121519

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Ugen, alura tilos, megeszi. Emiatt slimrefatre nem is szabad használni, oda kryonaut kell. A pró hűtésének viszont réz a magja.
  • n000rbi
    A proban réz érintkezik a procival, csak arra kell figyelni, amit Moby írt lejjebb: ne jusson az apu-n kívül sehová a cuccból, mert ugye vezető, az meg nem szerencsés ;)
  • Seth
    Most néztem vidit erről a Conductonaut-ról és a tasak hátulján egyből feltűnt a "must not be used with aluminium heat sinks!"
    PS4-ben nem egy alulemez van ? Csak kérdem, még nem szedtem szét enyémet, de videókból úgy tűnt.
  • Tikal #87125
    Aha, kösz.
  • Moby
    3 perc szétkapni a prót, körömlakkal izolálni kell az apu magja körüli rrészt, ez száradással 10 perc, felhordani a conductonautot a magra és a hűtőre 5 perc, összerakás 3 perc.
  • Moby
    Pro? Conductonaut.
  • Tikal #87122
    Garim lejárt, mi a megoldás?
  • partizan182
    Jah, inkább Dahlianak akart menni, hogy amit ő az xe700on lát az nem feltétlen reprezentatív.
  • Moby
    Van harmadik megoldás is, de ehhez el kell dobni a garit, és bontani kell :)
  • Moby
    Nem csak itthon látom én ezeket, ez a tévé nyilván erre nem is alkalmas.
  • Zozo76
    Mobi-nak igaza van, hangos lesz mint az allat, egy xbox one x utan ongyilkos akarsz majd lenni, nem erted majd hogy a PS felhasznalok suketek vagy csak ennyire igenytelenek hogy egy porszivo/gazturbina mellett birnak jatszani egyatalan. aztan felveszed a TV hangerejet (atmeneti megoldas), vagy felveszel egy normalisabb fejhallgatot (a legjobb megoldas), es szarsz az egesz zajra ugy ahogy van, es nyomod (majd) a Detroit-ot (akar magyarul is).

remelem segitettem... :)
  • partizan182
    Meg azért lássuk be hogy ez a hdr (350 nit / 8bit / rec709 színtér / no dimming) nem az a hdr amit a készítők látnak.

Nekem egyedül a Witcherben volt fájdalmas a hdr, de az egyrészt utólagos mókolás, másrészt itt se tudnék visszamenni sdrre, döglött tőle az egész kép.
  • Moby
    Sajnos elég változatos a HDR minősége a játékokban. Van pár, amiben rohadtjó, van sok, amiben nem sokat tesz hozzá, van pár, amiben viszont kifejezetten rossz.
  • BlackDahila
    Megnéztem a boltban a tv-t amit ajánlottál va-ból. Nem nagyon nyerte el a tetszésemet, lehet hogy a promo anyag ami futott az volt gáz de végül egy sony xe7005 lett amit vettem, csak még nem volt alkalmam kipróbálni 4k-ban mert csak jövőhéten jön a pro. Ami feltűnően látványos javulás az az imput lag csökkenése ami az előző tv-n óriási volt. (ezek szerint).
    120+os képátló azért üvölt egy 4k-s megjelenítésért sima fhd-n már azért jóval meszebb kell üljek hogy ne zavarjon főként a Monster Hunter World nél ami alapjáraton érdekesen lett grafikailag megoldva. Érdekes hogy míg az ac origins nál a hdr tökéletesen müködik és szembetűnő a változás úgy a mhw- esetében teljeséggel használhatatlan.
  • Moby
    God of War alatt, 4k-ban, fog. Mindegy milyet veszel, melyiket, stb. Fog.
    Füldugó azért nem fog kelleni, de lesz hangja.
  • BlackDahila
    Jövőhéten jön az új pro ma meg jönnek a slimért. God Of War lesz az első amit 4k ban rá küldök
    Utoljára szerkesztette: BlackDahila, 2018.05.06. 09:35:18
  • BlackDahila
    Akkor nyugodtan készíthetek be egy füldugót mert porszívózni fog?
  • Moby
    Én értem, láttam mindkettőt szétszedve. A frissítés jelen esteben pusztán változtatást jelent. A vram hűtésnél előnyöst, a bordalefogatásnál hátrányost, de inkább csak semmi lényegeset nem hoz változtatások.
  • TomStorm
    Ahogy megjelenik Ps4-re The Forest érdemes lesz odafigyelni rá szerintem!
    Egy igazán jó túlélő játék.Bár inkább co-op amiben legjobb DE magányos farkasok is ellesznek vele csak nehezebb.
    Állítólag nyomott áron lesz úgyhogy majd hajrá!:)Én rendkívül élvezem
  • Akra
    frissített ps4 pro
  • Zozo76
    nekem is hofeher pro van kb masfel honapja, ezek mar az ujabb, 7116b.
  • Moby
    Nincs ott hardverileg módosítva szinte semmi. Amiben szar a 7016 abban ugyanolyan szar a 7116 is. A paszta az egész hűtésmegoldás ugyanaz a fos. Ami minden playstationben kb ugyanaz évtizednyi távolságban. A 7116 lényegében annyiban más, hogy a vram hűtés és a takarólemezt összenövesztették. Van még pár apróság, de ezek nem befolyásolnak semmit. Ez sem sokat.
    Normálisan kéne hűteni benne a vramokat, meg kéne bele valami legalább használhatónak minősíthető venti. De mindekelőtt valami paszta kéne alá, mertt a leginkább ettől üvöltenek a prók, és ebben aztán tökéltesen mindegy, hogy 70xx, vagy 71xx. A paszta egy kabaré.
  • BlackDahila
    Még csak most volt időm leszedni a detroit demoját. Elég rendben van ez az interaktív "játék" viszont ha az egész játék alatt ilyen döntésekkel fog bombozáni akkor az úgy durva lesz. Bár az logikusabbnak tűnik hogy a játék területén lesznek bizonyos csomópontok ahol ilyen nagy súlya van egy egy döntésnek de a játék többi részében csak illúzió.
  • BlackDahila
    Aha , akkor nem hoztam rossz döntést a fehér 7116 os pro val?
  • Akra
    Cuh 7116-B egy hardverilag módosított Pro. Kiküszöbölték a 7016B hibáit benne.
  • SlickAdam
  • BlackDahila
    Coil whine ost? ez mi is pontosan?
  • BlackDahila
    Hát gondoltam frissebb modeltipus akkor csak nem lett rosszabb. :( Az ára és a kinézete nagyon megnyerő volt ezért is rendeltem meg. Sajnos mivel még nem volt pro-m nem tudom hogy milyen problémák lépnek fel de, másfél éve teli voltak a fórumok hogy felrepült a konzol egy apacs helikoptert megszégyenítő propeller hangjával.

Egy slimről váltanék mivel végre meglett a 4k- tv. Végül egy Sony mellett döntöttem egy drágább kategóriában mint amit kinéztem VA-Samsungból. Eddig elégedett vagyok.
    Utoljára szerkesztette: BlackDahila, 2018.05.05. 16:53:21
  • arty
    jahogy uj venti...
    ennek ellenére van akinek hangos a 7116 is, ill. durva coil whine -ost kapott :(

zseniális :((
  • arty
    mit nyersz a 7116al?
  • BlackDahila
    Wow. A konzolbirodalom nál 109.ért van a fehér pro. És az elvileg a 7116 os
  • arty
    mától lbandi77 (köszi a sparco r383-at! örökre leköteleztél!) kormányával körözök gtsport-ban (is), szal aki meglát, meneküjön! sajnos a tehetség nem vehető meg pénzen, ellenben önbizalmat biztosan ad a nagyobb méret :D
  • Tikal #87096

• Ulthanito
    Én adok neki esélyt, nincs miért temessem, nem Switch-játék ez!
  • TomStorm
    És ha az utóbbi évtized Western filmjeire is fog hajazni akkor még komolyabb lesz!
    -Django,Aljas nyolcas,Hét mesterlövész,csontok és skalpok és a többi..

Vagy ha csak marad a régi eredeti Western vonalon én már attól is kész leszek:D
  • TomStorm
    Hát igen,akkor neked nem is igazán fog tetszeni bár nem lehet tudni,lehet bejön majd!Rá kell hangolódni az tény mert ritka a Western..
    Én ezen nőttem fel mármint Western filmeken(is)úgyhogy nálam alap!:)
  • Ulthanito
    Igen, az volt, és itt is lesz.
  • Myselor
    de pont hogy a gta 5nél volt első gameplay az összes gta közül szerintem itt is lesz.
  • szabii98
    A GTA5nél sem volt emlékeim szerint gameplay videó, itt sem lesz semmi ilyesmi...
  • Evoluti0N
    Eh! Gameplay videót vártam.