felbontáson rengeteget lehetett volna fogni. És egy ilyen játéknál 2011-ben PS3-on nem is lett volna feltűnően kevés a 720p egy opcionális performance mode-hoz.

Megjegyzem, voltak más kisebb gondjaim is, pl. a lábam elé pop-inelő talajtextúra. Illetve ott volt az, csak kellett neki egy kis idő, mire "igazi" lett. Nem az okamis arcodba teleportáló bokrokól, oszlopokról volt szó, melyeket akkor látsz meg, mikor már lepattantál róluk (apropó, ezt PC-n végre nem tapasztalom, gondolom, PS4-en is megoldották), nem volt látványos, de észre lehetett venni.
  • Tinman #84168
    Miért ignorálod azt a tényt, hogy a DaS 3 megváltozott a korábbi DeS, DaS, DaS 2-höz képest? De úgy, hogy közben az összes előzményből rengeteget újra recyclingolt. Egy izzadságszag az egész játék. Ja mer szép... oké, az legalább igaz.

Kellett ahhoz is vagy 6 patch, meg 3/4 év mire a From a posing problémát javította. Nem kéne ennyire elvakultnak lenni. Wake up Nejó.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.08. 10:49:45
  • GOTY
  • Tinman #84166
    "akko' te demon souls meg dark souls-al (pre-PC) nem is jatszottal mi?"

A DeS egy kőkori elavult hardverre jött ki, amivel ha játszani akartál nem volt reményed sem a jobb verzióra. Azóta a PC-s emuláció persze már nagyokat villant, de multi nélkül, ami komoly gond. Ettől függetlenül akkor is halálra szapultam a DeS low frame-es zsizsikes szarakodásait.

A DaS X360-as és PS3-as verziójánál anno le is írtam, valahová ide, valamelyik fórumba, hogy miért játszottam velük. Nagyon is érdekelt, hogy mi a különbség az egyes verziók között, mik a technikai erősségek, gyengeségek, milyen a játékosok összetétele multiban és engem is meglepett, hogy az X360-as közösség MAGASAN verte korrektségben, good behavior terén a PC-s és a PS3-as ligát. (PC-n még YT-os proof-om is van a csalókról.) Természetesen a játékok maxolása is motivált, egyszerűen szerettem benne jó lenni, szerettem minden pixelét kiismerni. Ettől függetlenül SOHA nem rejtettem véka alá, hogy a technóval ott is gond van. De ott legalább low frame volt, meg framedrop, amit még mindig jobban tűrök, mint a framepacing és a CA problémát, ami a BB-ban, nem csak adott helyen van jelen, hanem mindenhol.

A PC-s Dark Souls-al durante mód nélkül játszottam először. Szidtam, mint a bokrot, vártam a csodát. Napokon belül megjött, Durante szállította. Áldassék a neve. Ezzel a fix-el játszottam végig és maxoltam ki PC-n, még a Live-os verzát. (Viszont a Steam-est a mai napig nem toltam.)

Mire volt bizonyíték a Durante mod, mely kb. 4-5 nap alatt jött ki és 2 hét alatt csodát tett? Mire volt bizonyíték, hogy a From a mai napig le sem szarja azt a modot és nem patchelték bele a játékba a Durante féle módosításokat? Mire bizonyíték az, hogy helyette Remastert adnak ki belőle 2018-ban? A kérdést válaszolja meg mindenki saját magának.

PS4-re a BB-t egyszerűen nettó igénytelenségben hagyta a From. Azt én értem, hogy Day1 ennyi telt tőlük, kutyaütő pénzéhes banda. De, hogy már itt Pro lassan 1.5 éve és szarnak bele, az egyszerűen undorító.

A kromatikus aberráció kikapcsolás kb. 2 perc lenne!!! Az semmi egyéb csak egy rátolt effekt, amit ki lehet pillanatok alatt ki lehet kapcsolni, de neeeem nem teszik.

A probléma KOMOLY részei vagytok! Ha az összes BB vásárló legalább 40%-a telesírta volna From fórumait azzal, hogy tegyenek a problémákkal valamit, már rég lenne megoldás. De nem. Ti visszanyelitek a felbuggyanó sárgarépát és toljátok a hibás terméket. Ehhez én nem fogok asszisztálni. Jobbat mondok: ÍRTAM NEKIK.

Elmondom nektek, hogy még egy ilyen alja bagázs nincs, mint a From. Kezdjük azzal, hogy supportról supportra küldözgettek, mindenhol tereltek, maszatoltak, míg végül arra a kérdésre, hogy milyen módon tudnék direktben a fejlesztőknek írni a problémáról soha senkitől nem kaptam választ.

Próbáljátok meg őket elérni! Lehet írni levelet japánba, meg postán elküldeni, kb. ez a módja. Legalja banda.

"jatszhatatlan mocskot"

Ilyet ki írt? Ezt írtam: "Játszhatatlanul igénytelen".

"lepasszolja... büzlik ez pöppet. sztem csak tul sokat vartal / kiöregedtel."

Mielőtt élve eltemetnél: Amit láttam a játékból az TETSZETT! Nagyon is! A techno viszont NAGYON bántott. Leírhatatlanul. Elhiszem, hogy téged ez kevésbé zavar. Vannak akik a PSVR küllemét is jónak tartják én éppen csak el tudom viselni.

Különbözőek vagyunk. Különböző a szemünk, idegrendszerünk, az agyunk viselkedése bizonyos ingerekre. Te a Mirror's Edge-ben tudtommal soha nem kaptál simulation sickness-t, én igen. Sokkal érzékenyebb vagyok a fos technora, mint az átlag és ez nem feltétlenül áldás...

Kiöregedés? PSP-n most tolom a Final Fantasy 1-et, kb. 30%-nál járok, közben PC-n a Snake Pass-t maxolgatom, előtte a Sleeping Dogs Def. Ed. pörgött le, minap a Black The Fall, előtte Rush for Blood, Until Dawn, Inpatient és még csak február eleje van. Nemtom' miről beszélsz.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.08. 10:56:08
  • j0nNyKa
  • GOTY
  • SlickAdam
    hogy nem birtal vele, mert mas. meg öreg vagy mar. tiszta sor.
    (dark souls 3 öklendezesed is ezt mutatja)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.08. 10:42:54
  • Tinman #84162
    - Demon's Souls - platina + teljes WT a YT-on
    - Dark Souls - achimaxolva 3 platformon. Három. Platformon. Három. + teljes WT a YT-on.
    - Dark Souls 2 - achimaxolva 3 platformon. Három. Platformon. Három.
    - Dark Souls 2 Scholar of The First Sin + teljes WT a YT-on.
    - Dark Souls 3 - 1x letolva, majd bögrébe behányva félredobva.

Szóval, mi lehet a gondom a Bloodborne-al? Azzal a BB-al, amiből megjelenés után cirka 50k-ért vettem egy Nightmare Edition gyűjtőit, majd később a GOTY kiadást is? Gondolom te jobban tudod.
  • Rage47
    ó, régi szép emlékek, kb. feléig toltam ezt a játékot :D nem hiányzik azóta
  • GOTY
    Adjuk oda a Bluepointnak!
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.08. 09:19:15
  • Moby
    Egy bizonyos körben kultjáték, ahogy minden from játék az. De ez inkább csak egy kisebb merítés a mai vásárlóközönségből. Viszont azóta a souls-like zsáner nagyobb közönségnél beütött, és nem is feltétlenül a souls játékok által, de a nioh is elég jót ment amennyire tudom. Szal nagyon nem csoda, hogy most a das1 remaszterrel felülnek ők is a lóra újra.
    Abban Tinmannak tökéletesen igaza van, hogy üzletileg, játékosszemmel, és kb minden aspektusban ugyanilyen valid lenne a BB-vel kezdeni valamit. Lassan olyan ps4 darabszámról van szó, hogy nem lesz nagy különbség a merítésben akkor, amikor ps4 exkluzívok kontra multiplatform a téma. Az már inkább kényes kérdés, hogy kinek kellene valamit kezdenie vele. Mer hogy a fromnak nem, az teljesen biztos.
  • Droughert
    Luner New Year Sale Part1 (Febr8-14)
    Sok cím, van pár jó ár (pl. 2000Ft-os Mass Effect Andromeda), érdemes átnézni.
  • GOTY
    Én is ezt pofázom, de hát a fél internet ezért vett szerinte PS4-et.
  • GOTY
    Nem bírt vele.
  • Moby
    Nemtudom mit jelent a húzócím. Uncharted4-ből az első héten ment el 2.5M. BB-ból fél év alatt sikerült eladni kettőt. Legnhagyobb húzócímnek nem mondnanám, talán az egyik legroszabbul fogyó exkluzívja lehet a ps4 érának.
    Leszarták, mert mire PRO lett, lett DaS3. Ami nem volt exkluzív, de ez a fromnak nem sokat számít. Addigra a sonynak sem. Nemtudom mennyire érhette meg nekik a BB. Valszeg nem nagyon. A fromnak nem sikerül használható programmal előállnia, a sonysok segítettek be, hogy egyáltalán kiadható állapotba kerüljön.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.08. 08:56:39
  • GOTY
    Ezzel semmit nem mondasz.

Tessék

• SlickAdam
    igen? mit hallgat el? :D
  • SlickAdam
    akko' te demon souls meg dark souls-al (pre-PC) nem is jatszottal mi?
    mi joparan vegigtoltuk ezt a jatszhatatlan mocskot. fos teny, de hogy a nagy souls-os tinman csak igy lepasszolja... büzlik ez pöppet. sztem csak tul sokat vartal / kiöregedtel.
  • GOTY
    Nem az igénytelenséggel volt ott akkor a baj, nem azért adtad te fel...
  • Tinman #84150
    A költői túlzás fogalmát gondolom nem ismered. Tudom, a The Surge-nek meg semmi köze a Souls-like kategóriához. Tudom. Megértettem :-D

Pölö.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.08. 08:45:45
  • Tinman #84149
    Játszhatatlanul igénytelen. Ha majd romlik évek múlva a szemem, talán sikerül. Nagyjából 1 órát bírtam, feladtam. Rettenet. És ez a PS4 legnagyobb húzócíme. Ez mindent el is mond a From Soft-ról. Mindent.

Még videón nézve is kitépi a szemem:

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.08. 08:47:53
  • SlickAdam
    es? vegigjatszottad mar?
  • GOTY
    Ne jajgass, hülyeséget írsz. Az ilyen általánosítások a legveszélyesebbek, mert nincs mögötte semmi adat (ti. még azt sem tudjuk, a BB-ből egyáltalán mennyi fogyott). Megkockáztatom, az exkluzív címek közül talán a BB lehet az egyik, amiből a legkevesebb fogyott. Uncharted, Horizon, TLOU lazán verik.

Azért, mert néhány fórumon olvastál ilyen kommenteket, hogy valaki ezért vett csak konzolt, oké. De biztos vagyok benne, hogy nincs 10 olyan személyes ismerősöd, akikkel ez történt...

Ettől függetlenül egyetértek abban, hogy vétek volt így hagyni a BB-t, de azért barokkos túlzásokba ne essünk amiatt, mert valaki kedvel egy játékot.
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.08. 08:36:50
  • Tinman #84146
    Jaj.
  • Tinman #84145
    Igen elbírta volna, de a Sotc-t nem. A 2 játék közötti egyik legnagyobb különbség az ellenfelek mérete, poligonszáma, az ellenfeleken levő textúra minősége. Sotc esetében jobb, az meg is kő' mozgatni, erre a PS3 nem csoda, hogy 60 frémmel nem volt képes. Tudod, hogy nem szeretem a 30 frémet én sem, mert 60 fétises vagyok én is, de a PS2-es verzák után a PS3-as majdnem végig stabil 30 iszonyat nagy felüdülés volt.

Elhiszem, hogy most a kompromisszumos(!!!) 60 frém a Sotc esetében PS4-en megint frankó, de kompromisszumos megint. És hol az ICO?
  • GOTY
    "Tele a net olyanokkal akik szinte csak emiatt a játék miatt vettek PS4-et, aztán ha már megvan maradtak. "

Én aztán szeretem a BB-t, de amit te írsz, az csak városi legenda, semmilyen adat nem támasztja alá. Nyilván vannak ilyen emberek, de a tele a net az számomra legalább több millió embert jelentene, s erről ugye fényévekre sincs szó.
  • Tinman #84143
    A BB a PS4 talán legnagyobb exclu húzócíme. Tele a net olyanokkal akik szinte csak emiatt a játék miatt vettek PS4-et, aztán ha már megvan maradtak. Pont ezt a játékot így lefosni egyszerűen gyalázat.

Nem mellesleg nem egy Pro patchelt cím van, ahol a frame továbbra sem okés... jobb, de kb. úgy, mint anno a PS3-nál a Sotc... jobb sokkal, de lehetne jobb is.
  • GOTY
    Miért, a PUBG 26 milliója érthetőbb? Az csak pár hónapos, nem ötéves, mint a GTA. Köröket fog rá verni,
  • darkSectorxxx #84141
    Számomra is :)
  • TDC Geronimo
    Továbbra is érthetetlen kategória

GTAV sells 90 million units. 15 million in 2017 alone
  • TDC Geronimo
    Amúgy is most van rakat játék meg haverokkal mi a sea of thieveset várjuk nagyon
  • Moby
    Hát mondjuk ennek a 2018banmostmárkomolyanvesszükaVRt dolognak semmi jelét nem látom. Oké, hogy február eleje van, de konkrétan semmi nem jött. Bejelentés se. Semmi. Csak ez az igenkurvaszar inpatient. Ez is inkább ne jött volna.
  • TDC Geronimo
    Mire kijött már el is vesztettem az érdeklődést iránta :(
  • Moby
    ZVR2 már nálunk is, de pokoli drága :(
  • Zóanagyvarázsló
    És az ICO-t se bírta volna el 60 fps-sel a PS3? Dehogynem, csak ott nem volt performance mode, hanem mindkét játéknál az 1080p-re mentek rá. Érdekes módon a DF is ezt rótta fel nekik. A God of War 2 HD is ütött 60 fps-sel és 720p-vel. Nme is igazán volt 30 fps-es remaster ezeken kívül, csak az Okami, mert abban ahhoz volt lőve a fizika (amit, ha jól tudom, 4K-ról downsamplingelt a PS3, annyira volt hozzá kraft).

Ha 1080p @ 30 fps-t lehetett viszonylag jól körbelőni a GPU-val, nem érzem elérhetetlennek az 1080p @ 60 fps-t sem. A CPU ereje ugye adott volt hozzá.

De az tény, hogy én más előélettel és elvárásokkal közelítettem a SotC HD-hezm, és nálam a performance kisebb hiányosságai (a PS2-höz mérten pláne) is hozzájárultak ahhoz, hogy az ICO-t jobban bírom.
  • Tikal #84134
    A pontos műfaja az az, de attól még RP, ahogy írtam. Mint ahogy az F-16-os pontos megnevezése az hogy vadászgép, de attól még repülő.
  • Moby
    >PS4 Pro-tól normális framepacinges BB-t várna el az ember CA nélkül

Ha nem lenne fingja róla, még meg is érteném, de neked még fingod is van róla, sé pontosan tudod, hogy nem jött hozzá sohasem propatch. Teljesen felesleges bármit elvárni a pró-tól, ha nem készül el rá a játék.
  • Tinman #84132
    Kezdem összerakni és részben én is hibás vagyok.

A gond az, hogy az első találkozás a Sotc-al PS2-ön volt. Milliószor leírtuk már többen is: ütött. Még akkor is, ha szar volt a frame. Erre bizony nagyon is emlékezik mindenki, aki anno tolta. A sok jó emlék mellett marginálisan megmaradt a szaggatáshalom.

Aztán jött a PS3-as verza... 1 boss, 2 boss és sehol a low frame. Na teknóban az se egy hevön' ezt nem is vitattam soha, de bőven jó volt ahhoz, hogy végre méltó technikai háttér mellett maxolhassa ki az ember. Anno ugyanis nem azért nem maxolgattuk magunknak a PS2-es verzát, mert nem adott trofit, meg nem látta a haver, hanem azért, mert a low frame miatt az ember max 2x letolta és eltette talonba. Ezzel szemben a PS3-as verza bőven maxolás kompatibilis volt.

"Rossz szájízt hagyott a performance, mert elvártam volna a 60 fps-t is"

PS3-on? Gondolom ez irónia :-D
    Ezek a konzolok folyamatosan szenvednek a rájuk tolt címek alatt, megy a kompromisszum rape, meg az erőforrásfaragás/hámozás ezerrel, hogy a nép bevegye. Amikor egy PS4 Pro-tól normális framepacinges BB-t várna el az ember CA nélkül és még erre se képesek, akkor a PS3-nál bőven örülhettünk a 30 frémes Sotc riméknek.

Jó, hát csodák nincsenek. Ennyi pénzekért ezek a vasak (meg az OOP-n nevelkedett programozók) ennyit tudnak setöbbet.

"Egy biztos: én a kolosszusmászást már nem adnám PS4 (Pro) alá."

Old but gold: Majd megnézem 4k@120 frémmel 10 év múlva PS6-on.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.07. 20:39:27