PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
Én az ilyenekre tenném a 6 pontokat, ami szerintem egy átlaghoz képest jó játékot takar, csak sokak szemébe egy 6 pontos vagy 60%-os játék avagy film már gyengének számít, és sokakban ez negatívan csapódik le, nem szép egy 6/10 vagy 60%/100%-ot látni, mert ránézésre összekapcsolják sokan a gyenge szóval.
Ezért eladhatóbb, marketing szempontból a 8 vagy a feletti értékelés.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.05. 19:04:19
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nyugtassatok meg hogy a God of War nem ilyen open world-be oltott elbaszás lesz....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hogy mi a többi? Hát ez a 2-3 cím is ugyanúgy cross-platform....
(vagy én nem értem mitől tér el ez a 2 cím a többitől?)
PUBG van PC-re és lesz PS--re
Forza van PC-n, hiszen onnan vitték Xbox-ra.
Cuphead is cross-platform....(az csak hab a tortán, hogy a Cuphead szerintük felkapotabb lett mint a Forza, Cuphead aranyos art, de gyök2 gameplay)
Szóval mi szerintük az exclusive? Mert hogy a Forza már nem az, az biztos, a Cuphead sem és a PUBG meg vicces, hogy PC-ről lett átportolva utólag....
Nem mintha exclusive-ok nélkül nem lenne élet, de ha már szerintük van exclusive, akkor kérdés, hogy nekik mi számít annak.
Ettől független az Xbox X egy kibaszott jó gép, ha most eltekintünk az exclusive kérdésétől, mert ár/teljesítményben jó masina....
Csakhát ezekre a kérdésekre, ettől még jó lenen egyértelműen válaszolniuk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.05. 17:01:00
"Határozottan állítom, hogy több játékot is nyüstölhetnek a felhasználók, mint amennyi idejük van."
Igen, határozottan több játék van, mint amire időnk van, ez mennyire hülye kezdés? Hogy mi?
Ha az olyan címekre tekintünk, mint a PUBG vagy a Forza Motorsport, akkor tudom, hogy bár nem a keményvonalas játékost célozzák meg az olyan játékok, mint a Super Lucky’s Tale és a Disney-játékok,
Disney játékok meg a Super Lucky’s Tale? Mit szívott ez az ember? Xboxosok! Nesztek! Itt vannak a must have címeitek! 😄
de ezeknek ebben a ciklusban meg van a maguk helye, mert vásárlóik készek elhagyni az X360-at, és egy új konzolra beruházni,
Hogy mit? Az X360 hagyni el? Kit tekintenek konkurenciának ezek?
így ezek mégis fontos címek, még akkor is, ha nem olyan felkapottak, mint mondjuk a Cuphead. Szóval az exkluzívokkal jól állunk; a cross-platform címekkel nagyszerűen"
Cross platform címekkel nagyszerűen állunk....
Eredeti hely
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.11.05. 16:48:22
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az ubercommando vadászat a már bejárt pályákon meg vicc. Én kicsit rövidnek is éreztem, a pályák is olyan semmilyenek voltak. Pont mikor kezdett beindulni akkor vége is lett.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ATYA. ÚR. ISTEN.
Soha ettől durvábbat nem láttam. Nincs az az álleejtős gif ami ide illene.
Miért nincs ebből egy 6-8 órás játék?? Azonnal legyen!!!!!
Meg jön a rec room, nem lesz itt gond 😉
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Utoljára szerkesztette: xMOBYx, 2017.11.04. 21:06:11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A minőség nyilván csak technológia kérdése. Az csak javulni fog. Ha emelett lehetne valahogy az egyensúlyi központot birizgálni, hogy ne legyen motionsickness, olyan szinten immerzív élményt lehet elérni vele, ami már szinte elképzelhetetlen.
ezt a hszedet meg végtelenségig pluszolnám ha nem szedtem volna ki a pluszolós rendszert
van benne kurvasok szeretet meg igazság 😊
Nem szeretem a belső nézetes Lovoldeket, de ez nagyon nagyon jó volt.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Nem ismertem én annyira, de sokszor láttam G365-ön is meg itt is ugye amiket írt... sokan bántották meg nem értettek egyet vele (bevallom volt, hogy én sem mindig), de nagyon értelmes emberke volt 😞 Sajnálom tényleg, remélem jobb helyre került. Nyugodjon békében! 😞
Tudni egyébként róla valamit, hogy mi történt vele, vagy nem igazán public? :\
Ha valami pozitívum, az ahogy mondod a stílusa....
Bár engem nem ért meglepetés, mert nem is vártam többet.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Par oldallal korabban meg olvashatok a gondolatai, erzesei, a vilaga, most meg mar sehol sincs. 😞
Nehez ezt felfogni.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Köszönöm!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Szerintem, mint embert, senki nem utálta, vagy senki nem utál senkit....
Ez az amit sokszor mondok, hogy ez amik itt folynak, ezek egy asztalnál egy sör mellett, kurvára nem lennének ilyen hangsúlyos dolgok, én is úgy vagyok vele, hogy a magánéletbe leszarom azt, amilért itt néha lehet kiállok, vagy valami mellett felszólalok.
Én sem értem sokszor miért, hiszen egyértelmű, hogy 100 ember, 100 izlés, 100 nézőpont.
Miért kell mindenben egyet értenünk, nem kell, hiszen mindenkinek megvan a saját izlésének megfelelő szolgáltatás és termék, nem szükséges ezt egysíkúvá tenni.
Addig jó, amíg ezek a kisebb nézeteltérések, véleménykülönbségek, keretek között működnek.
Én is van hogy valamiben x-y emberrel összeküülönbözök, de ha kell kölcsön pénz pl mert akar venni valamit és nincs éppen pénze, kell kölcsön, én állok oda elsők között, hogy tessék, azt majd megadod.
Mert mint ember, személy megbízom benne és tisztelem.
Ezek a forum dolgok jelentéktelen dolgok, ebből is látszik. <#eljen>#eljen>