PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
ne keverd a fogalmakat!!!! :D
(es ne kapd fel a vizet, csak viccelödünk itten 2018 kora reggelen, mikor meg mindenki alszik :P)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nos, itt súlyos fogalomzavarok vannak. Ha az a Moby görbe, hogy a játékokról ált. komplex vélemény megofgalmazható, akkor létezik, mindig létezni fog, de nem hozzám kötődik. A HZD egy csodálatos képi világú, jó történetű, elöregedett és gyenge(ubisoftot idéző) szendbox játékmenetú játék. Előbbiekért mindig szeretni fogom, utóbbiért viszont soha.
EZ a Moby fordulat? Nemá :(
Adversus solem ne loquitor
nemtom. de volt olyan, hogy elkezdtel valamit, egyböl tollat ragadtal, hogy huuu de jo, kiralysag, aztan... atfordult a paci.
de ezek valoszinuleg azert voltak, mert tulsagosan hamar velemenyeztel. siman lehet, hogy tenyleg a jatek maga mutatta ki kesöbb a foga feherjet.
zelda-ban mar 15+ orad van, abbol mar lattal eleget.
de nem MINDENT! ahhoz 3 ora kell CEMU-ban... khmmm :D :D :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.01. 09:03:12
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Vagy 3 db...úgy egyáltalán.
DE! 2017-ben en nem lattam, hogy elöjött volna, szoval gyógyulsz!!! <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.01. 08:58:14
ja es BUEK! <#pias>#pias>
Mar csak azert is mondom ezt, mert nem egyszer lattunk olyat toled, hogy jatekot kenkoves pokolbol piedesztalra allitottal, vagy onnan taszitottal a kenkoves pokolba. A szakirodalom amugy ezt Moby-fordulatkent (Moby’s turn) jegyzi. <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.01. 08:27:03
Boldog új évet! <#pias>#pias>
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.01.01. 03:55:26
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Eléggé rajta vagyok, lehet a 2. részt is berántom, vicc pénzekért megy már PC-n.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azt nem merem mondani, hogy imádom a TEW-t, mert néha elég "what were they thinking" érzésem van, de érdekes és elég addiktív élmény.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amik gecijók volt vagy gecijók, de még mennek:
-Zelda BOTW(még megy)
-Mario Odyssey(még megy)
-GTSport(még megy)
-BF2(még megy)
-Farpoint
-DriveclubVR(még megy)
-Resi7(VR-ben és anélkül is)
-TEW2
-TEW1
-BatmanVR
-SuperHot VR(még megy)
-Doom VFR
-Uncharted LL
-Knack 2
-Until Dawn: RoB
-Bloodborne DLC
-Guitar Hero Live
-sok BF1(de már nem megy)
-AC:O
-HZD
-ME:A
Éppen csak belenyaltam még:
-Xenoblade Chronicles 2
-Nioh, Dirt Rally VR
-Robinson: The Journey
-HZD: DLC
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Rise of Tombot a közepétől már untam... na most engem is meglepett, de az Evil Within 1 a betegségei ellenére viszont rohadtul húz és sokat gondolok rá. Basszus, 2x még ilyen félálomban is szerepelt, hat az emberre, gondolok rá, mindjárt megyek is folytatni, szóval hiába fosport PC-n, akkor is jó játék... sőt... elég jó játék, pedig lineáris, néha már-már röhejesen trial & error, és gyakran öncélúan, eltúlzottan gore.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Driveclub-nál sem volt pl időjárás kezdetben.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.12.31. 18:51:11
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"Szia Tinman! Nagyon várom/várjuk a Dark Souls 3 gameplayt :D Így hogy a Ringed City is napvilágot látott, nagyjából mikorra lesz várható a sorozat elkezdése? :) "
-"Szia! A Demon's Souls 2009-es játék. A végigjátszás videókat 2013-ban, vagyis 4 évvel később töltöttem fel. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy 2021-ben lesz itt DaS 3 WT, hanem azt szeretném neked és mindenkinek elmondani, hogy szívből csak úgy tudok beszélni egy játékról, ha az áthatja a mindennapjaim. Jelenleg a Dark Souls 3 nem ilyen. És ez nem csak az én hibám. A DaS 3 elment BB irányba, amit én nehezen tudok elfogadni. A szebb küllemmel nyilván nincs bajom, de a kissé idegrángásos, Devil May Cry irányba elvitt játékmenettel már igen. Nekem nem a DaS 3 lore-jával, küllemével, zeniével, hangulatával, karaktereivel van a bajom. Nem. Ezen a téren a játék csodás. Nekem pont a core gameplay-el van a bajom. Nyugodtan megkövezhettek, de nekem a Demon's Souls, Dark Souls 1-2 játékmenete a zsánerem. Azt szívből szeretem, igen még a kissé sántító Scholart is. De a DaS 3 nem ilyen. Más irány. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok hazai és külföldi YT-os imádja az új irányt, én nem tartozom közéjük. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem fogok soha DaS 3 WT készíteni, hanem azt, hogy nem érzem az ihletet és a motivációt sem, hiszen kimondom: Számomra a DaS 3 csalódás. Véletlenül sem tartom szarnak, vagy rossz játéknak! Dehogy! Egy másik játéknak látom, amire én véletlenül sem aggattam volna a Dark Souls 3 nevet. Hívtam volna inkább Bloodborne Soulsnak, utalva arra, hogy mely utakon jár. Még valami: A Bloodborne remek játék, egy csoda PS4-en és el is fogadom olyannak, amilyen, mert véletlenül sem a Souls franchise része, hanem egy másik irány. Ez így van rendjén. Az viszont nincs rendjén szerintem, hogy a Souls el lett tolva ebbe az irányba. Ezt máig nem tudtam megemészteni."
Minden szava igaz. <#worship>#worship>
Grafika legalább jó volt a 3-ban. :D
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑