PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulthanito
Nekiállsz a Hellblade-nek? 😊

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ki fejleszti ezt?

PS5 II PSVR

Ulthanito
Legfeljebb lecseréled, azaz kétszer fizeted meg az árát.

Szerintem teljesen felesleges már sima gépet venni, s bár Darky nem hiszi el, de eljön az idő, amikor jönnek majd a Pro-exkluzív játékok. Én azt mondom, hogy a jövőre kell nyitottnak lenni, az pedig a pro, a boost módjával, félig 4K-jval, erősebb hardverével.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Kerülendő az Xbox One, ajánlott a PS4. <#banplz>

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Én maradok pubgnál :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
elvileg hozza a futár az év játékát és pár órát egyből bele is teszek 😊)

Forza.

darkSectorxxx
New IP..........2018...............PS4.............Bloodborne és Ni-Oh után!
Borítékolható a siker.....a képen a God of War Asc szerű beállítás azért sokaknak remélem egyből beugrik. 😄

Már várjuk!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.22. 23:29:17

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Van már személyes ismerőstől infó GS-ről .Azt mondja a pcars pc-n fasza konzolon nem annyira,a gt sport meg jobb mint a betaban,úgyhogy gt tuti pcars előbb próba.
TDC Geronimo
Miért mi lesz holnap? 😄

arty
nana! <#ejnye1>

jó PUBG-zást kívánok neked holnapra! <#eplus2>

Forza.

arty
egyébként a pcars2 semennyire nem ingat meg? skip és kivárod a gts-t?

(szvsz a te skilljeidhez pc - HA nem lesz atombugosszemét - sokkal inkább illene...)

Forza.

TDC Geronimo
Na ez így már egy picit emészthetőbb lesz

arty
fel kell őket törni, akkor lesz 1 hónapos downtime 😉

Forza.

TDC Geronimo
ND animátorok továbbra is a toppon

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.22. 17:33:21

VR miatt kellett, van pár játék (pl Superhot VR) ami látványosan alacsony felbontásban fut a régi vason. Meg a 4k tévéken jobban néz ki (bár nativ 4k-tól messze van), de kb ennyi, ha újat vennél azt mondanám vedd meg 20k-val drágábban a prót, használtan simán jó a slim is.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.08.22. 16:58:06

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Tibi7
Valószínűleg veszek egy slim-et, aztán majd legfeljebb lecserélem. Ahogy írtam is, nem a felbontásra meg a frame-re verem /persze ne laggoljon mint állat/, a játékélmény legyen meg. Plusz mire végigjátszom az elmúlt évek játékait, lehet lesz PS4 ultra.... Nem tetszik ez az irány amúgy, a PS3-ban oké hogy volt ugyanúgy fat, slim, meg super slim, de nyers erőben tudtommal ugyanaz volt mind. Most meg generáción belül tolják felfelé az erejét, aztán ahogy én is, ezen kell vacillálni, hogy most kell-e az újabb vas vagy nem. Pont a konzol értelme fog kiveszni ezzel.
TBTPumpa
Lara te vagy az?

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.22. 15:43:07

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Te, vedd meg bármelyiket, nem kell pró-ra kiadni a pluszpénzt ha a különbség számít. Nekem első genes Fat van, VR-ra is használom, teljesen jó.

Van játék amiben tényleg számít a Pro (Hitman, PCars), de a cuccok nagy része kb ugyanazt a performance-t tudja csak a prón magasabb a felbontás.

Hogy 1-2 év múlva mi lesz azt max a varázsgömb mutatja meg, de tekintettel arra hogy az eladott gépek között a mai napig kb 80% a Slim / 20% a Pró nincs az az idióta fejlesztő aki a platform 90%-án (Fat/Slim) játszhatatlan cuccot jelentetne meg.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

TDC Geronimo

Tibi7
A dilemma oka, hogy nem tudom megér-e kb 40 ezer plusz pénzt. Nem a létem múlik rajta, de feleslegesen sem szeretek költeni.
Tibi7
Mindenhol azt tolták, hogy elsősorban a 4k miatt csinálták, ezek szerint marketing bullshit. A simánál a frame még mindig képes 20fps környékére vagy alá beesni? Sejtem a választ, de azért hátha... Csak azért nem akarok prot venni, hogy 30 helyett 40-50 fps-sel tudjak játszani, mert ennyire nem vagyok erre érzékeny. Inkább attól tartok, hogy a pro plusz erőforrásai miatt 1-2 év múlva azon FullHD-n ami elmegy stabil 30fps-sel, az a sima konzolon tud majd 20-at, vagy valami butítással a 30-at. Ez mennyire reális?
Totti5
Ad természetesen, szinte minden megjelenő játék szebb, jobb frém, jobb felbontás, jobb AA, jobb képminőség.

Ha van pénzed rá, és nem a holnapi víz+kenyér kombón múlik, akkor nem kell ezen filózni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ha csak Full HD-ban játszol, akkor is a Pro az ajánlatosabb.
Kandurex
Ha most az a kérdés, hogy a Pro 4k konzol, vagy bármi köze is van a 4k -hoz, a válasz negatív. Hagyd a simát a fenébe, már ha a jövőre koncentrálsz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tibi7
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni gép vásárláshoz. Használtban gondolkodom, és elsősorban az érdekelne, mely típusokat kell kerülni, vagy éppen melyekre érdemes vadászni? Fat-ban érdemes gondolkodni, vagy inkább slim? FullHD Tv-m van, amit egy ideig nem is akarok cserélni, így a Pro-t nem érzem szükségesnek. Vagy ad annyival többet ezen a felbontáson, hogy megérje?
TBTPumpa
Vagy nem is PS gép lesz, hanem a Sony bejelenti, hogy Karácsonyra megkapjuk a The Last of Us Part 2-t. <#idiota>

Nagyobb csoda hogy a gt sport megjelenik mint a ps5,ha tényleg megjelenik.
Tatyla
Az a durva hogy így adják elő, mintha egy csoda lenne, nevetséges az egész...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
Semmi extrát, de hogy megint egy slim bundle jön csak, az azért elég agyfasz.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
Mégis mit vártatatok? Volt már olyan, hogy ilyen csinnadratta bejelentés és valami olyasmi jött, ami jó volt? <#gun>

n000rbi
Az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Slim!<#wilting>
Sírok.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.08.22. 09:15:04

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Én a magyar store-ról vettem, és nekem volt magyar felirat.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

vixo
Sziasztok!

Magyar Store-ról, ha megveszem a Witcher 3-at, akkor annál lesz magyar felirat? Ha jól emlékszem, anno a Beyond-nál így volt.

Köszi előre is a választ!

Ulthanito
Azért tegyük hozzá, hogy a Hellblade-t platinázni gyakorlatilag minimális figyelemmel sikerülhet, van benne összesen vagy 8 trófea. 😊 Úgyhogy ez nem olyan, mintha egy 80 órás játékot platinázol ki.

Bloodborne platinás nálam mégis milliószor játszottam már vele azóta. Nem azért játszol egy játékkal mert platinás vagy nem platinás.

PS5 II PSVR

AntiHero
Éjfél lehetne már.. <#vigyor2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Azért az durva,hogy Platinázás után újrakezdek egy játékot(Hellblade).
Már pedig újrakezdtem😄
TBTPumpa

Seth
Valami bundle lesz szerintem, nem kell itt nagy dologra gondolni

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
PS5-re úgyis egy külön eventet fognak szentelni, mint anno a PS4-nek is tették.. 😄 max egy handheld cuccot tudnék elképzelni, de az is necc. Vagy tényleg valami kis apróság... 😄
Jim Morrison
akkor nagyon igyekeznék a pro vásárlással annyi szent 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

AntiHero
Minek az? Van ps+ 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Tippelhetek én is?

Egy tábla, rajta egy felirattal, hogy FREE MULTIPLAYER! Én leszarnám a HL3-at, ha ezt megadnák.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nem tom mi volt. Ilyet még nem tapasztaltam psen.
Kandurex
Kár ezért a játékért. Pedig benne volt a faktor.

orichalcos
Windows Store, Origin, Steam. Mindhárom helyen megjelenik.

My streams: https://beam.pro/oriic

TBTPumpa
Januárban érkezik Windows 10-re (gondolom Steam-re is).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.21. 13:32:44

TDC Geronimo
kisoff

orichalcos
Spanyol twitteren egy versenyautó emoji van a bejegyzés végén, ez valszeg valami Gran Turismo Bundle lesz.

My streams: https://beam.pro/oriic

TBTPumpa
PS5 bejelentést, csaknem egy semmirevaló Facebook poszt keretében tízelnének. Nagyobb hype lenne ott a Sony részéről.

Ulthanito
Ez valami aranyszínű PS4 Pro lesz. :-D

Öcsém, letenném a hajam ha ezek egy PS5-tel rukkolnának elő! :-D

Nyilván, balga az, aki ilyesmiben reménykedik. Még csak ráncfelvarrt VR sem lehet. Szóval valami nesze semmi fogd meg jól lesz.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2017.08.21. 12:20:31

PS5 II PSVR