PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Ja, erről a régen 'minden jobb volt'-ról jut eszembe...

...régebben voltak SW játékok, voltak jó SW játékok, pl:

TIE Fighter, Dark Force, Knights of the Old Republic, Jedi Knight (széria), Republic Commando, Episode One Racer, Rogue Squadron

ezek ugranak be fejből...azt manapság mi van?

Lehet vitatkozni mikor volt jobb.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.07.09. 20:16:10

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kongy
Hát az biztos, hogy kölökként imádtam az ilyen platformereket, de manapság... meh.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Seth

PSN ID.: Beegabor

Tikal
régen minden jobb volt 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Maxyka
Nehéz mi? 😄

Online vásárlás! Közel a j?v?.

darkSectorxxx
Crash Bandicoot N" Sane Trilogy - Easter Egg ! Ma vettem észre csak! 😄

Crash Bandicoot (1996) - Crash Bandicoot N" sane Trilogy (2017)
<96-17>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
Mondjuk ezt én sem értem, de biztosan a nosztalgia adja el. Nekem anno kimaradt, de kipróbáltam most a remastert, és azt kell, hogy mondjam elég csúnyán öregedett. Valahogy már nem adja be ez az "életes" rendszer, hogyha 5-ször meghalsz kezdheted elölről a pályát.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az az.
Maxyka
Árpádsávos ? 😊

Sávos bandikut jó,sávos bandikut.
Maxyka
Ez róka! jó ?! róka! 😄

Rendeltem én is egy fehéret!Ennyi😊
Inkább azt nem értem miért nem indulhattam??
Zárolva volt event egész nap nekem..
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2017.07.09. 01:02:33
Én inkább fejetrázva állok az eset elött,hogy 20 év után ezt az egészet előkaparták és az eladási listák élén áll"állítólag" ez az egér vagy mi😄
darkSectorxxx
20 év után DLC??????????????????????????????????

WOOOOW!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Maxyka
Abból a casualból hogy lehet europai kupát rendezni ? Nem értem.

Délután 15:00 kezdődik For Honor Hero széria Europa kupa első köre.
Ha jól láttam első körben 260-an indulunk.
Érdekes lesz főleg ha úgy sorsol amitől félek.
Aztán még lesz 15.22.29-én amik biztosak
samsung123
Dark: Egy értelmes és értékes embernek tartalak és még szerintem kell egy kis egy kis idő mire ezt lehiszed és kicsiszolva leszel. A fórumon aktívan kommüntelő megcsömörlött beképzelt emberektől jóval többet érsz. Csak tartsd is meg ezt és ne formálódj mássá. Egy dologban viszont egyet értek: A Gamestar olyan mint a virsli, ipari hulladékból előre megemésztve készen van és akár hidegen is eheted a boltból hazafele menet, még főzni se kell.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

WhiteStar
Köszönöm szépen 😊

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

TDC Geronimo
pachter + gamestar. Ütős kombó 😄DD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Maxyka
2019 vége 2020 eleje teljesen reális is. Kevesebb nem igen lehet. De a pletyka szerint ez is csak félgenerációs ugrás lesz.

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"2019-re várják a visszafelé kompatibilis PlayStation 5-öt"

<#whatever>

Nem a témához fűzve, csak emlékszel-e még régen mit mondtam? 😄

legelső komment ez volt....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.07. 22:23:11

Mindegy,elfér az itt konzolosok fórumán.Lényeg az volt,hogy ne itt írjak a játékról.
A te dolgod, de ha nincs a PC meg a konzolos verziók között semmi jelentős különbség, akkor hülyeség nyitni külön konzolosnak, mivel ugyanúgy kihalt lesz a topic, mint az összes hasonló, ami egy multiplatform játék konzolos verziójára fókuszál. <#nemtudom>
Maxyka
Játékosok fórumába van berakva nincs rá írva hogy pc-. És oda írnak konzolosok is függetlenül mivel nincs különbség a kettő között.

Az PC-s topik
Maxyka
Eddig is volt. link <#nezze> Ez olyan mindenes.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.07.07. 18:18:40

Na de nyitottam is neki topikot!
ED topik
1-2 fajta űrbázisnál van frame drop ahogy megközelítem inkább a nagyobbnál és az ugrásoknál(utóbbi nem számít).
Állítólag még bolygó felszínnél de még nem landoltam.Most kikapcsoltam Boost-ot dashb.-on hátha bezavar mindjárt próbálom és menübe performance-ra állítottam.

A Galaxy map,system map,faction map,Galnet és minden hangárban történő dolog viszont teljesen jó,gyors.
Nagyon nem csatáznak még a játékosok tehát egy igazi Flottával még nem találkoztam se kalózokkal(performance végett) az majd még kiderül.

Tényleg nem sok mindent kell javítaniuk.
orichalcos
Itt kapott már valaki Lawbreakers béta kódot?

My streams: https://beam.pro/oriic

Maxyka
Na Pro-n elég faszányos lett. Még egy kicsit dolgoznak rajta és jó is.

Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.07.07. 15:11:01

Maxyka
Szerintem egy sidewindernek sokkal jobb hátsója van <#gonosz1>

Myselor
nagyon rákaptatok tubi seggére <#idiota>
Van esetleg valakinek eladó Nier: Automata példánya?

mucsácsó
Szia! a 7490 HUF-os az a full alap kiadás - a Deluxe edition (10.490 HUF) ami tartalmazza a 2 DLC-t, végülis ez a Fire Fades digitális kiadásának megfelelője, ha úgy nézzük 😊
Nagyon nem megyek messzire addig úgyse!Még megvannak a határos rendszerek amiket nem hagyok el és ez még így is marad.
Nem ismerem NMSky-t csak hallottam róla.
Szerintem ha azzal tudtál játszani és így ment akkor Elite-el se lesz gondod.

Tájékozódó képesség az kell mondjuk és némi Angol tudás.Aztán úgy nagyjából képbe kell lenni a naprendszerrel.Ez nem nagy történet,csak az alapok.
Számításokat elején max az üzemanyag végett fogsz tenni(mennyi ugrásra ill.Supercharge-ra elég) de aztán majd még sok mindenhez de azt majd tolod rutinból.

Ha érdekel a zűrös téma akkor hajrá!😊
Nagyon komoly és szép játék!
Meg ennyi pénzt ilyen tartalomért,mintha nem is fizettem volna érte!!
Mindenképp Horizon pass-ost vegyél mert azzal tudsz leszállni bolygókra és elhagyni a hajód.
Maxyka
10. Én jön a Pro-m és ezt rendeltem mellé. Addig ne indul meg azt csapatjuk 😄
Hamarosan jön a 2.4 és vele vissza térnek az idegenek 😉

Maxyka
Sokkal. Már már köszönőviszonyban se lehet emlegetni őket . Bonyolultabb de nem annyira mint az eve online. Pont megfelelően

Tatyla
Bonyolultabb sokkal mint a No man sky? tudom ez másabb de csak a bonyolultságra gondolok most, lehet ebbe is bele tolnék több száz órát mint abba

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

4 Playeres játékok:

Helldivers - Remek játékmenet, rossz kampány
Gauntlet
Magicka 2 - Az elsőt nem láttam PS4-re
How to survive 2 - 4 dollár ps plusszal az amerikai store-on
Alienation - még nem próbáltuk, de most van leértékelve magyar store-on
Forced - még nem próbáltuk, de most van leértékelve magyar store-on

Dead Nation - max 2 player

Lara Croft játékok, Diablo 3 - ezeket félúton meguntuk
Tegnap jó 12 órát egyhuzamba eltöltöttem Elite Dangerous-el.Csak sima veszélytelen adatokat szállítottam meg egyszer Teát(na erre kaptam is 4x annyi kreditet mint az adatokért!)
Nagyon jól kihasználták DS4-et könnyen kezelhető,tanulható.Headlook is jó benne hogy egy gombnyomással előhozom az opciót aztán vissza ha nem kell.Több funkciós Touch pad,van minden.

Most veszek egy Kobrát vagy Viper MK3-at és ki se szállok belőle ma vagy 15 órán keresztül😄

Fehér még szebb is!Lehet én is veszek egyet.Nekem is eltört a régi de még tudtam használni viszont elveszett a stick már egy ideje😊
WhiteStar
Sziasztok! PS Storeban az a leárazás... igencsak felkeltette a figyelmem. A Dark Souls ami ott van, 7k huf-ért, az a fire fades edition lenne? sárga borítós, és külön nem láttam megjelölve így, mert ha az akkor nagyon megérné beruháznom rá 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Tatyla
Ugyan ezt rendeltem most emagon fehérben egy húszas akcióban

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

+ még Trine, Rayman, Lego-cuccok, legtöbb twin-stick shooter. Indie vonal jellemzô inkább.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Rage47
Badland. tesómmal épp most játszottuk, jó játék 😄
vagy Overcooked
Alienation
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.07.06. 23:24:16
Zeboo
Sziasztok! Tudnátok mondani jó couch co-op játékokat ami nem split screen-es? Olyasmire gondoltam mint pl Diablo, hogy egy képernyőn, több kontrollerrel lehet játszani többen. Köszi!

Ugyanezt.Persze nem kell bemutatni,mert tudod milyen mégis ha mást nézegetnél az ár/érték arányt vedd figyelembe mert még mindig remek füles sok extrával!

Nekem még ha egy idő után kényelmetlen is(csak pár percre kell mondjuk levennem a belső kialakítása végett mert döntött) de a hangzása kellemes(alaphangok,felhangok is),wireless,hangok kalibrálása játékokhoz és csatlakozás USB az alapgéphez!

Ja és nem utolsó sorban jól is néz ki,4-5 méterig atombiztos vétel,beépített mikrofon.

Aki tud jobbat ennyiért az hazudik!😊)
Én még azt se tudom miről megy a téma.Mi ez a sok szar amit itt összehordanak,tehát nintendó.Na szépen vagyunk ismét😄D