PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arty,próbáltad végül 1.08?
orichalcos
Nem, jó ideje már ki kell fizetni a játék árát előrendeléskor. Boltos előrendelés trükk működne, de senki nem kapta még meg a kulcsokat. Ismerős Konzolvilágtól rendelte elő ezer éve PS4-re de nem kapott kulcsot, holnap meg indul a béta...

My streams: https://beam.pro/oriic

AntiHero
1 boltban már 2 napja előrendeltem (KV). Azóta se küldtek semmit.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Rendeld elő valamelyik magyar boltból és küldik kulcsot.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

AntiHero
Amerika storeba müködik még az előrendelem majd lemondom a játékot dolog?

Destiny 2 beta miatt kérdezem. Holnap ráérnék. Hétvégén nyiltbetan nem nagyon.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

arty
a tetvedék kiadó egy tök más fejlesztőcsapatot bízott meg a melóval, tehát ez a játék csak címében mafia
nem hiszem, hogy bárki ilyen/ezt a folytatást kérte...

Forza.

Seth
Szerintem nagyon kevesen sírtak érte, és eléggé meglepi volt mikor bejelentették. Mivel nem az a csapat csinálta mint a régieket ,ezért várható is volt, hogy nem lesz ugyanolyan, csak azt nem tudtuk jobb lesz e vagy rosszabb 😄
Részemről tisztességesen végignyomtam benne minden küldit, és rémunalmas volt, hogy ugyanazt kell csinálni ( alkapitányokat megfingatni,hogy előjöjjön a kisfőnök. Intézd el a kisfőnököket és előjön a nagyfőnök. Jaj hol is láttam ilyet, ja Shadow of Mordor-ban 😄, és dettó ugyanazt érzem annál is, ásítozom)
A sztori ,karakterek viszont jók voltak,főleg elején ,de aztán kezdett kicsit visszavenni majd ellaposodni, hogy a végére azért megint belelendüljön. Egy karakter volt viszont,aki még a legunalmasabb perceiben is sziporkázott, Donovan, baromi jó karakter, micsoda jelenete volt a végén 😊
Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.07.17. 17:40:54

PSN ID.: Beegabor

gibson9
Hogy ment a sírás évekig, hogy jöjjön a maffia 3.. nesze nektek. Így sírjatok mindig egy régi játék folytatásért. Half life 3 is szar lesz, szólok előre.

Kongy
Az enyhe kifejezés. Az effektek helyenként szemrákot okoztak. Volt, hogy naplementében esett az eső, kb szédültem. Viccen kívül.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Azokat nagyon élveztem főleg autóvezetést(Sim.módban😊
Meg a zenék+Sztori!

Látványban sajnos gyenge volt
Jesszusom, dehogynem!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
autóvezetés és harc egyáltalán nem volt rossz

Tikal
igen, az jó volt, meg a zenék és a hangulat... kár hogy ennyire elbaszták, remélem bukás a fejlesztőknek, és több ilyen fost nem készítenek.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Odáig még nem is jutottam, repetitív szar az egész. Viszont egy dologban kiemelkedik a mezőnyből, szerintem az hibátlan: a történetmesélés.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Tikal
és kihagytad a remek játékmenetet...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nahh, miután kiplatináztam a Zero Dawn-t, kicsit szájhúzva, de elővettem a tavaly félbehagyott Mafia III-at.

Gyerekek, még ennyi javítás után is az a játék konkrétan katasztrófa. A bevilágítás, a reflexiók botrány, az irányítás, autóvezetés és harcrendszer egy rakat szar, a grafika harmatos, mint a szűz lány pinája. A bevérző képernyő a 21. századi játékfejlesztés pöcegödre, fel nem fogom, hogy ezt miért erőlteti mindenki, Annyira fantáziátlan, hogy reggel a budin előállok két jobb ötlettel.

Nem biztos, hogy lesz lelkierőm nekem ezt végigtolni.

Tényleg jó a Shadow of Mordor!
Lithariel mint Senua csak szösziben😊
Ja ma van utoljára,de vigyázz lehet meglepi lesz, kopik a gumi és fogy az üzemanyag,rendesen menedzselni kell a futam alatt hogy mennyi powert adsz a kocsinak hogy a végéig kibírja a nafta,tiszta f1.És a gumira is figyelni kell mert nagyon el lehet koptatni.Nem minden versenyen van de azért nagyot néztem amikor a ringen a 2.kör felelnél megállt a kocsi.
TBTPumpa
Adják ki 2019-ben, úgyis akkor jön a Toy Story 4 is, jó reklám lesz oda-vissza. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TDC Geronimo
bszn moby!

arty
játszunk, játszunk - max nem annyit mint te 😊

ma van utoljára béta, ugye? 1.08al még nem is mentem 😞

Forza.

Kongy
+10.000

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
milyen régóta várom már.és baromi szép igen a toy storys rész mintha csak a filmből lenne ^^ amúgyis imádtam a grafikáját ennek a játéknak de a 3részben igazán eljtutottak oda ahova kellett.remélem a játék is nagyon jó lesz és kellőképpen hosszú mint az előzőek.ja és hogy végre megjelenik már😊) instabuy
Seth
Áá, Toy Storys rész de jól néz ki

TBTPumpa
Ez jobbnak tűnik, mint az 1 órás BF2 kampány:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Dice multiplayer játékokat csinál, melyek most is töretlenül sikeresek. ND meg single játékot, melynek a multijára ( pl UC1-2-3-4 ) már nem sok mindenki kíváncsi. Viszont a BF4 még most is pörög.

Single része hogy milyen lesz senki nem tudja. Majd kiderül.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Nekem nagyon szubjektív véleményem, de nekem a "dat üresség" jut mindig eszembe ezekről....
Tudod ez a megerőszakolt single, mikor nem ők szeretnének, hanem mi játékosok kisírjuk, gondolom minden erejüket és tudásukat beleadják majd.....
Remélem kellemesen csalódom.

És valszeg ezért más a ND mert ott ŐK AKARNAK EGY STORY-t, nem a játékosok hatására megy....de ez csak szubjektív tippelgetés.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.16. 09:21:21

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Hát ezek a Battlefield-ek/Frontok sose fogynak el😊
Hol az új Dragon Age?Azzal villogjanak!
Jó,neki ez tetszett ez fogta meg és még oda is írta,hogy szerinte.Nincs ebben semmi durva.
Szerintetek meg más,na az is durva kijelentés?
TDC Geronimo
dat frostbite...

TDC Geronimo

Seth
Ja nem várjá, volt még Lego Hobbit meg Lego Lords of the Ring. Na még azok is jobbak voltak, pedig 5 éves unokaöcsémmel kellett végigjátszanom őket <#banplz>

Kandurex
Pláne, hogy bár annak akar látszani, de egy milliméter GYU nincs benne :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seth
Az biztos. Vakok közt a félszemű a király

darkSectorxxx
Ha csak gyűrűk ura játékokat nézzük, akkor simán. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Ugh, ez egy kicsit durva kijelentés volt 😄

Rage47
egyik legjobb játék ebben a genben szerintem, annyit simán megér
Ez meg most 4ezerért Shadow of Mordor Goty egész jó lehet.
Hmm ezt szerintem este behúzom
Komoly lesz Augusztus.
Absolver,Uncharted,Hellblade(ez a 3 ugye alap,hogy azonnal veszem) aztán Pillars of Eternity és Sudden Strike 4-et meg idővel majd
Seth
Még mindig nem Zelda <#banplz>

Tatyla
Mivel mostanában nincs semmi be preordereltem a szegény ember Zeldáját a Yondert...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Parancsolj! Saját....😊

Ha ez segít a platinát is leszarom 😊

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Rage47
mi köze a platinázásnak a helyesíráshoz? 😄 amúgy a mai felgyorsult, mindent mobilon elintézős korban ne várd el, hogy mindenki tökéletesen írjon. van, hogy én is leszarom, mikor mobilon írok és az igekötőket folyamatosan rosszul írja az autocorrect.
A nyelvtanár stimmel, bár már 15 éve nem gyakorlom. A munkanélküli nem.

Pusztán bosszant, hogy emberek 100%-olnak, platináznak játékokat, s közben meg napi szinten kúrják seggbe a saját anyanyelvüket.

<#nevetes1>

Tikal
igen, az hogy te leszarod 😊

Látom átjött a lényeg 😊

On: megtettem életem első digitalis Pre-Orderjét, kövezzetek meg 😊 Superhot VR, volt rá 10% kedvezmény, úgyis behúztam volna. Kicsit szarembernek érzem magam, aki 600 ft-ért eladta a lelkét a konzumer sátánnak 😊

Tikal
Gondolom ha angolul írsz, akkor törekszel arra, hogy helyesen írj, nem? ...

No one cares!!!!

I literally never use written Hungarian outside of commenting. It's a hashtag yolo world, get with the times grandpa.