121473

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #89646
    lol. :)
  • Evoluti0N
    Igazából.

• TBTPumpa
    Szeptember 6-ig van időd eldönteni. Addig tart az akció.
  • darkSectorxxx #89643
    :)
  • Rage47
    ja csak nem volt ott mire válaszolsz, azt hittem a Detroitra :D

darkSectorxxx ▼#89639 hát ezért filózom :)
    láttam a múltkori kommented
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.08.31. 14:38:28
  • partizan182
    Hat in Time. Jányom (6) a sapkás kislány, én tipikusan Sora, Goofy és Donald egyszerre (Kingdom Hearts is nagy kedvenc). Kisfiam (4) meg Szivi, a kedves kis szívtelen (szintén KH). Ilyen vacsora-meghívásos sztorik vannak, néha meg kell menteni valakit.
  • Rage47
    hm?
  • darkSectorxxx #89639
    Most 42% off hu digi. 12k
  • partizan182
    Napokban pörgött le a credits, tüneményes volt végig. Gyerekeseknek kötelező, azóta napi szinten megy a sapkáskislány szerepjátszás.
  • Rage47
    Én most a Detroiton gondolkozom, hogy lemezen vagy digitálisan kell ez nekem.
  • Moby
    Ha már úgyis hosszú idő után posztfolyamot tolok (és mivel senki nem rakta be): 3400 a sztórban a Hat in Time. És csak azért szólok, mert a kis buzi nem dobja fel a 6000 alatti listában
  • darkSectorxxx #89635
    Nem feltétlen kell ragaszkodni a DS eljáráshoz, nem tudom hogyan, csak hogy a nem peccses játékok szebbek lesznek kicsit.
    Az hogy milyen eljáras szerint, nem tudom. Nem is számít, csak arra emlékszem, hogy valami a supersampling dologhoz hasonló.

Na de mindegy akkor, ezekszerint nincs ilyen.
  • darkSectorxxx #89634
    Ő, de. A válasz egy "igen" volt.
    Azt nehéz félreérteni.

Pont ezért kérdeztem vissza, hogy tuti erről van-e szó, és azt mondták igen.
    Most lehet nem 4k-ba renderel és azt scale-eli fullhd-ra, nem ezen van a hangsúly, csak az maradt meg, hogy a NEM pro peccses játékokat is szebben jeleníti meg ezáltal. Én úgy emlékszem ss-hez hasonló lesz a végeredmény.

Max amit én kérdeztem, azt nem értették azok, akik "igen"-eztek.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.31. 11:27:01
  • Moby
    Ha már tegnap kapta az ívet, illik megvédeni is. Az insomniac twitteren reagált a downgrade vádakra. Ők azt mondják, hogy semmilyen downgrade nincs, design okai vannak a változtatásnak.
    Technikai oldalról készséggel elhiszem, mert egy másik beállításnál jól látszik, hogy a valós verzióban is ugyanúgy ott a screenspace reflection a pocsolyákon (ráadásul több látszik az egész scene-ből), ergo a változtatáson renderidőt aligha nyertek, nem valószínű, hogy ez volt a változtatás oka. Az már más kérdés, hogy talán rossz döntés volt a változtatás a végeredmény szempontjából, vagy legalábbis az az 1 kép alapján annak tűnik. Ebben a beállításban downgrade nem igazán látszik.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.31. 10:10:46
  • Moby
    Az interneten minden igaz. Főleg a gyerekneveléssel, meg a betegségekkel kapcsolatban.A kettő kombinációjára a minden is. Gyakorikérdésekről bármilyen gyerekbetegség instant gyógyítható, háztartási eszközökkel, de megy amúgy anélkül is.
  • j0nNyKa
    igy ertettem en is, ezt latom, nem csak sonynal, meg csak ps-sel kapcsolatban
    de... interneten van, szoval igaz
  • Moby
    Nem feltétlen, mármint simán lehet, hogy megkérdezte az internet népit, és ott kapott totál fals válasz downscaling témában, ami a mai napig megy a ps4 topikokban is. Kurvára nincs meg a felhasználóknak, hogy mi is ez, meg hogy működik, és a sony sem jól kommunikálja.
  • j0nNyKa
    az meglepo es durva lenne
  • darkSectorxxx #89628
    De értettem, tuti ez volt mert vissza is kérdeztem.
    Konkrétan ez volt a poén hogy ennek hatására a nem pro supportos játékoknál is kapsz kis recesimogatást ezálltal.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.31. 00:54:00
  • Tikal #89627
    vagy nem értetted amit olvasol...
  • darkSectorxxx #89626
    Ja a boost mode az az fps-re van, de én azt olvastam, hogy az egyik FW-be van egy funkció, ami szebbé tezsi azokat a játékokat is, amikhez nincs peccs...
    Ezekszerint megint fazsság volt az egész.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.30. 21:17:34
  • darkSectorxxx #89625
    Akkor mi a faszt hordtak össze megint a kommentekbe? Faszt a seggükbe
  • Moby
    Amit minden körülmények között rendszerszinten, patch nélkül tud, az a boost mode. Ami annyi, hogy a pro emelt órajelével jár a proci a "classic" módú játékokban is. A boost mode viszont nem csinál 4K-t. Egyáltalán a graffal nem csinál semmit, csak annyit, hogy stabilabb lesz a framerate olyan helyeken, ahol amúgy a proci a szűk keresztmetszet (mármint a "classic" ps4 proci).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.30. 21:00:42
  • Moby
    >hogy 4k-ba renderel és azt visszaskálázza 1080p-be

Egy fontos szó maradt ki: ha.
    Hogy _ha_ 4k-ban renderel, azt visszaskálázza 1080p-be. A The Order 1886 nem renderel 4K-ba. Ha tudná ezt patch nélkül, akkor nem rínék própatchért. Pró patch nélkül egyetlen ps4 játék sem fog 4K-ban renderelni, ami a pro éra előtt született.
  • darkSectorxxx #89622
    Hát nem azt mondták, hogy amit az uj firmware tudja azt, minden játéknál, patch nélkül, hogy 4k-ba renderel és azt visszaskálázza 1080p-be...amit amugy apro peccsek csiálnak
  • Moby
    Hogy lenne meg?
  • darkSectorxxx #89620
    Számítottunk reá, de mozgásban még így is durva.
  • darkSectorxxx #89619
    Ja ez nem használja a pro-t, fazsa.... :S

De az uj cucc, hogy mindent 4k-ból tesz vissza 1080p-be az itt is megvan nem?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.30. 20:08:02
  • darkSectorxxx #89618
    Hát igen. :)
  • Tinman #89617
    Majd a Complete pakk jöhet.
  • mucsácsó
    meg hát úgy mindenben szarabb, a szokásos klasszik downgrade... :(
    de azért gondolom így is széjjel fog baszni mindent, minden téren..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ....DE azért egy ládával több lett a rilíz verzában
  • Tinman #89615
    Az hagyj ám, de az árnyék csúszkát és csúnyán lejjebb vették, meg Magdi néni jött egy moppal és felnyalta a kiömlött kondenzvizet, hogy véletlenül se kerüljön frémbe :-/
  • Moby
    Hiába a DLC, nem tudták elkérni a játék valódi árát, így kénytelenek voltak a Stark-féle faszarucit régiójátékos olcsójelmezre cserélni :((

• Tikal #89613
    hm, már rég óta szemezgetek vele, be kéne már zsákolni :)
  • Moby
    Meg egy própeccs azért jól jött volna hozzá. Megnéztem volna 4K@HDR-ben.
  • n000rbi
    A sztori és karakterek jók voltak, játékmenetben lehetett volna még bőven fejlődni, de azt már sajnos nem tudjuk meg mire vitte volna a folytatás. Kár érte.
  • darkSectorxxx #89610
    ez még mindig brutálisan néz ki. :D

The Order 1886
  • Tikal #89609
    Még a végén megsajnálom őket, nem indítunk egy gofundme-t az EA-nek vagy a Sony-nak?
  • Tinman #89608
    Abs. értem és megértem amiről írtál a napokban, és csak +1-ezni tudom.
  • Moby
    Az EA 20 millió dolláros bónuszt fizet ki Mr. Dice-nak, hogy maradásra bírja, de ezzel sem bírták megtartani. Itt már ilyen hollywoodi gázsik röpködnek, és ilyenekről hadoválnak (a játékosok!), hogy a lútbook miatt kieső bevétel.
    Kieső. Bevétel.
    Be kéne perelnem a Szerencsejáték Zrt-t, a heti több száz milliós kieső bevételem okán, amit ők okoznak nekem közvetlenül azáltal, hogy nem én nyerem meg a lottóötöst!
    Jó, kis részben én is felelős vagyok érte azáltal, hogy nem lottózom, ésmivel gáláns úriember vagyok: a felét elengedem!