PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem teljesen felesleges már sima gépet venni, s bár Darky nem hiszi el, de eljön az idő, amikor jönnek majd a Pro-exkluzív játékok. Én azt mondom, hogy a jövőre kell nyitottnak lenni, az pedig a pro, a boost módjával, félig 4K-jval, erősebb hardverével.
PS5 II PSVR
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Borítékolható a siker.....a képen a God of War Asc szerű beállítás azért sokaknak remélem egyből beugrik. 😄
Már várjuk!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.22. 23:29:17
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
(szvsz a te skilljeidhez pc - HA nem lesz atombugosszemét - sokkal inkább illene...)
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.22. 17:33:21
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.08.22. 16:58:06
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.22. 15:43:07
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Van játék amiben tényleg számít a Pro (Hitman, PCars), de a cuccok nagy része kb ugyanazt a performance-t tudja csak a prón magasabb a felbontás.
Hogy 1-2 év múlva mi lesz azt max a varázsgömb mutatja meg, de tekintettel arra hogy az eladott gépek között a mai napig kb 80% a Slim / 20% a Pró nincs az az idióta fejlesztő aki a platform 90%-án (Fat/Slim) játszhatatlan cuccot jelentetne meg.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Ha van pénzed rá, és nem a holnapi víz+kenyér kombón múlik, akkor nem kell ezen filózni...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.08.22. 09:15:04
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Magyar Store-ról, ha megveszem a Witcher 3-at, akkor annál lesz magyar felirat? Ha jól emlékszem, anno a Beyond-nál így volt.
Köszi előre is a választ!
Bloodborne platinás nálam mégis milliószor játszottam már vele azóta. Nem azért játszol egy játékkal mert platinás vagy nem platinás.
PS5 II PSVR
Már pedig újrakezdtem😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egy tábla, rajta egy felirattal, hogy FREE MULTIPLAYER! Én leszarnám a HL3-at, ha ezt megadnák.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.21. 13:32:44
My streams: https://beam.pro/oriic
Öcsém, letenném a hajam ha ezek egy PS5-tel rukkolnának elő! :-D
Nyilván, balga az, aki ilyesmiben reménykedik. Még csak ráncfelvarrt VR sem lehet. Szóval valami nesze semmi fogd meg jól lesz.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2017.08.21. 12:20:31
PS5 II PSVR