121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zozo76
    namámeg!
  • n000rbi
    Ha nem a tesója lesz mocapelve, nem kell :D
  • darkSectorxxx #85295
    Half Life 3 is készül...állítólag. :D
  • Seth
    Állítólag van valami mozgolódás az eredeti alkotóval, Jordan Mechner-rel az élen, hogy visszahozzák a herceget
  • darkSectorxxx #85293
    Nekem sajna nem köszön vissza, ezért hiányzik. :(
  • Kongy
    Fájó igen, de az AC:Origins-nél valahogy visszaköszönt a PoP hangulat, a zenék pl helyenként mintha a Prince-ből lettek volna. Nyilván nem ugyanaz, de jobb mint a semmi. Ezek a londoni meg párizsi részek amúgy is kikészítettek.
  • darkSectorxxx #85291
    sajnos.
  • Kongy
    Megvolt annak az oka. Nem is az, hogy kevés fogyott belőle, inkább az AC-hoz képest töredék mennyiségű ember vette, így nem tartották jövedelmezőnek érthető módon, és kukázták az egész Prince-franchise-t.
  • Kandurex
  • darkSectorxxx #85288
    Jah akkor valóban nem látod.
    Utánanéztem, pár ft hijján ugyanaz... :)

Én nem akarom megvenni, nem az én világom, csak másoknak/nektek :)
  • Moby
    A ps4 árat nem néztem. Megvan psplusból.
  • darkSectorxxx #85286
    Na jó akkor egyárban vannak. :D
    Mert itt 7.5.

De a Deluxe szerintmem már jobb, mert az 12.5 ugyanúgy, csak ott pc-n euro, itt eg dollárban.
  • Moby
    Most volt steamen 6 euróért.
  • darkSectorxxx #85284
    Hát minden azért nincs akciózva, de van pár filléres játék, amit eddig lehet azért nem játszott valaki mert nem egy pizza árárért volt. :)
  • darkSectorxxx #85283
    Jogos, egy Prince.
    én az 5. résznél nem értettem a bukás okát....számomra rejtély máig.
  • darkSectorxxx #85282
    Hát ezeket nem hozta vissza szerintem, pont hogy a legelső részével nem érte el azt amit szeretett volna.
    Maximum szerintem, az ESÉLYE meglehet, hogy majd felhozzák a következő résszel.

Division brutálisan monoton unalma, a For Honor meg szerintem rövid ideig szórakoztató, utána elfogy az ami miatt újra nekiállnál, egyiket sem tartom sikeresnek. :)
    Siege viszont az lett, mint multis játék.

Én drukkolok a Division 2-nek, hátha.
  • SlickAdam
    LokóRokkók kellenének... na majd egyszer, lesznek meg akcinnyóban ugyis.
  • n000rbi
    Dícséretes, meg ez biztos jó is valakinek, de esetemben háromból semmi. Ellenben egy új Prince jöhetne (multi nélkül, ha lehet)
  • TDC Geronimo
    division, for honor
  • darkSectorxxx #85278
    Siege-en kívül még melyiket?
  • darkSectorxxx #85277
    Hát a bőség zavara...az kemény ám, hogy a Deus Ex olcsóbb mint PC-re szürkén, na ez odabasz.
  • TDC Geronimo
    Na pont ezért mondom. Ubi elég sikeresen hozta vissza a halálból a multi játékait ebben a genben
  • Moby
    1 éve nem indítottam el. Már nem is fogom. Abból a kibaszott bénázásból, ami megjelenés után hónapokon keresztül ment, nekem elegem lett belőle.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.08. 17:54:57
  • TDC Geronimo
    Nem tudom követted-e az első rész fejlesztését, de kb ég és föld launchoz képest. Megkapta a szokásos Ubi post launch supportot és igaz én rég nem játszom, de sokkal jobb lett. Én bizakodó vagyok a második résszel kapcsolatban
  • Moby
    Annyira nem értették, hogy hol baszták el az első részt, hogy én ezektől már nem várok semmit. Farcrygshostreconcreedvison. Kb olyan izgalmas, mint a far cry 5-öt várni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.08. 17:46:19
  • Zozo76
    lattam! azt sem tudom mit vegyek... :)
  • darkSectorxxx #85271
    HU és US baromijó akciók vannak....sok-sok akció. Fingéhugyé akár!
  • darkSectorxxx #85270
    Ha az Ubi meglépi azt amit a Siege és az ACO esetében, még akár egy játék is lehet belőle. :D
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #85268
    Én nem mondtam hogy baj hogy írsz levelet, csak mondom, hogy az egyik legfontosabb fícsör például a Supersampling az ebbe a frissítésbe van benne. :D

Halovány fingom nincs a játékokban mennyit segít és melyik játékoknál, de van, még ha placebo is netán. :)

Csak ezt a hirtelen agressziót nem tudom hová tenni...ennyire zavar a frissítés? :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.08. 16:29:31
  • GOTY
    Ne légy kishitű, véres forradalmak indultak úgy a történelemben, és világot megváltó találmányok születtek, hogy egyszer valaki gondolt valamit...

Nyilván le se szarják, amit írtam, de miért ne írhatnám meg? Ha befogjuk a pofánkat és még a véleményünket sem mondjuk el, mert hát felesleges, akkor lassan majd ott tartunk, mint Észak-Korea.
  • n000rbi
    Ezt igazán megírhattad volna nekik 2013-ban, most nem tartanánk itt
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.03.08. 16:23:34
  • GOTY
    Muszáj letöltened előbb-utóbb.
  • GOTY
    Nem, az a baj baszod, hogy most tapsikolnom kéne azért, hogy végre ki lehet törölni a kibaszott notificationöket, amik kurvára nem érdekelnek? Meg hogy lehet custom hátteret betenni? Ezeknek ALAPBÓL benne kéne lenni bakker.
  • darkSectorxxx #85263
    Ja bétában igen. De most akkor mivan ilyenkor. :D Ne töltsem le? :)
  • darkSectorxxx #85262
    Most nem vágom a 2013-as év hogy jött ide, az baj, hogy fokozatosan fejlesztenek? :)
    Annékül jobb lenne? :D
  • GOTY
    Ma jelent meg, fosom le, vagy három hete fent van már a bétában. de lehet, hogy négy.
  • darkSectorxxx #85260
    Szerintem te az egyel ezelőtti frissítésre gondolsz, ez a frissítás MA jelent meg, hacsaknemvoltál a beta programban benne.

Van újítás, ott a link mögött, a kérdés hogy téged mennyi foglalkoztat.
    Nekem az a supersampling azért nem mindegy, ha már egyszer elérhető. :D
  • GOTY
    Jött a levél a Sonytól, hogy kiadták az új szoftvert és ezt és ezt tudja. Felpaprikáztam magam, nyomtam egy válasz gombot, és ezt küldtem nekik:

Dear Sony,

I am glad you had released System Software 5.50 with new features, but this recent make-up fills me with sorrow rather than contentedness. These features - and all previous updates- should have come complete with PlayStation 4 back in Q4 2013. In other words, you are 4.5 years overdue.

Sooner or later PS4 players will have a system fully functional, I do hope by the time PS5 is launched, you will have learned what we, your players want in return for the money you take.

Regards,
  • GOTY
    Pár hete már fent van nekem, bevallom, sok újdonságot nem láttam benne. Számomra a leghasznosabb fícsör, hogy végre ki lehet törölni a notifikációkat, amik az agyamra mentek.

Az új firmware mindig felbasz amúgy, és emlékeztet arra, hogy milyen slendrián gánymunkát végzett a Sony a 2013-as launchra. Miért kell több mint 4 évnek eltelnie, hogy olyan funkciók legyenek a konzolon, aminek ALAPBAN benne kellett volna lennie.

This is for da playaz!