PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
100 platinárt 10$...
Menj haza sony, részeg vagy! 😄

/ja hogy 10. Az úgy még értelmezhető.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
US accom van, ...... hopp már regisztráltam is. 😄
Magyarország, én így szeretlek....

"Mostantól valódi pénzre válthatóak a PlayStation trófeák

Ugyan csak egy csekélyebb összeget kapnak érte a trófeavadászok, de azért így is új motivációt jelenthet a most debütáló rendszer.

Eddig csak az egónkat tudtuk növelni virtuális trófeagyűjteményünkkel, most azonban már a játékosok pénztárcáját is gyarapíthatják ezek az elismerések.

Egyelőre kizárólag az Egyesült Államokban vezették be az új Sony Rewards programot, amelynek az a lényege, hogy a játékosok valódi pénzt érő kuponokat kapnak megszerzett trófeáik után. 100 ezüst trófea 100 pontot ér, 25 arany Trophy 250 pontnak felel meg, 10 darab platina kitüntetés pedig egészen pontosan 1000 pontot ér. Minden megszerzett 1000 pont után egy 10 dollár értékű PSN voucher lesz a játékosok kitartó munkájának jutalma.

Ez persze nem túl sok, de azért kellő kitartással egész szép összegeket be lehet zsebelni. Roughdaw4 például, aki a jelenlegi PlayStation Trophy rekordot tartja, 15551 ezüst, 6903 arany, és 1359 platina trófeával rendelkezik. Átszámítva ez 1583 dollárt jelentene neki, amiért nagyjából 25 teljes árú játékot vásárolhatna meg. A korábban megszerzett jutalmakra azonban nem vonatkozik az új rendszer, ezért nagyon oda kell figyelni arra, hogy a gyűjtögetés előtt az ember még mindenképpen regisztrálja magát a Sony Rewards programba.

Remélhetőleg hamarosan az Egyesült Államokon kívül is élesítik az új lehetőséget, és a magyar játékosok is megkapják ezt az újfajta motivációt."

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Visszasírom a régi szép időket mikor még csak annyi volt, hogy lelőttem cod-ba valakit és bekiabál ártatlan, gyermeki hangon, a Z gombot nyomva tartva, hogy a "kurva anyád, csíter"....😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.06. 16:10:37

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
jöhet a vélemény, várjuk!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Má települ...

darkSectorxxx
Mink is voltunk gyerekek, de ilyen soha nem voltam, ellenben más fajta inger is ért már minket akkoriban. 😊
Most éppen láttam egy videót, amiben egy 8-10 éves kis srác, élő videóban mesélt, hogy a kedvenc videósa mittuomén 1000-el több feliratkozót ért el, mint a másik srác, akit éppen nem kedvel, és az meg szart nem ér a bőre, elmondta minden tetves görénynek, amit el lehet képzelni.
Még fiatal, nem tudja mi az a feliratkozó szám, és mit jelent, vagy takar, miktől függhet a száma. Stb.

És mégis.
Az biztos, hogy nagyon durva amai helyzet ilyen téren, és a szülőkön nem minden múlik, hiszen ahogy inger éri őket egy közösségben, legyen az egy iskola, amiben a szülő nem vehet részt, bármi lehet, megtörténhet, a szülők maximum felkészíteni tudják erre a gyereküket, megelőzni nem.
Ez nagyrészt a kor, naívitás miatt is van.

Csak azt nem tudom, ez a mostani fiatal generáció, felnőttebb korban, visszanézve a netes videókat, amiket nem lehet majd csak úgy eltörölni, eltűntetni, vajon mit szólnak saját magukhoz majd?
Mert szerintem semmi pozitívat.

A fiatalság a sok ökörségről szól nagyrészt, csak amikor ilyeneket látok a neten néha, az nagyon úgy érzem már nem normális és nem cska a komisz gyerekkor velejárója kellene hogy legyen.
De ki is állíthatná meg ezt a folyamatot? Szerintem EMBER a földön, nem. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.06. 16:02:54

TDC Geronimo
jesszusom ez az origins hogy néz ki <#wilting>

Szerintem ennél részletesebb open worldöt még nem csináltak

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rage47
ne is mondd... tegnap Overwatch-ban két kb. 9 éves dumált egymással, szörnű volt 😄 és én is ilyen lehettem (igaz később, mert akkor még nem volt net) 😄
darkSectorxxx
Te kis előITéletes... 😊
Azért ez nem van így igazából.... Csak mikor kameráznak, vagy szerepelni kell az idősebbek inkább a háttérbe vonulnak, a szereplési vágy inkább a fiataloké, ezért látszik kamerákon keresztül egy pizsama partinak sokszor 😄

Kongy
Nem akarok szkeptikus lenni, de a kisgyerekek seregétől tuti nem lehet majd odaférni egyikhez sem. <#banplz>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Én biztos, 1.1 is ott figyel steamen, valahol még az eredeti CD is megvan. Az a zene!

Ulukai legyen veletek...

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

darkSectorxxx
Ha valakit érdekel, pár új játékot majd ki lehet próbálni a NOVEMBER 18-19.-ei PlayIt-en.
Detroit: Become Human
Far Cry 5
Crew 2 is lesz még a nagyobb címek közül......

KATT
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.06. 00:32:26

darkSectorxxx
Hát akkor, igen. <#vigyor3>

Basszus, hányszor visszasírom azt, hogy régen lehetett konkrétan Pécsen KONZOLT bérelni x ft-ért és mondjuk elhoztad egy hétvégére pár játékkal.
Úristen, manapság mennyire nagy hasznát tudnám venni.

Seth
Mindketten jól jártunk, gyakran cserélgettük a gépeket 😊

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Hogy érzed így utólag, ki járt jobban? Te X360-al, vagy ő a PS3-al? <#nevetes1>

Seth
Nagyon egyszerű a magyarázat, soha nem volt PS3-am 😄 360-on toltam amit lehetett, az exklúzívokért pedig a szomszédba jártam a legjobb barátomhoz,akinek a PS3 jutott 😄, mire beszereztük volna a Remastert, már jött a PS4

TDC Geronimo
Én acbe belenyomtam 6 órát és csináltam 2 főküldetést 😄

Tinman
Az meglep, hogy PS3-on még te is kihagytad, pedig nem volt vele gond.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Vegyétek... PS2-ön rommá toltuk, PS3-on kiplatináztuk, ebben számomra már semmi nem maradt, még a titkos kertet is legyaláztam. Mondjuk aki ezt az orbitális címet eddig nem akasztotta ki keresztbe-hosszába, de konzol gamer, az eddig nem tudom merre járt :-D

Várom a PS 5-ös riméket is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Nem, a felesleges dolgok vételéből elég volt. A demó után megvettem a destiny2-t pécére hónapokkal ezelőtt. Szerintem egyszer indítottam el, és többé eszembe sem jutott. És mostanában volt ilyenből sok. Nem, nem kell. Nem érdekel. Az átvezetők sem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.05. 23:41:19

Moby
Nincs használtban Origins. Nem találtam. Szal rendeltem egyet holnapra. Meg egy Farpointot. Meg egy Robinson: The Journeyt.
Lesz megint elfoglaltság.

Kongy
Semmit sem vesztesz vele, ha kihagyod. 😊 Átvezetőket azért jó poén megnézni, van 1-2 elég beteg jelenet.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Na az engem totál hidegen hagy.

Én csak másnál láttam de nagyon megtetszett.Rajta vagyok a beszerzésén!
TDC Geronimo
Aki már unta ACt az az originnek adjon egy esélyt. ACnek AC, de elég sok az újítás és a világ az döbbenet jól meg van csinálva.

Kongy
Már a PS2-es korszakban nagyon érdekelt a SotC, aztán amikor végre lett PS2-m, akkor a boltokban már nem lehetett kapni, hiába kerestem égen-földön (2009 környékén). Nem úgy volt, mint manapság, hogy ha nincs a boltban, akkor fogom magam, és megveszem digitben 😄 Aztán PS3-ra végül sikerült beszereznem később. Nekem anno PS3-on a SotC irányításával volt főképp gondom. Valahogy nagyon nehézkesnek éreztem, alapvetően ügyesnek kell lenni a játékban, plusz még nehezítésképp az az irányítás nekem kicsit sok volt, ezért rá is hagytam 4-5 kolosszus után, na de majd most! 😄

darkSectorxxx
😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.05. 22:06:52

mucsácsó
Wolf2 nemkő majd esetleg? 😄
darkSectorxxx
Lehetne okosba, hogy ha váltani lehetne a külső és belső nézet közt, de sügérek ezek, nem lesz rá leheőség. 😄

Seth
Én örülnék neki, ha olyan lenne mint a Resi 7 , tudom Te nem 😄
Úgy értve ,hogy FPS nézet, meg legalább olyan graf, de maga a haladás,puzzle-k klasszik RE2 lenne
Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.11.05. 21:55:49

darkSectorxxx
Szerintem tuti, mert hivatalosan még kuss van, amit remélem hamarosan megtörnek majd, mert nagyon érdekelne, mégis milyen lesz a felújítás, remélem nem változtatnak az alapokon.

Kandurex
Ez valami fanmade cucc

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Remélem, legalább így fog kinézni majd a játék...😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.05. 21:42:49

Seth
Kíváncsi vagyok az Outcast-ot hányan szerzik be innen. Na az is erős láncfelvarráson ment át és mindjárt itt van😊

darkSectorxxx
Lehet az lesz mint a Resident sorozattal. 😄 vagy Skyrim.

Moby
Ha valaki kipörgette lemezen a Origins, dobjon meg egy pirivivel. Átvenném.

Moby
EW2-vel az elején elég sok gondom volt. Részben technikai, részben tervezési. A technikai megoldottam, illetve rá kellett jönnöm, hogy nem lett belőle szendbox, csak jó nagyok a pályák, és ebben a kényszerszendboxosító világban rögtön ráfogtam. Holott full lineár az egész. Na onnantól helyén volt minden. Nem ütött akkorát, mint az 1, nem volt már meg az a "frissesség", de továbbra is nagyon magasan van a léc.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.05. 21:26:37

Seth
Nekem ez hatalmas ugrás lesz, mivel csak az eredetit toltam 😊
Tudom Isten ellen való vétek egyesek szerint, ha beleraknak esetleg pár ,korábban kihagyott kolosszust is, én annak is örülnék .

Moby
Most azé ne jöjjön többször, mert te már 10x toltad végig?
Állítom, hogy a majdani vásárlóinak jelentős többségének ez lesz az első találkozása a címmel. Nem mellesleg ha egy klasszikust ilyen minőségben renoválnak, az bármikor helyénvaló. Még akkor is, ha esetleg én már nem is veszem meg.

/ezt mondjuk simán meg is veszem, és simán tolom végig megint.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.05. 21:14:44

Tinman
Hát respect, hogy Sotc immáron 3. kiadásáért így tudtok lelkesedni, de nekem ez kb. már ingyen se kéne. Mittomén', ha 10x nem toltam már végig akkor 1x sem. Remélem PS 5-re azért már nem jön, ennek a rókának már a csontját tépik...

darkSectorxxx
Te is másztál már fel a torony tetejére ezek szerint. 😄

mucsácsó
az mondjuk nem lenne hátrány, mármint valami modernizált control... 😄 emlékszem szívtuk a fogunkat PS2-n... na meg amikor diavetítés volt az az alcsony FPS szám miatt, mert hogy ilyen már akkoriban is vótám <#idiota>
örület gyönyörü. brennyu cimnek is odabaszos lenne.
a jatek meg örök klasszikus, szvsz megunhatatlan. allitolag tesznek benne modernebb alternativ iranyitast is.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

mucsácsó
Igen-igen, valami hasonló lehet nálam is a szitu...bár tetszik eddig, meg tényleg beteg, de valahogy itt-ott olyan sótlannak érzem...pedig mint a messiást, úgy vártam. 😊 Persze azért nekem így is rohadtul bejön, mert jó lore-t csináltak mellé, csak így valahogy olyan kihasználatlannak vagy sterilnek érzem néha a pályákat...de majd ez lehet változik, nemtom. Meg amúgy a melee kalapácsos kivégzések faszák, de sehol sincs a Doom-féle glory-killhez képest látványban...azt is picit hiányolom. De azért jó munkát végeztek ezek a MachineGames-es arcok.
idTech6-ot meg szeretném még sok játékban látni, brutáljó kis engine! 😊 Nem értem az Evil Within 2 miért nem ezzel készült..
Kongy
Ez rohadt jól néz ki. Meglepő módon anno PS3-on félbehagytam a remastert, itt az ideje ezt is tisztességesen végigtolnom már 😊

@mucsácsó #78476

Igen, pont az első rész varázsa hiányzik nekem is nagyon. Kb ugyanazt érzem, mint a Shadow of War-nál is, hogy jó, jó, de ezt már láttuk egyszer, és unom. Érdekes módon, az Evil Within 2. része meg nagyon bejött, mondjuk ott meg az első részt pl nem annyira kedveltem. Nekem kicsit sok volt.

darkSectorxxx
Az. 😊

Seth
Mi ez, Destiny ? 😄

darkSectorxxx
Én azt várom hol tűnik majd fel Mario benne. 😊

Tatyla
AC Origins különleges armor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Doom is olyan maradt, ami volt, átütés max a látványban volt szerintem. 😄