121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #85135
    Ps után kész felüdülés lesz használni a Shared gombbal a kontrolelren 2 profilt is belőhetsz.
    én az alternatívra szavazok:
    1 gomb nyomás: Fotó (ezt beállíthatod: jpg vagy png)
    2 gyors nyomás: Videó (minimumtól egészen 60 percig) VISSZAMENŐLEG IS RÖGZÍT
    Nyomvatart: Stream menü...akár közvetítés.

Ha leszel Twitch-en vagy van profilod írd meg a neved pls, akár pm-be.

Érdekessége a Twitch-nek a youtube-al szemben, hogy amikor nem közvetitek pl a csatornán, vagy éppen valaki a saját csatornáján, akkor is működik a chat része, a pm mellett, mert a pm kicsit körülményesebb, nem annyira felhasználóbaát, a gyufáskatuly méretű szövegdobozzal....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.04. 10:51:32
  • darkSectorxxx #85134
    Ha én stream-elek ps-ről? Akkor sajna igen, ez az egy nagy hibája van a konzoloknak, csak az inditás után képes közvetíteni. :)
    Itt van AC ha érdekel majd esetleg most éppen erre vagyok ráfüggve, bár erősen spoileres a sok megszerzett tárgyam miatt. (még mostanába Das3-at szoktam nyomni, de ACO miatt pause van egyelőre)

Meg persze instant chat miatt jó, ha el akarnak érni....

ja és maga a stream-elés ezeket kivéve, duma a ismerősökkel játék közbe.
    Nekem első sorban az archivásál miatt van!
    Bármi kell, bármit kérnek, bármit kell keresni, fogom, a youtube-ra való integrálás után szépen fellapozom a videókat és meg tudom mondani, hogy egy adott cuccot netán hogy miért, mikor szedtem fel,kit, mit mikor hogy öletem meg, mennyit.
    Stb.
    Fullos adatbázis. :)

Volt olyan, hogy valami interaktivitás történt, de nem figyeltem a játékot, ment a scevegés, meg hallgattam zenét, vagy nézek játék közbe filmet, sorozatot, és utólag néztem mondjuk meg a stream-ben, hogy ott mit nyomtam, vagy mit szedtem fel, stb. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.04. 10:44:35
  • Zozo76
    ha kilepsz a gamebol akkor leall a stream, nem?
  • Zozo76
    hat ha elvileg erted csak akkor ott gond van.
  • darkSectorxxx #85131
    Erre varjál gombot stream huszár! Kamerát a népnem! :D

Amúgy nem tudom hogy lépsz ki a PS-en miután stream-eltél, de nekem folyamat azt írja, hogy közvetítesz éppen, érdekes.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.04. 09:53:36
  • Tikal #85130
    elvileg...
  • Zozo76
    Ha erted akkor mar elorebb vagy annal, mintha nem ertened...
  • Tikal #85128
    elvileg, értem....
  • Zozo76
    13500ft az 1 ev!
  • GOTY
    Akciós a PS Plus
  • Zozo76
    Elvileg UFO-k lehettek. Viszont a jateban:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ilyen demonok vannak, szoval nagy hulyeseg, meg nem is nyomozos, inkabb ilyen filozofalos, mar nem tudja a foszereplo hogy mi a valosag es a kepzelet.

Lenyeg hogy jobb az eleje mint a vege, a vege elegge olyan semmilyen lett. De magyar nyelvu, ez mindenkeppen dicseretes, raadasul asszem lengyel barataink keszitettek, mar emiatt a 2 dolog miatt is erdemes megvenni.
  • Moby
    LOL
  • Seth
    Láttam a filmet, tudom mi történt. Szörnyek és időanomáliák
  • Moby
    Igen. Meghalt 9 egyetemista, ismeretlen okból, máig tisztázatlan és megoldatlan, rejtélyes körülmények között. Ilyenmódon az "eredeti" sztori ismeretlen.
  • Seth
    Mert mi az eredeti sztori? A Dyatlov-hágós dolog?
  • Zozo76
    most vittem vegig xbox-on. pont azert vettem meg mert magyar nyelvu es erdekelt a sztori. bar az eredeti tortenethez nem sok koze van.
  • Moby
    Megvettem a Kholat-ot, immáron ps4-re is, 1500 pénz a sztórban, meglepődtem, magyar nyelvű.
    Meg egy gunjacket, meg egy freedom cryt, a 3 játék volt 3000.
  • darkSectorxxx #85117
    Kemény:

Beállítottam az időzítést
  • j0nNyKa
    olvass vissza kérlek mikor szólt utoljára a ps4 topic a ps4ről
    de akkor expliciten neked is külön: maradj LÉGYSZIVES a topic témájánál, mert elnyomjátok a normális fórumozókat a folyamatos darkyval foglalkozással
    érted? kérlek értsd
    és kérlek ne válaszolj mert ez a hozzászólás is off, ennek sincs semmi köze, nem gyereknevelés topicban vagyunk ugyanis
    kérlek, komolyan kérlek gondold át amiket ide leírtam, és ha a témához van hozzászólásod, akkor nyomj a küldés gombra
    köszönöm
  • Zozo76
    majd en valaszolok akkor: annyi koze van hogy itt tunt el neki a hozzaszolasa.
  • Zozo76
    akkor a fene tudja. ha nem irtal "olyat", marpedig nem szoktal, akkor miert toroltek volna. sztem siman az oldal szar...
  • j0nNyKa
    biztos hogy ennek köze van a ps4 topichoz? NE válaszolj
    ismétlem: NE válaszolj
  • Zozo76
    ja olyan nekem is volt (pont most hogy vettem ugye a ps4pro-t), irtam egy kis litaniat, ranyomtam hogy mehet es nem jelent meg a forumban. mindez a telefonrol, a mobil oldalon szokott elojonni. szerencsere visszaleptem es meg ott volt a szoveg, gyorsan masolas, es a normal/teljes oldalon kuldtem el, mert a mobil oldalon az istennek sem kuldte el. te nem a mobil oldalt hasznalva irtal?
  • darkSectorxxx #85109
    Hát jó kérdés, azért írtam, holott nem volt semmi szabályellenes.
    Hacsak nem a sg baszakodott, de gyanítom, hogy nem.
  • Zozo76
    Ki volt az?
  • darkSectorxxx #85107
    Ha valaki önkényesen törölget hozzászólásokat basszameg, akkor legalább legyen benne annyi hogy szól.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.03. 09:18:12
  • darkSectorxxx #85106
    :D
  • Zozo76
    Kosz! Ez nagyon megnyugtato!
  • darkSectorxxx #85104
    Nálam forditva a gépen szarakodik, de a lényeg hogy egyiken kell mennie. :)
  • Zozo76
    Storno a kerdes! Pont a weben nem birtam megvenni a Assassin's Creed Origin-t, allandoan ezt a rohadt hibauzenetet dobja. Viszont a PH-n azt javasoljak hogy magan gepen kell megvenni mert a netes store nem all a helyzet magaslatan. Lass csodat a gepen magan sikerult!!!
  • darkSectorxxx #85102
    Biztonsági okokból nem menti el valszeg.
    Weben próbálkozz, kicsit könnyebb, gyorsabb.

PS Store-on, illetve az Account Management-nél...
    Nálam is volt 1-2 alkalommal hogy nem vonta le hiába olt rajta lové.
    Max bankod után kérdezz rá.

ha nem akkor INGYEN hívható ps support.
  • Zozo76
    OTP MasterCard

folyamatosan ezt az uzenetet kapom:

"Your authentication could not be completed because of a system error. If this happens consistently, please contact your CSR."

Elvileg jol van beallitva, illetve penz is van rajta. Ami erdekes hogy a "Credit Card Security Code"-ot hiaba irom be, es mentem el, visszalepve ures a mezo allandoan. Van valami otletetek? XBOX Live-n gond nelkul le tudja terhelni. Ez egy virtualis szamla.
  • darkSectorxxx #85100
    Hát igen. Nincs is telebaszva ledekkel a kontroller.
  • arty
    +egyébként is 5x tovább bírja 2 jó ceruzaakku, mint a pisikonti :(
  • darkSectorxxx #85098
    Hát nem egészséges, ilyen téren jobb x1 kontroller, 4 tölthető elem, 2-2 folyamat felváltva töltöm....már ha éppen kell a kontroller.
  • arty
    nem biztos, hogy jót teszel (tennél) vele az akkunak ... ami egyébként sem valami jó teljesítményű :/
  • darkSectorxxx #85096
    Na Xbox-os "Shared play".

Meg a magyar menü is lesz lassan...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.02. 16:07:33
  • Seth
    Sírok, remélem nem cseszik el. Csak tartsák meg a szép kézzel rajzolt háttereket, csináljanak gyönyörűséges HD pixelgrafikát, ne pedig egy mobilos szörnyűséget csináljanak belőle, mint a Secret of Mana-ból :D

Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.03.02. 13:48:32
  • darkSectorxxx #85094
    Egyik se. Oreo. :D
  • Evoluti0N