PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wow.
Just Cause 3 (PS4)
Assassin’s Creed: Freedom Cry (PS4)
That’s You – PS4 (bonus title)
Super Motherload (PS3)
Snake Ball (PS3)
Downwell (PS Vita)
Level 22 (PS Vita)
asszem elég jó irányt vett pár hónapja a plus 😊
szerk.: közben látom, hogy vótmá'. szorrivagyok
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.07.26. 18:05:27
Forza.
ha meg digit pokol kiadás kell, akkor veszed a mobil appból!
ne legyetek má ennyire kezdők <#idiota>#idiota>
a másik meg backlogozik... a backlog PONT úgy keletkezik, hogy a megvett cuccok ELÉ betüremkedik más.
ezesetben 2017 legjobb szingli kalandja 😉 utat neki!
Forza.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.26. 13:30:25
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
XBOX One X szerintem is rémálom, ráadásul az XBOX One S mellett a laikus ki nem találná melyik mittud (Slim/Pro sokkal beszédesebb).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Legördül az ember nyelvéről 😊
Ja Phil még E3 során mondta a dagadtaknak hogy szerették volt a Scorpio-t megtartani de egy végjegy-rémálom lett volna levédetni minden országban, ugye a skorpió elég nemzetközi szó ahhoz hogy valaki már használja mindenhol.
De ez kicsit off.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.07.26. 11:27:06
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
XBox One X Box <#idiota>#idiota>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Inkább megveszem helyette a Heavy Rain-t és Beyondot most 4500 Ft-ért PS Store-ból. <#hehe>#hehe>
Detroit inkább, ha Heavy Rain alapokat vitte tovább és nem a Beyond-ot.
De amúgy mit nem sikerült értelmezni azon amit írtam és ami a kérdés volt. Ha nincs gépem, minek venném meg? UC4 premierre vettem a PS4et anno, szóval nem hiszem hogy böfögni kellene a baromságot pont erről, pont az UC kapcsán.
Sok minőségi cucc jön, az UC is egy lesz közülük.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.26. 09:01:45
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
---
ki NEM veszi day1 az uncsi "kieget"? 😄 (és miért?!?!?! egyedül az árat érintő kifogás elfogadható 😉) )
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.07.26. 08:45:42
Forza.
Animációk: egyetértek, ahogy írtam a Horizon agyba-főbe very ilyen szempontból és nagyot dob az összhatáson. Cserébe a Hitmanben a kicsit robotikus animációk passzolnak a játékmenethez tematikusan, ugye kvázi kis automata-robot AI-okat kell kijátszani.
Az intro pálya egyenesen okádék, anno még lőttem is screenshotokat róla, s feltettem ide.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Mordor mindig is úgy nézett ki mintha egy rakás sárkupacra rápisált volna valaki. Cserébe móka, bár a felénél az én érdeklődésemet is elvesztette.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Viszont az ingyen batman játékok steamre, azok jól jöttek. 😄
- Rocksteady fejlesztette Batman: fasza
- más által fejlesztett/portolt Batman: nemfasza
Nekem ebből úgy tűnik hogy vagy nem a WB-n múlik (hanem a fejlesztők ügyességén) VAGY Rocksteady sokkal nagyobb szabadságot/odafigyelést kap.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Forza.
Más kérdés, hogy 1-1 kiadó más-más nívót követel meg, meg mennyi lóvét pumpál az adott projektre..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.07.25. 11:49:50
Nem, magyarán a szar FEAR-játékok. Uncharted-sorozat, God of War-trilógia, stb. Szépen, kötőjellel! <#nezze>#nezze>