121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
TomStorm #84291 Le is adtam rendelést lemezesre.
Hát ennek most nagyon örülök!! -
#84290 Az fix. Akkor jelenik meg. Nagyon kíváncsi leszek arra a játékra. -
#84289 A térképen állva van egy gomb az Items eléréséhez, ott tudod bepöttyinteni. -
Was #84288 DHL-től ma jött egy sms, hogy "vámkezeléstől függően" február 12. a várható szállítási időpont. feladó: Warhorse Studios. Már nem emlékszem milyen szintre fizettem be, de nem értem ezt a vámkezelés részt, azt hittem a csehektől jön. Vagy ez csak egy sablon szöveg... -
#84287 ZSÍR! :)
Life Sword-ot hogy lehet használni? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.09. 14:15:20 -
#84286 Tuti a dátum.Pár bolt már meg is kapta a szállítmányát. -
TomStorm #84285 Vagy lemezesen veszem még nem tudom de csak lesek,hogy "már" jön is!
Sokat vártam rá -
TomStorm #84284 Mennyire biztos ez a dátum Kingdome Come-nál a február 13?
Mert ha ez tuti akkor inkább leadom pre-orderbe és nem veszem Monster Huntert -
#84283 Meló miatt. Magamtól nem vennék. Van is elég (nem apple), meg minek is. -
#84282 Oh, thx!
Na ilyesmiből kellett volna még bele, kár, hogy csak ennyi, de ez is valami. -
#84281 Kiderült :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A nyeremény a Sword of Dormin. Nagyon erős kard,kb 1 hit kill minden(byebye time attack), viszont negatív hatása, hogy nem regenerálódik az életerőd(nem nagy dolog).
A Queen's Sword is kb ugyanilyen erős,de annak még negatívja sincs, szóval ez nem egy nagy wasistdas .
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.02.09. 12:58:13 -
#84280 abban hogy egy magyar forumon azzal szembesulsz, hogy soha semmi nem jo, es mindig van miert hisztizni? hogyne lenne benne igazad, dehat sok ujat nem mondasz vele :)
egyebkent sok szempontbol en jobban szerettem gamernek lenni mondjuk 12-13 eve, valszeg mert nem volt minden a pofamba tolva neten, es tenylegesen magamnak talaltam meg a megoldasokat, magamnak dolgoztam ki taktikakat, stb
meg mondjuk en szerettem molyolni pl. a crackelessel, vagy akar konzol buheraval, chipelessel, stb. - persze ezekhez mai fejjel nem lenne turelmem, meg nyilvan az osregi grafikat, iranyitast, stb-t se viselnem tul jol manapsag
(mondjuk iranyitasban pont van nemi romlas igy, hogy minden szart konzol-kompatibilisre irnak, nincs mar az a regi jo oreg fluid pcs iranyitasa a jatekoknak, de ez egyeni hiszti, nem veszes amugy a helyzet)
o igen es azert manapsag mar ritkabban durrantanak igazan nagyot a jatekfejlesztok, anno azert minden evben kijott 10-15 olyan cim, ami egyedi volt, kulonleges, korszakalkoto, meg all-leesos
mostansag... mintha ez nem lenne ott
viszont ami igaz az igaz, kenyelmesebb, latvanyosabb, egyszerubb manapsag jatszani, mint anno, meghat tobb a lehetoseg, pl. kanaperol 4k felbontasban jatszani, meg VR, meg kutyafasz, ezek mind franko dolgok, ez teny
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.02.09. 12:51:40 -
#84279 Nagyjából a C64 korszak óta k. jó gamernek lenni. Tonnányi minőségi cucc, több platform. Most se látok nagy különbséget, csak szebb a graf, az optimalizációt gyakran leszarják és persze bejötte a P2W, EA, SP, DLC és társai baromságok. -
#84278 De. Mobilneten vagyok. Ilyenkor van az, hogy szidom a tetves érintőképernyőt. :D -
#84277 Te ma nem busózol? -
#84276 Le vagytok maradva :D -
#84275 De mi az, hogy "venned kellett egy ipadet". :)
Én be vagyok oltva mobiljátokok ellen. Annak idején még vagy 8 évvel ezelőtt, amikor nem nagyon tudták kis hazánkban, mi az az Apple, vagy csak kevesen, játszottam az iPod Touch-csommal egy kicsit, persze akkor újdonság volt. Azóta már ipadből is elfogyasztottam kettőt, és nem játszom rajtuk egy másodpercet sem. -
partizan182 #84274 Kizárólag azt merészeltem leírni hogy a PS4 -> Pró csere egészen minimális gyakorlati javulással járt nálam, 1080p@HDR-ben is minden gyönyörű volt már, ha meg elég közel megyek hogy kijöjjön a 4K előnye akkor jönnek az egyéb artifactok.
Egyetértek, ennyire gyönyörű gaming kombóm még sose volt, good time to be alive. -
#84273 Épp ezért osztom meg szívesen! -
#84272 De. -
#84271 Hát de nincs igazam, szerinted? :) -
#84270 errol a hozzaszolasrol valamiert ez a kep ugrott be SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.02.09. 12:28:26 -
#84269 Mi sem! -
#84268 Gyerekek, komolyan beszarok az ilyen dolgaitokon! Soha nem volt jó még annyira gémernek lenni, mint 2018-ban, klassz konzolok, most már jó játékok,4K kijelzők, HDR, VR, soha ilyen szép játékok nem készültek, mint most, és bameg, ilyenekkel f*szkodtok, hogy csekerbord zizi és társai!
Komolyan mondom, lufasz való a seggetekbe de tényleg! Keressetek másik hobbit! -
#84267 Azon filózom, a Crash ha kijött PC és Switch-re már jönni fog a folytatás?
Milyen folytatás?
Illetev rájöttem a VR olyan mint a kedvenc filmem a Robotzsaru, amit tegnap néztem meg BR lemezről 317.szerre is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.09. 11:47:45 -
#84266 Igen van, aranyos játék. :)
Láttad pm-et? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.09. 11:34:51 -
BlackDahila #84265 Most vagyok túl Zorah magdos on de a tetején az a balrog szerűség az nagyon jurasic souls. Nem lehet azt újra vinni ? Kellene onnan a material armorra. -
#84264 A múltkor mondtam, hogy kimaradt, és pótolandó az FFXV nekem. Na, tegnap vettem egy ipadet (kénytelen voltam, nem vagyok nagy rajongója az apple termékeknek, mindegy), erre kínálgatja magát rajta nekem valami ffxv pocket edition. Fogalmam sem volt róla, hogy létezik ilyen. Na, már ezt is tudom. LOL
(bár nem érzem, hogy evvel az informácóval most több lennék :D)
-
BlackDahila #84263 Na és hogy álltok a Jurassicborne al? Cumizik még valaki vele rajtam kívül ? :D -
#84262 Hááát a nagy pixedenzitás az ilyen :) Vagy van értelme, de akkor látod a hibákat is, vagy ülj messzebb, de akkor meg minek :)
Azért így 4K-ban nézz rá a HZD-re is szerintem :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.09. 11:21:04 -
partizan182 #84261 Simán lehet hogy telleg csak alfa, haj környékén is látszik. Mindegy, lényeg hogy ez közelről bámulva vannak gondok. Mondjuk bámulja közelről akinek hat anyja van. -
#84260 Ha figyelek képes vagyok látni a csekerbordot, de szerintem amit te látsz az nem az. Nagyon kevés detektálható igazából. Az leginkább akkor látszik, ha két frémen nagy kontasztkülönbségű területen viszonylag nagy az overlap a két frame között. A foliagere meg főleg nem jellemző ez. Ott leginkább alfás minden, és viszonylag kicsiket mozdul. Az más miatt lesz zizis szvsz, de majd megnézem (mondjuk csak u4-em van, LL-m az most pont nincs,d e elvileg ugyanaz a moci).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.09. 11:14:01 -
partizan182 #84259 Hát ha neked nem látszik a zizi akko valami csak van :) -
#84258 Na ne vicceljünk kérem. Egy 30 fps-es játéknál nincs responsetime. -
partizan182 #84257 Uncharted Lost Legacy-n volt nagyon zizis a foliage. VA LCD ilyen szempontból ápol és eltakar a relative magas response time miatt. -
#84256 >zavaró ez a csekkerbord/upscale zizi
Ammi?Én 60 centiről nézem, és csak akkor látom a csekerbordot ha keresem. Ráadásul azt csak mozgásban látod, hisz alapvetően egy frémszekvenciás eljárás. Állóképen nincs csekerbord.
-
partizan182 #84255 1 méterről nagyon zavaró ez a csekkerbord/upscale zizi. Mindegy nem nyafogok, összességében fasza nagyon, de ez a 4k gaming dolog túl van lihegve. -
#84254 Igen. A pontos számát nem tudom, de lehet 79. :) -
#84253 Igen aranypíz spoilerek képeim közül a 4.
Talán a híres 17. Colossus?
Mindegy mi. Amígy nincs meg, addig nekem no life ;) -
#84252 Én most is fiatal vagyok, ahogy akkor is :D