121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #84251
    Hogyne, régen is volt :)
  • TDC Geronimo
    Monster Hunter World is now the fastest selling game in Capcom history
  • Moby
    Biztos vagyok benne, hogy 55 col elég ehhez, ha pl 1 méterről nézed :)
  • partizan182
    Ettől a PsPro 4k dologtól seggre azért nem estem. Ezeket csekkoltam: Uncharted: LL, Battlefront 2, GT Sport, szép-szép de kb ugyanez volt az összhatás 1080p@HDR-ben is. Picit tisztább a kép a felbontás-emelkedés miatt de nem égés föld, úgy tűnik az 55 coll kevés ehhez.

Cserébe csendesebb mint a launch PS4, meg a srácok is örülnek hogy már a home office-ban is lehet Tearaway-t játszani (oda került a régi).
  • Tinman #84247
    NA! Ez már valami! Valami hasonlót vártam, ha ez esetleg egy titkos boss-t és helyszínt nyit máris kezd érdekesebb lenni a dolog.

Majd pls. írd meg spoilerbe, ha már tudni lehet, hogy mi az eredménye. Thx!
  • Seth
    Arany pénzek, van asszem 79 db szerteszét. Nem tudni mit nyit meg, megy még a vadászat :)
  • Tinman #84245
    Már milyen új ficsör?

A gyíkokra gondolsz? Az is volt már a korábbi kiadásokban is.
  • GOTY
    Lehet, hogy még csak akkor serkent a pecse szőre! :)
  • Moby
    >Én újra kisgyerek lettem

20 éves voltál, amikor megjelent először. Mi az istenről beszélsz? :D
  • GOTY
    Jéé, ebben a játékban zöld szín is van, nem csak szürke, barna meg homokszín?
  • darkSectorxxx #84241
    Én újra kisgyerek lettem, a plus fícsör miatt kb 10 óra se lesz elég.
    Végigfutni csak a boss-okon?

Nem ajánlom senkinek.
  • darkSectorxxx #84240
    Hát oda kő figyelni hardon is, aki nem vágja, elsőre megy az 30x többet pottyan mire megtalálja mit hol.

Én nem tudom. Nekem az irányítással semmi bajom nincs meg a kamera is követ mindig engem, ahol vagyok.

Nekem ez így ahogy van a tökély. Perszer a Fotómód valszeg szebb, de én a real-t akartam fényképezni. Így is gyönyörű. ;)

Crash-el nem tudom mi a baj, az is csak tökéletesebb lett :)
  • Moby
    naszal posztprocesszel nagyon szépre is lehet színezni, de sajnos csak állóképekig.
  • Moby
    Szerintem semmi. Vagy anno az volt? Kimaxolni talán, de amúgy átmenni rajta gyermekien egyszerű. És ha már toltad...
    Egyébként igen, gyönyörű. Bár van némi igaza gótyinak abban, hogy pósztprocesszel sokkal szebbre is tudom színezni, mint eredetileg, de az ugye nem használható a fotómódon kívül. Sajnos.
    És mindamellett, hogy csodálatos, a bluepoint fantasztikus munkát végzett, és a videójátékok ez egy darabka történelme
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    legnagyobb sajnálatomra azt vettem ma észre, hogy játék közben végtelenül unatkozom. És erre nem találok semmilyen más magyarázatot, minthogy anno széjjeljátszottam. Na nem a remasztert, azzal sajnos nagyjából ugyanide jutottam. Azt gondoltam, hogy a káprázatosan felújított graf, és az eltelt rengeteg idő okán frissen fog hatni rám, és a grafon el is álmélkodtam egy ideig, de a frissesség élménye elmaradt. Leginkább csak olyan gondolatokon kaptam rajta magam, hogy jajérjekmároda, és hogy mégmindigszarocskaakamerakezelés. És hogy gyanúsan sokszor jut eszembe, hogy mennyi bénaság lett átmentve a madrásziszóba, ami kb ugyanilyen véget ér, de ezeket az idő azért megszépítette.
    Még biztos futok vele, de most inkább nem bántom, mert semmivel nem szolgált rá, sőt. Ez egy csodálatos játék káprázatos remake-je,
    ami szimplán lehet, hogy jobb, ha az emlékeimben él tovább. És én le is állok ezekkel, mert milliméterre ugyanilyen kimenetele lett a crash bandicootnak is.
  • darkSectorxxx #84237
    Na itt vannak az igazi fotók! :D

Shadow of the Colossus:

<3
  • darkSectorxxx #84236
    +SlickAdam

Valóban ezzel egyetértek....Bár nem tudom mennyi tudható be annak, hogy régen szarrá játszottam. :)

Megvan az első 4 Colossus.....
    <3

Csodaszép játék már csodaszép a látványban is! :D

+ Hint lehet itt a csümiken kívül még mást is gyűjteni, új fícsör! :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.08. 22:33:24
  • SlickAdam
    mindenkepp hard-on kell (en hülye normalon inditottam...).
    a jo frem miatt reszponzivabb es amugyis finomitott iranyitas vegett nagyon könnyü.
  • Moby
    Azé ez nem egy bonya játék, na. Nagyon szép, remek a hangulat, odabasz az art, élvezet csinálni, de sok nehézség nincs benne.
  • darkSectorxxx #84233
    OFF:

Hard fokon nyomom a Colossus-okat, mennyir nem felejtettem el mit hogyan. :D
  • Moby
    Erre én is gondoltam már, de inkább úgy tűnik a mai eset alapján is, hogy nem. Szvsz összesen 5 perce sem ment a gép, amikor ma előjött, és az overcooked nem az a cím, ami agyba-főbe fűtené. Szemben a HZD-vel, ami alatt meg még sosem jött elő. Irtó rejtélyes az egész jelenség. Ráadásul a Ph-n is, ps fórumokon is bevásárolgattak méregdrága 27giigabites kábeleket, és azzal is előjön.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.08. 20:31:58
  • LBandi77
    Csak 1 ötlet.
    Nálam olyan meleg levegőt fúj ki hátul hogy meglágyul az utp kábel köpenye,nem lehet ez összefüggésben valami fémes dilatációval?
  • darkSectorxxx #84230
    Hogy kell felszedni a gyümölcsöt??? :D
    Emlékszik erre valaki?
    Ja és mióta tud rálépni??? :D

• Moby
    Mi az a "sima" tévé? :D
    Nem csak HDR közben megy el. Bármikor elmegy. Nem HDR-ben is. De nem HDR-ben is ugyanúgy 2.0-n megy a hdmi. Én értem, hogy neked nincs ilyen gondod, de nekem sajnos van, és a fórumok szerint a felhasználók egy jelentős részének szintén van.
    Nem csak tévékkel. Ráadásul nálam (is) ugyanaz a tévé pécével, hdmi2.0-n problémamentesen megy. Csak a próval van gond.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.08. 20:03:29
  • TDC Geronimo
    Most olvasom mit írtál. Hát nem tudom ez érdekes. Nekem ilyen gondom nincs és nem is volt
  • darkSectorxxx #84227
    Kis esti vadáaszat a Colossus-ban. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.08. 19:52:46
  • TDC Geronimo
    de várjál neked sima tvn megy el a kép HDR közben? Nem követtem az egészet.
  • Moby
    Én ezt értem, de ehhez működés kellene. Viszont a ps4-ben ez nem működik megfelelően.
  • TDC Geronimo
    :O HDR > minden más :D
  • darkSectorxxx #84223
    Nekem a nagy marár volt a kedvenc, a víz közepén...a 2. legjobb a sivatagban az a másik nagy valami... :D
  • SlickAdam
    kolosszus #6. arcom leolvad...
  • Moby
    Elbúcsúztunk a HDR-től. Ennyi. Nem megy a pro-nak a hdmi2.0.
  • darkSectorxxx #84220
    No. Most busójárás kedd estig...kizárt sajnos.Meló, meló, meló:)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.08. 18:34:39
  • SlickAdam
    vagy kis alvás baszki
  • darkSectorxxx #84218
    Ó bazze, 12 óra munka után gyerekzár kéne nekem a gépre! :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.08. 18:13:50
  • balee4
    Overcooked és nem overlocked. :D
    Utoljára szerkesztette: balee4, 2018.02.08. 18:14:59
  • darkSectorxxx #84216
    Nem vágom, csak érdeklődök. :D
  • SlickAdam
  • darkSectorxxx #84214
    Overlocked az a Boost mode? vagy keverem?
  • Moby
    Ééés ennyi volt. 3 perce nem megy az overcooked és elmegy a kép...
  • Tinman #84212
    "Miközben kb mindenkit nézel szarnak," - írtad.

Nem tudok mit kezdeni egy olyan emberrel, aki ilyeneket irkál nekem... próbáld meg magad összeszedni, utána beszélgethetünk, addig holt felesleges. Remélem a következő nem a "hülye barom kártya lesz" amit érvek hiányában be szoktál vágni, mert azt már mindenki unja.