121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó

fú bakker, kíváncsi leszek nagyon... :| :D bár amúgy egy GTA6 (pláne újra egy Vice City <3) mégdurvábban lázba hozna, de azért ezen is pörgök eléggé
  • darkSectorxxx #90367
    zsír.
  • darkSectorxxx #90366
    WHAAT? :D
  • mucsácsó
    plusz infó - holnap lunch tréler és péntektől preload:

The Red Dead Redemption 2 Launch Trailer
    Debuting tomorrow, Thursday October 18 at 10AM ET

Pre-order now on digital and begin pre-loading this Friday at 12AM ET: http://rsg.ms/c9d8f51
  • mucsácsó

tudom sok a digites arc, de lemezesen érdekesség, hogy 2 discen lesz a cucc :P
  • Mr_no_NaMe
    no izgultok gyerkőcök?? egy hét oszt... csihi puhi

• Evoluti0N
    Én ofc. Szabi kivéve. :D
  • mucsácsó
    nemtom, valami fétis biztos :( üres a polcom ígyis, valami akkor meg legyen már rajta :P :D
  • Tikal #90360
    mi a jó a sima műanyag doboz gyűjtésben akkor? Porfogó :)

Hál'Isten már nincs egy sem a lakásban, se DVD, se BluRay
  • mucsácsó
    nope, jó nekem a standard:D ...egyelőre :D
    aztán később lehet az is majd :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.10.16. 19:40:17
  • Tikal #90358
    díszdobozost?
  • mucsácsó
    A digit verza előnyei... :D én ezt mindenképpen polcon akarom tudni, azért is veszem a dobozost :P
    nagyon kíváncsi leszek... meg arra is, hogy az RDR2 és GOW közül melyik jön ki majd több helyen GOTY nyertesként :D
    (...persze akár lehetne mondani Spidermant is, de szvsz GOW-hoz képest azért messze van tartalomra és epic faktort tekintve :P)
  • TBTPumpa
    Október 23-án érkezik a Pókember első DLC-je:
  • Newfronter
    A szabi alap. Én meg csak éjfélkor rányomok a start gombra. :D
  • darkSectorxxx #90354
    :D
  • mucsácsó
    Adom, nagyon nagyon várom már :D remélem reggel mehetek érte (576) :P még szabit is vettem ki... :'D
  • darkSectorxxx #90352
    Viszont Xbox-ra is kéne, oda is szivesen feleznék valakivel... :)
  • Tatyla
    o/
  • darkSectorxxx #90350
    Nem is volt kérdés, még ha nincs hype akkor is. :D
  • mucsácsó
    Red Dead Redemption 2 reviews will be up on Thursday October 25

Hypetrain ON :D ki veszi day1? :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.10.16. 09:21:39
  • darkSectorxxx #90348
    Üdv.

válasz
  • mucsácsó
    Szerintem is.... szvsz közösség miatt is, meg minden... sokkal nagyobb játékosbázissal bír, ezáltal használt játékhoz is könnyebb hozzájutni.
    Exkluzívok miatt pedig nem is kérdés....már csak egy God of War miatt is érdemes venni PS4-et, ha más miatt nem is - de ezen kívül még van/lesz egy rakat PS4-exkluzív cím, amit vétek lenne kihagyni egy Xbox birtoklása miatt...
    szóval lényegében: Xbone-on nincs system seller és nem is lesz, de PS4-re van bőven
  • Kandurex
    Hogy legyen rajta gyári garancia.

Egyébként különbség annyi, hogy a PS -n vannak értékelhető exkluzívok, míg a másikon nem. Talán azért megemlíthető, hogy a nem exkluzív cuccok azért egy xbox one x! néznek ki a legjobban és ott is futnak.

De, ha szigorúan mint játékos nézzük a dolgot, akkor PS -t vegyél.
  • VinylToy #90345
    Azt értem hogy a warez tiltott, és a kérdésem elsősorban arra vonatkozott, hogy melyik legyen XBOX vagy PS, mi szól emellett és miért ne a másikat?! Tényleg nagyon új dolog ez nekem, a gyerek nem fog a legújabb játékok után ácsingózni, ez is egy szempont.
    Használt gép vásárlása esetén mire kell figyelni?
  • mucsácsó
    Üdv!

Chippelt/buheráltat felejtsd el szerintem - már csak azért is, mert ilyet nem igazán találni gondolom, bár nemtom hogy áll a warez szcéna PS4-en...de mivel az itt ugyebár tiltott, így nem nagyon jöhet szóba :)

Szerintem jobban jársz egy full új géppel, netán párhetes használt még szóbajöhet - bár használt cucc mindig lutri...

Viszont játékokat érdemes használtan venni (jatekaim.hu, hardverapro.hu és társai...), vagy nagyobb akciók esetén (főleg ünepekkor) PS Store-ban is lehet ezt-azt zsákolni :))

Esetleg az merülhet még fel kérdésként, hogy Fat/Slim vagy Prot vegyél - utóbbit talán max akkor érdemes, ha 4K-ban akarsz játszani meg ilyesmik...sajna nem ad akkora pluszt (egyelőre), mint várná az ember abszolút...
    de én szerintem a lurkóknak tökéletesen bőven elég az első változata, hogy játszogassanak vele :)
  • VinylToy #90343
    Segítséget/tanácsot várnék!

Sose volt konzol a családban, lassan 40 évesen a 7 éves fiam nyúz egy játék miatt (Cars 3 Driven To Win).
    Megjelent több platformon, kérdésem az lenne, hogy mit érdemes venni alapgépben? (chippelt, buherált, eredeti, stb.)

Köszönöm a válaszokat.
    Ps.: Felteszem a kérdést a XBOX topikban is! :)
  • sanya200
    Hát remélem mert a konzolon nem lehet a képarányt belőni.Úgy hogy csak oldalt vágja le.Csak a téglalapot lehet nővelni-csökkenteni
  • Evoluti0N
    De torz lesz. Monitorodnál nézd meg, h van-e olyan beállítás, h alkalmazkodjon a monitor a konzol képarányához és akkor fekete csík lesz oldalt, ami sztem még mindig jobb, minthogy minden lapos legyen a játékokban. Mondjuk az enyémen be tudom állítani, h régi 4:3-as arányú játékok fekete csíkkal oldalt fussanak és ne széthúzva. Talán nálad is van ilyen.
  • darkSectorxxx #90340
    De, ha 21:9-es a monitor, a fullhd meg 16:9-es akkor lesz fekete csík, vagy széthúzza a képet.
  • Tikal #90339
    próbáld ki...
  • sanya200
    Sziasztok
    Megjött a ps4 pro de egyenlőre monitorra van kötve ami 21:9-es.Kitölti a teljes képet de játék alatt nem lesz torz a kép? Mert ugye full hd-t enged csak vagy 4k-t
  • darkSectorxxx #90337
    Köcönöm. :)
  • TBTPumpa
    Boldog szülinapot Dark!
  • darkSectorxxx #90335
    Köszönöm szépen! Viszont a logo-dat is. :)
  • Kongy
    Isten éltessen Dark !
  • darkSectorxxx #90333
    Jogos az is visszavan még. :)
  • Tatyla
    nem kell ahoz karácsonyi, már Black Friday is kemény lesz
  • darkSectorxxx #90331
    Ez is igaz.
  • Tikal #90330
    Azt a régiózárral kontrollálnák, nem? Engem nem ez a része érdekel, hanem az, hogy vannak emberek akik költöznek, egyik országból a másikba, és a Sony most röghöz köti őket.
    Csak azért nem értem az egészet, mert most tulajdonképpen engedik, hogy akármennyi account-od legyen, akár 15 féle ország store-jába is be tudsz regisztrálni, leszarják, de engem, aki csak ésszerűen akarná használni a store-t szopat...
  • darkSectorxxx #90329
    Hát meglátjuk. :D jo lenne ugrálni a régiok közt, mikor akciok vannak. :D