PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viccelsz?Az elsö boss-nál volt már vagy 5-6 óra próbája, és az hol van a másik 2-höz képest.
Maxyka
Nem kell annyiszor meghalni és akkor nincs annyi 😄
Viccet félretéve egész dlc-kitesz max 1-2órát ha nem halsz meg sokszor amikor végigmész

Online vásárlás! Közel a j?v?.

darkSectorxxx
Crash rövid instant játék, Das 3 meg hétvégi 5-7 órás kb, nem érdemes este nekiállni munka után fáradtan, 1-2 órára. 😊

De Crash az más téma részemről, amúgy is. 😊
Das is menni fog, csak nyugi. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.30. 08:17:38

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
😄DDDDDDDD

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ilyen szarokkal játszol, ahelyett, hogy Das3 DLC-t fejeznéd be. Erre van időd, arra nincs?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

4 éves kora óta játszik azt van vagy húsz éves. Ha én húsz éves korom óta játszom is rávertem pár évet, akkor most én még nagyobb kritikus vagyok, mint ő? Igen, de most ezt hagyjuk. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kandurex
még jó, hogy nem IFA csíkos az a bugyi <#banplz>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Crash Bandicoot N' Sane Trilogy elsőre:
--------------------------------------------------------------

Menü:

- na ezaz ami a játékon bellül nincs is....
mivel kiszedték a MASTER kód opciót, valamint a Continue és SAVE-LOAD már a térképen a játékban illetve a kinti főmenübe lett szétrakva.

Nagyon aranyos az intro, megmutatja, hogy milyen modon alakult át a régi grafika, ami elég nagy poén. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Játék lista, kiválasztás elég dizájnos lett, a régi 3in1 lemezhez képest sokkal jobb, mint az Uncharted-nél. 😊

Játék:

- irányítás sokkal jobb lett, az analóg karokkal. Itt nincs az, hogy ha ugrasz és leérkezel egy dobozra vagy dobbantóra akkor ott marad abban a helyzetben nem tolódik el tovább, és nem kell visszarántani a karaktert, ez miatt esetem le már párszor, mert a régi részben tapasztaltak alapján rögtön korrigálni szeretnék, de itt NEM KELL! 😊
- MOST IRÁNYÍTHATJUK COCCO-t is mint karaktert!!! 😊 Aranyos. 😄 3 vagy 4. pálya tán érkezik meg egy időgéppel a pályára. 😊

- ha egyhelyben áll Bandi, akkor elég jóféle animációk vannak
- grafika szerintem pazar, a hangok ugyanazok.

- Hálisten centiről-centire ugyanaz eddig a játék, nosztalgia nagyon ott van.

Néhány nagyon FONTOS DOLOG:

- mentési rendszer megváltozott, ezért egy nagyon kemény baki is van benne!
VIGYÁZZATOK!
Ha kapkodok, úgy járhattok mint én most az elején. Ha el van mentve a játék, és újra el szeretnétek menteni, akkor L2 gomot megnyomjátok, beadja a mentéseket.
NA DE ITT A PROBLÉMA!
Ha nem figyelitek, hogy a MENTÉS a NÉGYZET gomb, és figyelmetlenségből az X-el akarjátok menteni, KÉRDEZÉS nélkül betölti a mentést, annak ellenére, hogy én felcseréltem volna a 2 gonbot.
És az X a SAVE kellett volna lenni, vagy 2x-es LOAD megerősítés.
Szóval tévesen nekem is sikerült visszatölteni a mentést. 😄
- A másik fontos, hogy könnyítettek a játékot még egy helyen!
NINCS TÖBBET DOBOZ RESPAWN a checkpointok nál....
Vagyis nem kell visszamenned a dobozokért, ha meghalsz a pálya egyik checkpointjánál!
Ha addig minden doboztkiütöttél, akkor már nincs nagy para. 😊

Nekem elsőre most megvan Game Over nélkül az első sziget!
Majd holnap megy tovább a jókedv!
Nagyon fun! Pont mint régen...😄
Elsőre ennyi.

Crash Bandicoot N' Sane trilogy - Part 1 (Youtube)

darkSectorxxx
Elsőre Game Over nélkül. 😄

darkSectorxxx
Crash Bandicoot N' Sane Trilogy:
Part #1

Megvan a szürke első kristály! 😊

Viszont van kapásból 1 nagyon fontos dolog.

"NINCS DOBOZ RESPAWN...ettől bitang EASY lett a játék, nem beszélve hogy van QUICK SAVE!"

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Nier Automata ihlette:
Elég körülményes volt, a csaj amúgy egy cosplay-es csaj, nem játék grafika. 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.29. 23:54:10

darkSectorxxx
Ja. 😄

darkSectorxxx
Ja de ha tökös vagy akkor nyomod kötél nélkül. 😄

Minnya én is kezdem. 😄

mucsácsó
na mingyáááá'!!! 😄
Seth
Brutál tud lenni pár pálya , most éppen a High Road cíművel szívok, ez már a végefelé van. 25 élettel mentem oda,mind elfogyott 😄
Emlékszem PS1-en csaltam ennél a résznél, mert rá lehet ugrani a kötélhíd kötelére két oldalt és simán végigsétálsz,nem kell precízen ugrálgatni a leszakadó platformokon, itt is működik,de kockázatosabb,mert mintha lelökne a láthatatlan fal

PSN ID.: Beegabor

Hallod, jóatyám egyszer írt TVC-re játékot (tengeralattjáróval kellett torpedózni a hajókat), meg volt ott minden: Áttörés, Hamburgersütő, Sí, faszán kazettáról 😊

Magyar médiát úgy nem nagyon fogyasztok, nagyon ritkán a TheVR kreténjeit, de az angol csatornákat nagyon szeretem, SuperBunnyhop és társai, pár letsplayert is, jókazok.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

darkSectorxxx
Hát nem róka. 😄
Ja nehezebb ha fullosra játszod, de egyszeri élményre easy. 😄

Régen a rémálmom ez volt...:
gyerekkoromban amikor este elaludtak a szüleim éjjel nyomtam, és alvás közben is azt álmodtam hogy játszom és ahogy sikerült hozzá jutnom, fejben mindig eljátszottam mikor mit fogok majd csinálni, ott, ahol és ami egy nappal előtte lefekvés előtt megszopatott. 😄

Mindig fejben játszok először. 😄

Holnap majd kialszom magam a melóhelyen, de ma éjjel tuti nyomok 1-2 órát...😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.29. 20:59:23

darkSectorxxx
Ne viccelj, analog karral egy élmény lesz. 😊
Iránygombokkal is jó volt régen, de így? 😊

De bakker meséltem már szerintem itt is, hogy ha van gémsz sharedplay-el kipróbálhatjátok mielőtt megveszitek, szívesen átadom az irányítást demozásnak....😄

Mondjuk már mindegy. De nem fogod megbánni nyugi.

Maxyka
Cuki róka 😄DD
Csak vigyázat mert nehezebb mint a darksouls 😊)

Online vásárlás! Közel a j?v?.

mucsácsó
hát az elavult játékmechanika (fosok a trutyi irányítástól azért így jobban belegondolva... 😄DD)
darkSectorxxx
Melyik része?
Mert grafix az lesz bőven. 😄

Játékmenetről meg ha minden részt megcsináltál, mert amit te régen játszottál belőle, az nem sok minden....😄

3. részben nekem a jelszavam az ALMAVETŐ volt. 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.29. 20:54:17

mucsácsó
hát, picit kedvemet szegte, de mostmár mindegy, megvettem 😄😄 pre-order mindig veszélyes (bukta sokszor)...
de pár óra, és kiderül, hogy megérte-e, vagy sem. 😄 bár engem az aggaszt továbra is, hogy Naughty-nak semmi köze hozzá 😞 de csak nem lesz szaaaar!
darkSectorxxx
Most az egyszer ne hallgass rá, irígység beszél belőle. 😛
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.29. 20:48:22

darkSectorxxx
Apukám, most nagyon nem tudod mit véleményeztél. 😄

mucsácsó
mossssstmár mindegy..... 😞 😄 😄
Kandurex
Azért arra készülj fel, hogy ez a játékmechanika rettenetesen elavult, a grafika meg kb. mobil szint.

Ebből is inkább egy teljes értékű folytatás kellett volna....

darkSectorxxx
Grat, ezaz, veszélyesen kell élni. 😄

mucsácsó

ffffffákk... #hóvége 😄😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.06.29. 20:36:57
arty
c64el kezdtem (tvcre nem is volt játék, nemenőzzé! 😄 😉 ), nem nézek mai yutúbergémereket (játékokat játszani kell, nem nézni 😉 ), de amikor fellángolnak a hasonló viták, akkor beléjük kattintok és ...

nem szólom le őket, mert annyira más dimenzió (mint az én generációm), hogy tényleg csak simán nemértem, ergo miféle véleményem lehetne?!

(pamkutyát, hollywoodnewsagencyt kedvelem, videomániát módjával (régen jobbvót 😉 ), szal csak a többire értem, amit írtam)

Forza.

darkSectorxxx
Update. 😄

darkSectorxxx
VEDD!
24GB. 😄

arty
a végtelen indiszemét után ez akkor is végre valami (ami nincs meg, nem játszottam, de érdekelHET), ha az ázsiaiakat folyamatosan kényeztetik is 😊 még a végén behozza az árát a multiplayer-pass 😉

Forza.

mucsácsó
Én csak ismerősöknél játszottam mindig vele, meg amikor kölcsönkaptam néha PS1-et - de akkor ORRVÉRZÉSIG. főleg az első részt meg a warpedot 😄 ahhh... emlékek!

--- veszem. hány GB a preload? 😄
darkSectorxxx
Nem tudom, én újra 12 éves lettem és várom az éjfélt és játszok, szívesen várlak twitch-re majd. 😄 1-2 órát belekezdek az biztos. 😄
Elvileg kívülről tudom a master kulcsot is, régen mindent felirtam egy papírra, a master-t viszont megtanultam, a suliba szar voltam, de a crash-be a fél életem, gyerekkorom ott van. 😄

Emlékek.

mucsácsó
basszátok meg, mindjárt megveszem... 😄DDD
darkSectorxxx
Este!!!!! <#worship>

darkSectorxxx
Nekem ez is kedves lesz. 😊

darkSectorxxx
De ő így is véli a videójában mikor játszik, most mondta mikor benéztem hogy ez nehezebb volt mint a super mario!!!!!!!!!!! 😄

Kandurex
Ja, az eredetitől. Folytatás kellett volna.

Az a clickbait cím.
darkSectorxxx
Nagy Gamer....

😄

darkSectorxxx
Még máig kiráz a hideg. 😄

darkSectorxxx
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉOOOOOOOOOOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Sirály.
Remake-sony-Ellen. 😄

darkSectorxxx
Az idétlen szar zenék kapnak legtöbb like-ot.
És így tovább.

darkSectorxxx
Én nem rajongok senkiért, nem is érdekel senki, mert csinálja, ha akarja, max átlépem a videókat ami nem érdekel, de azért azt ne mondjuk, hogy ez így jó.
Valamit jól csinál.

Nem jól, hanem valamit ROSSZUL csinál.

És Youtube-on a like vadászat arról szól, hogy hogy tudsz valamit rosszabbul csinálni mint mások. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.29. 18:01:00

darkSectorxxx
Az tény hogy nagyon rámegy a nézettségre, és kibaszott durva dolgai vannak, de olyan ami nem lenne kötelező, mert másoknál sem látok ilyeneket like elérés miatt.
Piszok kegyetlen.

Van annyi benne hogy van tech a tulajdonában, azt ennyi.
Nem a sráccal van baj. hanem azzal, hogy ő mint mondta is, ebből él nagyrészt, nem tudna mást csinálni, azt az üzletvezetésen kívül, és nem látja nézői szemmel a dolgait.

De ebben nem csak ő van így, mások is.

Illetve szándékosan megy le pár ember hülye gyerek szintre, na akkor azt én még károsabbnak gondolom.

Én mostanában, fel vagyok iratkozva és a videói bejönnek ugye a listán, de amik most mennek, azokat nem tudom hová tenni. amikor játszik az oké, meg segít embereknek.
De mikor jött a csajával, hogy teljesen szétesett, az is gyengén volt kamu.
Meg a nagy likevadász sorsolások. Ami önmagában jóindulattal van kikövezve, csak hát szegény nem komunikálja le jól.

Meg basszameg mikor mondta hogy a PlayIt-re ki lett közösítve, és a Konzolvilág logoja miatt miért nem hívják meg, mert ő annyira kell oda.
Hát basszátok meg, ajánlom ezt a videót mindenkinek, nem is értem hogy lett belőle vezető a boltjaiban......nem értem.
Ennyi ész nincs vagy logika, az már probléma és ebből feltölteni egy komoly videót, na ez gáz.

darkSectorxxx
De nehéz volt, de az akkor volt és elsőre, a legtöbb pálya ma már nem annyira. 😄

Rage47
ejha.....
TDC Geronimo
Mondjuk ez Twitch nem youtube

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx