PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
AC Origins különleges armor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Doom is olyan maradt, ami volt, átütés max a látványban volt szerintem. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
prőn lesz 60 fpses módja is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Ez már sokkal inkább remake mintsem remaszter, de azt is ők csinálták anno, szal van benne gyakorlatuk 😊 Mindazonáltal elég stabil minőséget hoznak folyamatosan.

Adversus solem ne loquitor

mucsácsó
asszem ez a Bluepoint Games ez a remasztik Nótija.. 😊 nagyon durván összedobták, szerintem is rohadt gyönyörű!
Moby
Bármennyire a sokadik kiadása, ez egészen egyszerűen csodálatos.

mucsácsó
Nemtom, nekem nagyob bejön eddig - bár tény, hogy az elején vagyok. Bevallom, az átütést annyira nem érzem - mint pl. tavaly a Doomnál - de azért eléggé fasza kis hent 😊 én nem bántam meg, hogy megvettem - de majd valszeg eladom, ha végigtoltam, úgyhogy ha valakit érdekel majd innen egy dobozos (Welcome to Amerika Edition), az majd sikítson 😊

darkSectorxxx
Most lehetne linkelni a hetekkel ezelőtti kommentemet, miszerint manapség sok játék orrba-szájba kapja a 8-10 pontokat, és kb a pontozási rendszer teszik értelmetlenné, de hát feltételezem ez a magas pontszám a stíluson bellül érvényes, amit képvisel a sorozat, Többet nem is szabad elvárni tőle. 😊

Én az ilyenekre tenném a 6 pontokat, ami szerintem egy átlaghoz képest jó játékot takar, csak sokak szemébe egy 6 pontos vagy 60%-os játék avagy film már gyengének számít, és sokakban ez negatívan csapódik le, nem szép egy 6/10 vagy 60%/100%-ot látni, mert ránézésre összekapcsolják sokan a gyenge szóval.
Ezért eladhatóbb, marketing szempontból a 8 vagy a feletti értékelés.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.05. 19:04:19

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
És nem kapok agyamhoz, hogy egy ilyen játék hogy a retkes ****-ba érhet el 90% körüli értékelést Metacriticen. Vicc.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
4 órát toltam bele új ACbe. Kezdőzónát kimaxoltam és iszonyatosan tetszik. Grafika eszméletlen szép, Bayek egyelőre kedvelhető karakter. A karakter irányítása sose volt ennyire jó a sorozatban, nagyon reszponzív. Sokkal jobb a combat is, van addiktív loot rendszer, craft, side questek és tele a játék olyan apró figyelmességgel, amiket ND vagy rockstar féle open world játékokban látunk csak kb. Nagyon látszik a + fejlesztési idő ezen a részen

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Nem, kifejtetten cáfolták.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tikal
hát izé, én nem rég kezdtem el a simát, de még nem győzőtt meg... legyen több single játék, de ne legyen már több open world, mert nem látom mi haszna van sok játéknál. ahogy eddig nézem ez a történetet simán mehetett open world nélkül

Nyugtassatok meg hogy a God of War nem ilyen open world-be oltott elbaszás lesz....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Én azt a részét nem értem, hogy a "PUBG + Forza és....vagyis a többi cross-platform játék."
Hogy mi a többi? Hát ez a 2-3 cím is ugyanúgy cross-platform....
(vagy én nem értem mitől tér el ez a 2 cím a többitől?)

PUBG van PC-re és lesz PS--re
Forza van PC-n, hiszen onnan vitték Xbox-ra.
Cuphead is cross-platform....(az csak hab a tortán, hogy a Cuphead szerintük felkapotabb lett mint a Forza, Cuphead aranyos art, de gyök2 gameplay)

Szóval mi szerintük az exclusive? Mert hogy a Forza már nem az, az biztos, a Cuphead sem és a PUBG meg vicces, hogy PC-ről lett átportolva utólag....
Nem mintha exclusive-ok nélkül nem lenne élet, de ha már szerintük van exclusive, akkor kérdés, hogy nekik mi számít annak.

Ettől független az Xbox X egy kibaszott jó gép, ha most eltekintünk az exclusive kérdésétől, mert ár/teljesítményben jó masina....
Csakhát ezekre a kérdésekre, ettől még jó lenen egyértelműen válaszolniuk.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.05. 17:01:00

Kandurex
Feldobták a kérdés az MS marketingesnek, hogy mégis mifasz' van az exkluzív címekkel, a válasz annyira ökör díjas, hogy muszáj beraknom ide:

"Határozottan állítom, hogy több játékot is nyüstölhetnek a felhasználók, mint amennyi idejük van."

Igen, határozottan több játék van, mint amire időnk van, ez mennyire hülye kezdés? Hogy mi?

Ha az olyan címekre tekintünk, mint a PUBG vagy a Forza Motorsport, akkor tudom, hogy bár nem a keményvonalas játékost célozzák meg az olyan játékok, mint a Super Lucky’s Tale és a Disney-játékok,

Disney játékok meg a Super Lucky’s Tale? Mit szívott ez az ember? Xboxosok! Nesztek! Itt vannak a must have címeitek! 😄

de ezeknek ebben a ciklusban meg van a maguk helye, mert vásárlóik készek elhagyni az X360-at, és egy új konzolra beruházni,

Hogy mit? Az X360 hagyni el? Kit tekintenek konkurenciának ezek?

így ezek mégis fontos címek, még akkor is, ha nem olyan felkapottak, mint mondjuk a Cuphead. Szóval az exkluzívokkal jól állunk; a cross-platform címekkel nagyszerűen"

Cross platform címekkel nagyszerűen állunk....

Eredeti hely
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.11.05. 16:48:22

Kandurex
El is dőlt. Skip.

davidka003
Én most értem a végére. Hát elég középszar lett sajnos. Első rész nyomába se ér.
Az ubercommando vadászat a már bejárt pályákon meg vicc. Én kicsit rövidnek is éreztem, a pályák is olyan semmilyenek voltak. Pont mikor kezdett beindulni akkor vége is lett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

TBTPumpa
Tölthető a Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds DLC! Unlock csak 7-én. <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Akkor ezt most nem fejtjük meg hogyan történt, mindazonáltal sok hasonlóan eredményes semmittevést! <#vigyor>

Amiga
Feljöttem hosszú idő után és mit kell olvasnom. 😞 Requiestat in pace Totti. 😞

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

j0nNyKa
öö nem csináltam semmit, most írtam privit a másik accodra 😄 de örülök hogy megoldódott <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Moby
Most pörgött le a batman vr credits.

ATYA. ÚR. ISTEN.
Soha ettől durvábbat nem láttam. Nincs az az álleejtős gif ami ide illene.
Miért nincs ebből egy 6-8 órás játék?? Azonnal legyen!!!!!

Super. Hot. Super. Hot. Super. Hot.

Meg jön a rec room, nem lesz itt gond 😉

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Moby
Na ez hipergyors volt. Köszönöm!

Mindenképp javasolnám. A felbontás csak technofüggő, és ebben már most is van előrelépés, a motionsickness meg használattal gyógyul. De gondolom az is benne volt, hogy viszonylag hamar kiugrottál, hogy nagyon early adopternek érezted magad. Ami még most, évekkel a OR DK1 és 2 után is erősen megvan. És a szoftvereken is sok múlik. Ami így bő egy évvel a rajt után is eléggé szegényes.
Utoljára szerkesztette: xMOBYx, 2017.11.04. 21:06:11
Done <#worship>
j0nNyKa
írjál privit, én látok mindent

Kandurex
Nem ábrándultam ki a technóból, szóval jöhet a v2!

Kandurex
fogalmam nincs

A GTS okán berántottam egy PSVR-t. Azóta semmi más nem megy. Rácsavarodott mindenki, akinek a fejére kerül. Írtam máshova róla, bekopizom ide is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a pár napos intenzív VR tapasztalat alapján azt kell mondjam, nem vagyok meggyőződve arról, hogy nem durván veszélyes üzem 😄 Totális őrület, hogy mennyire tele vagyunk tanul reflexekkel, és láthatóan elég csak kicsit birizgálni az agyat, hogy ezek azonnal kipattanjanak. Nagyon durva, néha ijesztően. Toltam a london heistet. Van egy rész benne, ahol a szivart a szádba veheted, és meggyújthatod, beleszívhatsz, és kifújhatod a füstöt. Nos, én ugye dohányoztam sokáig és erősen, néha szivaroztam és pipáztam is, főleg fiatalon, és azon a részen rendesen(nem halványan, éppenhogy) éreztem a szivar füstjét az orromban! Nyomtam a GTSportot, van egy pálya, amit lemenő napnál nyomtam. A pálya egyik része magasabban van, amikor oda ér az autó, bevilágítja a belteret a lenyugvó nap. És közben érzem, hogy a jobb alkaromat perzseli a napfény... :ijedt:
A minőség nyilván csak technológia kérdése. Az csak javulni fog. Ha emelett lehetne valahogy az egyensúlyi központot birizgálni, hogy ne legyen motionsickness, olyan szinten immerzív élményt lehet elérni vele, ami már szinte elképzelhetetlen.
Ti nem fértek hozzá user emailcímekhez? Halvány fogalmam sincs mire változtattam az eredetimnél.
j0nNyKa
RIP Totti

ezt a hszedet meg végtelenségig pluszolnám ha nem szedtem volna ki a pluszolós rendszert
van benne kurvasok szeretet meg igazság 😊

GOTY
Én pont most fejeztem be az első részt. Rendkívül szórakoztató volt. Pedig tartottam tőle, mert egyszer már megjelenése után játszottam vele. Akkor az első fejezet után eladtam nagyon nem tetszett. Most meg nemtudom miért de elképesztően jól szórakoztam vele. 1500 Ft-ot, amennyiért vettem, maximálisan megért. Szerintem nagyon jó sztorija volt várakozáson felüli. A zene is rendben volt, nagyon sok És változatos fegyver, úgy ahogy van nagyon 1-ben volt.

Nem szeretem a belső nézetes Lovoldeket, de ez nagyon nagyon jó volt.

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

darkSectorxxx
<#eljen>

A végtelen mennyiségű ökörség ellenére amit összehordasz évek óta, ezzel nem lehet egyet nem érteni.
Kandurex
Agyvérzés, legalábbis ezt olvastam. Sajnos ez nem válogat, lehetsz fiatal, középkorú vagy idősebb. BÁRMELYIKÜNK lehet, bármikor.

mucsácsó
Aztarohadt, nagyon-nagyon sajnálom, ez most tényleg sokkolt....... :| 😞 ez ...pfff...
Nem ismertem én annyira, de sokszor láttam G365-ön is meg itt is ugye amiket írt... sokan bántották meg nem értettek egyet vele (bevallom volt, hogy én sem mindig), de nagyon értelmes emberke volt 😞 Sajnálom tényleg, remélem jobb helyre került. Nyugodjon békében! 😞
Tudni egyébként róla valamit, hogy mi történt vele, vagy nem igazán public? :\
darkSectorxxx
Mondjuk a látvány szerintem az első részhez képest szebbnek tűnik, de valóban a játékmenetben az ég világon semmi extra, sőtt már már átlag-tól is egyszerűbb.
Ha valami pozitívum, az ahogy mondod a stílusa....

Bár engem nem ért meglepetés, mert nem is vártam többet.

darkSectorxxx
<#eljen>

Kandurex
Hmm, megmondom őszíntén, gondolkodtam rajta,...de ezután azt hiszem átgondolom inkább ezt a kérdést egy YT első-két órával, ha átjön valami, akkor jöhet.

Rage47
Kár érte, pedig sokan dicsérték Az elsőt imádtam. Várok vele akkor egy jóó akcióig.
Kongy
Hát emberek nekem az év csalódása ez az új Wolfenstein játék.... A bejátszásokat tudom felhozni egyedül mint pozitívum, meg azt az 1-2 elborult ötletet, amit nem akarok elspoilerezni... De ezekre felépíteni egy játékot nem lehet. Az egész játékmenet, a játékmechanika idejét múlt, épp ahogy a látványvilág is. A helyenként statikus hátterek, meg a szörnyen behatárolt játékmenettől fizikailag hányingerem van. A helyszíneket kb nem is lehet megkülönböztetni egymástól, mindig vagy egy náci bázison, vagy egy gyárszerű helyiségben vagy, iszonyatos. Egy dögvész az egész, amikor épp nem egy elmebeteg átvezető van. Óriási csalódás, főleg az első rész után, ami kellőképpen változatos volt, és nagyon kedveltem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Szépen mondtad, Pisti.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
😊

GOTY
Egy 80 eves ember halalat is nehez sokszor elfogadni, de egy 32 eves emberet lehetetlen.

Par oldallal korabban meg olvashatok a gondolatai, erzesei, a vilaga, most meg mar sehol sincs. 😞

Nehez ezt felfogni.

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

gibson9
Ugyan csak olvasó módban vagyok legtöbbször itt, de nyilván a kemény mag neveit megjegyeztem az évek alatt. Személyesen nem ismertem Tottit, de valamiért rossz érzés van bennem. Felkavart most ez, hogy mást ne mondjak. Muszáj volt ezt megosztanom valakivel és a körülöttem lévőknek sok értelme nem lett volna. Az adatlapját nézve nagyon fiatal volt. Nyugodjék békében! Aki tudja megírná privátban, hogy mi történt ha szabad.
Köszönöm!

Kongy
Így van.<#worship>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Ha másban nem is, de ebben azért nagy lesz az egyetértés szerintem. <#eljen>

komment of the year <#eljen>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Az itteni vélemény és nézetkülönbségek, mindig ilyenek, csak kizárólag a játékokról szólnak, értelmetlenek, emberi oldalról viszont van összetartás.
Szerintem, mint embert, senki nem utálta, vagy senki nem utál senkit....

Ez az amit sokszor mondok, hogy ez amik itt folynak, ezek egy asztalnál egy sör mellett, kurvára nem lennének ilyen hangsúlyos dolgok, én is úgy vagyok vele, hogy a magánéletbe leszarom azt, amilért itt néha lehet kiállok, vagy valami mellett felszólalok.

Én sem értem sokszor miért, hiszen egyértelmű, hogy 100 ember, 100 izlés, 100 nézőpont.
Miért kell mindenben egyet értenünk, nem kell, hiszen mindenkinek megvan a saját izlésének megfelelő szolgáltatás és termék, nem szükséges ezt egysíkúvá tenni.

Addig jó, amíg ezek a kisebb nézeteltérések, véleménykülönbségek, keretek között működnek.

Én is van hogy valamiben x-y emberrel összeküülönbözök, de ha kell kölcsön pénz pl mert akar venni valamit és nincs éppen pénze, kell kölcsön, én állok oda elsők között, hogy tessék, azt majd megadod.
Mert mint ember, személy megbízom benne és tisztelem.

Ezek a forum dolgok jelentéktelen dolgok, ebből is látszik. <#eljen>