121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
BlackDahila #84331 Jöhet egy kis battleroyal dark souls?
-
#84330 Divinity-be belekötni nem nagyon lehet, ezt aláírom. Nekem a Pillars is bejött, de sajna azzal is még csak keveset toltam. ELEX jó lesz(!), ha kezdetekkor jelenlevő rengeteg hibát kijavítják. (Gondolom időközben a nagyját kigyomlálták.) A Hand of Fate 2 ami ilyen kártyás, sztori orientált akció-RPG éppen emiatt volt gyalázat Day1 majd szépen lassan helyrekalapálták és lett a kerülendő játékból mára egy ajánlott cím. Azért ez is vastagon az "új" korszak hozadéka... kiadunk valamit a kezeink közül, ami nagyjából össze van tákolva, aztán majd idővel kijavítgatjuk. Ebben az a durva, hogy az előrendelő és Day1 vásárló szívja meg és a max árért cserébe szó szerint bétatesztel, aki meg vár 1-2 évet fillérekért superior verziót kap.
A Fallout meg sajna már a 3. résszel rossz irányt vett, a 4. rész már árnyéka se a klasszikus 1 és 2. rész nívójának. -
#84329 Nem akarom bántani a SotC-t, de reméltem hogy az irányítással nem lesz baj, de lehet én nézek be valamit :D Fingom nincs merre van a fel, a le a bal vagy jobb, mászok rajta, tolom fel, de nem megy, húzom jobbra, erre balra megy, már nem tudom hogy tekerjem a kamerát, hogy az legyen amit én akarok, vagy ez a colossi ereje, hogy teljesen összezavar? :D -
Zóanagyvarázsló #84328 Nem írtam, hogy jobbak, de mivel annyira nem is kenyerem a From stílusa, így nekem bőven elég ez a halmaz tőlük, ha valamire az -
amúgy többnyire rokonszenves - dizájnfilozófiájukból vágyom. Persze mivel sosem próbáltam a BB-t, lehet, hogy éppen az kapna el igazán, de nem érzem a magamban az indíttatást, hogy ezt kiderítsem. A technóvész ezen nyilván nem segít, az rontott a DeS-élményemen is, illetve a DaS is azért maradt annyiban (most már menne rendesen, csak lusta vagyok magam újra nekidurálni, egyelőre így járt, így jártam).
A Nioh engem jobban érdekelt, de ugye időközben elveszítette exkluzív jellegét, és azóta sem vetettem rá magam arra sem. -
#84327 És miért jobbak a das dasklónok dasklónnak a bb helyett, ami meg nem az?
Technóbajos, de legalább a legkevésbé klón.
Ez nem egy valid érv. -
#84326 még pár év és lehet engednek országot váltani is? -
Zóanagyvarázsló #84325 Nem csak a névváltoztatás lehetőségére gondolnak? Az eléggé bevett, és én PS3-on azt sem tudom megváltoztatni. -
Zóanagyvarázsló #84324 A Sony engem nem zsarol eléggé. Miután az UC1-3 megvolt oda meg vissza, annyira nem izgatnak az újak. GoW még nem is jött új, és ami lesz, az is két esély. David Cage mellett már elrobogott a filmszerű játékok forgatókönyve. BB? OK, a DeS megvolt PS3-on nekem is, és nagyot szólt maga idejében, de X db DaS meg klón mellett (mint a PC-ig is eljutó Nioh) nem érzem kihagyhatatlannak. De nem is a pS3, hanem az átkos third-party exkluzívok sorát is felvonultató PS1-2 volt az igazi.
Egyszerűen annyira homogén az AAA-k csúcsa, és akkora a multiplatform kínálat, hogy nehéz törni magam egy platformért, ha nem tud valami specifikusat. Ezek lehetnek számomra stratégiák (PC) vagy Nintendo-exkluzívok (de Virtual Console-lal, nem kell nekem a tévé alá méregdrágán 10 hiányos "Mini", akármilyen igényes is).
Nyilván kell majd PS4 nekem is, azért is nézek be ide, és azt is megértem, ha valakinek éppen annak az exkluzív kínálata kell. De a túsztartásuk kapcsán egyre inkább csak vállat vonni tudok.
Ahhoz egyébként szerintem kell AAA, hogy új BG vagy Fallout szülessen. Olcsón is lehet zseniálisat és ütősen kinézőt alkotni, egyes rétegjátékoknak nem is kell 100 milliós költségvetés. Ami régen drága volt, az ma kihozható olcsón, "csak" jó koncepció és tehetséges emberek kellenek (leegyszerűsítve, mert el lehet szúrni így is, de szerintem nem szükséges túlragozni). -
#84323 Mondjuk én tuti nem választanék újat, de másoktól elvenném mindet, amiben a darkSector szerepel. :D -
#84322 Szerintem ez már az az állapot, hogy már hallottak róla, csak NEM HISZIK EL! Azt gondolják valamit rosszul hallottak. Hisz eléggé őrültségknek hangzik, hogy a játékos megváltoztassaz a ID-it. Akkora marhaságnak hangzik neikik, hogy jobb ha utánajárnak. nehogy megcsinálják feleslegesen. Vagy valami.
:D -
#84321 Nem tudnak róla szegények, szóval ha kaptok mailt, akkor válaszoljatok, de senkinek ne szóljatok róla. :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.02.09. 17:45:11 -
#84320 Najó ez kész. KÉSZ.
http://www.pushsquare.com/news/2018/02/sony_surveying_users_on_potential_psn_name_changes
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.09. 17:35:40 -
#84319 Fasza :) -
#84318 Van, health regen növelés. -
#84317 Hát te tudod, de szerintem ezerszer inkább monster hunter, mint az -
#84316 BG-re Divinity OS2, Gothicra Elex az ujabb cimek kozul, a divinity magasan az egyik kedvenc jatekom lett, az Elex meg... mondjuk hogy emesztheto, azt nem allitom hogy feler egy Gothic 1-2 szintre, de kellemes
jo RPGt azert lehet talalni, pl. dragon age elso resze, vagy a divinity os1, pillars of eternity, stb
fallout 1hez hasonlora en se emlekszem az elmult evekbol :\ -
#84315 Vele együtt a játékok árai szélsebességgel értéktelenednek elfelé és itt most nem befektetésről beszélek, hanem arról, hogy januárban veszel valamit 60 euroért február végén meg 25 euro és esélyes, hogy karácsonyra 15 lesz.
Sajnos a túszok kapcsán nem látom ennyire rózsásan a helyzetet. Ok, a MS feladta, de régen ugye nem is igazán sok játékuk volt a piacon, de a Nintendo és a Sony még mindig elég keményen zsarol. Konkrétan ott tartok, hogy nem tartom kizártnak a közeljövőben egy Switch vételezését a Virtual konzol ÉS a hordozhatóság miatt. (Újra felfedeztem a PSP-m sokat izzik, de lassan elfogynak rá a címek, amik anno kimaradtak.)
Az indie vonal pedig elképesztő szeméthadjáratot is generált a nyilvánvaló remekműveken kívül. És az a baj, hogy a PSN store-ban is RENGETEG szemetet látok már. Kifejezetten zavaró, hogy nincs ilyen filter: "exclusive titles only".
A legnagyobb gond viszont a casuál irány kényszeres kiszolgálása a HC-bb réteg kárára és a tény, hogy ma már rendkívül kevés Baldur's Gate vagy éppen Fallout 1, Gothic szintű tartalmas és egyedi IP születik. -
#84314 Értem én, hogy lopakodós a cucc, de nem kéne egy Homo habilis (előember) mozgáskoordinációját Sebastianra erőltetni. Azóta eltelt 1,5 millió év, de ezt a Bethesdanal nem tudják... -
#84313 Az első részben még Alan Wake-nél is hamarabb kifáradt,pedig ő aztán 10 lépést is nehezen futott le :D Kicsit plusszolni kell a sztaminát, aztán alakulgat.
De amúgy tényleg egy lopakodós cucc.A futás arra jó, hogy ha észrevesznek el tudj rohanni egy sarokig,aztán be egy bokorba.
-
#84312 Nem azt szeretném, az aktakukac, a bolti eladó, a mérnök és az orvos pont ugyanúgy tud járni és futni. Azt szeretném, hogy ne úgy menjen és fusson, mint egy degenerált barom, hanem úgy, mint más normális videojáték karakter, akit emberről mintáztak. -
SlickAdam #84311 ez szpojler volt? :) -
#84310 Ez egy szerencsétlen skizofrén aktakukac, aki egy takonnyal töltött kádban lebeg. Mit szeretnél tőle? Nyomja le a Usain Boltot? -
#84309 Arról nem beszélve, hogy 100 métert nem tud lefutni anélkül, hogy belehalna. Anyám, a dupla csípőprotézisével röhögve lefut ennyit.
Vicc az ilyen. -
#84308 Hámer nem fejlesztetted a fintessz szkilledet! Pictozs! -
#84307 nem allok szoba veluk
de csak ezert nem kuldom el. tenyleg. -
#84306 Azt már meguntam úgy, hogy a negyedik csepternél járok. Most már sprint, elbúj, sprint elbúj, így közlekedek a pályán.
Mint egy szaró galamb, úgy megy ez a Sebastian, miközben kráucsol. Nincs nekem ennyi időm. -
Küldd el a Bethesdanak, egy valag royalty fee-t fogsz érte kapni. :) -
#84304 Mer ugye itten okosan kéne lopakodni, hátulról mnegcsinálgatni őket, ilyenek. Ez nem kergetőzés a zombiaggal. E! -
#84303 zombi gazella csak most csak neked -
#84302 Ezmiez? -
#84301 Egy játékban sem lehet ez főszabály. A szándékos nehezítésnek - nem a nehézségi fokozatnak! - nincs helye a gémingben. Az ott maradt a Gulágon az ötvenes években. -
#84300 na, ne rageljel baszod
-
Zóanagyvarázsló #84299 Az efféle nehezítés horrorjátékokban főszabály (bár a TEW2-t nem ismerem, a TEW1-ben a lassúságunk nem tűnt fel), de én sem rajongok érte. Már a Resident Evil kamerája és irányítása erről szólt, ha nem is voltál lassabb. Az Alone in the Darkot nem mondom, abban a harcok elég könnyedek voltak, és a korához képest nem éreztem direkt kameraszívatást.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.02.09. 14:37:56 -
#84298 Nem bénázok, csak utálom, hogy ilyen ratyadék mozgáskoordinációjú karaktert csinált a Bethesda. Egy lomha sz*padék gec*t. -
#84297 Te. Mi az istent bénázol már megint? :D -
#84296 Jelentem kurva nagy a baj a játékok fejlesztőivel.
Itt van ez az Evil Within 2. Még nem tudtam rájönni, hogy a főhős miért jár úgy, mint aki rojtosra szarta az ánuszát. Aztán rájöttem, Így akarták a fejlesztők a játékost hátrányos helyzetbe hozni a buzi zombikkal szemben No de kérem. Tudomásul kéne venni, hogy az embernek sebességtöbblete van a zombikkal szemben. Ha zombikat tesznek be, az bizony lassabb lesz. Ha azt akarják, hogy ne legyen sebességkülönbözet, akkor ne zombikat tegyenek a játékba, hanem gazellákat.
Kurva anyátokat.
Utálom az ilyen öncélú butítást, a játékos szopatását! -
Zóanagyvarázsló #84295 A játékokhoz és a múlthoz valóm hozzáférés jobb, kényelmesebb, továbbá kevesebb a túsz és erősebb a csúcshoz képest alacsony költségvetésű (benne az indie) szcéna. Ugyanakkor az AAA "krém" számomra érdektelenebb (igen, a Sonytól is), de azért közöttük is akad kedvemre való. -
#84294 Köszönöm. :)
Mert ha már Pre-order. :)
gondolom semmi ability-je nincs -
TomStorm #84293 Nekem 13-án kellene.Aznap jönne de jó lenne -
Zóanagyvarázsló #84292 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elsőre én is így éltem meg, igaz, nem PS2-n, hanem PS3-on. Untam kicsit, de egyszerre volt mellette különleges darab volt, és amikor veszek végre PS4-et, ez is kell mellé. A viszonyunk persze úgyis marad ilyen ambivalens, nincs értelme belelovanom magam, hogy most majd élvezni fogom. Egyszerűen "csak" kihagyhatatlan.