121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zozo76 #85297 namámeg! -
#85296 Ha nem a tesója lesz mocapelve, nem kell :D -
#85295 Half Life 3 is készül...állítólag. :D -
#85294 Állítólag van valami mozgolódás az eredeti alkotóval, Jordan Mechner-rel az élen, hogy visszahozzák a herceget -
#85293 Nekem sajna nem köszön vissza, ezért hiányzik. :( -
#85292 Fájó igen, de az AC:Origins-nél valahogy visszaköszönt a PoP hangulat, a zenék pl helyenként mintha a Prince-ből lettek volna. Nyilván nem ugyanaz, de jobb mint a semmi. Ezek a londoni meg párizsi részek amúgy is kikészítettek. -
#85291 sajnos. -
#85290 Megvolt annak az oka. Nem is az, hogy kevés fogyott belőle, inkább az AC-hoz képest töredék mennyiségű ember vette, így nem tartották jövedelmezőnek érthető módon, és kukázták az egész Prince-franchise-t. -
#85289 -
#85288 Jah akkor valóban nem látod.
Utánanéztem, pár ft hijján ugyanaz... :)
Én nem akarom megvenni, nem az én világom, csak másoknak/nektek :) -
#85287 A ps4 árat nem néztem. Megvan psplusból. -
#85286 Na jó akkor egyárban vannak. :D
Mert itt 7.5.
De a Deluxe szerintmem már jobb, mert az 12.5 ugyanúgy, csak ott pc-n euro, itt eg dollárban. -
#85285 Most volt steamen 6 euróért. -
#85284 Hát minden azért nincs akciózva, de van pár filléres játék, amit eddig lehet azért nem játszott valaki mert nem egy pizza árárért volt. :) -
#85283 Jogos, egy Prince.
én az 5. résznél nem értettem a bukás okát....számomra rejtély máig. -
#85282 Hát ezeket nem hozta vissza szerintem, pont hogy a legelső részével nem érte el azt amit szeretett volna.
Maximum szerintem, az ESÉLYE meglehet, hogy majd felhozzák a következő résszel.
Division brutálisan monoton unalma, a For Honor meg szerintem rövid ideig szórakoztató, utána elfogy az ami miatt újra nekiállnál, egyiket sem tartom sikeresnek. :)
Siege viszont az lett, mint multis játék.
Én drukkolok a Division 2-nek, hátha. -
SlickAdam #85281 LokóRokkók kellenének... na majd egyszer, lesznek meg akcinnyóban ugyis. -
#85280 Dícséretes, meg ez biztos jó is valakinek, de esetemben háromból semmi. Ellenben egy új Prince jöhetne (multi nélkül, ha lehet) -
#85279 division, for honor -
#85278 Siege-en kívül még melyiket? -
#85277 Hát a bőség zavara...az kemény ám, hogy a Deus Ex olcsóbb mint PC-re szürkén, na ez odabasz. -
#85276 Na pont ezért mondom. Ubi elég sikeresen hozta vissza a halálból a multi játékait ebben a genben -
#85275 1 éve nem indítottam el. Már nem is fogom. Abból a kibaszott bénázásból, ami megjelenés után hónapokon keresztül ment, nekem elegem lett belőle.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.08. 17:54:57 -
#85274 Nem tudom követted-e az első rész fejlesztését, de kb ég és föld launchoz képest. Megkapta a szokásos Ubi post launch supportot és igaz én rég nem játszom, de sokkal jobb lett. Én bizakodó vagyok a második résszel kapcsolatban -
#85273 Annyira nem értették, hogy hol baszták el az első részt, hogy én ezektől már nem várok semmit. Farcrygshostreconcreedvison. Kb olyan izgalmas, mint a far cry 5-öt várni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.08. 17:46:19 -
Zozo76 #85272 lattam! azt sem tudom mit vegyek... :) -
#85271 HU és US baromijó akciók vannak....sok-sok akció. Fingéhugyé akár!
-
#85270 Ha az Ubi meglépi azt amit a Siege és az ACO esetében, még akár egy játék is lehet belőle. :D -
#85269 -
#85268 Én nem mondtam hogy baj hogy írsz levelet, csak mondom, hogy az egyik legfontosabb fícsör például a Supersampling az ebbe a frissítésbe van benne. :D
Halovány fingom nincs a játékokban mennyit segít és melyik játékoknál, de van, még ha placebo is netán. :)
Csak ezt a hirtelen agressziót nem tudom hová tenni...ennyire zavar a frissítés? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.08. 16:29:31 -
#85267 Ne légy kishitű, véres forradalmak indultak úgy a történelemben, és világot megváltó találmányok születtek, hogy egyszer valaki gondolt valamit...
Nyilván le se szarják, amit írtam, de miért ne írhatnám meg? Ha befogjuk a pofánkat és még a véleményünket sem mondjuk el, mert hát felesleges, akkor lassan majd ott tartunk, mint Észak-Korea. -
#85266 Ezt igazán megírhattad volna nekik 2013-ban, most nem tartanánk itt
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.03.08. 16:23:34 -
#85265 Muszáj letöltened előbb-utóbb. -
#85264 Nem, az a baj baszod, hogy most tapsikolnom kéne azért, hogy végre ki lehet törölni a kibaszott notificationöket, amik kurvára nem érdekelnek? Meg hogy lehet custom hátteret betenni? Ezeknek ALAPBÓL benne kéne lenni bakker. -
#85263 Ja bétában igen. De most akkor mivan ilyenkor. :D Ne töltsem le? :) -
#85262 Most nem vágom a 2013-as év hogy jött ide, az baj, hogy fokozatosan fejlesztenek? :)
Annékül jobb lenne? :D -
#85261 Ma jelent meg, fosom le, vagy három hete fent van már a bétában. de lehet, hogy négy. -
#85260 Szerintem te az egyel ezelőtti frissítésre gondolsz, ez a frissítás MA jelent meg, hacsaknemvoltál a beta programban benne.
Van újítás, ott a link mögött, a kérdés hogy téged mennyi foglalkoztat.
Nekem az a supersampling azért nem mindegy, ha már egyszer elérhető. :D -
#85259 Jött a levél a Sonytól, hogy kiadták az új szoftvert és ezt és ezt tudja. Felpaprikáztam magam, nyomtam egy válasz gombot, és ezt küldtem nekik:
Dear Sony,
I am glad you had released System Software 5.50 with new features, but this recent make-up fills me with sorrow rather than contentedness. These features - and all previous updates- should have come complete with PlayStation 4 back in Q4 2013. In other words, you are 4.5 years overdue.
Sooner or later PS4 players will have a system fully functional, I do hope by the time PS5 is launched, you will have learned what we, your players want in return for the money you take.
Regards, -
#85258 Pár hete már fent van nekem, bevallom, sok újdonságot nem láttam benne. Számomra a leghasznosabb fícsör, hogy végre ki lehet törölni a notifikációkat, amik az agyamra mentek.
Az új firmware mindig felbasz amúgy, és emlékeztet arra, hogy milyen slendrián gánymunkát végzett a Sony a 2013-as launchra. Miért kell több mint 4 évnek eltelnie, hogy olyan funkciók legyenek a konzolon, aminek ALAPBAN benne kellett volna lennie.
This is for da playaz!