121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • j0nNyKa
  • SlickAdam
    sarga feny? az igen... :D

szerk.: ird at a "shadow of the colossus"-t "bloodborne" vagy "dark souls"-ra... internet... :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.19. 09:50:35
  • GOTY
    Aha, és akkor miért van az, hogy a sárga beam is szóródik? Hmmmm? Vagy már nem emlékszel a játékra? Nézd csak vissza streamen, Sőt, olyan is van, hogy a sárga beam tart össze és mutat egy helyre, ezt se mondja el a játék, erre is a játékosnak kell rájönni, hogy mi.

Persze Szlikk Ádám egyből vágta, hogy mi a különbség a sárga fény - kék fény, sárga összetartó-kék összetartó nyaláb között. Hát nem.

Persze, nem a játékkal van a gond, azért lázad az internet népe a fosszarhúgy irányítás és kamerakezelés miatt, igaz? Ember, azt pont lefosom, hogy nem komálsz, de azért annyira ne vakítson mindez el, hogy tények felett siklasz el, mert misszódnak érzed azt, hogy ha valamire én leírom, hogy fehér, az nálad fekete legyen akkor is, ha majd' megvakulsz a fehérségtől.

Olvasgass kicsit! Ha gondod van az angollal, dobj egy PÜ-t.
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.19. 09:48:45
  • SlickAdam
    "Honnan kéne tudnia, hogy a beam mikor sárga és mikor kék? Mert ezt nem mondja el a játék"

elmondja, hogy tartsd fel a kardot es a napsugarak szetszorodnak.
    ha arnyekban vagy ---> nincs direkt napsugar. tudod, ez ilyen. nem gyakran jarsz a szabadban, mi? :D nem mondja el a jatek... lol :D es amugysem csak ez volt a gond. hanem, hogy nem ertetted a sugarak lenyeget. en erdekes mod levagtam ps2-n azonnal, pedig iszonyat rossz volt az angolom, nem a hangok segitettek az ertelmezesben. haha
    többit nem is kommentelem inkabb. Zelda-val is mekkora rage-t leverettel a masik topikban a totalisan nyilvanvalo, mar-mar "in yo face" dolgok miatt. nem a jatekokkal van a gond, sztem kijelenthetjük. professzor :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.19. 09:41:45
  • GOTY
    Amúgy teszem hozzá az átlag játékos pont ezt csinálja. Honnan kéne tudnia, hogy a beam mikor sárga és mikor kék? Mert ezt nem mondja el a játék. Azt is honnan tudná a játékos, hogy amikor a lumináló folthoz érkezik a szörnyön, akkor hosszan kell lenyomni a négyzetet, ráadásul kétszer, hogy lesújtson, és nem csapkodni kell? Mire oda felcsimpizik, legalább 10 perc, így simán leesik 4-5 ször is akár.

Persze, neked könnyű, aki már túl van rajta, de neked sem volt anno egyértelmű, amikor játszottál vele. Könnyű okosnak lenni úgy...utólag már nekem is kurva könnyű minden feladvány, amivel játékban találkoztam...

Tény és való, bénáztam vele, mert szívből gyűlöltem a játékot, mert ekkora retek szar irányítással azt nem fogom fel, hogy a Sony-certifikáción egyáltalán hogy engedhették át????!!!
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.19. 09:35:55
  • SlickAdam
    beleferne persze.
    de te nem lattad mi folyt ottan. mintha egy félörült cserebogar "jatszott" volna. jobban jar az emberiseg, ha nem marad semmi nyoma annak a par oranak. :D

konkretan nem tudta ertelmezni mit csinal a felemelt kard, pedig meg forgatta is. LOL :D elindult ellenkezö iranyba.

stb.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.19. 09:30:00
  • arty
    de miért lehetne levonni a bénázás idejét? az átlagjátékost emlegetitek, annak miért ne férhetne bele némi ismerkedés... nézelődés... eltévedés... elakadás.... mittomén.
  • arty
    n+1. multiszemét
    és úgy látom nyúzzák, amiíg lehet.... year3 szezonbérlet lol
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.02.19. 09:21:51
  • GOTY
    Rosszul tennéd, mert tegnap 5 böszmét vágtam le egymás után, gyakorlatilag elsőre, szűk három óra alatt, a szükségesnél több bolyongással.

Innen már faék egyszerűségű a játék, ezért nem is tolom tovább, holnap eladom a faszba.

Majd egyszer 5 dolcsiért még lehúzom, és a második nyolcat is levágom.
  • GOTY
    Oké, másfél órát vonjuk le, az jogos. Annyi bénázás volt benne.

Tehát akkor 8 óra alatt nincs kolosszus.
  • Moby
    Én csak azt láttam belőle. Az első bosst pár percben. Az alapján azt a másfelet én megdupláznám! :P
  • SlickAdam
    mondjuk a te összidödböl le lehet majd vonni 1-1,5 orat, ha az atlag jatekos idejere akarunk következtetni.

mert amit te az elejen lemüveltel, az kabe az ertelmezhetetlen kategoria.:)
  • GOTY

Már azt sem tudod, miket beszélsz, látod.

5-6 óra alatt SINCS meg senkinek ez a játék, aki előtte egy képkockát nem látott belőle.

A hat óra is 22.5 perces kolosszusátlagot feltételez, azok megtalálásával, a bolyongással együtt.

Szóval a válasz egy kövér nem, fogadd el.

Ha tippelni kéne, ez inkább 8-10 óra. S akkor minden összejön elsőre, a megtalálás, meg a behemótok is, bár ilyen girhes tetves geci lóval még ezt is kétlem.
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.19. 08:36:04
  • Moby
    Én sem gondolom. Illetve remélem is, hogy nem, mert az azt is jelentené, hogy jövőre csak az ördögszekereket fújná a szél.
  • Tinman #84637
    Az jó Ultanyító, mert senki nem is írta, hogy 4.5 órás játék. Érdemes lenne olvasni a fórumot :-/
  • GOTY
    Amúgy rossz hírem van a szórakozni vágyó népeknek, ugyanis 8-an is jelentkeztek a játékra, így holnap azt hiszem eladom.
  • GOTY
    Hullanak a colossusok, mint az öreglány nunaszőre!

Bádogember: A Blaha Lujza tér közepén fényes nappal, 13 órakor állva lecsummantom magam, ha ezt valaki szűzként 4,5 óra alatt végigjátssza.

Teljességgel lehetetlen. Tegnap öt mamlaszt vágtam le egymás után, gyakorlatilag mentem egyik után a másikhoz, és ez volt 3 óra játékidő (2:50 perc kb.).

Ehhez még számold hozzá a learning curve-t, ami nálam 1 óra per kolosszus volt az első két melákkal.

Darky jobban tudja nálam, de talán most járok 6 óránál, és kezdtem el a kilencedik szörnyet.
  • Rage47
    Mikrofon nélkül is lehet élvezni?
  • darkSectorxxx #84633
    Hát nem örülnék ennek anyagilag. :D
  • TDC Geronimo
    Még mindig a legjobb fps a piacon a legjobb supportal

• TDC Geronimo
    days gone idén jön, last of us biztos hogy nem
  • Moby
    A Svéd playstation facebook oldala posztolt egy olyat, hogy a God of War, Last of Us 2, Days Gone, This going to be an incredible playstation year
    Persze nem szabad ezeknek felülni, de azé nagyon-nagyon durva lenne :)

• darkSectorxxx #84629
    ha ugy lövöm be megvan a 60....:D
    de ja normálisan 1080 ma az inkább ~30
  • Moby
    Közelít? Tippre 40 és 60 között táncol a pécéden. Pont, mint a prón.
  • darkSectorxxx #84627
    Moby most gyere ha nem akarsz lemaradni a Colossus gyilkos akciójáról! :D
  • darkSectorxxx #84626
    Nem, csak közelít a 60-hoz, másképpen kell kitérnem, furcsa, ha már megszoksz egyfajta sebességet.
    Das 1-2 is ezért fura mert át kell állni, mondjuk ott nem fps miatt hanem maga a játék lasabb.
  • Moby
    Milyen változás zavar be? A gépeden sem fix60 és a prón sem.
  • darkSectorxxx #84624
    De most ja én a Das 3 ügyben gondoltam, hogy bezavar maga a változás. :D
  • SlickAdam
    szerintem kijelenthetö, hogy a stabil 60, az valoban jobb :D
  • darkSectorxxx #84622
    +nooorbi.

Hu akkor keverem valamivel, lehet a Splatoon-al
    Azt hallottam, hogy sok játék tud menni 60fps-el. Bár én is megelégszem a 30-al.

Egyedül Dark Souls játékokban nem mindegy, nagyon furcsa ~30 után ~60-al játszani vagy fordítva.
    Nem jobb vagy rosszabb, csak másképpen kell reagálni.

érzem amikor ps4 után váltogattam pro meg pc-n.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.18. 13:24:42
  • SlickAdam
    30
    nehol (ritkan) alatta
  • darkSectorxxx #84620
    Tudom, de költői volt. :D
    De amúgy Zelda 60fps nem?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.18. 13:18:33
  • SlickAdam
    leirta
  • darkSectorxxx #84618
    Mi történt veled, hogy a frém nem probléma? :D
  • Kongy
    Kicsit off: PS Vitát tudjátok, hogy hol lehetne venni jó áron? A legtöbb boltban már - érthető módon - nem árulják újonnan sajnos.
  • n000rbi
  • SlickAdam
  • Moby
    Megvettem, megnéztem, én ezt gond nélkül letolom így, a reszponzivitás megvan.
    Eligénytelenedtem.
    Egyébként jobban élvezem mint anno. Na nem a csapkodó frém miatt nyilván. Mostanában minden játékot élvezek, ha végre kicsit odajutok hozzájuk. Zelda nagyon jót tett a gémerlelkemnek. Azóta olyan mély nyugalom és optimizmus van bennem, hogy ilyenek, mint a frémbajok, nem is léteznek. Néhány hét kihagyás után tegnap végre előszedtem a GTS-t. Hát az is egy csoda. Ma más sajnos nem jutott rá idő, és evvel nagyobb bajom van, mint a teknóval szinte bárhol/bármin.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.17. 23:32:36
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #84612
    Oks thx!