121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    ICO-t is meg kolosszust is PS3-on játszottam először. Utóbbi már ott is imádtam, előbbitől pedig hánynom kellett. A teljesen életképtelen, folyamatosan babusgatást igénylő társ teljesen kiakasztott.
  • Moby
    Valójában egyikre sem ebben a felütésben(de legalábbis egyikre sem jobban, mint a másikra), de az Ueda játékoknak van egy alapvető hangulata, ami átjárja mindet. Meg azt nem tudom, hogy játszotta-e egyáltalán :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.16. 16:04:22
  • Moby
    Nem is csodálkoztam rá, a cikkben leírtakra reagáltam. A cikk egyszerűen túlságosan felszopja ezt a játékmenetet. Nyilván nem tudom előállítani, hogy már ne emlékezzek rá, és nyilván hiába írnék ilyet, hogy részletekre szinte nem is emlékezem, csak akkor, amikor már történik a mostban.
  • Zóanagyvarázsló
    A macskabagolynem inkább az ICO-ra hajaz? Előzetesek alapján inkább arra asszociáltam, véletlenül sem a Colossusra.
  • darkSectorxxx #84567
    Igen.
  • Zóanagyvarázsló
    A játékban nem az a kérdés, hogy hol a gyenge pont, hanem hogy hogyan lehet hozzá feljutni, vagy rávenni a kolosszuszt, elérhető legyen. Eltúlzott szájbarágás nincsen. Más kérdés, hogy jó esetben a bossfightokban máshol sem megy a tutorial, tehát rácsodálkozni erre túlzás, akár 2006-ot, akár 2011-et, akár 2018-at írunk.

Engem inkább az zavart (PS3-on), hogy a néhány variáción túl sokszor éreztem azt, hogy ugyanúgy felmászok az izgó-mozgó bozontoson, majd leszurkálok, és kész. Máskor meg ugyanazt a trükköt kellett két kolosszussal elővenni, hogy ezt megtehessem.

Szóval ja, nehéznek nem nehéz, és annyira rettenetesen nem is változatos. Finoman szólva. A gyíkfarokszedés meg ősunalom, press F-fel izgalmasabb lenne - lehet, hogy ez szándékosan ilyen, de én meg véletlenül nem élveztem.
  • Moby
    Rajtad kívül senki nem fogja tudni megmondani. Deee nem ilyen. Rendkívül problémás, az ember idegrendszerét tesztelgető módon telített bénázással. Az SotC ebben a formában már rendkívül folyékony, és problémamentes. Mondjuk ennek régen is csak annyi volt a baj, hogy fos volt a frém helyeken. A hangulata viszont nagyon hasonló.
  • Evoluti0N
    Kérdés: Ha múlt héten játszottam végig a SotC-t és még mai fejjel is bejön, akkor a kutyamacskacicó is bejönne?
  • Moby
    Na újra:
    "nem villogtak a felvehető tárgyak "
    _VILÁGÍT_ baze a gyenge pont mint a k.isten. Mutassajaakardis. Jó, nem fütyül, oké, ezt adom...Miben más ez, mint a press F to pay respect?
    Imádom ezt a játékot az emlékeimben. Iszonyatos csalódás a valóságban visszatekerni a vhs kazettát. Nem szabad. Nem kell. Jó helyen volt ott a fejemben, ott egy jó játék lett belőle, amit épp két kézzel szaggat darabokra ahányszor elindítom :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.16. 15:47:54
  • darkSectorxxx #84562
    De nem néztél 1 videót se mit kell csinálni?

Meglátjuk elsőre mennyi ideig tart majd.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.16. 15:04:31
  • GOTY
    Én leszek a crash test dummy.
  • darkSectorxxx #84560
    Igen, az a fele igaz hogy annak nem kihívás, aki ismeri tudja mit kell.

Bárki újonc felmászni sem fog tudni a legtöbb colossus-ra, míg meg nem nézi youtube-on.
    Ebben én biztos vagyok.

Neten azt olvastam pl az egyik tag azt kifogásolta, hogy nem akar megölni minket senki a játékban, vagy lelőni.
    Na kb ennyit a fiatalokról.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.16. 14:33:58
  • darkSectorxxx #84559
    Ettől még szeretjük. Ujoncoknak nem lesz egyszerű, csak aki tudja mit kell csinálni. :)
  • SlickAdam
    az igazsag valahol feluton lehet. gamer-en is olvasom, hogy miket irt par kolosszus-szüz... fogom a fejem baszki
    asszondja guide-al tolta, mert "nem egyertelmü mit kell csinalni".
    na ennyit az együgyüsegrol :D a debileknek ma kolosszusba is GPS kell, meg rozsaszin festes a gyenge pontokra :D
  • darkSectorxxx #84557
    ;)
  • GOTY
    Bevallom, elcsábultam.

Egy tízesért megvettem ma, gyorsan végigtolom pár este alatt, és utána eladom 8-9-ért de gyorsan. Így 1-2 ezerből átélem azt a "fantasztikus, csodálatos, olyan a látvány hogy befosok, micsoda kultjáték mekkora csoda ez" élményt. (Nem az)

// Ha nem töröm a lemezt miszlikbe az elbaszott irányítása miatt...
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.16. 14:21:26
  • Moby
    "Magunktól kellett kitapasztalni a kolosszusok gyenge pontjait, nem villogtak a felvehető tárgyak és nem könnyítették meg a dolgunkat maguk az ellenfelek sem."

Na, ezt az idő nekem is pont ugyanígy szépítette, torzította, stb, és ez akkor talán igaz is volt (így mostmár ezen a torzítólencséken keresztül bármi igaz lehet, és annak az ellenkezője is). De. Mai szemmel olyan végtelenül együgyű és a kihívást totálisan nélkülöző játék, hogy ma fogalmam sincs, hogy ezt miért nem így ítéltem meg akkor. Kultjáték, és egy csodaként él az emlékeiben, és egy csodára csiszolt teknó körítésben ma ez egy végigszaladok rajta, aztán feledem játék.
  • GOTY
    Ha jól értem, akkor ez Mirdirt jelenti....
  • darkSectorxxx #84553
    Shadow of the Colossus
  • darkSectorxxx #84552
    Régóta tervbe volt steam-en is.
    Most lett olcsó a játék.

Aztán amikor belekezdtem elkapott a gépszíj megint.
    Ha megvan akkor befejezem a Colossus-t.

Das 1-et megveszem, ha látlak egyedül legyőzni az utolsó boss-t, akit életben hagytál. :D
  • darkSectorxxx #84551
    Még1x mondom ez nem ng8+
    Ng8+ -ban akkor haltam, mikor hagytam az életem és nem töltöttem vissza. Igaz hogy a taktika sokak szerint tökölös, de legalább garancia.

Első 2 fázisban igyekeznie kell, hogy hozzám érjen.
    De majd kiderül mennyire felejtettem a taktikából a 2-3 hónap alatt.
  • GOTY
    Amúgy nem értem, hogy miért ezzel játszol most, minden kurrens játékot letoltál?
  • GOTY
    Gael se tuti....benézel egy támadást, aztán csokirépapempő!
  • darkSectorxxx #84548
    Demon Price meg a Greawolf, ezek elsőre haltak, amiken meg is lepődtem.
  • darkSectorxxx #84547
    Gael tuti.
    Pláne, hogy most ez nem ng8+.

Mirdir-nek egy veszélye van, mikor előhívja a szellemeket.

Elsőnek Mirdir-t vágom le. :)

Már 100halál alatt nem lesz meg a játék.
    De 120 alatt még megállhat. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.16. 09:25:48
  • GOTY
    Hát persze, hogy elsőre...
  • darkSectorxxx #84545
    Jó, egyszer hagyom hogy megöljön. :)
  • Myselor
    midir tuti nem xd gael nagyobb eséllyel :d de hajrá
  • darkSectorxxx #84543
    Na ma lesz Mirdir + Gael, valszeg elsőre halnak! :D
  • TomStorm
    *és letölt
  • TomStorm
    Beteszem lemezt ésetölt 2.376 GB update file-t.
    Ennyi.Ez az install.
    Ez normális?
  • TomStorm
    Azt megtudhatom miért akad a Fifa18?
    Játszhatatlan.
    Már ott vagyok,hogy kiveszem lemeut és kettétöröm
  • darkSectorxxx #84539
  • TDC Geronimo
    New PlayStation VR v2.0 Deals Available February 18 ($199 standalone, $349 skyrim bundle)

Na vajon EUba is lesz akció? Gondolom nem
  • GOTY
    Én pont a két ünnep között toltam vele, és tényleg jól futott rajta nagyon.
  • Moby
    Majd meggyógyulsz.
  • SlickAdam
    mondjuk egy update-et dobhatnanak az eredeti összehasonlito DF cikkbe...

bar meg mindig kerdes, hogy a PRO is megkapta-e ezt a patch-t. mert mindenhol xbox-ot irnak...
  • SlickAdam
    dehogyis, tudod, hogy kenyszerbeteg vagyok en is.:D
    ha konzolon is van atom verza, akkor nyomom azon. ha nincs, akkor majd pc.

olyat is irtak egyik forumon, hogy egyik uccso patch uj opciokat hozott a menüben.
    - dynamic resolution off: 4K kep mindig, frémesés
    - dynamic on, kb eredeti allapot: visszavesz felbontasbol pöppet, frém esik, de nem sokat
    - aggressive dynamic on: nagyobb felbontas eses a tuti frémért.

kerdes, hogy ez az egesz kamu e, s ha nem, mennyire mükszik ez az aggressive mod.
    csak megvan itt valakinek...
  • GOTY
    Én X1X-en toltam le a demóját, ott olyan tükörsima volt, mint a kurva pinája! Élek a gyanúperrel, hogy Pron nem az.
  • Moby
    Tuti info: játsszál.