PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
bírom a japán elborultságot, szal amit eddig láttam belőle leírásból és videóból az tetszik. a következő részekből meg nézek vagy olvasok majd valami összefoglalót, mikor jön a következő új rész...
thx a tippeket
Nekem nagyon bejött. Első Yakuza játékom. Remek karakterek, humor, harcrendszer. Rengeteg tennivaló, változatos mellékküldik. Arra készülj fel, h a játék sokszor nagyon japán (értsd: nagyon beteg) és a komoly, felnőttes fősztorival ellentétben a mellékküldik a Saints Rowok komolytalanságát is felülmúlják.

Szerk: Ja és ahogy a nevéből is lejön, előzménysztori. Szal lehet, h voltak olyan utalások, amik elsiklottak a fejem felett, de emellett minden világos volt és nem kellett a wikipediát böngésznem, h mi történt a korábbi részekben.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.07.12. 13:47:59
Szerintem ez bőven elegendő az ismerkedésre. Ha megtetszik, onnantól már pénztárca szivattyú lesz a dologból, met amint írták, kelleni fog egy PS3 is. Bízzunk benne, hogy utálni fogod, és így spórolni fogsz egy kicsit. 😊
Rage47
ezért nem szerzem be az összes PS-t, szóval vagy a 0-val játszok vagy semmivel ezek szerint :/
Seth
Nem, egyelore Zero van csak, meg az elso resz remake-je, a Kiwami jon augusztusban. Jovore jon a 6.resz

PSN ID.: Beegabor

lwb
Én még a 3-at próbáltam ps3-on, de nem jött be pl. hogy szinkron csak japán volt, ha jól emlékszem. Meg a sok minijáték sem tetszett, amivel tele volt a város. Lényegében bunyótól mentem valami minigame-ig, aztán cutscene, aztán kezdődött előről.

Az se sokat segített, hogy fogalmam sem volt, ki kicsoda a történetben.

Rage47
mindegyik van ps4-re?
Én az eddig megjelent összes Yakuza-t végignyomtam, de én valamiféle rajongó vagyok a sorozattal szemben. Ajánlottam már haveromnak, aki meg is vette, majd fel akarta nekem helyezni egy kényes pontba, annyira nem jött be neki. Szóval a puding próba lesz neked ha megveszed. Ha tetszeni fog, akkor jöhet majd a többi, ugyanis kb. 85%-ban mindegyik rész megegyezik.
Rage47
Yakuza 0-t ismeritek? mennyire éri meg a mostani akciós árát?
gibson9
+1

Nahh, megcsináltam az összes Hunting ground-ot blazing sun-ra. Közben anyáztam egy kicsit.

Ezt a 100%-olást azonban továbbra sem értem. Szerintem fejlesztői ötlettelenséget tükröz, minden játékban. Ember nincs ezen a bolygón, aki bármilyen játékot megcsinált volna 100%-ra, GUIDE NÉLKÜL. Akkor meg mi a szar értelme van? 20 évvel ezelőtt, amikor nem volt még TeTubusod, meg még nagyon internet sem, esélye nem lett volna senkinek 100%-olni.

Szerintem nagyon elhibázott koncepció az, hogy egy játékot úgy írnak meg, hogy guide nélkül ne tudd kimaxolni. Én nem guide-dal, meg internettel akarok játszani. Le akarok ülni a játék elé, és mindenfél külső segítség nélkül végigcsinálni. Maximálisan. Manapság ez lehetetlen anélkül, hogy ne lenne mellettem a tablet.

Kíváncsi vagyok, mikor engedik el a fejllesztők ezt a degenerált hozzáállást.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Most csökkent az ára 200 dollárral

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Annyian dícsérik ezt a játékot. De nagyob beteg, japó az egész, pedig isten bizony érdeklődni akartam iránta.

5.percnél lesz egy kisebb ugrás lol sírok😄

Imádom ezt a játékot!Már Viper MK4 és Cobra meg is van.Most nagyon belelendültem,minden kalóz elől megszökök,szerencsém is van szerintem
darkSectorxxx
Remélem kitartasz a végéig..... 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Maxyka
Én megvettem nem bántam meg. day1árat is megérné . mert talán a leghoszabb legtartalmasabb story tartalom a witcher3 után. Hideg sörrel a kézbe leülsz elé játszani megunhatatlan. Próbálja néha elpoénkodni az amúgy komoly társadalmi problémákat, aztán néha már olyan komor rideg valóságba megy át hogy az ijesztő és olyan témákat dolgoz fel mint a diákok bántalmazása, öngyilkossági kisérlet stb. Igaz csak 30-órát öltem bele mert megváltam utána a konzolomtól és most a pro-ra várok de az lesz az első amit a pro-ra fel telepítek.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.07.11. 17:40:50

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Tatyla
Persona 5 akciót is várom annyira mint a Niert 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én azt mondom, h most is vannak jó játékok, régen is voltak jó játékok. Most is vannak szar játékok régen is voltak szar játékok és senkinek sincs igaza. ¯\_(ツ)_/¯ Ja és Persona 5 meg a Witcher 3 üdvözöl mindenkit, ha már (J)RPG-kről volt szó.
Myselor
az összes rpg 😄 személy szerint FF részekbe és a Legends of the dragoon-ba de sok játék volt még amit megunhatatlanságik nyomtunk.
Maxyka
Kár hogy oculus exklu

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Meg a Resident evil és a Colin McRae rally

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Lesz. Elhatároztam, hogy ezt kiplatinázom. Szóval kénytelen vagyok mindent megcsinálni.

Mondjuk az összes jrpg? A PS2 után kijövőket össze se lehet hasonlítani a régiekkel. Most jön ki a 12. rész. Annak a tartalma az egész 13. trilógiát megveszi kilóra.
Mibe volt tartalom?Mondj már egyet amibe több 100órát beletettél.
De ne a netről olvasd ki(már ha találsz) és nem fejlődött grafikailag.
Anno 500mb volt egy game most 50GB.De tessék,írd a tartalmas játékokat amik régen tartalmasabb és nem csak grafilailag hanem mindenhogy jobbak voltak:
Myselor
ekkora baromságot hallod.régen tartalom is volt nem csak grafika.de mindegy
Dehogy volt jobb.Max leszarta mindenki grafikát,játékmenetet csak játszon valamivel.Régen minden mindegy volt,mára vannak már igények.
Star Wars-ok is folytak a csapból nekem pl.elég volt egy is.
Régen minden jó volt bármivel etették a népet😊
AntiHero
Na igen. Így egy 4-6 órás játék is lehetet 1 hónap vagy több mire végigjátszottad. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tatyla
Meg ha elakadtunk egy játékban nem volt youtube hogy megnézzük mit kell csinálni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kongy
Nem tudott semmit, csak épp azt amire való: futottak rajta a játékok. lol

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Rage47
megvettem a Resident Evil Revelations 2-t a japán akcióban, couch coopnak elég fun játék, a 2. résznél tartunk, ahol kicsit TLOU érzésem van az öreggel meg a kislánnyal 😄 húgomnak pont bejön a kislánnyal lenni 😄
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.07.10. 20:31:14
Meg audio CD-t is lejátszott, ne feledjük el, a hifi korszak épp virágzott. Rendesen all in one entertainment centre.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

TBTPumpa
#playstationhater

Dehogynem, futott rajta az első Tömbradír és a Kres Bandikút.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Nem is tudott semmit.

TBTPumpa
#régenmindenjobbvót

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TBTPumpa

TBTPumpa
Instabuy:

Ez szép. Kár, hogy minden cuccom fekete, mert simán vennék egyet.
n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tikal
Én az utóbbit választottam 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szerintem itt inkább arról van szó, hogy a Platina trófea járjon arra, amit kihívás megcsinálni (mittomén, no-bonfire run Dark Soulsba'), ne azt jutalmazzák platinával hogy elcseszel egy csomó időt egybites grindolásra.

Valamiért kvázi default platina feltétel lett hogy minden más trophy-d meglegyen. A megoldás persze az amit sokan csinálunk, szarni az egészbe, addig játszod amíg élvezed, az a tuti.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.07.10. 11:34:58

Tikal
Nekem a végigjátszás az amikor a játék végére érek és kikapcsolom a gépet 😊 Ha erre már platinát adnának a fejlesztők akkor tele lennék platina trophy-kkal... és gyanítom sokan mások is. Ha már csak szenvedés akkor minek csinálod? Ha meg OCD-s vagy akkor doki <#vigyor>
Persze én se szeretem a gyűjtögetős acsikat, pláne ha még kihívás sincs bennük, csak annyi hogy robotolni kell értük...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Totti5
Válogasd ki ami értelmes a többit engedd el. Lesz valami károd ha egy gyűjtögetős acsi nincs meg? nem.

TBTPumpa
Van egy Battlefront, ami szép és igazából ennyi. Játékélmény és tartalom nincs, talán a második rész már hasonlítani fog a régi Battlefrontra (tartalmilag), bár ugye ez az EA. Találnak módot rá, hogy elcsesszék.

Akcióra való tekintettel behúztam a Rez Infinite-t és...

beszarás VR-ban, csak túl könnyű! Elsőre minden 98%+ lett, de a legtöbb 100%. Mindegy, marad lazítós chill élménynek, annak viszont első osztályú.

(Area X-en éreztem viszont először hogy kellene ide a Pro, nagyon kicsi a felbontása, alig lehet valamit kivenni, alapjátékkal ilyen gond nincs).

Próbálom az értelmét megtalálni.

Komolyan ettől lesz az én végigjátszásom teljesértékűbb, hogy szolgamód csinálom, ami kell a 100%-hoz, csak azért, hogy meglegyen? Mert ezeket senki nem élvezetből csinálja, grindelés valahol...Olyan öncélú az egész, s azt öncélú megoldásokat a játékokban sosem szerettem.

Totti5
Akkor játszod, ha a fejlesztők által kitalált teljesítményeket, acsikat eléred. Ha úgy gondolják hogy ezt autómatán megadja neked 10 részletben ha letolod akkor az lesz a 100%, ha úgy gondolják hogy 56 félét pakolnak bele, akkor az lesz a 100%.

Ha tegnap beálltál a sorba és ezt csináltad, akkor mi is a gond? a TE döntésed. Nem kötelező.

Ezt a 100%-olást sosem fogom megérteni játékokban. Miért kell a platinához 100 mesterséges %-ot teljesíteni?

Tegnap gyakorlatilag egész nap játszottam, ez mondjuk úgy 6-7 óra játékot jelent, és mást se csináltam, csak a Horizon-ban metal flowert, vantaget meg ancient relcis-et gyűjtöttem. Rá is ment a napom, igaz, legalább meglett.

Tányleg attól játszom végig valamit 100%-ig, hogy erőltetett kollektibliket gyűjtök össze? <#nemtudom>

"Egy dologban viszont egyet értek"

Egyet értesz, nem kettőt?

Amire te gondolsz, az az egyetért.