PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GOTY
Vegigtoltam az egeszet. A legjobban a fagyos teruleteket utaltam, bar egy-ket frost pancel azert sokat segitett. Ja, meg a lavas reszeket. :)

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

moby-görbe az az altalanos gaming-lelkesedesedröl szol, fokuszban a hardwerekkel.

ne keverd a fogalmakat!!!! :D

(es ne kapd fel a vizet, csak viccelödünk itten 2018 kora reggelen, mikor meg mindenki alszik :P)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
A HZD-t anyáztam és szídtam???
Nos, itt súlyos fogalomzavarok vannak. Ha az a Moby görbe, hogy a játékokról ált. komplex vélemény megofgalmazható, akkor létezik, mindig létezni fog, de nem hozzám kötődik. A HZD egy csodálatos képi világú, jó történetű, elöregedett és gyenge(ubisoftot idéző) szendbox játékmenetú játék. Előbbiekért mindig szeretni fogom, utóbbiért viszont soha.
EZ a Moby fordulat? Nemá :(

Adversus solem ne loquitor

nem, en a moby görbet rajzoltam. a fordulat-ot mas jegyezte fel :D

nemtom. de volt olyan, hogy elkezdtel valamit, egyböl tollat ragadtal, hogy huuu de jo, kiralysag, aztan... atfordult a paci.
de ezek valoszinuleg azert voltak, mert tulsagosan hamar velemenyeztel. siman lehet, hogy tenyleg a jatek maga mutatta ki kesöbb a foga feherjet.
zelda-ban mar 15+ orad van, abbol mar lattal eleget.
de nem MINDENT! ahhoz 3 ora kell CEMU-ban... khmmm :D :D :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.01. 09:03:12

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

yesname
Mondjuk egyet kapásból: HZD. Anyáztad, szidtad, szaroztad és aztán meg. Vagy az új Doom. Jajj de jó, nagyon király utána meg... :D Ez tény: Moby fordulat létezik.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Moby
Igen, ezt te találtad ki ezt tudom, de mik ezek a címek? Jöhet '16-ból, és 15-ből is!
Vagy 3 db...úgy egyáltalán.

mondjuk a Moby-fordulat letezö dolog, tudod te is nagyon jol...<#nezze><#nyes>

DE! 2017-ben en nem lattam, hogy elöjött volna, szoval gyógyulsz!!! <#taps>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.01. 08:58:14

Moby
Ezt már nem először írod. Kérlek sorolj fel 3 ilyen címet. Ott a '17-es listám, nem lehet nagy kihívás.

ja, pont erre gondoltam. vannak benne kedves kis pillanatok, bugyuta karakterek, de ezek az utolso jelzök, amiket ranyomnek a jatekra.:)

Moby
A "vicces" és "aranyos" kifejezések után én inkább zéróra tippelem a ismeretek mennyiségét <#nyes>

2 vagy 3 percet jatszottal a Zelda-val? :D
ja es BUEK! <#pias>

GOTY
Javitok: lehet, hogy raebredsz...

Mar csak azert is mondom ezt, mert nem egyszer lattunk olyat toled, hogy jatekot kenkoves pokolbol piedesztalra allitottal, vagy onnan taszitottal a kenkoves pokolba. A szakirodalom amugy ezt Moby-fordulatkent (Moby’s turn) jegyzi. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.01. 08:27:03

GOTY
Majd amikor végeztél vele, és folytatod a többi játékot, akkor fogsz ráébredni, hogy igen, ez egy nagyon aranyos, nagyon egyedi, vicces stb. játék, de rengeteg más játék van, ami mellett azért eltörpül, s az a hájp bizony olyan, mint a dotkom lufi, csak maximum később durran ki. <#integet2>

GOTY
Mindenkinek jó egészséget kívánok elsősorban idén, és természetesen függésmentes, jó játékot és jobbnál-jobb játékokat!

Boldog új évet! <#pias>

Tikal
Változó napszak és időjárás is van már minden játékban, ez ma már alap, szerintem még az AC is tudja...egy autós szimben meg igen csak elvárható lenne, hogy legalább a napszak változzon, változtatható legyen. De majd reméljük beleteszik....
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.01.01. 03:55:26

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
BUÉK!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
BÚÉÉÉÉK srácok! :) Ütős év lesz...
Moby
Boldog új évet srácok, és sok jó játékot 2018-ban!

n000rbi
Boldog 2018-at! :)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Ja, néztem, mondjuk megjelenéskor sem volt drága, és konzolokon is szanaszét leárazásokat kapott már.

sajnos a második sem techprobléma mentes, bár ahhoz külső progi nekem nem kellett, de csak úgy nem stutterelt, ha felkapcsoltam a wint teljesítménycentrikusba. Balancedben elment aludni a 1080Ti, de azért közben fossá stutterelt a játék...

Tinman
Na baz, u.e. fogalmazódott meg bennem is. 14. fejezet és már az 5.-től birizgált, egyre inkább és valóban folyamatosan fenntartja az érdeklődést! Ez tényleg egy JÓ játék!

Eléggé rajta vagyok, lehet a 2. részt is berántom, vicc pénzekért megy már PC-n.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
A végére szerettem meg nagyon a TEW1-et. Mert nem volt benne pillanat, amikor visszaesett volna a érdeklődésem. Ugyanezt a kettőről már nem tudom sajnos elmondani, mindazonáltal nagyon-nagyon jó játék az is.

Tinman
Az nem jó hír, ha a Zelda is ilyen... nincs még egy életem :-(

Azt nem merem mondani, hogy imádom a TEW-t, mert néha elég "what were they thinking" érzésem van, de érdekes és elég addiktív élmény.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Hát lehet nem minden egyezik a valósággal, amit írnak. Szeretnek kicsit szépíteni a hatás kedvééért....:D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
:D

A dinamikus időjárás működik, hogy az milyen hatással van a vezetésre az más kérdés. Bár ahogy olvasom patchelik folyamatosan. A lényeg az, hogy azt még nem mondhatjuk, hogy alap lenne a műfajban. (talán az codemasters F1-ban működik).
Moby
A TEW1 nekem is rohadtul tetszett. NAGYON. Imádtam. Nekem most a Zelda ilyen: ma egy megoldásra ébredtem az egyik pontján. Gyakorlatilag minden szabad agykapacitásomat a játék tölti ki, akkor is, amikor nem játszom. Ezt ilyen szinten kettő játék tudta magát ennyire befúrni az agyam mélyébe: a DaS1 és a BB. Totál rá vagyok csavarodva.

Moby
Ha ma már összeszedtem, ez volt nekem 2017 a gémerlétemben. Volt még már nem túl jó, meg kifejezetten szar is, azokat inkább nem említettem:

Amik gecijók volt vagy gecijók, de még mennek:
-Zelda BOTW(még megy)
-Mario Odyssey(még megy)
-GTSport(még megy)
-BF2(még megy)
-Farpoint
-DriveclubVR(még megy)
-Resi7(VR-ben és anélkül is)
-TEW2
-TEW1
-BatmanVR
-SuperHot VR(még megy)
-Doom VFR
-Uncharted LL
-Knack 2
-Until Dawn: RoB
-Bloodborne DLC
-Guitar Hero Live
-sok BF1(de már nem megy)
-AC:O
-HZD
-ME:A

Éppen csak belenyaltam még:
-Xenoblade Chronicles 2
-Nioh, Dirt Rally VR
-Robinson: The Journey
-HZD: DLC

Moby
Hát nekem a 2017 is bitang volt. Ha '18 még jobb lesz, én nem fogok panaszkodni, az tutter :)

Kandurex
Mindenkinek boldog új évet kívánok. Reméljük 18' olyan év lesz amit mindig emlegetni fogunk gamer szinten!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Már tudja? Mert az elején is tudta csak a víznek maradt el a hatása,mármint lehetett vígan kocsikázni slick-en a vizes pályán.
Tinman
Oh... erre már nem is nagyon emlékeztem. Köszi, hogy emlékeztettél rá, komolyan! :-)

Tinman
De az tök jó, mert nem unod, végig szórakoztat, imádod. Boldog gamer vagy :-)

Rise of Tombot a közepétől már untam... na most engem is meglepett, de az Evil Within 1 a betegségei ellenére viszont rohadtul húz és sokat gondolok rá. Basszus, 2x még ilyen félálomban is szerepelt, hat az emberre, gondolok rá, mindjárt megyek is folytatni, szóval hiába fosport PC-n, akkor is jó játék... sőt... elég jó játék, pedig lineáris, néha már-már röhejesen trial & error, és gyakran öncélúan, eltúlzottan gore.

Mondjuk ez is erős egy kicsit, hogy a műfajban alap. Mégis hol? PC2 ami most ezt tudja, más nem nagyon.
Moby
Ma már minden játékban van fotómód. Még a Assacreedben is. Ráadásul ez a széria egyik védjegye. Ezt az ökörséget még szajkozhatjátok egy darabig, de a helyzet az, hogy ha ez kimarad, széjjeltépték volna őket. És mindegy lett volna mi kerül bele vagy nem kerül bele.

Tikal
de ők nem is a PD, a legjobb autós szim címmel a mellükön :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Biztos így, van, de azért inkább utólag jöjjenek a fícsörök mint soha, szerintem. :)
Driveclub-nál sem volt pl időjárás kezdetben.

Tikal
A hírhez meg annyit, hogy az hagyján hogy nincs eső, de még az idő se múlik, ha három óra hosszú a verseny, akkor három órán keresztül ugyanazok a fényviszonyok.... de legalább van fotó mód...

darkSectorxxx
Ja Gamestar. :)

Tikal
nem tudom, hogy hír e ... csak azért mert idézőjelbe tetted nem lesz az , bár annak tűnik:D Azért ilyenkor egy forrás nem ártana...

darkSectorxxx
Most ez nem jó hír?

Tikal
he?

Moby
A normál túl hideg, igen, de ez csak akkor érdekes, ha monitorként használod, és kvázi fehér papírlapot akarsz látni. Ha csak játszol rajta/filmet nézel, nyugodtan mehet normálon.

ha nem ertesz hozza, akkor nem erdemes

Köszi. Ide-oda váltogatva annál tűnik rendesen fehérnek a fehér. Amúgy fehéregyensúlyt érdemes babrálni?
Kandurex
Warm1

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Ez télleg így van.

yesname
Hát nálam az összes MOBA ilyen sajnos. Függőséget okoznak. :D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.12.31. 18:51:11

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Hali! Sikerült megint megtudnom, hogy nem jó tv beállításokkal játszom. Azt mondják, a természetes D65 standard színtónus a warm2, vagyis a 2. meleg szint, nálam meg a normálra volt állítva a tv, ami állítólag túl hideg. És tényleg, visszaállítva a fehér szín kékesnek tűnik. De a warm2-n meg kissé sárgás, nem teljesen fehér. A warm1 ahhoz közelebbinek tűnik. De lehet, csak megszokás kérdése, a szem hozzáigazodik. Mindenesetre minden kalibrációs tutorialban warm2-t javasolnak. Ti mire állítottátok be a tévéteket? (Amúgy nekem Samsung KU6072-m van.)
davidka003
Pont ráakadtam a videók közt:

"Szia Tinman! Nagyon várom/várjuk a Dark Souls 3 gameplayt :D Így hogy a Ringed City is napvilágot látott, nagyjából mikorra lesz várható a sorozat elkezdése? :) "

-"Szia! A Demon's Souls 2009-es játék. A végigjátszás videókat 2013-ban, vagyis 4 évvel később töltöttem fel. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy 2021-ben lesz itt DaS 3 WT, hanem azt szeretném neked és mindenkinek elmondani, hogy szívből csak úgy tudok beszélni egy játékról, ha az áthatja a mindennapjaim. Jelenleg a Dark Souls 3 nem ilyen. És ez nem csak az én hibám. A DaS 3 elment BB irányba, amit én nehezen tudok elfogadni. A szebb küllemmel nyilván nincs bajom, de a kissé idegrángásos, Devil May Cry irányba elvitt játékmenettel már igen. Nekem nem a DaS 3 lore-jával, küllemével, zeniével, hangulatával, karaktereivel van a bajom. Nem. Ezen a téren a játék csodás. Nekem pont a core gameplay-el van a bajom. Nyugodtan megkövezhettek, de nekem a Demon's Souls, Dark Souls 1-2 játékmenete a zsánerem. Azt szívből szeretem, igen még a kissé sántító Scholart is. De a DaS 3 nem ilyen. Más irány. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok hazai és külföldi YT-os imádja az új irányt, én nem tartozom közéjük. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem fogok soha DaS 3 WT készíteni, hanem azt, hogy nem érzem az ihletet és a motivációt sem, hiszen kimondom: Számomra a DaS 3 csalódás. Véletlenül sem tartom szarnak, vagy rossz játéknak! Dehogy! Egy másik játéknak látom, amire én véletlenül sem aggattam volna a Dark Souls 3 nevet. Hívtam volna inkább Bloodborne Soulsnak, utalva arra, hogy mely utakon jár. Még valami: A Bloodborne remek játék, egy csoda PS4-en és el is fogadom olyannak, amilyen, mert véletlenül sem a Souls franchise része, hanem egy másik irány. Ez így van rendjén. Az viszont nincs rendjén szerintem, hogy a Souls el lett tolva ebbe az irányba. Ezt máig nem tudtam megemészteni."

Minden szava igaz. <#worship>
Grafika legalább jó volt a 3-ban. :D

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;