121519
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ma ejfélig. -
és mikor lesz a tesztidőszak? -
GG, apjuk faszát! :D
Köszönöm , az infót amúgy...ekkora faszságot.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.05.11. 18:30:06 -
Már nem tudod letölteni, május 2-8. között lehetett. -
Nekem nincs letöltö gomb, bug lenne?
Magyar profillal nincs, US-el meg maga a kliens sincs a store_ban.
Amúgy én is így tudtam, hogy töltehtő már.
Belépek, és csak Wishlist van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.05.11. 18:25:50 -
Több mint 1 hete le lehet tölteni. -
Érdekes hogy még nem tölthető a Dark Souls Remaster Network Test.....
-
-
Áh. A conductonaut miatt van pici rizikó, de ha úgy csinálod ahogy írtam, veszélytelen az is. Egy pécés alapcsere kokolyabb művelet ettől. -
Hogy készen áll. :) -
Ismét köszi a tanácsot. Nem is biztos, hogy ma hozzálátok, elég fáradt vagyok. Lehet jobb lenne holnap frissen nekiugrani. (amiből még vasárnap is lehet...)
Mindegy, itt hétfőre valami lesz. Vagy egy halom elektronikai hulladék, vagy egy halkabb konzol
-
Fasza. A táp csak a túlodali csavarok kiszedése után jön ki. A vezérlőkábele nagyon rövid, és elsőre nehezen fog kijönni. De ez a legmacerásabb része az egész folyamatnak. -
Ezeregy videó van YouTube-on. Részletes szétszedés, pasztázás, összerakás -
Én is adnám, ha lennének képek, ha neadjisten egyszer én is erre adnám a fejemet, jó lenne referenciának :P -
Kösz a bizalmat
-
SlickAdam #87274 majd fog. egy könny áztatta zsebkendö.:D
(de azért drukkolok! ;)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.05.11. 16:23:52 -
Abban azért bízok, hogy tizenpár évnyi pc barkács után még maradt valami a kezemben :) -
SlickAdam #87272 egy PS4 PRO-t, semmiseg :D -
Így van :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!GoW alatt nagyon tud üvölteni, gari már úgysincs, mit veszíthetek? :D -
SlickAdam #87270 amugy miert csinalod? mar lejart a garid? annyira üvölt, hogy nem birod tovabb? :D
ugy tudtam coil whine a gond nalad. -
Éppen megpróbálhatom, de semmit nem ígérek :D -
Akra #87268 Képek lesznek a munkafolyamatról? -
Akra #87267 On the official PlayStation Podcast, Shawn Layden, Chairman of Worldwide Studios confirmed Death Stranding will be present at this year’s E3. It’s safe to assume we will finally see the first extensive gameplay demonstration during this new showing.
Még a hideg is kirázott! -
SlickAdam #87266
-

Ne aggódj, majd valami jó drága parfümmel azért befújom a ventijét, hadd árassza csak a szobában a jóságot :D -
SlickAdam #87264 nem jo a körömlakk! :D
Darky: mi grat?
-
Grat. :) -
Készen állok :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szerintem ezzel a kérdéssel fáradj át a warez topikba mindaddig, amíg Janika majd nem a hátsódat rugdosva pakol át oda! -
közben megnéztem...hát, vegyesek az érzelmek :D nyilván alpha még (azzal az életerő/stamina barokkal valamit kezdjenek, nagyon remélem, hogy csak placeholder cucc és nem ilyen lesz:D)... meg mik ezek az össze-vissza bevágott cutscenek az eksön közepén?! egy GoW után ez borzalmas :( :D
valamint sokszor suta a mozgás, főleg közelharcoknál esetlen és erőtlen az ütés meg itt-ott a gunplay :( így picit ilyen középszar ubisoft féle produktum íze van a dolognak, de bízom benne, hogy majd összekapják magukat. nyilván Last of Us-t felesleges várni, de azért bízom benne, hogy egy kellemes címet kanyarintanak a végére ebből :) -
Days Gone 1 órás gameplay fejlesztői kommentárral
nézem-nézem, nem rossz, bár sokszor szerintem sótlan itt-ott (még) - de azért tolnám persze :P majd szerintem gatyábarrázzák, hisz nem jelenhet meg fostos AAA PS4-ex :P -
Christusz #87257 Mindenféle képen de Detroit alatt azt értetem hogy ilyenkor szoktak lenni konzolgép akciók. Legalábbis GOD volt de az tuti újonnan szerzem be s rongyosra játszom az összes fokozaton :D
Amikkel szemeztem Horizon,LAst of us, Rachet and Clank ,Insjustice 2, Codww2 ennek a múltia is érdekel meg hát megtanulok controllerrel lőni
:) ,Shadow of Collosus,Crash Bandicoot N Sane Trilogy ,Uncharted hmm még nem fogott meg de majd meglátom.Meg persze ott vannak a meg nem jelent játékok is amik között van ami érdekel. -
Nyilván, de lehet, hogy a Detroit és GOW ami miatt végül vett egy PS4-et. Persze a tanács jó, de egyértelmű, hogy nem várnék a helyébe ha ezek miatt szántam volna rá magam a PS4-re. :) -
Ha most kezded a ps4-ezért, szerintem ne az új és drága játékokkal kezd. Kitömheted magad hetekre-hónapokra szóló fantasztikus szórakozást nyújtó exkluzívokkal fillérekért. Lastofus, Unchartedek, Bloodborne, Infamousok, Horizon Zero Dawn, Driveclub...bármi, ami exkluzív. Detroit árából kapsz 4-5 játékot simán.
jatekaim.hu
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.10. 14:18:40 -
Christusz #87254 Köszönöm szépen a választ.Minden esetre várok hátha lesz valami akció Detroit megjelenésénél ami ha emlékezetem nem csal ebben a hónapban jelenik meg. -
Bekapcsolja a HDMI2.0-t gondolom. -
normálról javított? az mi a jóistent csinálhat?? :D -
Apropó, hűtés. Tegnap azért leszakadt majdnem az arcom. Ez a conductonaut brutál amit művel a géppel. HZD alatt volt olyan pályarész, ahol leállt a venti, mintha kiléptem volna menübe. 4K@HDR, resolution módban :OOOOOOOOOOOOOOO
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.10. 09:34:27 -
2 féle pro verzió van a piacon. Az első széria CUH-70XX, és az újabb CUH-71XX széria. Minimális különbségek vannak, smmi jelentős, a hűtésen, meg pár belső alkatrészen változtattak (a hűtés önmagában ettől még nem lett jobb, bár mintha az újabb gyári állapotban némileg halkabb lenne). A GOW bundle biztos, hogy újabb széria, önállóban mindkettő megtalálható a piacon. A véleményem az, hogy mindegy melyiket veszed. A 145 ezres gow szerintem őrültség, 120-ért is lehet gépet venni, gow használtban meg van 12-13 -ért is. -
Christusz #87249 Üdvözletem mindenkinek !
Tervezem Playstation 4 vásárlását ebből is a pro modelt. Ahogy elnéztem most kicsit feljebb mentek az árak.Ps4 pro+ god of war verzióra gondoltam ám azonban a konzolok szervizében 144990 míg a konzolok birodalmában ezért az árért limited edition lehet kapni.
A limited edition azon kívűl hogy skinezet van hardveresen valami javítás ennél a modelnél? Vagy érdemesebb egy sima pro-t s akkor mellég keresni god of wart mert úgy kicsit olcsóbb ? Illetve mi a véleményetek 2 bolt kiszolgálásában ?
Köszönöm a választ szép napot mindenkinek.