PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Die Preise von PlayStation®Plus ändern sich
Ab 31. August 2017, 00:01 Uhr (BST) ändern wir die Preise für PlayStation®Plus.
- Bei einer jährlichen Abrechnung ändert sich der Preis von €49,99 zu €59,99 pro Jahr.
- Bei einer vierteljährlichen Abrechnung ändert sich der Preis von €19,99 zu €24,99 pro Vierteljahr.
- Bei einer monatlichen Abrechnung ändert sich der Preis von €6,99 zu €7,99 pro Monat.
Egy hete vettem meg a PS4-et és már ezzel indítunk... Egyelőre a próbaidőszak megy, plusz vettem 3 hónapot. Akkor még most lenne érdemes többet venni.
Utoljára szerkesztette: csokiskex, 2017.07.28. 14:32:01
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Gameplay nekem nem tetszik, de a sztorira kíváncsi vagyok, úgyhogy valószínűleg beszerzem majd
PSN ID.: Beegabor
...na itt valami sunyiság lesz,.. mondjuk 4-5 órányi gameplay? Vagy mondjuk 2-3db enemy?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.07.28. 13:47:40
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Millió és millió gamer van akik évi 1 játékot vesznek és kizárólag azzal tolják. Hogy ez pont a COD, Fifa vagy a GTA az teljesen irreleváns. Számukra semmi más nem létezik, jöhet itt Horizon/Nier/Persona/Darkszósz, lehet világmegváltás digitális formában full leszarják, nekik ez A játékuk, ezt tolják, kész. GTA körül is kialakult egy ilyen sokmilliós bázis, feltételezem a GTA Online segítette elő.
A sok hülyét arra írtam aki teljes áron vesz egy 2013-as játékot. Eladási számok alapján vannak páran.
Egyáltalán nem irigylem azokat a stúdiókat akiknek e2e 1 évük van az új gammára. Embertelen az a hajtás, napi 18 óra, het 7 nap egy éven keresztül, sok helyen törvények vannak az ilyesmi ellen, nem véletlenül. Nem nagy büszkeség így hajtani a developereidet.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.07.28. 13:35:04
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Szerintem a GTA semmilyen nem lett. 5 évente talán kijön 1 rész. A formula adott a R* tolja maxra, a GTA profilja is adott. Csodák nem lesznek, ez egy városi sandbox játék. Abban meg a legjobb a piacon.
Fifa és COD esetében mindig ÚJ játék készül. CODot nem is értem hogy lehet belekeverni ilyenbe, amikor a része között ( kivéve ahol folytatás van, MW, Black Ops ) semmiféle összefüggés nincs, térben s időben. Totál más, totál újra kell csinálni, ki kell találni. Nem, nem a mechanikát, az adott. Kontentet, tröténetet, karaktereket, zenét stb… mert hát a jövőben játszódó részből nem sok mindent lehet a világháborúba beletenni.
Fifa esetében is minden évben az alapoktól vágnek neki és építik fel az adott évi részt. Az alap mechanikai elemeket, irányítást, fizikát, animációkat módosítják fejlesztik, újra felveszik, kiegészítik. Rengeteg meló. Az adott évi játékos bázis dettó, hiszen mindenkihez hozzányúlnak, fejlesztenek hogy valóságosabb legyen illetve 1 év alatt sok focista kinézete pl hajviselete, tetoválása stb stb… is változik. Ezeket bele kell tenni.
Aztán ott van most már a story mód. Az is sok meló, sok átvezető, színészi játék, forgatókönyv meg miegymás megcsinálása.
Aztán a graf, zene, új tartalom, módok, lehetőségek…
Van ezekben minden évben meló és mivel pontos határidőre mennek, tehát 1 napot sem lehet csúszni a nyomás is nagy. Nincs idő ábrándozni és csúsztatni. Nem lehet. Hajtani kell éjjel nappal és olyan terméket előállítani ami 10 millió példányban kell hogy elmenjen és kritikai, közönség siker legyen. Nem lehet nagyot tévedni.
"a sok hülye"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.07.28. 12:57:31
Szal van még jóöreg GTA, csak máshogy hívják.
előbb utóbb szembe kell nézned vele: a gta (többé?) nem a te játékot. öregszel, evvan.
Forza.
A Hitman meg az UC4 szippantotta be helyette.
GTA kicsit olyan lett mint a Fifa/CoD, millióan vannak akik csak ezzel játszanak, annyi a különbség, hogy a GTA nem címkézi át a dobozokat minden évben, ők legalább őszintén ugyanazt árulják négy éve. Teljes áron. A sok hülye meg megveszi.
....10. percbe már a jatekaim-on volt.
Online-t csak érintőlegesen próbáltam, a hosszútávú móka onnan jön gondolom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

jajdejó...akkor sanszos, hogy itt is.. 😊
PlayStation®Plus prices are changing From 00:01 BST on 31 August 2017 we are changing the prices of PlayStation®Plus.
Annually, the price will change from £39.99 to £49.99 per annum.
Quarterly, the price will change from £14.99 to £19.99 per quarter.
Monthly, the price will change from £5.99 to £6.99 per month.
<#levele>#levele> kell a francnak
akinek kimaradt volna a Doom, és van PS Plusa, és szabadideje is hétvégére, az most örülhet:
Extra bonus for PS Plus members: click here to play Doom for free, this weekend only!
ez jó ötlet, ilyet csinálhatnának havi rendszerességgel! 😄
Pont tegnap szivárgott ki redditen, hogy egy színész/kaszkadőr csávó kirakta a CV-jébe a GTA 6-ot, aztán gyors tagadás indult:
Grand Theft Auto 6 Is In Development
nyilván pletyka, de sztem senkit nem lep meg, hogy már ezerrel hegesztik... 😊
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.07.28. 10:42:55
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
(jc3 konzolon egy förtelemlegalja, "nagyon" örülök, hogy a one mellett mostmár ps4en is meglesz...(amugy imádtam, pécére berántottam az alapot, majd végigtolás után minden dlct is - előre nem mertem a gotyt venni, de WOW!))
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.07.27. 21:34:26
Forza.
-> http://www.vgchartz.com/article/268890/persona-5-tops-18-million-units-shipped-worldwide/
(érdekes hogy ps3mon sokan már halottnak kiálltották ki a műfajt, ps4en meg sorra térnek vissza a ps2t kihagyó címek mint például ez, a nagygépes dragon quest, kingdom hearts)
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2017.07.27. 19:38:51
A
Pár napja vettem meg nyári leárazásban a játékot, és hétvégén napközben szinte minden móddal gond nélkül tudtam játszani. Tele voltak a versenyek is. Tegnap este viszont az istenért nem akart találni szervereket, hiába kerestem, vagy én voltam egyedül benne, vagy 2-3 fő a 16ból. Próbálkozásom elég kitartó volt, de nem sikeres. 20.00-tól 23-ig egyáltalán nem tudtam játszani.
Ennyire ki van halva már a GTA multi? Vagy csak a szerver kereső rossz a játékban? Nem értem <#confused>#confused>
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Új Gameplay:
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
wow.
Just Cause 3 (PS4)
Assassin’s Creed: Freedom Cry (PS4)
That’s You – PS4 (bonus title)
Super Motherload (PS3)
Snake Ball (PS3)
Downwell (PS Vita)
Level 22 (PS Vita)
asszem elég jó irányt vett pár hónapja a plus 😊
szerk.: közben látom, hogy vótmá'. szorrivagyok
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.07.26. 18:05:27