121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#84811 :) -
#84810 1. Nálunk nem only on Playstation van, hanem 4 nyelven van ráírva
2. A "magyar felirattal" plecsni nincs a ps játékokon, csak a pécéseken
3. Hiányzik róla a baszom nagy ragacs, ami szintén csak az exkluzívokon van
Kb 12 perc lett volna csinálni a validnak tűnőt, szerintem ebbe a több ment, és még szar is lett. Mér nem olyan csinál ilyeneket, aki legalább kicsit képben van? :) -
#84809 Nyomtatni én is tudok tokot
:D -
#84808 FOKE. A MO-i exkluzívokon nem ilyen a jelölés.
Nice try!
-
#84807 -
#84806 De a feljavítása az. De ez nem fel lett javítva.
Csak az erefetihez hű másolatot csináltak, amibe extra dolgok is vannak. -
#84805 Remake, amikor már újra alkotják. Remaster amikor egy meglévő tartalmat cicomáznak.
A Reboot az amira te gondolsz :D -
#84804 Ha a külcsín feljavítása nem remaster (a szó eredete ugye a filmes világ, ahol a remazter ezt jelenti: az eredeti kópiá(k)ról/-ból egy jobb KÉP(/HANG)minőségű (grafikájú....) változatot "masterelnek", készítenek), akkor a remaster szerinted mit jelent? A resolution.cfg-ben az 1280x720 sor átírása 3840x2160-ra?
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.02.23. 16:26:08 -
#84803 Ez nem remaster, mert újraírták a komplett játék "grafikáját". Nem felújították és áttextúrázták, mint a remaster esetében. A nulláról írták újra. -
#84802 miért remake? mások a szereplők, más a történet? szerintem a remake az fundamentális változtatásokat tartalmaz, a remazter pedig pont ez: grafikai felújítás
a korábban említett burnout pedig nem remake, csak az eredeti, nagyobb felbontásban futtatva... (gondolom, mert a trailer megnézésére is sajnáltam az időt)
azt hívjuk fizetős visszafelé kompatibilitásnak ;)
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.02.23. 14:32:13 -
#84801 Nahh, egy kis ACO-vélemény, elfér a többi között.
3 és fél óra játék után meglepően pozitív a tapasztalatom vele. U-play-en vettem fasza páncélt meg fegyót és egy pajzsot. Kezdek ráérezni az ízére, a vizuális prezentáció magas minőségű. Ezzel tuti elleszek egy ideig (értsd: amíg meg nem unom). De már ennyi játék után is azt mondom, messze a legkiforrottabb AC evör.
Bár Baleket utálom, Pedróval (ló, teve) a viszonyom kezd alakulni. -
#84800 A durvától azért szerintem messze van. Egy átlagosan, kellemes külsővel rendelkező játék, nálam kb. a Wildlands szintje. -
#84799 Hát igen, ez remake, ha helyesen akarjuk megfogalmazni, a Remaster csak sokszor a nyelvünkön lóg, azért aggatjuk rá. :) -
SlickAdam #84798 szep az mindenhogy. en tettem ra kb. 20-25% vibrant filtert. izles kerdese. -
#84797 Valaki a múltkor írta hogy mi az az ideális beállítás ahol nagyon szép a Shadows of the Colossus? Mondjuk így 4k HDR-ben így is durva, ez remaster nem a sok szar ami hasonló megjelöléssel jön ki -
#84796 oks csak az nekem anno még drága volt kicsit, meg most így akkor bill + egér ugye. :)
Mondjuk az a baj pont hogy ez a hétvége épp elég lesz, mert most sok játék összejött
:D
aco is kéne mennie
shadow colossus
das 3
cod infinity
wolf 2.... :) -
#84795 Még jó, hogy megvan nekünk teljesbe a Cod WW II. :D -
SlickAdam #84794 csak nem birtam megallni, hogy ne inditsam el a Shadow Warrior 2-t. hamar lejött, csak 7GB az egesz.
- csodalatosan nez ki
- sajnos csak 30 frem, de az atom és nagyon reszponzív az iranyitas. jofele motion blur is van
- az iszonyat debil & fun humor tovabbra is megvan
najsz -
#84793 Na lelkiekben felkészülünk majd rá.
Ja nekem mától van hétvége, azért vagyok ilyen aktív. :D
Most CoD hétvée lesz.
Infinite Warfare-t akarom végig vinni. meg lesz Steam-en CoD WW II free weekend. Egyértelműen War-módab fogom tölteni a szabadidőmet, amíg nem látok senkit twitch-en. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.22. 21:51:05 -
#84792 időlimites coop event, bravo ubi... ezek tényleg nem akarnak engem vevőjüknek, viszont nektek tényleg odateszik magukat ;) -
SlickAdam #84791 hetvegen tudok csak :) hatalmas pusztitas lesz darkykam -
#84790 Most jön az 1 hónapos outbreak event. Korábban linkeltem videót róla. Olyasmi, mint l4d volt -
#84789 Gyere Das3-azni inkább. :D -
SlickAdam #84788 Shadow Warrior 1+2 15 ojró E!
vegyetek! -
#84787 (amugy ugye ilyen szingli, terrorist hunt nem került be a játékba ESETLEG? ;) sokat nyomtam az elődökben is... jó nehéz volt, nehezebb, mint a kampány) -
#84786 Agents of Mayhem megér 3k-t? :) Ennyi most boxon. -
#84785 Így van. :)
Mondjuk én veszem mindig a seasson passt. De mégis maradok a kezdeti operátoroknál.
Támadó:
Thermite/ Fuse
Védekező:
Kapkan/ Rook / Frost (igaz ez dlc op.) /
-
#84784 Antihero: tudom, hogy szezonbérlet nélkül is minden elérhető (meg starterpakkal is), csak a grind-idő (bocsánat, játékidő!) más.
Gero: ph!-n már leírták mások, hogy mire jó a pakk, hogy csak grindet spórolsz a pass-okkal, szal de, "tudom" :P
A pontos óraszámokat nem tudom, nyilván, de hogy kinek mi a sok és mi éri meg az megint csak szubjektív.
Számomra egy imádott sorozat elveszett a siege-el, s az h 2 évente sincs esély, hogy "visszatérjen", így absz. negatív a jelenlegi állapot.
-
#84783 Na itt látszik, hogy nem játszol sieget. Nem sok fogalmad van róla hogy mit tartalmaz a játék, mik jönnek INGYENES updatekbe és miért kell/nem kell a season pass. Szerintem ejtsük a témát :)
Nem csak fegyvereket balanceolnak, hanem jön 2 új operator olyan képességekkel, amik borítanak mindent eddigi stratégiát.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.02.22. 15:40:19 -
#84782 De vagod mit tartalmaz a szezonbérlet?
Ugyan azt amit ingyen a jatekból is kitudsz szedni.
Annyi, hogy nem kell farmolni pontot. -
#84781 az, hogy átírják a fegyvered sebzését, nem lesz más a játék 2 hetente - pláne még akár bosszúságot is jelenthet újra és újratanulni a "szabályokat", szerintem.
amennyibe egy szezonpassz kerül, folytatás is beleférhetne ;) (elvégre töredék munka egy kieg/plusztartalom egy teljesen új játékhoz képest) -
#84780 Ja :)
Én azt szoktam mondani, hogy mindegy hányan halnak meg, a csapat kapjon pontot. A cél szentesíti az eszközt. :D
/ amúgy aki látta a streemeket tőlem, tudja hogy nem így van, csak viccelek, de 1x-2x azért szoktam rafináltkodni :D -
#84779 Nagy csapatjátékos vagy te. :D -
#84778 Ezzel egyet értek. Ezért is tetszik, mert más mint a megszokott multis fps-ek.
A pályákat nem ismerem még. A magam módjan szoktam taktikázni, ez azt jelenti, hogy megvárom míg előttem meghal egy csapattárs és én jó esélyel bosszút állok. Vagy nem :D
Sokak attól már elrettennek ha csak 1 életük van.
És sok ismerősöm is ilyen.
Ahoz vannak szokva, hogy meghalnak F billentyű, és respawn.
Itt ugye csak 1 élet van, azt utána max nézheted a csapattársakat.
Sokan ezt unalmasnak tartják szerintem.
Legalábbis pár ismerősöm így áll hozza.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.22. 14:49:11 -
#84777 3 havonta jön olyan patch ami teljesen felrúgja a metat. Marhára nem ugyanazt játszom és én sokkal jobban örülök ennek, mintha 2 évente jönne új rész, ahol mindent kezdenének elölről. Sikerélményed az első 20-30 órában nem igazán lesz siegebe -
#84776 Ma önismeretből jelesre vizsgáztál! -
#84775 Szezonbérletet meg vagy megveszed vagy nem.
Nem buksz rajta semmit ha nem veszed meg. -
#84774 szűkitsük a kört: mi való nekem? körpályás ótóka, baszomnagy nyilakkal, holmerre van a kanyar? ;)) -
#84773 egyik trialon kipróbáltam, tényleg brutál szinten űzik sokan (a rombolhatóság és a téma nagyon tetszett, de az biztos hogy a pár óra alatt semmiféle sikerélmény nem ért - ami nem baj, ill ettől függetlenül a játékkal magával nincs egyébként se bajom, ellenben a 3. szezonbérlet / game as service "megtestesülése" továbbra is hányingerkeltő, ellenben elfogadom, hogy neked/nektek ez "tökjó", játszhatod "ugyanazt" ezer éven át ;) ) -
#84772 Se.