121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    tegnap eltévedtem egy plázaparkolóban (nem találtam vissza a kocsihoz) - ezekszerint nem nekemvaló a SOTC? :D
  • darkSectorxxx #84770
    Valóban én voltam, csak mert a buli kedvéért. :)
    Sok embernek szoktam, ha úgy van. Persze nem a nézettség miatt, csak ott dumalni. :D

Én sokszor már jobban szeretem nézni ahogy játszanak, minthogy én játszak.
    Eléggé kényelmes. :D

Amúgy nem tudom ki mennyi idő alatt vitte végig a játékot.
    Nekem ha jól emlékszem ~9 óra felett volt picivel.

Persze tudtam mit kell csinálni és útközbe felszedtem gyikokat megy gyümölcsöket.

Viszont a pénzeket nem vagom merre lehetnek. Jól el lehetnek dugva. Kb 79 van asszem, én meg találtam kb 5-6 darabot.

Lesz még mit csinálni majd.
  • GOTY
    Ha én, vagy bárki streamel, arról háromféleképp értesülhetsz:

* követője vagy az illetőnek
    * PS4-en a friend listáján vagy
    * valaki a linket valahol közzéteszi
    * (véletlenül rábukkansz)

A negyediket alapból vessük el, az első kettő rád nem igaz velem kapcsolatban, így maradt a harmadik opció, ami jelen esetben is történt, és ismét mondom, nem én voltam az, aki ezt közzétette.

Ergo, a korábbi hozzászólásom még mindig valid, amire pedig írtam, az alaptalan: én sem ebben, sem másik topikban nem tettem közzé, hogy streamelek..
  • Tinman #84768
    Ha Twitch-en Stream-elsz az közzé van téve, nem privát volt. A barátod meg több topikban is linkelte. Tegye, nincs ezzel semmi gond, néztük is!
  • darkSectorxxx #84767
    Mentségemre legyen szólva, ezt nem én állítottam be. :D
  • Tikal #84766
    Languages
    English (United States), English (United Kingdom)

• darkSectorxxx #84765
    Nincs megmunkálásra váró alapanyag mi? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.21. 21:20:23
  • Kandurex
    Fogok én itt még ekézni, nem ússzátok meg

Csak hát nem gyünnek a jóságok....:(
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.02.21. 21:23:59
  • darkSectorxxx #84763
    Messze van még a Das 4. :D
  • n000rbi
    Boldogok a backlog nélküliek :)
  • Kandurex
    Itt vagyok mindennap, csak várom, h pörögjön valami játék már.
  • Moby
    Kicsit én is...
  • n000rbi
    Hoppá, egy Kandur!

/már kezdtem aggódni...
  • darkSectorxxx #84758
    Sejtettem, hogy lesz tipp.

A Way Out nálam off, mert kizárólag coop, amihez nem szeretném magam lekötni időt tekintve.
    FC 5 nekem nem jön be egy ideje.
    Ezt sem látom jobbnak.

A másik 2 nekem elvont kicsit. :)
  • Seth
    Ohó, neked :D
    Nekem: Ni No Kuni II(csak ezzel ellennék a GOW-ig),A Way Out, Far Cry 5 márciusban, aztán áprilisban, még a GOW előtt ,egy kis Yakuza 6. Közben meg kitudja milyen kisebb cucc lesz még a store-on
  • darkSectorxxx #84756
    Hát ja én is vegetálok.
    Colosssus volt csak ami megmozgatott.
  • Kandurex
    Nekem eddig minden az. Ezért se vagyok aktív.
  • darkSectorxxx #84754
    Ahogy nézem a God of War-ig egy kis pangás lesz.
  • darkSectorxxx #84753
    Mi a jó isten történhetett?
    ACO-ban most 1-2 másodperc alatt bejön a share menü...mik vannak, remélem nem múlandó.
  • darkSectorxxx #84752
    My Playstation.

"A My PlayStation ugyanazt tudja, mint a letölthető alkalmazás, csak épp böngészőből érhetjük el a közösség funkciókat, PC mellett mobilokon és tableteken is. Az oldalon könnyedén elérhetjük ismerőseinket, megnézhetjük a begyűjtött trófeákat, és saját PSN-profilunkat is szerkeszthetjük."

eléggé itt volt már az ideje.
    Mondanom sem kell ennyivel gyorsabb mint a telefonos. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.21. 18:22:13
  • FEARka
    Pedig elég érthetően leírta a játék, hogy kell irányítani, amikor odasétált melléd :D A stream visszanézése közben ez jutott eszembe :D Már értem a Fahrenheit kiakadást is :)
  • darkSectorxxx #84750
    Elmorzsoltam egy könycseppet. :)

• j0nNyKa
    mer kiadó, mer már ígyis csúsztak, stb - sajnos ez van a szakmában, nem volt több idejük
    igen, egy szar bughalmaz az egész, hónapokig tuti az is marad, psen is, pcn is
    néhány hónap múlva amikor lemegy az ára, szerintem totál jó vétel lesz, kellemes játék, amikor épp nem bugzik
  • TomStorm
    Amúgy Monster Hunterre is ráfért volna még optimalizálás..
  • darkSectorxxx #84747
    Nekem ez a POP-IN a specialitásom. D:
  • Moby
    Bugtengr azon is.
  • TomStorm
    Akkor minek adták ki?Nem is értem.
    Komolyan ilyenkor az kellene,hogy senki ne vegye meg!
  • Evoluti0N
    Szerintem PC esetében is érdemes várni pár hónapot. Jómagam nem játszom, de több ismerősömnek megvan és nem kevés a bug benne. Befejezhetetlen küldetések szintű bugok is.
  • TomStorm
    Hát így konzolra nekem se kell akkor.
    Megveszem Pc-re
  • GOTY
    Való igaz, hogy sokszor rohanok, gyorsan akarom a kontentet fogyasztani. Ettől még nem kell lebénázni, balfaszozni valakit. Ettől viszont függetlenül, soha nem fogom tudni elfogadni azt, hogy Pedro egy girhes öszvér, és a játékos öncélú szívatása az, hogy nyomkodja random a 12 gombot a kontrolleren, hogy rájöjjön, hogy indul a büdös dög. S mindezt úgy, hogy azt elárulom, hogy előre és hátra hogy mozog, de ezt meg nem.

Ennek ahhoz semmi köze, hogy hogy játszik valaki. Ez fejlesztői balfaszság.
  • darkSectorxxx #84741
    Nekem könnyebb a dolgom, kevés játék köt le :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.21. 15:31:49
  • Myselor
    annyi az egyetlen hibád hogy rohansz és kapkodsz az összes játékba.ezért szopsz sokkal többet mint egyesek.nem látod be hogy ez nem vezet sehova.mire én oda jutottam a bossokhoz pl a bloodborne-ba nevetségesen könnyűek voltak néha.pl a 3 ninja elsőre feküdt ami neked nagy mumus.bloodstarved is borult amelia is. és így tovább egyedül ami szopatott logarius mert az egy patkány .az nekem is megvolt pár próba. amúgy 70 level voltam már amelia előtt gondolom ez is sokat számít de hát ki hogy játszik ugye:)
  • Moby
    Megvárom.
    Mindazonáltal szórakoztató, amikor a sony arról nyilatkozik, hogy a pubg-t nem engedik be a platformra, mert béta. Hjah. Az legalább vállaltan az. Ezt meg (sok társa mellett) csupán máshogy verziózzák, de ugyanarról beszélünk. Na persze nem mintha egyetlen nanoszekundumig hiányozna nekem a pubg. Csak vicces.
  • GOTY
    Egyelőre azt nem látom, mikor lesz időm arra, hogy legalább 30-40 órát beletoljak. Nemhogy collectible-t szedjek, meg community-t. :)
  • darkSectorxxx #84737
    Ha van új kontent, akkor vevő vagyok. Még sok cucc hiányzik.:)

Kivancsi vagyok a mostani Community mit ad majd
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.21. 14:32:13
  • GOTY
    Nem unod még azt a játékot? :-D Elképesztő, többet tolod, mint a DaS-t.
  • darkSectorxxx #84735
    ACO NG+

Extra ajándék a végén!

Már megyek is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.21. 14:29:24
  • GOTY
    Életem első jRPG-je volt abban a 31 órában, amit beletettem. Szokatlan, ismeretlen harcrendszerrel, hosszú, számomra nem tetsző bossfightokkal. Ha ez bűn, vagy hiba, vállalom, még szerencse, hogy rajtam kívül ezzel senkinek nem kell foglalkoznia.
  • GOTY
    Te meg köztudottan egy agresszív, személyeskedő balfasz vagy (vállalom a felkiáltójelet ezért).

Egy képkockát nem láttál abból, ahogy a BB-ben játszottam, egyrészt. Szerintem te a DaS 1-et okoskodtad végig, tudjuk, neked minden From-játékban elsőre ment minden boss, max másodikra, a legnehezebb is max harmadikra, igaz, hogy egy másodperc videót nem látott soha senki ezekből.

Maradjunk annyiban, hogy pont annyira vagyok béna, mint te, vagy bárki más, mellesleg pont fosok hígan mindenki szájába, aki ebből méricskélést csinál.

Magamnak csak és kizárólag magam vagyok a mércéje, és egyáltalán nem érdekel, ki hogy játszik, nem játszik, mit hazudik itt össze-vissza,vagy mit nem.

Részemről a téma lezárva.
  • n000rbi
    +1, végre egy szörnymentes középkori cucc. Annyi idő biztos kell neki, mint a Witchernek :)