121519
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ugen, alura tilos, megeszi. Emiatt slimrefatre nem is szabad használni, oda kryonaut kell. A pró hűtésének viszont réz a magja. -
A proban réz érintkezik a procival, csak arra kell figyelni, amit Moby írt lejjebb: ne jusson az apu-n kívül sehová a cuccból, mert ugye vezető, az meg nem szerencsés ;) -
Most néztem vidit erről a Conductonaut-ról és a tasak hátulján egyből feltűnt a "must not be used with aluminium heat sinks!"
PS4-ben nem egy alulemez van ? Csak kérdem, még nem szedtem szét enyémet, de videókból úgy tűnt. -
Aha, kösz. -
3 perc szétkapni a prót, körömlakkal izolálni kell az apu magja körüli rrészt, ez száradással 10 perc, felhordani a conductonautot a magra és a hűtőre 5 perc, összerakás 3 perc. -
Pro? Conductonaut. -
Garim lejárt, mi a megoldás? -
partizan182 #87121 Jah, inkább Dahlianak akart menni, hogy amit ő az xe700on lát az nem feltétlen reprezentatív. -
Van harmadik megoldás is, de ehhez el kell dobni a garit, és bontani kell :) -
Nem csak itthon látom én ezeket, ez a tévé nyilván erre nem is alkalmas. -
Zozo76 #87118 Mobi-nak igaza van, hangos lesz mint az allat, egy xbox one x utan ongyilkos akarsz majd lenni, nem erted majd hogy a PS felhasznalok suketek vagy csak ennyire igenytelenek hogy egy porszivo/gazturbina mellett birnak jatszani egyatalan. aztan felveszed a TV hangerejet (atmeneti megoldas), vagy felveszel egy normalisabb fejhallgatot (a legjobb megoldas), es szarsz az egesz zajra ugy ahogy van, es nyomod (majd) a Detroit-ot (akar magyarul is).
remelem segitettem... :) -
partizan182 #87117 Meg azért lássuk be hogy ez a hdr (350 nit / 8bit / rec709 színtér / no dimming) nem az a hdr amit a készítők látnak.
Nekem egyedül a Witcherben volt fájdalmas a hdr, de az egyrészt utólagos mókolás, másrészt itt se tudnék visszamenni sdrre, döglött tőle az egész kép. -
Sajnos elég változatos a HDR minősége a játékokban. Van pár, amiben rohadtjó, van sok, amiben nem sokat tesz hozzá, van pár, amiben viszont kifejezetten rossz. -
BlackDahila #87115 Megnéztem a boltban a tv-t amit ajánlottál va-ból. Nem nagyon nyerte el a tetszésemet, lehet hogy a promo anyag ami futott az volt gáz de végül egy sony xe7005 lett amit vettem, csak még nem volt alkalmam kipróbálni 4k-ban mert csak jövőhéten jön a pro. Ami feltűnően látványos javulás az az imput lag csökkenése ami az előző tv-n óriási volt. (ezek szerint).
120+os képátló azért üvölt egy 4k-s megjelenítésért sima fhd-n már azért jóval meszebb kell üljek hogy ne zavarjon főként a Monster Hunter World nél ami alapjáraton érdekesen lett grafikailag megoldva. Érdekes hogy míg az ac origins nál a hdr tökéletesen müködik és szembetűnő a változás úgy a mhw- esetében teljeséggel használhatatlan.
-
God of War alatt, 4k-ban, fog. Mindegy milyet veszel, melyiket, stb. Fog.
Füldugó azért nem fog kelleni, de lesz hangja. -
BlackDahila #87113 Jövőhéten jön az új pro ma meg jönnek a slimért. God Of War lesz az első amit 4k ban rá küldök
Utoljára szerkesztette: BlackDahila, 2018.05.06. 09:35:18 -
BlackDahila #87112 Akkor nyugodtan készíthetek be egy füldugót mert porszívózni fog?
-
Én értem, láttam mindkettőt szétszedve. A frissítés jelen esteben pusztán változtatást jelent. A vram hűtésnél előnyöst, a bordalefogatásnál hátrányost, de inkább csak semmi lényegeset nem hoz változtatások. -
TomStorm #87110 Ahogy megjelenik Ps4-re The Forest érdemes lesz odafigyelni rá szerintem!
Egy igazán jó túlélő játék.Bár inkább co-op amiben legjobb DE magányos farkasok is ellesznek vele csak nehezebb.
Állítólag nyomott áron lesz úgyhogy majd hajrá!:)Én rendkívül élvezem -
Akra #87109 frissített ps4 pro -
Zozo76 #87108 nekem is hofeher pro van kb masfel honapja, ezek mar az ujabb, 7116b. -
Nincs ott hardverileg módosítva szinte semmi. Amiben szar a 7016 abban ugyanolyan szar a 7116 is. A paszta az egész hűtésmegoldás ugyanaz a fos. Ami minden playstationben kb ugyanaz évtizednyi távolságban. A 7116 lényegében annyiban más, hogy a vram hűtés és a takarólemezt összenövesztették. Van még pár apróság, de ezek nem befolyásolnak semmit. Ez sem sokat.
Normálisan kéne hűteni benne a vramokat, meg kéne bele valami legalább használhatónak minősíthető venti. De mindekelőtt valami paszta kéne alá, mertt a leginkább ettől üvöltenek a prók, és ebben aztán tökéltesen mindegy, hogy 70xx, vagy 71xx. A paszta egy kabaré. -
BlackDahila #87106 Még csak most volt időm leszedni a detroit demoját. Elég rendben van ez az interaktív "játék" viszont ha az egész játék alatt ilyen döntésekkel fog bombozáni akkor az úgy durva lesz. Bár az logikusabbnak tűnik hogy a játék területén lesznek bizonyos csomópontok ahol ilyen nagy súlya van egy egy döntésnek de a játék többi részében csak illúzió. -
BlackDahila #87105 Aha , akkor nem hoztam rossz döntést a fehér 7116 os pro val? -
Akra #87104 Cuh 7116-B egy hardverilag módosított Pro. Kiküszöbölték a 7016B hibáit benne. -
SlickAdam #87103 -
BlackDahila #87102 Coil whine ost? ez mi is pontosan?
-
BlackDahila #87101 Hát gondoltam frissebb modeltipus akkor csak nem lett rosszabb. :( Az ára és a kinézete nagyon megnyerő volt ezért is rendeltem meg. Sajnos mivel még nem volt pro-m nem tudom hogy milyen problémák lépnek fel de, másfél éve teli voltak a fórumok hogy felrepült a konzol egy apacs helikoptert megszégyenítő propeller hangjával.
Egy slimről váltanék mivel végre meglett a 4k- tv. Végül egy Sony mellett döntöttem egy drágább kategóriában mint amit kinéztem VA-Samsungból. Eddig elégedett vagyok.
Utoljára szerkesztette: BlackDahila, 2018.05.05. 16:53:21 -
jahogy uj venti...
ennek ellenére van akinek hangos a 7116 is, ill. durva coil whine -ost kapott :(
zseniális :((
-
mit nyersz a 7116al? -
BlackDahila #87098 Wow. A konzolbirodalom nál 109.ért van a fehér pro. És az elvileg a 7116 os
-
mától lbandi77 (köszi a sparco r383-at! örökre leköteleztél!) kormányával körözök gtsport-ban (is), szal aki meglát, meneküjön! sajnos a tehetség nem vehető meg pénzen, ellenben önbizalmat biztosan ad a nagyobb méret :D -

-
Én adok neki esélyt, nincs miért temessem, nem Switch-játék ez!
-
TomStorm #87094 És ha az utóbbi évtized Western filmjeire is fog hajazni akkor még komolyabb lesz!
-Django,Aljas nyolcas,Hét mesterlövész,csontok és skalpok és a többi..
Vagy ha csak marad a régi eredeti Western vonalon én már attól is kész leszek:D -
TomStorm #87093 Hát igen,akkor neked nem is igazán fog tetszeni bár nem lehet tudni,lehet bejön majd!Rá kell hangolódni az tény mert ritka a Western..
Én ezen nőttem fel mármint Western filmeken(is)úgyhogy nálam alap!:) -
Igen, az volt, és itt is lesz. -
de pont hogy a gta 5nél volt első gameplay az összes gta közül szerintem itt is lesz. -
A GTA5nél sem volt emlékeim szerint gameplay videó, itt sem lesz semmi ilyesmi... -
Evoluti0N #87089 Eh! Gameplay videót vártam.