PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TERMESZETESEN ez igy is van. es nem kell helyesen valasztanod, right. megis ugy szoktal az esetek 99,9-ban. csak evente par alkalommal kiesik nehany fogaskerek es mindenfele következetesseget / logikat mellözve döntesz olyankor.
na ezen "idegeskedek" en itten.
de minnya megiszok valamit es rendben leszek.<#banplz>#banplz>
nagy szerencsed, hogy lealdban erröl csak foszlanyokat hallottak, különben ki lenne teve a segged egy idöre.😄 nem is csoda, hogy ott nem ecseteled a zakkanos elmenyeidet 😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.11. 19:56:01
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Esetleg van még kispatak, aki elcsobogná mennyire szar nekem? Essünk túl rajta, senkibe ne szoruljon bele a sajnálat 😄
Ha esetleg az az aggódás tárgya, hogy helytelenül választol: nem kell helyesen döntsek. Meg ez itt nem demokrácia. És nem népszerűségi verseny.
Adversus solem ne loquitor
ha nyomok ma este 10 perc valamit, akkor nagyobb sulya lesz a leirtaknak, vagy hogy kell ezt erteni? 😄
nyugalom van, szeretlek en ettöl nagyon is. csak olyan stabil voltal mostanaban... <#rinya>#rinya>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Mivel már nem játszol semmivel, szerintem zárjuk ezt itt le. Te nem vagy kíváncsi semmire, nekem meg mincs mit elmondanom.
Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2017.11.11. 18:04:27

konzolok dynamic resolution-t hasznalnak, s nincsenek kimaxolva latvanyra. nyilvan az XOX megközeliti gyakran a 4K-t, de 30 frem mellett, vagy neha alatta.
TíÁj term. kikacagja a fix 4K atom 30-at.
tehat... elfogadom ezt a fajta hozzaallast, csak amikor a hullamvasut masik reszen csucsulsz eppen, igencsak mashogy velekedsz ezekröl. ami iggggencsak vicces. arral erveles meg...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.11. 17:34:22
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ne játszak vele? Fogok. Jó játék. Nagyon.
Vegyem inkább pécére? Nemfogom. Azon sem megy 60-al, max fullhd-ban. Azt meg nem kérem. Semmi oko. Nincs rá. Azon a legdráágább perpill nekem.
(haho, van otthon valaki?! kopp-kopp! <#fejvakaras>#fejvakaras> )
TE nehogy megegyszer le merj irni AMOTT valamilyen kicsinyitö jelzöt BARKIRE is.
kabare amit müvelsz! ott van a szamitogeped, amivel 3 PRÖ-t + 2 XOX-t le tudnal emulalni banyaszas közben, de te inkabb ezzel nyomod:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Fogalmam sincs hogy tudták ezt a világot létrehozni, de ez valami új szint a videójátékokban.
Multiplayer random csapattal borzasztó.
Talán unalmas is az egész foglalósdi.
Benntmaradásos Duel játékmód viszont jó!
10K alatt szerintem simán megéri.A legnagyobb élmény mégis a duel ha ismered a hősöket.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Te jöttél hozzám, hogy belémsúlykold a te érzéseidet, hátha majd én is azt írom, hogy ja igazad van....
Én egy szóval nem mondtam semmit, hogy ne úgy érezd ahogy érzel, csak nekem ne mesélje be senki, hogy a micro miatt nekem szarabb, mert nem érzem szarabbnak, én ugyanúgy élvezem a kedvenc játékaimat, ahogy eddig.... 😊
És pont ez a lényeg, nem tudsz\tudtok meggyőzni, hogy a saját érzéseimet ne érezzem, és jön a személyeskedés...😊
Olvass már bazze a kedvemért hányszor írtam le, hogy megértem a problémátokat, csak az én mértékemmel, ez nem probléma.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.10. 19:42:57
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
nekem könnyebb arra hivatkozni hogy nem értenek meg? Csak te nem értesz meg darky, mindenki más érti, még ha nem is ért egyet, de legalább érti, de te nem csak engem nem értesz hanem senkit 😄
na mindegy, már uncsi a téma, más topikban se értetted, itt se fogod...
Csak neked könnyebb arra hivatkozni, hogy téged nem értenek meg, mert azt hiszed, hogy a MEGÉRTÉS meg az EGYETÉRTÉS, az egy és ugyanaz. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.11.10. 17:06:19
Direkt csinálom: IGEN. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.10. 16:39:48
Új NFS tuning-rendszere megvan? Forza modjai?
Nem a távoli jövőről van szó, itt kopogtat az ajtóban és szétcseszi a bevált, kedvelt játékmechanikákat. Néhány szaros mikrotranzakcióért cserébe.
Te komolyan azt hiszed, hogy eltűnnek végleg a normál single játékok?
Akkor most már értem az aggódásotokat, egyelőre a semmiért aggódtok. Megéri ez? 😊
Minden játék grindelős lesz emiatt. nem lesz single nem sandbox játék, mert a mikrotranzakciók maximalizálása érdekében minden játék úgy lesze megcsinálva, hogy grindelni fogsz ha akarokd ha nem. Ez olyan magas? 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Akkor most a micro meg a vásárlók a hibásak, vagy mert olyan stílussal akartam játszani, amire tudom hogy nincs időm?
Nem tudom érted-e, ebben mi a probléma, ez annyira szerintem nem érv, mint egy playtowin fícsör, ez simán stílusválasztás kérdése...
Max ezt tudom mondani mint megoldás...én is fájó szívvel de otthagytam a MGS5-öt...
Ha nem szeretem a grindelős játékokat, akkor ne vegyem meg és ne játszak vele...
Szerintem
Grind kapja be, inkább vért izzadok csicska felszereléssel de nem fogok oda-vissza rohangálni mint a mérgezett egér miközben semmi se történik. Mass Effect Andromeda pörög most, hát mitmondjak a mellék "küldetések" a bolygókon semmi, lófütyi, nulla, sose fogom megcsinálni, sose lesz elég resource-om a komoly fejlesztésekhez/augmentation-ökhöz, multit felesleges is így elindítani. Lootboxból kihúzhatnám persze.
Playtowin-t még megadom, de ezt a 40 vs 20 órás példad azért kicsit túlzásnak érzem.
A farmolás ugyanúgy a játékok része, ha történetvezetős játékok kellenek, akkor más kategóriában kell keresgélni...
De van hozzáadott értéke.
Számomra van, ha azzal játszom, a farmolás, fejlődés is évek óta a játékok része....
Ha unom, játszom Uncharted-et...
Köszönöm a gratulációt. 😊
Bár itt nincs szükség egyetértésre, akkor baj lenne a világgal, ha mindenben mindenki egyetértene...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.10. 14:15:11
Persze hogy úgy készítik el.
Engem nem zavar a játékomban.....
Amit nem látsz, hogy a játékon belüli mikrotranzakciók miatt magát a játékot úgy készítik el, hogy minél több játékost bírjanak rá vásárlásra.
Tehát amíg egy mikrotranzakció nélküli single játék sztoriját élvezhető, normális tempóban adja addig a mikrotranzakciós játékokat úgy csinálják meg, hogy többször annyi időbe kerüljön a nem fizető játékosnak végigjátszani. Pl. a történetvezetést lassító, azt teljesen mellőző grindelés bevezetésével, ami nélkül nem tudsz tovább haladni (vagy vásárolsz) vagy a nehézséget lövik be olyan módon, hogy a fizetőképes és nem elég kitartó játékosok inkább vegyenek erősebb fegyvereket tstb. valós pénzért, hogy ne kelljen szenvedniük.
Tehát: azt a (pl. sztori alapú) játékot amit eddig pl. 20 óra alatt tömény sztorival játszottál végig, most úgy készítik el, hogy 40 órába teljen, ha nem fizetsz, amiből mondjuk 20 óra semmi más csak ide-oda rohangálós grindelés. Még érthetőbben más szempontot nézve: eddig játszottál 2 játékkal adott idő alatt, míg most eggyel fogsz csak ugyanannyi idő alatt. Mert grindelsz. Single játékban. Hogy azok, akik vásárolnák, inkább vásároljanak. De te aki nem vásárolsz grindelsz, hogy ugyanazt kapd meg (vagy még kevesebbet), mint enélkül.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.11.10. 13:45:09
Jó játékos vagy és hardcore módban tolod a játékot? Nem kapsz érte plusz XP-t, hogy utána könnyeben lépj szintet... helyette vehetsz Virtual Credit csomagokat!
Köszi Darky!