121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Azért van még mit tanulni a Rocksteady-től. 
-
Evoluti0N #89684 Félig kirakott mellekben reménykedtem. 5/7 -
Lencsevégre kapták az első szerencsés vásárló egyikét!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kuplungot lenyomva. -
Vegyen meg valaki pls:
-
Én jó gyorsan tenném. -
Srácok hogy kell váltani szerintetek Xbox-ról Ps-re?
-
Evoluti0N #89678 Akkor elbeszéltünk egymás mellett. -
grat
-
Ugye a megjelenést berakták a CoD és a RDR2 közé, és az előrejelzések szerint 80%-al kevesebben rendeltek elő mint CoD-ot. Most bejelentették, hogy egy hónappal később jelenik meg. -
Ez azért még hátravan. Szóban nagyon kemény mindenki, aztán majd a kasszáknál kiderül, kinek van töke is hozzá. -
erről lemaradtam.
mi volt a BFV-ös koki? -
EA kapott még egy kokit a BFV-tel, de szerintem ebbol se fognak tanulni -
>Eddig egy olyan stúdió se volt, ami bezárt volna azért, mert tönkrement a rossz eladások miatt
Én nem erről beszéltem. Én azt írtam körül, hogy az eladások meg a minőség sajnos ritkán jár kéz-a-kézben.
>Ami pedig a Pókembert illeti, akkora a hype körülette, h tuti nem lesz bukta.
Tehát a hype adja el. Igen. ld. fent.
>Abból egyébként hogyan profitálnál, ha bukta lenne a játék?
Ha valami nem jó iárnyba halad, egy jól elhelyezett koki szokott segíteni. Persze ilyen ritkán van, mert ahhoz elég nagyot kell cigánykodni (swbf2), hogy a nyálcsorgató idiótáknál is átszakítsa a kaput. Ha eléggé szoftban nyomják, ugyanezek még arról is meggyőzik egymást, hogy nem gáz a 120$-os játék sem. -
Evoluti0N #89671 Igazad van. Eddig egy olyan stúdió se volt, ami bezárt volna azért, mert tönkrement a rossz eladások miatt. Valamint egy olyan játék se volt még, ami azért nem kapott folytatást, mert rosszak voltak az eladásai. Ami pedig a Pókembert illeti, akkora a hype körülette, h tuti nem lesz bukta. Abból egyébként hogyan profitálnál, ha bukta lenne a játék? -
Az amúgy nem baj, ha egy jó sony exkluzív sikeres, de én itt most azért annak örülnék igazán, ha ez bukna a retekbe. Én nagyon nem siratnám az insomniacot sem, az elmúlt években már főleg amúgy is csak fasságokat csinál. Meg néha megrendelésre jót, de önállóan már semmit.
Szóval ezesetben a profit várhatóan elmarad. -
Mint a PUBG? Vagy ahogy ezeknek a nem kicsit jó utolsó nagyjátékuk?
Hát persze :D Ez ilyen, így működik :D
/esetleg nem kéne, hogy 40K-ba kerüljenek a játékok? Nemtudom, csak kérdem
-
Evoluti0N #89668 Mindenki? Ha egy játék sikeres az pozitív a frencsájz, valamint a fejlesztőcsapat jövőjét illetően. -
És ebből itt a topikban ki profitál bármit is? Itt mindig ilyen nagy öröm van az eladások kapcsán, csak az okokat sosem fogom érteni. -
ennyi. :) -
Pláne hogy feleannyi nem fog elmenni belőle multicímként, mint pókiból csak sonyexként... :D -
Kapják majd ők is az ívet, mikor összehasonlítják a reveal trailert a megjelent verzióval :) -
ez jó :D -
Pocsolya. :D
-
Newfronter #89661 Ja értem, ennyi az érvelésed? Amit te mondasz, az úgy van(aha....).
Igen, nyereségesek, mert nem csak 18k egy AAA játék, hanem egyéb módon van arra lehetőség, hogy fizess érte(DLC, mikrotranzakció, lootbox, stb..), és abból sokkal több pénz jön be, mint a játék sima árából.
Ezzel te ugyan úgy naív vagy, mert te nem is hivatkoztál semmire. Én legalább szóba hoztam az Otherside videókat, amiben ezt egy játékiparbeli fejlesztő mondja.
Neki hol lenne érdeke hazudnia?
De akkor kérdezzetek meg egy Gelencsér Péter-t, hogy ő erről mit mond! Mondjuk ebből a szempontból a CDPR jobb helyzetben van, de csakis azért, mert olyan országban vannak, ahol ezt megtehetik.
-
Evoluti0N #89660 Igen, de extra pocsolyákért fizetni kell. -
Többre már nem futotta.
-
Magyar storeból veszed lesz magyar felirat -
ahogy olvasom, fontos hogy magyar store acc-kal vegyem meg, magyar legyen a ps menüje, de ha nem lesz benne rábaszok, telepítés nélkül honnét tudom hogy nincs benne magyar felirat, hogy kérek úgy refund-ot? (még új vagyok, és azt olvastam refund-ot csak letöltés, telepítés előtt kérhetsz. bár ez elég logikátlan) -

-
De azért a lemezen nincs rajta, day1 patch kell hozzá :) -
Legalább a fotómód belefért ingyen?
-
Na persze naív kisfiam. :D
Ezért termelnek többszázmilliós, sőt milliárd feletti nyereséget a nagy kiadók és azért nyereségesek a többiek is, mert nem elég drága a játék.
Mindent elhiszel vagy szoktál azért tájékozódni is, hogy mik a tényezők, tények és van saját eszed is?
Igen többe kerül a fejlesztés, de többet is kérnek érte és a pénz is kevesebbet ér. Meg van az a bizonyos egyensúly ma is, mint régen. A különbség, hogy mára minden sarki zöldséges be akar szállni a játékbusiness-be a maga szeletéért, de persze ugyanakkora bevételt akar mindenki, mintha fele annyian lennének.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.09.01. 16:41:56 -
Hype:
-
hát erre inkább nem mondok semmit, mert voltak már meglepetések digitális termékekkel más usereknél, ahogy olvastam :)
tegnap megvettem lemezesen, egyetlen darab volt a boltban, még jó, hogy lefoglaltam, mert 3-an is megvették volna helyettem :D -
Newfronter #89650 Miért nem 100000? Kérdezz még hülyeségeket!
Az otherside-ban elég részletesen elmondta ezt Phelan, hogy miért kb 40k lenne az ára.
Ő se a faszából szopkodta ki. Ő is hivatkozott egy felmérésre. Sokkal több a munka egy játék elkészítésével kapcsolatban ma, mint anno. -
miért nem mindjárt 100? -
vajon a deluxe edition-on is van magyar felirat? -
Remélem nem szárad ki teljesen, mire bekúrják psplusba. Bár olyan nagy tragédia az sem volna. -
lol. :)