121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #84731 dat 31 framez
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.21. 13:59:22 -
#84730 Egyébként rohadtul érdekel, és nagyon játszanám, de majd egy jobb állapotában. -
#84729 Összejött. Technikailag egészen rendben van. Alig zavaró a streaming és popup, jók a töltésidők és tizen fps-ek is viszonylag ritkán vannak.
Masterpiece
Nem több, mint 2-3 év, és játszható lesz. Viszont egyes részleteiben már most is odabasz. -
#84728 egyszerűen nem lehet megállni neki minden játék nehéz sokáig tart nembír vele és megvan győződve róla hogy mindenki ilyen béna de hát nem. -
#84727 nem akartam nagyon beszállni, de eszembe jutott, hogy Personával is voltak gondok :D
én is féltem tőle emiatt, de egyébként egyáltalán nem vészes a harc normal fokozaton, már 48 órát beletoltam -
#84726 köztudottan kurva béna játékos vagy Bloodborne-ban is a szenvedésed valami parádés volt holott fele annyira nem nehéz az egész. -
#84725 Bocsáss meg, ÉN sehol nem tettem közzé semmit a kolosszussal kapcsolatban sem ebben a topikban, sem másikban. Azért tegyük már helyre a dolgokat a tisztánlátás végett...
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.21. 12:40:30 -
#84724 Esküszöm, hogy ez jelent meg előttem, amikor írtam a hozzászólást! :) -
#84723 -
#84722 Több topikban is közzé lett téve a szenvedésed, gondolom azért, hogy nézzük. Néztük, véleményünk ne legyen róla? Akkor minek tetted közzé?
Teljesen őszintén leírtam, hogy nem tudsz tájékozódni a Sotc-ban, ezen nincs mit vitatni, láttuk, holott ott az a nyavalyás kard ami mutatja az utat végig... erre te behozod ide, hogy erős fizikai megterhelés után durván leesik a vércukrom. Kapd össze magad. -
#84721 Ha alapul vesszük, amit az internet népe ír, márpedig miért hagynánk figyelmen kívül, akkor a játék messze kerülendő még legalább egy teljes évig. Addigra talán fullra peccselik majd ezt a bughalmazt.
Bár a ratyadék FPS-nézeten ez sem fog sajnos segíteni. Nem is értem, hogy lehet egy RPG-t nem külső nézetesre csinálni. Vagy legalább adják meg a lehetőségét, hogy a játékos döntse el, hogy akarja tolni. A menübne egy plusz opció. On vagy off. Annyian megcsinálták már előtte. -
#84720 Maradjunk annyiban, hogy a személyeskedésben neked van remek gyakorlatod. #84656 . Nem értem, utána miért lepődsz meg azon, ha valaki arra reflektál! -
#84719 Vicc.... pofátlanság netovábbja :D mi ebben a remaster? :D egy kávéfőzőn elfut 4K-ban.. pofátlanság netovábbja :D
ráadásul még egy fos rész is volt - legalábbis a Takedown/Revengehez képest biztosan... azokat kéne böcsülettel remasterelni Bluepoint módra... menjenek a picsába, meg az is aki megveszi ezt teljes áron és pénzeli ezt a tetves bandát...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.02.21. 10:46:59 -
#84718 Rég volt egy Humble EA bundle. Annak a része volt. Utána kb. évekig 1 euro alatt ment az ára. Ha nagyon megerőltetem magam még talán most is találok valahol a cuccaim között egy Origin-re regelhető Burnout kulcsot. -
#84717 Ez egy rohadt jó játék lesz, de kell neki még vagy 10 patch. Jobb is így, most még úgyis drága.
Mondjuk nem is vártam mást egy ilyen open-world RPG-től... ezek Day1 mindig hemzsegnek a hibáktól. -
#84716 A gond az, hogy a tényeket a saját bénaságoddal próbálod ellensúlyozni. Ne fáradj. -
#84715 Maradjunk annyiban, hogy a személyeskedésed volt múltkor is a veszted. -
#84714 Rakat szar az egész. Ma bevégezteti a sorsát, megvették. -
#84713 Assassins Creed Origins:
Új Community kihívás. 330.000 -
Ettől azért szerintem élesebb lesz a Remaster, nem mintha ettől kötelező vétel lenne
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.20. 22:12:19 -
#84711 TIZENHATEZER. Drágább, mint az SotC :DDSASADGHSBNMVbvasd
EA bazdmeg menj haza. Részeg vagy! -
0:35-nél beúszó steam notificiationből látod, hogy 4K. Mondjuk nem vagyok meggyőződve, hogy a játék annyin is renderel, de arra van állítva. És ennek a fosnak még arra is van ereje, hogy mindezt lementi 60fps-ben :D -
#84709 Ja, remaster meg angol lesz, ezt most látom előre. :) -
#84708 Ja. Viszont full Magyar nyelvű. Gondolom valami chips mellé adták, mert én ezért biztos nem adtam pénzt, asse tudom honnan van :D -
#84707 Ja vágom, csak furcsa nekem 1080p-n dögledeznek a játékok. :D és az a 1050 szerintem nem annyival erősebb. vagy ez csak azért mert régi játék? -
#84706 4K 60fps-en. Igen.
Tizenatezerből kapsz pécét a marseusnál ami valós időben fogja remaszterelni. -
#84705 1050 4k-ba megy? :) -
#84704 Megnéztem. A jelenlegi netezős bareboneomon, i3 6100t + 2gigás 1050 (na nem a Ti, mezítlábas), 4K60fps-el megy mint a szar high-on.
TOPLEL
REMASZTER
EA
Pénzt nekik. Sokat.
/szerintem az ipademen is menne. Switchen is. Jó, a mosógép vezérlőelektronikáján lehet, hogy már vissza kéne venni a felbontást, hogy ne essen be 59-re.
/update: most olvasom, tizenhatezer lesz. FET. REN. GEK.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.20. 21:01:58 -
#84703 pont ugyanilyen grafra emlékeztem :D csak nem 4k 60fps-ben, de úgy látszik ez a remaster -
#84702 Szerintem ha most felbaszom steamből, pont ugyanígy fog kinézni.
Remaszter. -
#84701 -
#84700 :( -
#84699 Mindig is egy hulladék volt. Leginkább azóta, amióta elvették a rendszertől a második magot, és odaadták a játékoknak. -
#84698 Shadow of the Colossus finálé! :D
Néha nem értem ezt a játékot, hogy folyamat meglő instant hátralök és mire feláll a karakter még 4x meglő, elég izgi lesz így odajutni. :D -
#84697 Hát érdekes én máig használom a sima régi gépemet, sokkal gyorsabb a share téma, a többit nem nagyon néztem össze, de képlopás, megosztás meg videó ott instant megy máig.
itt a SOTC stream-jéhez elinditani amikor megnyomtam a megosztás menüt, 15mp-ig vártam! -
#84696 lófaszt volt gyorsabb. Ugyanolyan retek. Én azon csodálkozok, amikor mondják hogy milyen gyors a ps4 menüje. Közben meg a főmenü is beszaggat, amikor scrollozol a játékok között meg csomószor beáll más felületeken is -
#84695 kurva gyors pro.
Nyomva tartom a Shared gombot, és kb 5-10 másodperc után reagál ez a tetvedék.
PS4-en sokkal gyorsabb volt minden.
Nesze neked technika. -
#84694 0. kb.
De a lelkesedés fenntartásához elég. :) -
#84693 Nem sok esélyt látok arra, hogy The Last of Us 2 idén megjelenjen. -
#84692 Nekem elég volt, amit a streameken láttam belőle :D
Amúgy ma elárazás miatt órákon keresztül 13Ft-ért lehetett megvenni az indonéz sztórban. Más érdekesség nem jut eszembe a játék kapcsán.