PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A jobb effektek okoznak jobb textúrát. Például a jobb textúra szűrési eljárások eredményezik, hogy például a talaj textúra a távolabbi részeken is élesebb, amitől messzebb is látni a részleteket, pedig ugyanaz a textúra mindkét gépen. Jobb effekt mikor a shadow map részletesebb, vagy a karakter árnyék nagyobb felbontásban renderelődik pron. Szerintem simán megéri a felárat, de persze mindenkinek magának kell eldönteni.
Moby
Asszem nekem ilyen nem ígért senki. Neked igen?

Adversus solem ne loquitor

Moby
Én tudjam miről beszélsz? 😄

darkSectorxxx
Én is venném, ha autó vonzana, ez fing-hugy érte. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Még a végén Arty is megveszi.
darkSectorxxx
Jobb effektek, vagy jobb textúrák, mert sajnos az effektekben beletartozik a napsütés is pl, amivel effektíve a fencikémet se tudnám kitörölni. 😊
Szar az élet.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Jó nagy fasz a seggükbe, bár mondjuk nekem a stream 1080p hiányzik meg felvétel 1080p a ps4-ről....

Ja s teszemhozzá, hogy 4k-ban is ugyanazt látjuk mint 1080p-ben arányosan, hiszen pont ez a probléma, 4k-ban elmegy a teljesítmény a felbontásra, és ott azért nem adnak plusz fícsöröket.

Hát behányok rajta....

Még a 4k -> 1080p téma se lenne rossz, de az a bajom, hogy abból sem látok a videóban semmit, ehhez is egy foto kellene 1080p módból, amikor a 4k-ből renderel és teszi 1080p-be, mert neten ezt pláne videókban nem lesz látható, vagyis lutri, hogy az a valami, amit művel 1080p-ben a felbontással mit eredményez valójában. 😄

De ekkora parasztokat, hogy télleg csak pár címben van ez az enchanced mód, nagyon gáz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 19:26:56

darkSectorxxx
Akkor miről beszélünk?
Ezt én is így láttam eddig, de akkor basszameg a pro. 😊

Sok játéknál nem csak downscale van, hanem jobb lod, stabilabb frame, gyorsabb töltés, jobb effectek.
igen, ez lett az igeretekböl, meg lett szokva ez a köcsög hozzaallas.
mert ugye az volt, hogy 1080p-ben mehet az extra powa PLUSZ FEATURE-ökre (=effektek, jobb AA, ... darky...). de nem. cokit neked ájvorl! downscale azt' kapjad be. nem melozunk extra.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Micsinász?
Milyen 4k meg nem 4k? A pro 4k-t csinál, és slussz. Ha akarod leméretezi neked fullhd-ba, de ennyi. Direkt fullhd pro módja van talán 5 játéknak.
Milyen plusz feature? Miről beszélsz megint?😄

darkSectorxxx
Ja, itt nem is a mászás a probléma, hanem, hogy kb fényéveket kell mászkálni, lovagolni....hacsaknem mész el a kilátókig, és akkor van fast travel, de a kilátókhoz is el kell ugye menni. 😄

Van ebben kurvasok tennivaló.

Rage47
ezt szeretem a Shadow of Warban, ott 3 ugrás és a tetőn vagy 😄
darkSectorxxx
Most tartok 30 perc szünetet...ELÉRTEM a piramisokig.
Hát a kurva anyját, mire felmászok egyikre, meg is unom szinte....kibaszott magasak. 😄

darkSectorxxx
Köszönöm, a videók jó támpontok, de az 1080p-s képek jobban mutatnák hogy pl a tv-n hogy festene, mert a videóknál mindig van tömörítési ráta, ami nagyban mutatja, de amúgy meg a képekből egyételműbb lenne. 😊
Mert ezzel az a baj, hogy a Horizon pl volt neten "kép", ahol volt eltérés, utána meg 9 videón meg "képen" meg nem....

Digital-on 4k videó.....😞

Gamersyde-el próbálkozom, hátha, remélem ami nem 4k videó, az 1080p képét mutatja, mert csak 1080p-ben kapcsolhatók be azok a fícsörök, amikre kíváncsi lennék....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 17:18:47

darkSectorxxx
mondjuk 1080p-ről, amit a ps4 készít, a sima vs pro, semmit nem találsz neten, semmit, még videókban is ritka, mind 4k-t hasonlítja, csakhogy 4k-ban nincs plusz fícsör sokszor.

Ezen az oldalon vannak jó minőségű videók: gamersyde Keress itt videót olyan játékról, ami megvan Neked és nézd meg a pro videókat itt.
Vagy, ha a Digital Faundryt támogatod a patreon oldalukon itt digitalfoundry akkor fullos minőségben lehet letölteni a videóikat.
Így össze tudod hasonlítani és akkor el tudod dönteni, hogy Neked megérné-e lecserélni a gépet avagy sem.
Moby
Képeket?
Miről?

darkSectorxxx
Ja meg azzal sem vagyok sokkal előrébb, hogy kb 20 embert kértem meg, hogy egy adott játékból dobjon képeket, bizonyos játékokból, azon egyértelmű lenne az eltérést megnézni, mégis mit mutatna, ehelyett ugye max van a nagy semmi, vagyis csak tippelni lehet.
Furi hogy képeket nem igazán látok nagyon sehol....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 16:28:21

darkSectorxxx
Hát bazze, ha 90-re várnék már használtan megvettem volna tőledd pl, te úgy is cserélgeted orrba-szájba. 😄
Csak nekem nem jó biznisz, engem 1080p usernek számolj még mindig..... 😊

90k-ért még most is lehet használtan fogni, azzal sincs smemmi para.
Én remélem lemegy az ára 90 alá ujévig....mert akkor még azt mondom egye bassza, de így nagyobb a kisördög bennem. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 16:26:02

Moby
>90-ért már rossz szájízzel kapcsolnám be.

Te teljesen kész vagy. Vagy még annál is jobban 😄

darkSectorxxx
Pont jó hír, le van értékelve magyarba 9k-ra....4.5k fejenként Home-ba. 😄

n000rbi
GT Sport patch

3 autó, single player módok offline játszhatóak, decemberben pedig GT Leauge (új egyjátékos mód) stb...
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.11.22. 16:20:38

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Resi 7-hez kell ezen kívül kamera? Mert max azt meglesném azt eladnám a gecibe. 😄
Pro még necces 100-ért, várok egy 80-ra kb 85....a 90k az max újonnan, de az necces.
90-ért már rossz szájízzel kapcsolnám be.

Mondjuk pénzembe sem kerülne ha a Xbox One-t meg a régi PS-t eladnám.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 16:17:19

Moby
Já, már nincs 😊 De gondolom hoznak, ha rendelsz
Viszont PRO is van ugyanitt 100-ért.
200-ból meztelen seggel bele lehet ülni az egyik legjobb VR-be a piacon. Kemény 😄

darkSectorxxx
Még a hülyének is megéri 😛
Mondjuk nincs raktáron sajna....gondolom a kamera az mindenképpen kell.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 16:14:54

Moby
PSVR 70K Ugyanitt motioncontroller twin pack 20K. Kamera 12K.
102E-ből full pack.
Vegyétek! 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.22. 16:08:08

Tinman
Há' ez a lényeg :-D

Pro-n vagy ez van, vagy az van. PC-n meg egy normálisabb VGA-val tolja a nép 60 frémmel jobb graf mellett FHD-be. Ezért mondtam, hogy számomra, meg még a többség számára akik nem 4k-ban tolják a PC-s a superior.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Mit aha, meg persze?
kb 4-5 napja játszom, csak tudom hogy mi zavar, elhiheted pont én nem játszanék az AC-vel, akinek a Unity végigjátszatlanul ott hever a polcon (a Syndicate-et meg sem vettem), ha nem tetszene és nem élvezném.
Mindez persze nagyrészt a harcrendszernek köszönhetem....

GOTY

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

Tikal
aham, persze.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Eddig is volt ps4ed nem? 😄
Döntsd el magad...van frame teszt is.

tesztek

Moby
Én ezt értem, de ezt most semmivel nem lehet összehasonlítani. Ilyen helyzet a prón nem előállítható. Vagy a frémed lesz jobb, vagy a felbontás sokkal magasabb. Ilyet, hogy fullhd-n baszkod, ilyet ott nem lehet. Bár ez nem is akkora baj 😄

Tinman
Egy ócska GTX970-en, full maxon.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Jobban szaladgál?? Összevissza csapkod a frame!

n000rbi
Ne szarozzál, vedd a prőt.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tinman
Pedig ez egy GTX970, egyértelműen szebb, jobban szaladgál mint PS4-en.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.22. 11:18:06

Moby
Neeeem. Ugyanazt tudja mindkettőn. Cinematik módban ha bírja bírja, ha nem, esik a frame. Action módban meg esik a felbontás. Ti-n egészen fullhd-ig kimaxolva. Fullhd-ból már nem fog visszaesni ezt értem, de háááát ez egy vicc. Meg az is, hogy A két konzol VR-al, mifaszommal nem volt annyi mint a pc, de a Ti-al kb az első pár hónapban volt meg a 4k@60, az utóbbi időben meg semmi. Nyilván jobb minőség lesz mindig, mint a konzolok, de egy ilyen portért én pénzt nem adok. Dolgozzanak meg érte a sneciek, de ez nem munka, hogy nyolcszor akkora teljesítményből ezt sikerül kihozni. Ahol a konzolverza is arányosan szar, ott még lehet a fosmotor, vagy bármi. Ezek tapinthatóan beleszarások következményei. Vagy bénaságé. Az sem jobb.

Tinman
Tud, csak nem frame módba... PC-n, meg felqrsz mindent maxra és tolod FHD-ben. Abs. PC-s a superior verza. A nagyon nagy többség PC-n még mindig FHD-ben tolja. (Nézz egy Steam Survey-t.)

Moby
A két pró között egy slimmel futottam. Pont akkor jött a knack2. Az igazat megvallva prón még ki sem próbáltam.

Moby
Nekem azért lett hulladék, mert Ti-s sem megy 60 frémet 4K-n. Fullhd@60-at meg tud prón is.

Tinman
Ja... azt eszembe nem jutna kimaxolni. 1x letolod arra tök jó, de hogy a mindenféle nyamvadt kristályokat a 3. végigvitelkor is keresgetni... hát az nem az én világom.

Tinman
Betonstabil 60 frém a Knack 2, nyilván nem a felbontást preferálva, hanem a frame-et, de hát ezért vesz az ember Pro-t. Gondolom. Én ezért vettem.

Eszembe nem jutna variable mellett tolni, nem vagyunk cocák, meg kocák ^^

vegulis mindegy, ja. tehat te a Knack 2-t base masinan tesztelted? mid van most egyaltalan? PRÖ remlik AC kapcsan, de nemregiben mintha sima PS4-et is emlegettel volna.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tinman
Azért lett hulladék, mert nincs bill+egér támogatás? Jó vicc :-D Eszembe nem jutna ilyen kardoscsapatóst billel kínlódni.

"@1080p 60FPS was a breeze, and next to no framerate drops"

Erről van szó. Az ára meg hamar baráti lesz, ez ugye PC, steam, hamar becsuklanak az árak. Borítékolom, hogy az első 50%-ot 3-4 hónapon belül kapja, nekem meg ráér még annyit a superior verza.

Moby
Én a Knackre gondoltam 😄

Moby
- GT Sport - 60 frem a base-en is
Nem. Nagyrészt 60, de csuklik.

- Knack 2 - variable 30 felett, de van benne opcionalis cap base-en is.
Igen, de capelve érzékelhetően inputlagos. Variable 30-on nem, de attól behánysz.

Amúgy nem mindegy mennyi van benne, amíg épp nálad van?

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.22. 10:02:45

E! Amazon fekete baszás akciok vannak, gondolkodok, hogy behuzok egy PS4-et par exklu miatt.
downsampling es valamivel jobb latvanyt figyelmen kivül hagyva, csak a performanszra fokuszalva van egyaltalan ertelme a PRÖ-nek a szaros 1080p-s kijelzömön?
gyors DF csekk (nem erdekel ezek közül mind, csak erdekesseg):
- FF XII Remake - 30 frem a base-en is
- GT Sport - 60 frem a base-en is
- Uncharted 4 DLC - 30 frem base-en is
- Yakuza 0 & 1 Remake - 60 frem (apro dropokkal neha) base-en is
- Crash Bandicoot Remake - atom 30 frem (cutscene-ben neha double buffer 20-as lock) base-en is
- Persona 5 - ugy latom ez is 30, nem lett agyon-tesztelve
- Horizon hoki - 1080@30 base-en
- Knack 2 - variable 30 felett, de van benne opcionalis cap base-en is
- Last Guardian - NA EZ bosszant, 23-30 frem, inkabb 27 altalaban base-en. PRÖ majdnem atom 30.
- FF XV - 30 frem megvanik base-en is, csak szar a pacing. mint PRÖ-n is... bar ez lesz pöcöre is, szal annyira nem szamit.

csak mert PS4 Slim 200 ojro vs PRÖ 350.<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.22. 09:51:32

Moby
Hulladék lett a pc port. 2 napja vettem meg lemezen alzában hatezerért, tegnap meg a season passt- háromezért. PS4-re. Ettől jóval többre jön ki a complete editiionn.

Tinman
Igen, PS4-en, kb. 1.5 órát... mikor folytattam volna kiderült, hogy jön a DLC. Mire megvettem volna a DLC-ket kiderült, hogy jön PC-re. Innentől már csak egy jobb árú PC-s verzára várok.