PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha megunom, akkor nem játszom, azt ennyi, ha meg kell, akkor játszom és megszerzem, ha meg gyorsan kell akkor megveszem, ez miben befolyásolná a játékomat?
És ha nem lenne fizetős? Ugyanúgy meg kellene érte dolgozni...nem tök mind1?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha kihatással van rám, akkor értelemszerűen nem támogatom....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
PS4, Xbox, Switch
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.09. 19:40:30
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Xbox X promo játéka lett....ez nem gyenge azért, szerintem többeknek van a fejébe az X-el együtt mint a Forza 7 akár....
Valamint PC-n nem tudják törni a játékot.
És eredetiben PC-n 14-18 ezer ft a játék, ami pc viszonylatban durva....
Szóval Ubisoft most szerintem készül az év végi nagy party-ra.......
Promo meg bevétel szempontból le a kalappal...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.09. 18:50:37
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
itt vannak a számok infógrafikán
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2017.11.09. 15:46:49
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Kutatások érthető módon inkább F2P/mobil oldalon vannak de semmi sem indolokja hogy a konzol játékoknál más lenne az arány.
BioWare-től pár hete:
"You need to understand the amount of money that's at play with microtransactions. I'm not allowed to say the number but I can tell you that when Mass Effect 3 multiplayer came out, those card packs we were selling, the amount of money we made just off those card packs was so significant that's the reason Dragon Age has multiplayer, that's the reason other EA products started getting multiplayer that hadn't really had them before, because we nailed it and brought in a ton of money. It's repeatable income versus one-time income.
"I've seen people literally spend $15,000 on Mass Effect multiplayer cards."
Ugye nem véletlenül nem azt emelte ki ő sem hogy jáj de fasza, mindenki költ 5 dollárt hurrá. Van olyan aki egyszerűen nem tudja megállni, plane ha boost/fegyó/előny származik belőle.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.11.09. 15:40:16
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
- Nem tudja megállni hogy ne vegyen mert szegény így született
- Szarik a pénzbe és röhögve teabaggeli a vásárolt fegyóval lelőtt tízéveseket
... szal ők bőven eltartják a modellt.
Egy idő után igen csak lecsappan az új játékosok száma. Szóval nem tudják végtelenségig eltartani magukat csupán abból, h megveszik az emberek a játékot.
"Ennél akkor már szimpibb a WoW megoldása, ahol van havidíj... vagy ott a GW modellje, ahol a gyakori kiegészítők értékesítésével tudták remekül működtetni a játékot."
Szerinted mennyire értékelnék a játékosok azt, h havidíjt kell fizetni egy FPS-ért? Azt pedig már láttuk egy párszor, h milyen jól működik az multiplayer játékokban, ha fizetős kiegészítőkben, DLC-kben jön az új tartalom. Többnyire (mindig?) az a vége, h senki se veszi meg a DLC-ket, mert nincs kivel játszani az új mapokon, mert mindenki a régieken marad, amiket megkapott az alapjátékkal és mindenki a régi mapokon marad, amiket megkapott az alapjátékkal, mert senki se veszi meg a DLC-ket.
Szerk: Battlefield 3-ban, Battlefrontban is csak az alap pályákon játszottam, annak ellenére, h megvoltak a DLC-k, mivel a DLC-s pályákra alig lehetett játékosokat találni. Így, h OW-ben minden pálya ingyen jön, mindenki tudja mindegyiket játszani és nincs az, mint az előbb említett játékokban.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.11.09. 15:08:47
te amúgy trollkodsz ugye? te se vagy olyan hülye ahogy beállítod magad, és engem/minket sem nézel annak
ugye? mer nemá, trollkodni nincs kedvem
Ennél akkor már szimpibb a WoW megoldása, ahol van havidíj... vagy ott a GW modellje, ahol a gyakori kiegészítők értékesítésével tudták remekül működtetni a játékot.
A Hearthstone modellje sem rossz szerintem. F2P. Teljesen tolhatod F2P, és még csak bele sem kell szakadni. De, a negyed évente érkező kiegészítők pénzbe kerülnek, vagy lassan a játék folyamán tudod bővíteni azt a készleted. Szerintem ez az eddigi legrokonszenvesebb modell és működik!!! 70+ milló játékos!
https://index.hu/tech/godmode/2017/11/08/videojatek_lootbox_mikrotranzakcio_addikcio_szerencsejatek/
Van erről valami szám/link, hogy "a többség szereti"?
Azért létezik, mert mint a kisgyerekek, a kiadók éppen úgy finoman próbálgatják meddig mehetnek el retorzió és hátrányok nélkül a vásárlóikkal szemben. Sokan ágálnak ellene most is, sokan meg nyakig benne vannak. Ha szerinted ezek kedvező tendenciák, akkor csak reménykedni tudok benne, hogy minél gyorsabban elérjük azt a pontot, ahol már te is undorodni fogsz a játékipar ilyen húzásaitól.
Jelenleg a többség a jelek szerint szereti, nem tartja károsnak, hiszen ezért létezik ezért van.
Te vagy ti vagytok kevesebben és tartjátok károsnak!
Akkor most nekik azt kell figyelembe venni amit ti tartotok károsnak!?
Mindig is meghallgattam másokat, most is reagáltam minden felvetésedre.
"neked írják hogy a saját szórakoztatásukra vesznek skint, és mindezt -figyeld!- NEM ELLENED TESZIK!"
Mindenki ellen teszik, akik gyűlölik a jelenlegi tendenciát, így ellenem is, mert ezeknek a folyamatoknak hol a vége?
Egyébként az milyen beszélgetés, amiben hazudsz a másik félnek? Így mennyire lehet komolyan venni, amit írsz? Honnan tudjam, hogy most megint nem hazudsz-e?
mit gondolsz, létezik olyan, hogy nem ilyen full szélsőségesen nézel valamit, és meghallgatsz másokat?
tegyük fel hogy vannak itt páran akik amúgy neked írják hogy a saját szórakoztatásukra vesznek skint, és mindezt -figyeld!- NEM ELLENED TESZIK! az durva lenne, mi? na de itt biztos nincsenek ilyenek, az sg fórumozók sokkal nagyobb emberek annál minthogy költsenek a saját szórakoztatásukra
úgyhogy amúgy én is hazudtam, sosem költöttem még ilyesmire
És, ha kérded, NEM érdekel, hogy ez másnak hátrány, bánat és minden más negatívum.
Az én szórakozásomban NEM létezik Ő vagy ŐK csak ÉN... És ebbe az a jó, hogy mindig csak ő vagy ők foglalkoznak azzal, hogy én miként szórakozok jól!<#kacsint>#kacsint>
Aktuális.
"de mindenki kibaszottul buta"
Ha te mondod, akkor nyilván az, én ilyet ugyanis nem írtam.
Na ennek utána kell járnom rendesen
Egy unlimited respawn pontnál adtam fel.
Never ever.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
900:1 kontraszt, 400 nit hdr csúcsfény, horrid uniformitás, 35ms input lag. Best buy.
Ilyesmi árban Samu MU7000 jobb. Alatta HDR inkább árt mint használ, és még ez sem az igazi (Sony Xe900 a legolcsóbb korrekt HDRes tv)
jó.
Azt ugyan miért nem? Nem is egyszer! A saját pénzem azt teszek vele amit akarok!
De amúgy elég sok mindenben vásároltam már....
A csúcs a neverwinter, na oda nem kevés ment Aj a régi szép idők... gyémántok... ruhák....!
Olyan kellemes bizsergető érzést érzek mindig, hogy na most mit kapok!<#nevetes1>#nevetes1>
Az meg fel sem merül bennem, hogy itt bárki is pénzt ad pl. skinekért...