121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #84811
    :)
  • Moby
    1. Nálunk nem only on Playstation van, hanem 4 nyelven van ráírva
    2. A "magyar felirattal" plecsni nincs a ps játékokon, csak a pécéseken
    3. Hiányzik róla a baszom nagy ragacs, ami szintén csak az exkluzívokon van

Kb 12 perc lett volna csinálni a validnak tűnőt, szerintem ebbe a több ment, és még szar is lett. Mér nem olyan csinál ilyeneket, aki legalább kicsit képben van? :)
  • darkSectorxxx #84809
    Nyomtatni én is tudok tokot
    :D
  • Moby
    FOKE. A MO-i exkluzívokon nem ilyen a jelölés.
    Nice try!
  • TBTPumpa
  • darkSectorxxx #84806
    De a feljavítása az. De ez nem fel lett javítva.
    Csak az erefetihez hű másolatot csináltak, amibe extra dolgok is vannak.
  • darkSectorxxx #84805
    Remake, amikor már újra alkotják. Remaster amikor egy meglévő tartalmat cicomáznak.

A Reboot az amira te gondolsz :D
  • arty
    Ha a külcsín feljavítása nem remaster (a szó eredete ugye a filmes világ, ahol a remazter ezt jelenti: az eredeti kópiá(k)ról/-ból egy jobb KÉP(/HANG)minőségű (grafikájú....) változatot "masterelnek", készítenek), akkor a remaster szerinted mit jelent? A resolution.cfg-ben az 1280x720 sor átírása 3840x2160-ra?
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.02.23. 16:26:08
  • GOTY
    Ez nem remaster, mert újraírták a komplett játék "grafikáját". Nem felújították és áttextúrázták, mint a remaster esetében. A nulláról írták újra.
  • arty
    miért remake? mások a szereplők, más a történet? szerintem a remake az fundamentális változtatásokat tartalmaz, a remazter pedig pont ez: grafikai felújítás

a korábban említett burnout pedig nem remake, csak az eredeti, nagyobb felbontásban futtatva... (gondolom, mert a trailer megnézésére is sajnáltam az időt)
    azt hívjuk fizetős visszafelé kompatibilitásnak ;)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.02.23. 14:32:13
  • GOTY
    Nahh, egy kis ACO-vélemény, elfér a többi között.

3 és fél óra játék után meglepően pozitív a tapasztalatom vele. U-play-en vettem fasza páncélt meg fegyót és egy pajzsot. Kezdek ráérezni az ízére, a vizuális prezentáció magas minőségű. Ezzel tuti elleszek egy ideig (értsd: amíg meg nem unom). De már ennyi játék után is azt mondom, messze a legkiforrottabb AC evör.

Bár Baleket utálom, Pedróval (ló, teve) a viszonyom kezd alakulni.
  • GOTY
    A durvától azért szerintem messze van. Egy átlagosan, kellemes külsővel rendelkező játék, nálam kb. a Wildlands szintje.
  • darkSectorxxx #84799
    Hát igen, ez remake, ha helyesen akarjuk megfogalmazni, a Remaster csak sokszor a nyelvünkön lóg, azért aggatjuk rá. :)
  • SlickAdam
    szep az mindenhogy. en tettem ra kb. 20-25% vibrant filtert. izles kerdese.
  • Tatyla
    Valaki a múltkor írta hogy mi az az ideális beállítás ahol nagyon szép a Shadows of the Colossus? Mondjuk így 4k HDR-ben így is durva, ez remaster nem a sok szar ami hasonló megjelöléssel jön ki
  • darkSectorxxx #84796
    oks csak az nekem anno még drága volt kicsit, meg most így akkor bill + egér ugye. :)
    Mondjuk az a baj pont hogy ez a hétvége épp elég lesz, mert most sok játék összejött
    :D
    aco is kéne mennie
    shadow colossus
    das 3
    cod infinity
    wolf 2.... :)
  • AntiHero
    Még jó, hogy megvan nekünk teljesbe a Cod WW II. :D
  • SlickAdam
    csak nem birtam megallni, hogy ne inditsam el a Shadow Warrior 2-t. hamar lejött, csak 7GB az egesz.
    - csodalatosan nez ki
    - sajnos csak 30 frem, de az atom és nagyon reszponzív az iranyitas. jofele motion blur is van
    - az iszonyat debil & fun humor tovabbra is megvan

najsz
  • darkSectorxxx #84793
    Na lelkiekben felkészülünk majd rá.
    Ja nekem mától van hétvége, azért vagyok ilyen aktív. :D

Most CoD hétvée lesz.

Infinite Warfare-t akarom végig vinni. meg lesz Steam-en CoD WW II free weekend. Egyértelműen War-módab fogom tölteni a szabadidőmet, amíg nem látok senkit twitch-en. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.22. 21:51:05
  • arty
    időlimites coop event, bravo ubi... ezek tényleg nem akarnak engem vevőjüknek, viszont nektek tényleg odateszik magukat ;)
  • SlickAdam
    hetvegen tudok csak :) hatalmas pusztitas lesz darkykam
  • TDC Geronimo
    Most jön az 1 hónapos outbreak event. Korábban linkeltem videót róla. Olyasmi, mint l4d volt
  • darkSectorxxx #84789
    Gyere Das3-azni inkább. :D
  • SlickAdam
    Shadow Warrior 1+2 15 ojró E!
    vegyetek!
  • arty
    (amugy ugye ilyen szingli, terrorist hunt nem került be a játékba ESETLEG? ;) sokat nyomtam az elődökben is... jó nehéz volt, nehezebb, mint a kampány)
  • balee4
    Agents of Mayhem megér 3k-t? :) Ennyi most boxon.
  • AntiHero
    Így van. :)

Mondjuk én veszem mindig a seasson passt. De mégis maradok a kezdeti operátoroknál.

Támadó:
    Thermite/ Fuse

Védekező:
    Kapkan/ Rook / Frost (igaz ez dlc op.) /
  • arty
    Antihero: tudom, hogy szezonbérlet nélkül is minden elérhető (meg starterpakkal is), csak a grind-idő (bocsánat, játékidő!) más.

Gero: ph!-n már leírták mások, hogy mire jó a pakk, hogy csak grindet spórolsz a pass-okkal, szal de, "tudom" :P
    A pontos óraszámokat nem tudom, nyilván, de hogy kinek mi a sok és mi éri meg az megint csak szubjektív.

Számomra egy imádott sorozat elveszett a siege-el, s az h 2 évente sincs esély, hogy "visszatérjen", így absz. negatív a jelenlegi állapot.
  • TDC Geronimo
    Na itt látszik, hogy nem játszol sieget. Nem sok fogalmad van róla hogy mit tartalmaz a játék, mik jönnek INGYENES updatekbe és miért kell/nem kell a season pass. Szerintem ejtsük a témát :)

Nem csak fegyvereket balanceolnak, hanem jön 2 új operator olyan képességekkel, amik borítanak mindent eddigi stratégiát.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.02.22. 15:40:19
  • AntiHero
    De vagod mit tartalmaz a szezonbérlet?

Ugyan azt amit ingyen a jatekból is kitudsz szedni.

Annyi, hogy nem kell farmolni pontot.
  • arty
    az, hogy átírják a fegyvered sebzését, nem lesz más a játék 2 hetente - pláne még akár bosszúságot is jelenthet újra és újratanulni a "szabályokat", szerintem.

amennyibe egy szezonpassz kerül, folytatás is beleférhetne ;) (elvégre töredék munka egy kieg/plusztartalom egy teljesen új játékhoz képest)
  • darkSectorxxx #84780
    Ja :)

Én azt szoktam mondani, hogy mindegy hányan halnak meg, a csapat kapjon pontot. A cél szentesíti az eszközt. :D

/ amúgy aki látta a streemeket tőlem, tudja hogy nem így van, csak viccelek, de 1x-2x azért szoktam rafináltkodni :D
  • AntiHero
    Nagy csapatjátékos vagy te. :D
  • darkSectorxxx #84778
    Ezzel egyet értek. Ezért is tetszik, mert más mint a megszokott multis fps-ek.

A pályákat nem ismerem még. A magam módjan szoktam taktikázni, ez azt jelenti, hogy megvárom míg előttem meghal egy csapattárs és én jó esélyel bosszút állok. Vagy nem :D

Sokak attól már elrettennek ha csak 1 életük van.
    És sok ismerősöm is ilyen.
    Ahoz vannak szokva, hogy meghalnak F billentyű, és respawn.

Itt ugye csak 1 élet van, azt utána max nézheted a csapattársakat.
    Sokan ezt unalmasnak tartják szerintem.

Legalábbis pár ismerősöm így áll hozza.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.22. 14:49:11
  • TDC Geronimo
    3 havonta jön olyan patch ami teljesen felrúgja a metat. Marhára nem ugyanazt játszom és én sokkal jobban örülök ennek, mintha 2 évente jönne új rész, ahol mindent kezdenének elölről. Sikerélményed az első 20-30 órában nem igazán lesz siegebe
  • Moby
    Ma önismeretből jelesre vizsgáztál!
  • AntiHero
    Szezonbérletet meg vagy megveszed vagy nem.
    Nem buksz rajta semmit ha nem veszed meg.
  • arty
    szűkitsük a kört: mi való nekem? körpályás ótóka, baszomnagy nyilakkal, holmerre van a kanyar? ;))
  • arty
    egyik trialon kipróbáltam, tényleg brutál szinten űzik sokan (a rombolhatóság és a téma nagyon tetszett, de az biztos hogy a pár óra alatt semmiféle sikerélmény nem ért - ami nem baj, ill ettől függetlenül a játékkal magával nincs egyébként se bajom, ellenben a 3. szezonbérlet / game as service "megtestesülése" továbbra is hányingerkeltő, ellenben elfogadom, hogy neked/nektek ez "tökjó", játszhatod "ugyanazt" ezer éven át ;) )
  • Moby
    Se.