121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Hetes vagy nyolcas?
  • darkSectorxxx #85091
    :D
  • GOTY
    Korábban szó volt róla, hogy mi a függőség határa, hol válik el a "normális" játék az "egészségtelentől".

Itt.
  • GOTY
    Mit vársz egy Androidtól?
  • Zozo76
    oke, azt tegnap megtalaltam hogy toltson folyamatosan, csak altatni nem akarom a gepet. az xbox-ot sem altattam.

ja es a lenyeg, megbeszeltem magammal, marad az xox is. ps-en ilyenek jonnek hogy ditroit, beyond two souls, hidden agenda, ezek magyar feliratosak, ki nem hagynam. last of us, meg az a rohadt NMS ami erdekel, egyenlore. a robotdinos horizon zero dawn nem tudom lekotne-e.
  • darkSectorxxx #85087
    Ja még annyit, hogy megközelítőleg ha jól számoltam, 759 ládát nyitottam (nagyjából szoktam irogatni magamnka), ebbe a napi küldetéses nyitásokat is beleszámoltam...megközelítőleg, lehet tévedtem néha, ez ugye a megjelenés óta. (persze így a kiskaput használva lehetne több is, könnyen, csak az a baj, ha nem az elején ugrik a Legendary, akkor utána bukod a drahma-t, amit előtte költesz, kicsit komplikát mondjuk.)

Normál módon ezt mondjuk úgy hogy szinte lehetetlen.
    Vagy ilyen éves, több éves játékot jelent.

Amúgy hálisten 50-50 %-ba ad Legendary-t, ezek közül a Helix-es itemek kb 10-ből 1-2, ami egészen jó arány.
    A baj ott van, hogy ahogy szűkül a kör, ami még hiányzik, az ugye megint romlik az arány.
    De volt már olyanom, hogy kiadott egy Moonlight lovat (amit vettem legelsőnek), aztán kb 1 óra múlva 2x megint. :D És ugye ezzel le van tudva a Helix-es téma, megint nomád itemek hullanak....ezért ez brutális meló normál tempóban, még így is 60 óra elment erre.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.02. 10:42:02
  • Moby
    Magyar ide, pedigree oda, én ezt nem rendelem elő, se day1 vásárlás nem lesz ebből. Majd meglátjuk, pár videót megnézek belőle. Folyamatosan tolja a tréler az arcomban az immerziógyilkos pillanatokat. Most vagy nagyon belenyúltak ezzel a videóval, vagy ilyennel van teli a játék. Soha nem vonzott ez a játék, de ennyire még egyik videó sem tántorított el tőle :)
  • Moby
    Hát ebben pusztán csak az fura, hogy az öreg közel 40 éve is robot vót, de egész jól interpretálta a nemlétező érzelmeit. Mára kipiszkálták a programjábul :D
  • darkSectorxxx #85084
    Sajna külön kell szabályozni.
    Xbox tölt pl alapon. Nekem, igaz hallom is hogy müködik.
  • darkSectorxxx #85083
    Jogos. :D
    A droidok ilyenek. :D
  • ppista
    Na, ezt nem is tudtam. Valószinűleg nálam töltésre van állitva, mert reggelre a kikapcsolt gépem mindig feltölti az irányitót.
  • n000rbi
  • SlickAdam
    mer robotok te buta, mindenki robot a jatekban E
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.03.02. 09:46:27
  • Moby
    A szörnyű az egészben az, hogy ők voltak az uncanny valley legaktívabb szószólói, ehhez képest ott tartanak, hogy máig képtelenek bármilyen érzelmeket megjeleníteni az arcokon. Szomorú :(
  • darkSectorxxx #85078
    Ezeknek a játékoknak mindig is volt egy ilyen kicsit suta steril hatása, Horizon-ba is utálom ezt amikor beszélsz valakivel, átáll a kamera ilyen riporter módba.
  • n000rbi
    Igen, az feltűnt nekem is. A nóti magasra tette a lécet.
  • Moby
    Kurvalátványos, fantasztikus a világa, de helyenként olyan hullaszar a facial anim, mintha az elmúlt 10 év eredmények nélkül telt volna el e területen :(
  • n000rbi
    Nem kérdés, hogy az öreg Lance az, a hangjáról megismerem :)
  • darkSectorxxx #85074
    Ami most a legfontosabb:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    For Honor Pack elemei és abból is, az Ippei Blade (szamurájkard):[spoiler]
    [/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.02. 09:41:24
  • n000rbi
  • darkSectorxxx #85072
    Hát a platina ha rajtam múlik nem lesz a lóverseny miatt.
    Képtele vagyok nyerni.
    Tök véletlen eljutottam az utolsóig, de ott végem van.
    Olyan retek fos az irányítás.
    Majd valakivel megcsináltatom, akiben van tettvágy. :D

Valamint:

Sokan kérdezték nem unom-e.
    És nem.
    Amikor még hard-on játszottam volt egy kb 5-10 óra amikor csak a kikötőbe farmoltam, na az geci unalmas. De így hogy azt abbahagytam és más megoldást találtam.
    Elég játszanom és ha játszom 5-6 órat, akkor este lefekvés előtt az abból származó loot-okat eladom.
    Amiből éppen lesz pár ládára pénz és nyitogathatok.

Mi a cél?
    Legendary fegyverek, ruhák...mind megszerzése, ez mennyiségben kb 80-100 darab.
    NG+ Outfit
    Most ami fontos és inspirál.

Elkezdtem a játékot Hard-on. Kipucoltam a térképet.
    Aztán jött a Nighmare fokozat. Végigszaladtam a fő szálon gyorsan 25 óra.
    Most a NG+ , ami átváltott Nightmare-re, megint megyek, de most megint 100%-os map.

Hogy mi az ami még visszarát ezeken kívül?
    Napi quest. Istek megölése csellendzsek.
    És jön majd a 2. Dlc.

És bele se merrek gondolni még hány tágy kiegészítő lesz, amit ugyanúgy meg kell szereznem.

Ja és csak hab a tortán, hogy nő a 3 Master képességem folyamatosan. :)

Ha megunom, az még alap hangon 100óra szerintem a tartalom alapján, akkor abbahagyom természetesen. Ebből a 270-ből kb nagyon merész becslés alapján max 20 óra, az ami konkrétan direkt egy területen való farmolással ment el. Több nem nagyon.
    De nem is az óraszám a lényeg, hanem az hogy mindenem meglegyen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.02. 09:26:41
  • Moby
    Tölt, ha be van neki állítva. Gyári állapotában nem tölt. Beállítható, hogy ne töltsön/3 órát töltsön/mindig töltsön.
  • Moby
    Azé nyugtassál meg, hogy még véletlenül sem műszaki területen dolgozol :D
  • Tatyla
    Hihetetlen mennyit játszol vele, platina után le is pattintottam a hdd-ről
  • n000rbi
    Akkor már értem a pécések miért ragaszkodnak a vezetékes perifériákhoz. A 1080tíáj leszívná a wireless egér akksiját seperc alatt
  • GOTY
    Azért azt ne feledd el, hogy az egyik egy bohóctabletet vezérel, a másik meg egy kurva erős hardvert. Ég és föld teljesítményt kell leadni a két kontrollernek.
  • Zozo76
    Koszi, meglesem ha gephezjutok.
  • ppista
    Főképernyőn nyomj PS gombot picit hosszabban, és alul mutatja. Ha ki van kapcsolva a gép, akkor is tölt.
    Utoljára szerkesztette: ppista, 2018.03.02. 06:54:51
  • Zozo76
    hol irja hogy a kontroller mennyire van feltoltve? rohadtul nem talalom. neha igy balrol bejott egy uzenet hogy mi a helyzet az akksival, de ugy nem lehet valahol megnezni? vagy miert nem mutatja allandoan a fokepernyon az akksi allapotat? XBOX-on ott van elol. ja, ha ki van kapcsolva a gep akkor nincs toltes? olyankor nincs aram az USB portban? mert ha csak altatassal van aram az USB porton akkor toltom a kontrollert egy kulso toltovel azt kesz, van hogy egy hetig nem jatszom, aramtalanitom is az egesz TV/KONZOL/EROSITO/LAPTOP reszt (egy hosszabiton lognak) ha nem vagyok itthon. Na amugy azt talaltam ki hogy ha nem hasznalom a PS-t, akkor a kontroller tolton lesz allandoan, azt amikor kell, akkor mindig fullon lesz.
  • ppista
    Dreams is most jön, ha minden igaz. Kojima anyag is 2019.-re esélyes inkább.
  • TDC Geronimo
    Spider man is elvileg ősz előtt jön. Év végén meg szerintem days gone. Jövőre meg új SP játék meg last of us 2 aztán szépen búcsúzik a ps4 is
  • darkSectorxxx #85061
    Na, rájöttem Uplay minden másodpercet számol. :)
    Játékmentés csak a tényleges játékidőt, a mentés visszatöltést nem (érthető okokból).

• SlickAdam
    ö hat. foltok is ugyanazok az arcan
  • n000rbi
    Hatalmas. Végülis adja magát, hogy egy android-témájú játékban szerepeljen az öreg Bishop :)
  • n000rbi
    Huhú, ezaz, rip pénztárca
  • orichalcos
    Szerintem igen, én is rá tippeltem amint megláttam. Btw április-május anyagi csőd lesz. :(
  • Seth
    Az a Lance Henriksen akar lenni ? :D
  • TDC Geronimo
    Pár új kép

• TDC Geronimo
    Ahogy tippeltem

Quantic_Dream’s #DetroitBecomeHuman has a release date: 25th May.
  • Zozo76
    ja nem adtam el a gepet, sot meg a szervizbe sincs. nem voltam biztos benne hogy megjon a heten, sot meg lehet hogy megis megmarad az xox-is. az elet kiszamithatatlan. :)