PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Te valami munkanélküli nyelvtantanár vagy? Szakadj már le a baszogatásról, még ha csak "jót" is akarsz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ugyan az a minőség, amit az Xbox nyújt, a PS4-es rajongóknak kevés, de amire te gondolsz, az az ugyanaz. <#nezze> Egy-egy játékot kihagyhatnál, és forgathatnád inkább helyette a Magyar Helyesírás Szabályait.

Ez tételesen a 122. szabály, mely kimondja, hogy a névmásokat egybeírjuk az előtte álló nyomatékosító elemmel. Pl. ugyanaz, önmagad, éppolyan stb.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Nem tudom nekem ez a játék valahogy olyan mehh. poor mans tlou.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ugyanaz a demo, de most alternatív, Gears of War - szerű megközelítésben.

Egyébként meg 1 hónapon belül lesz forza,gt , pcars2 úgyhogy az önjelölölt kúrva nagy szakértők akik nem játszanak 3 óránál többet egyikkel sem majd nyohatják a szájkaratét.
Ez nem bátorság most boritékolom hogy legalább 3-4x többet eladnak belőle,és nem azért mert sokkal jobb hanem mert ps4- en nincs még gt ,és hát persze az eladott gépek száma is a sony felé billenti a mérleg nyelvét.
arty
ha bekerül psnow!-ba, akkor lesz ! <#fogmosas>

Forza.

arty
kellő éheztetés után a penészes kenyér is vágyott étek 😉)))

(és egyébként a vezetési élmény jó, kedvelem, hogy/ahogy tapad. persze ez a baja is, mégis jó vele menni összességében. a legtöbb verda picit jobb is mint a forza autóinak zöme, sajna 😞 - mármint nekem/számomra, persze! ezért is fáj annyira a sok hiányosság 😞 )
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.07.13. 21:01:36

Forza.

Totti5
Nincs közös metszetük platformot illetően.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
Közvetlenül a Forza 7 után? Hát nem kicsit bátrak a srácok.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rage47
nem is értem, hogy képzelték ezt a game-t
arty
_MINDEN_ mai játékban jó a hátsó kamera, a GT-t kivéve.

A belsőt úgyahogy kipofozták, már valamennyire testre szabható, ám a többi totálisan ócska:
- motorház nincs, tetőről mész (wtf?)
- hátsó fullmerev, borzalom érzés nézni is, nemhogy játszani
- aszfalton hasalós 0 feeling + minimális a sok hud elem testreszabhatósága, sokszor - kényszerből - mégis ebből kell mennem

remélem lehet belőle venni valami karcos, használt promólemezt, amiből 0 forint jut vissza a polifónihoz és méltó társa lehet a hasonló kvalitásokkal rendelkező gt6 korongomnak... 😞 (ennyi idő után néha még mindig béna frém, elmaradott featurék, nudli tartalom?!?!?!??!?!?!)

Forza.

Seth
Annyi cím jön ki abban az időben,ahol ez jött volna, szerintem okos döntés volt. Januárban úgyis pangás van, és ügyesen csinálták idén is Yakuza-val, Resi 7-tel . Tutira nem lesz körülötte semmi érdemleges

PSN ID.: Beegabor

Fáááák! Ni no Kuni 2 megint halasztva. Új megjelenési dátum január 19...

Totti5
Forzákban túl jó mindenhez képest, Forza 2 óta.

Rage47
van remény
TDC Geronimo

TDC Geronimo
Minden GTben ilyen és valóban elég fos
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.07.13. 17:16:37

Rage47
A Forza rontott meg engem, vagy tényleg baromi béna a külső nézet? Valami fura a kamerakezelésben. Belső nézetben tudnám csak játszani...

Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.07.13. 17:15:51
orichalcos
szerk: Előttem linkelték.

Szóval Forza 7 után jön végül a játék.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2017.07.13. 17:14:22

My streams: https://beam.pro/oriic

TDC Geronimo
október 18

TBTPumpa
Ez az igénytelenség adja az egyedi fló élményt. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.13. 16:15:18

TDC Geronimo
Until dawnba jó fos a frém és az audio mix is elég gáz. Beszédet alig hallani, meg elég rossz minőségű.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.07.13. 14:51:11

Tikal
ezért kapni fogsz Uthane-től!!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A baráti társaságomban is vannak, magamat is beleértve, akik semmi pénzért nem játszanának pc-vel, így azoknak akik hasonlóan gondolkodnak, és tetszenek az Ms játékai, az aktuális box jó befektetés. Valószínűleg messze nincsennek annyian mint a PS tulajok, de az Ms könyvelői is tisztában vannak ezzel, és úgy csinálják a dolgot, hogy nyereségesre hozzák ki a műsort.
Totti5
Egyre több és jobb szolgáltatásokat hoznak be, szóval egyre jobb játszani, egyre nagyobb a kínálat, egyre könnyebb a játékokat elérni ( nem egy darabot, hanem egyszerre sokat ) Előfizetési rendszerek, akciók, visszafele kompatibilitások. Elindítod a gépet és rádzuhan a géming. Ez jó. Ilyen egy játékgép. Ebben én nem látok semmi gyengeséget, inkább seggnyalást, ami nekem mint felhasználó jó. Csinálják, hajrá, íígy tovább.

Rage47
Windows Phone érzésem van, persze sokkal tovább jutott az Xbox brand, mint a WP. Volt WP-m, óriási csalódás volt, 2 évig húztam vele.
Kandurex
Senki nem akarja a halálukat,...de ássák ők maguknak a sírjukat rendesen. Minden lépésükkel gyengítették a platformjukat az elmúlt években. És nagyon szorgalmasnak tűnnek.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.07.13. 10:13:56

Totti5
Semmi nem ért véget, semmi ilyenről nincs szó. Képzelni lehet, meg reménykedni, de amíg az idei E3at is 100%ban az Xbox brandra építették addig ilyet állítani marhaság.

Totti5
Ezek 1080p játékok.

Kandurex
"Ha a MS ebből ki akarja vonni magát a..."

és véget is ért az xbox brand. Viszlát. És köszi a X360 -at meg a halakat.

lwb
Hát, azért arra kíváncsi lennék, hogy 4K HDR10 tartalmat mikor fogsz lag nélkül streamelni. Pláne konzisztensen. Mert ha valami miatt gyengélkedik a szerver, szar a ping, akármi, akkor aznap nincs (élvezhető) játék, ha fejre állsz, akkor sem. A streamelt játékokkal mindig is ez volt a baj és ebben nem látok a közeljövőben nagy változást

A piac lényegi része engem eddig sem érdekelt, eztán sem fog. Saját magam érdekel, nekem van gémer pc-m (1080Ti, i7 7700k), az előző generációban is volt (igazából kb 25 éve van, előtte meg c64), mégis meg volt mindkét konzol, ahogy most is. Elsősorban az exkluzívok miatt. Ha a MS ebből ki akarja vonni magát a PlayAnywhere-rel, akkor legfeljebb 4k blue-ray lejátszónak használom majd az x1x-et.

Totti5
Kell hozzá PS4? nem. Játszod PCn? igen. Ugyan az. A minőség nyilván nem, de az megint más dolog.

Totti5
Kizárólag, csak is annak akinek van gémer PCje és Win10-e otthon. Az meg örüljön neki. Viszont a piac lényegi része nem ebből áll.

lwb
Azért a streaming az nem ugyanaz.

Maxyka
Már a Sony nak is van stream szolgáltatása és már ps exkluzív gameket is tolnak pár hete kitette ide valaki. Lassan itt se lesz exklu 😄

Online vásárlás! Közel a j?v?.

lwb
Ja, a playanywhere nagyjából értelmetlenné tette a boxot. Ezen azért x1x annyit tud változtatni, hogy mivel erősebb a vas, feltehetően a konzol exkluzív (de amúgy multiplatform) játékok itt lesznek a jobbak és nem a ps4-en, mint eddig.

Myselor
salt & sanctuary 2d dark souls 😄 jó game.sokszor nehezebb xd élveztem minden pillanatát 😄
AntiHero
Jojo.
De a Salt&Senctuare-t tolod e már? (A címe lehet nem ez 😄 )

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kongy
Mondjuk Xbox exkluzívokból a Play Anywhere óta nincs túl sok. Vagyis de, csak azok játszhatóak PC-n is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TBTPumpa
Gratula!

lwb
iPhone-om van. 😛
Egyébként meg az exkluzívok miatt volt az előző generációban is meg mindkét nagy konzol. Ezért van meg most is. A boxot mondjuk már egy ideje semmire nem használom, de remélem ez változni fog.

Totti5
Nincs ezzel semmi gond, ezeket fogja tudni. Egy biztos, nagyon sok játékkal lehet majd jókat játszani rajta, ha meg nem akkor van Sony, Nintendo konzol és van PC is. Lehet választani. A többi meg fillérbaszás már.

Értelme mindegyik pontnak van hisz ez adott lesz.

darkSectorxxx
Crash Bandicoot téma:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.12. 18:53:47

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

PS4 mellett X1.-et, vagy forditva, tartani olyan ,mintha egy csúcs Samu mobil mellé vennél egy LG-t is. Túl sok értelme nincs. Mondjuk ha box nellé egy picivel több értelme van a PS, de elhanyagolható.
lwb
A 4K miatt éri csak meg. Egy pc-n nem olyan élvezhető a 4K kisebb monitoron, íróasztalnál. Persze, ki lehet vezetni a nagy tévére a pc-t is, de az pl. nekem macera. Rendes g-sync, 4K és HDR, 144 hz-es monitort most láttam először pc-hez az idei e3-on, de a személyes tapasztalatom az, hogy 50 inch alatt nem sok értelme van a 4K-nak, akkora monitor meg használhatatlan lenne kb bármire.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.07.12. 16:51:16

lwb
A 9. pont elég fontos, főleg hogy a PRO-ban nincs ilyen.
Egyébként ha már a PRO-t megvettem, nyilván az X-et is meg fogom. Mindkét régi konzolom megy a levesbe majd legfeljebb.

tl;dr: Ha van egy jó gaming PC-d, meg egy PS4-ed, akkor még mindig felesleges Xbox-ot venni.
Kb a 6. Pont az egyetlen aminek van értelme, persze az elsőnek is, de az meg tökre relatív.
Nem szeretek semmilyen PC/PS/XBOX csatározást (semmi értelmük!), de azért ez megmosolyogtatott...

http://hu.ign.com/m/xbox-project-scorpio/25542/feature/101-erv-az-xbox-one-x-vasarlas-mellett