121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#85135 Ps után kész felüdülés lesz használni a Shared gombbal a kontrolelren 2 profilt is belőhetsz.
én az alternatívra szavazok:
1 gomb nyomás: Fotó (ezt beállíthatod: jpg vagy png)
2 gyors nyomás: Videó (minimumtól egészen 60 percig) VISSZAMENŐLEG IS RÖGZÍT
Nyomvatart: Stream menü...akár közvetítés.
Ha leszel Twitch-en vagy van profilod írd meg a neved pls, akár pm-be.
Érdekessége a Twitch-nek a youtube-al szemben, hogy amikor nem közvetitek pl a csatornán, vagy éppen valaki a saját csatornáján, akkor is működik a chat része, a pm mellett, mert a pm kicsit körülményesebb, nem annyira felhasználóbaát, a gyufáskatuly méretű szövegdobozzal....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.04. 10:51:32 -
#85134 Ha én stream-elek ps-ről? Akkor sajna igen, ez az egy nagy hibája van a konzoloknak, csak az inditás után képes közvetíteni. :)
Itt van AC ha érdekel majd esetleg most éppen erre vagyok ráfüggve, bár erősen spoileres a sok megszerzett tárgyam miatt. (még mostanába Das3-at szoktam nyomni, de ACO miatt pause van egyelőre)
Meg persze instant chat miatt jó, ha el akarnak érni....
ja és maga a stream-elés ezeket kivéve, duma a ismerősökkel játék közbe.
Nekem első sorban az archivásál miatt van!
Bármi kell, bármit kérnek, bármit kell keresni, fogom, a youtube-ra való integrálás után szépen fellapozom a videókat és meg tudom mondani, hogy egy adott cuccot netán hogy miért, mikor szedtem fel,kit, mit mikor hogy öletem meg, mennyit.
Stb.
Fullos adatbázis. :)
Volt olyan, hogy valami interaktivitás történt, de nem figyeltem a játékot, ment a scevegés, meg hallgattam zenét, vagy nézek játék közbe filmet, sorozatot, és utólag néztem mondjuk meg a stream-ben, hogy ott mit nyomtam, vagy mit szedtem fel, stb. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.04. 10:44:35 -
Zozo76 #85133 ha kilepsz a gamebol akkor leall a stream, nem? -
Zozo76 #85132 hat ha elvileg erted csak akkor ott gond van. -
#85131 Erre varjál gombot stream huszár! Kamerát a népnem! :D
Amúgy nem tudom hogy lépsz ki a PS-en miután stream-eltél, de nekem folyamat azt írja, hogy közvetítesz éppen, érdekes.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.04. 09:53:36 -
#85130 elvileg... -
Zozo76 #85129 Ha erted akkor mar elorebb vagy annal, mintha nem ertened... -
#85128 elvileg, értem.... -
Zozo76 #85127 13500ft az 1 ev! -
#85126 Akciós a PS Plus -
Zozo76 #85125 Elvileg UFO-k lehettek. Viszont a jateban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyen demonok vannak, szoval nagy hulyeseg, meg nem is nyomozos, inkabb ilyen filozofalos, mar nem tudja a foszereplo hogy mi a valosag es a kepzelet.
Lenyeg hogy jobb az eleje mint a vege, a vege elegge olyan semmilyen lett. De magyar nyelvu, ez mindenkeppen dicseretes, raadasul asszem lengyel barataink keszitettek, mar emiatt a 2 dolog miatt is erdemes megvenni. -
#85124 LOL
-
#85123 Láttam a filmet, tudom mi történt. Szörnyek és időanomáliák -
#85122 Igen. Meghalt 9 egyetemista, ismeretlen okból, máig tisztázatlan és megoldatlan, rejtélyes körülmények között. Ilyenmódon az "eredeti" sztori ismeretlen. -
#85121 Mert mi az eredeti sztori? A Dyatlov-hágós dolog? -
Zozo76 #85119 most vittem vegig xbox-on. pont azert vettem meg mert magyar nyelvu es erdekelt a sztori. bar az eredeti tortenethez nem sok koze van. -
#85118 Megvettem a Kholat-ot, immáron ps4-re is, 1500 pénz a sztórban, meglepődtem, magyar nyelvű.
Meg egy gunjacket, meg egy freedom cryt, a 3 játék volt 3000. -
#85117 Kemény:
Beállítottam az időzítést
-
#85116 olvass vissza kérlek mikor szólt utoljára a ps4 topic a ps4ről
de akkor expliciten neked is külön: maradj LÉGYSZIVES a topic témájánál, mert elnyomjátok a normális fórumozókat a folyamatos darkyval foglalkozással
érted? kérlek értsd
és kérlek ne válaszolj mert ez a hozzászólás is off, ennek sincs semmi köze, nem gyereknevelés topicban vagyunk ugyanis
kérlek, komolyan kérlek gondold át amiket ide leírtam, és ha a témához van hozzászólásod, akkor nyomj a küldés gombra
köszönöm -
Zozo76 #85115 majd en valaszolok akkor: annyi koze van hogy itt tunt el neki a hozzaszolasa. -
Zozo76 #85114 akkor a fene tudja. ha nem irtal "olyat", marpedig nem szoktal, akkor miert toroltek volna. sztem siman az oldal szar... -
#85112 biztos hogy ennek köze van a ps4 topichoz? NE válaszolj
ismétlem: NE válaszolj -
Zozo76 #85110 ja olyan nekem is volt (pont most hogy vettem ugye a ps4pro-t), irtam egy kis litaniat, ranyomtam hogy mehet es nem jelent meg a forumban. mindez a telefonrol, a mobil oldalon szokott elojonni. szerencsere visszaleptem es meg ott volt a szoveg, gyorsan masolas, es a normal/teljes oldalon kuldtem el, mert a mobil oldalon az istennek sem kuldte el. te nem a mobil oldalt hasznalva irtal? -
#85109 Hát jó kérdés, azért írtam, holott nem volt semmi szabályellenes.
Hacsak nem a sg baszakodott, de gyanítom, hogy nem. -
Zozo76 #85108 Ki volt az? -
#85107 Ha valaki önkényesen törölget hozzászólásokat basszameg, akkor legalább legyen benne annyi hogy szól.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.03. 09:18:12 -
#85106 :D -
Zozo76 #85105 Kosz! Ez nagyon megnyugtato! -
#85104 Nálam forditva a gépen szarakodik, de a lényeg hogy egyiken kell mennie. :) -
Zozo76 #85103 Storno a kerdes! Pont a weben nem birtam megvenni a Assassin's Creed Origin-t, allandoan ezt a rohadt hibauzenetet dobja. Viszont a PH-n azt javasoljak hogy magan gepen kell megvenni mert a netes store nem all a helyzet magaslatan. Lass csodat a gepen magan sikerult!!! -
#85102 Biztonsági okokból nem menti el valszeg.
Weben próbálkozz, kicsit könnyebb, gyorsabb.
PS Store-on, illetve az Account Management-nél...
Nálam is volt 1-2 alkalommal hogy nem vonta le hiába olt rajta lové.
Max bankod után kérdezz rá.
ha nem akkor INGYEN hívható ps support. -
Zozo76 #85101 OTP MasterCard
folyamatosan ezt az uzenetet kapom:
"Your authentication could not be completed because of a system error. If this happens consistently, please contact your CSR."
Elvileg jol van beallitva, illetve penz is van rajta. Ami erdekes hogy a "Credit Card Security Code"-ot hiaba irom be, es mentem el, visszalepve ures a mezo allandoan. Van valami otletetek? XBOX Live-n gond nelkul le tudja terhelni. Ez egy virtualis szamla. -
#85100 Hát igen. Nincs is telebaszva ledekkel a kontroller. -
#85099 +egyébként is 5x tovább bírja 2 jó ceruzaakku, mint a pisikonti :( -
#85098 Hát nem egészséges, ilyen téren jobb x1 kontroller, 4 tölthető elem, 2-2 folyamat felváltva töltöm....már ha éppen kell a kontroller. -
#85097 nem biztos, hogy jót teszel (tennél) vele az akkunak ... ami egyébként sem valami jó teljesítményű :/ -
#85096 Na Xbox-os "Shared play".
Meg a magyar menü is lesz lassan...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.02. 16:07:33 -
#85095 Sírok, remélem nem cseszik el. Csak tartsák meg a szép kézzel rajzolt háttereket, csináljanak gyönyörűséges HD pixelgrafikát, ne pedig egy mobilos szörnyűséget csináljanak belőle, mint a Secret of Mana-ból :D
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.03.02. 13:48:32 -
#85094 Egyik se. Oreo. :D -
Evoluti0N #85093