PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.12.31. 18:51:11
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"Szia Tinman! Nagyon várom/várjuk a Dark Souls 3 gameplayt :D Így hogy a Ringed City is napvilágot látott, nagyjából mikorra lesz várható a sorozat elkezdése? :) "
-"Szia! A Demon's Souls 2009-es játék. A végigjátszás videókat 2013-ban, vagyis 4 évvel később töltöttem fel. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy 2021-ben lesz itt DaS 3 WT, hanem azt szeretném neked és mindenkinek elmondani, hogy szívből csak úgy tudok beszélni egy játékról, ha az áthatja a mindennapjaim. Jelenleg a Dark Souls 3 nem ilyen. És ez nem csak az én hibám. A DaS 3 elment BB irányba, amit én nehezen tudok elfogadni. A szebb küllemmel nyilván nincs bajom, de a kissé idegrángásos, Devil May Cry irányba elvitt játékmenettel már igen. Nekem nem a DaS 3 lore-jával, küllemével, zeniével, hangulatával, karaktereivel van a bajom. Nem. Ezen a téren a játék csodás. Nekem pont a core gameplay-el van a bajom. Nyugodtan megkövezhettek, de nekem a Demon's Souls, Dark Souls 1-2 játékmenete a zsánerem. Azt szívből szeretem, igen még a kissé sántító Scholart is. De a DaS 3 nem ilyen. Más irány. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok hazai és külföldi YT-os imádja az új irányt, én nem tartozom közéjük. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem fogok soha DaS 3 WT készíteni, hanem azt, hogy nem érzem az ihletet és a motivációt sem, hiszen kimondom: Számomra a DaS 3 csalódás. Véletlenül sem tartom szarnak, vagy rossz játéknak! Dehogy! Egy másik játéknak látom, amire én véletlenül sem aggattam volna a Dark Souls 3 nevet. Hívtam volna inkább Bloodborne Soulsnak, utalva arra, hogy mely utakon jár. Még valami: A Bloodborne remek játék, egy csoda PS4-en és el is fogadom olyannak, amilyen, mert véletlenül sem a Souls franchise része, hanem egy másik irány. Ez így van rendjén. Az viszont nincs rendjén szerintem, hogy a Souls el lett tolva ebbe az irányba. Ezt máig nem tudtam megemészteni."
Minden szava igaz. <#worship>#worship>
Grafika legalább jó volt a 3-ban. :D
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A DaS 1 minden másodpercét élveztem, a DaS 3 meg nagy részét meg untam, fárasztott, vótmá', vártam, hogy vége legyen. Nem is fogom soha behazudni azt magamnak, hogy számomra a DaS 3 egy jó játék.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De gyerekek... ennek oka van! A számodra igazán addiktív játéknál meg sem fordul a fejedben, hogy parkoltasd, hanem még napközben is azon jár az eszed, hogy hazaérve mielőbb folytathasd. Vannak ilyen játékok, azok az igazán kiváló játékok. A többi meg csak max jó.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Na majd szépen sorjában kipörgetem a queue-ból őket jövőre :)
Amúgy W3-ban tényleg nem az igazi a harc, sajna... ha egy BB/DS jellegű combat lenne benne, akkor lenne 11/10-es játék - így csak 10/10 :P
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
/nem hagyhattam ki
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.31. 16:09:30
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2017.12.31. 15:48:56
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Erdekelt volna a velemenye, sokat jatszik, kilenc ps4-e volt, minden platformja megvan. Semmi offense nincs benne, ha o fuggo, en is az vagyok, meg itt mindneki.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2017.12.31. 15:48:17
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Én inkább a DaS2-re nem bírok visszaszokni.
Mondjuk még mindig nem értem a végére, de szerintem is nagyon jól sikerült...
tény, hogy érződik a BB rajta, ez tagadhatatlan mozgásban is meg kb a látványra is - és hogy egy DeS mellé odarakod, akkor ég és föld, dehátésakkómivan?!:D
DaS2-t is szapulta mindenki ugyanúgy, pedig szerintem az is kurvajó lett szintén - legalábbis engem nagyon berántott :)
nem mondom, hogy DaS4 kéne, de azért ne hagyják abba a soulslike-okat a Fromnál :(
...de mondjuk legalább a Das3 DLC-ktől elvettétek azt a kevéske kedvemet is végleg <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.12.31. 13:48:39
DLC-ket nem toltam, majd egyszer pecen.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Első részbe 500 órát beleraktam, a 2-3 már csak egy végigjátszást ért meg. Persze ha azt nézem még így is nyújtott 40-50 óra szórakozást a 2-3 ami még így is több mint mondjuk egy COD rész. Inkább a Bloodborne 2 jöhetne. Első része egész jó volt és a DLC-t se éreztem lehúzásnak.
/na nem mintha bármikor is tervben lett volna. Az alapjáék mentése elveszett, sok gusztusom meg nem lenne újra előről kezdeni.
Adversus solem ne loquitor
A 2. rész 3 DLC-jét letoltam, még a YT-ra is felkerült, pokoli, ha az opcionális bossokat is le akarod tolni.
"Az Ariandeles kb 1 órát mondanék rá"
15 ojróért elég pathetic, a másik akkor korrektnek tűnik. Egyszer erőt kéne vennem rájuk, de újra kéne tolni az alapjátékot is már, mert kb. alig rémlik már belőle valami, annyira nem kötött le.
A 3. részhez csak 2 DLC van. Ashes of Ariandel és a Ringed City. Az Ariandeles kb 1 órát mondanék rá, annyi idő alatt mindent felszedve végig lehet menni de a végén a boss a lehető legszemetebb az simán 3 óra szopás főleg ha egymagad tolod. Harcosként meg főleg.
A Ringed City hosszabb azért ott van több boss is, könnyebb, nehezebb vegyesen. Az mindennel együtt volt 7 óra kb.
Szóval a két DLC a sok sok szivatás miatt kb 10 óra volt. De nem érte meg. Nyilván ha valaki az alapjátékkal együtt viszi ezeket is végig akkor örül a plusz helyszíneknek, nekem így másfél év után nem sokat nyújtott. Neten rákeresve más is írta, hogy sokkal sokkal szopatósabb a DLC mint az alapjáték, sokan félbe is hagyták. Aki most veszi meg a játékot az nyugodtan vegye a complete kiadást de akinek csak az alapjáték van meg annak azt mondanám, hogy max nagyon nagy akcióban érdemes behúzni a DLC-ket.
A havas táj mondjuk nem volt rossz látványra.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
9 honapos project-hez a "Traditional Wet Shaving" FB csoportot ajanlom. igazi aranybanya.<#idiota>#idiota>
Lehet a fórumokra kéne behordjam a melót, a kerületi kismamák facebook csoportja, vagy az akvaristák simán negcsinálnák nekem két nap alatt a 9 hónapis projektet. És közben az is kiderülne, hogy mindenki más hülye hozzá :D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
en Turo Rudi függö is vagyok, csak errefele ritkan jutok a dozishoz :(
Értem.
10 millió önképzett mindehezértő kibaszott kontár országa vagyunk, amiben pont csak ahhoz nem ért senki, ami a dolga lenne naponta.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.31. 10:28:56
Annyi a kérdés, ki mennyire tudja kordába tartani, mennyire van másik hobbija még mellette. Nekem van még másik három is, bár tény is való, hogy a legtöbb időt a gaming viszi el.