PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
DF ez már keresztbe-kasul telibetesztelte minden releváns aspektusában 😊 Amúgy is mozgásban érdemes ezeket látni, mert a performance mód IQ szemtpontból is érdekes persze, de csak azt nem érdemes vizsgálni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.28. 19:17:40

Adversus solem ne loquitor

Moby
De nem is az, hanem ő ezeket valójában nem is látja 😄 A 4K-s képet meg tudja lőni, de nem tudja megnézni 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.28. 19:15:35

darkSectorxxx
Köv project, hogy becsatlakozom saját magamhoz Das 3-ban! 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Áh nem, csak unatkoztam. 😄
Ez messze nem jó, elcsesztem a Horizon ruhát, de nem fogom újra megcsinálni ez miatt, mára elég volt. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
Dark lesz a magyar DigitalFoundry. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
XOne-ra nem volt most időm, PC-hez le kéne töltenem....

Xbox X-re meg rá kéne venni valakit, hogy ezt a 2 részt állítsa be és katt. 😊

darkSectorxxx
Oksa, de nem erről van szó, hanem hogy neten semmi használható kép nincs ilyen téren, én nem láttam sehol, ha van fos minőség vagy összevissza... 😊

Ezzel nem a szemeteket nyitom fel, csak össze lehet nézni, nem pedig emlékezetből kitalálni melyik milyen. 😄

meghát unatkoztam na.
Elcsesztem rá bőven az időm, mert kibelépegetni a gépekbe meg játékokba, fuck! 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 18:39:03

TDC Geronimo
darki a többség itt már ezer éve pron tolja ám, ez csak neked új <#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Folyatatás:

Rise of the Tomb Raider Act 1
PS4 vs PS4 Pro Framerate vs PS4 Pro Enchanced vs PS4 Pro 4k Resolution (1080p kijelzőhöz)
Majd egyszer a többi platformot is megcsinálom ha lesz időm. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS4

PS4 Pro Framerate

PS4 Pro Enchanced

PS4 Pro 4k Resolution (1080p kijelzőhöz)

Rise of the Tomb Raider Act 2
PS4 vs PS4 Pro Framerate vs PS4 Pro Enchanced vs PS4 Pro 4k Resolution (1080p kijelzőhöz)

PS4

PS4 Pro Framerate

PS4 Pro Enchanced

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 18:33:23

darkSectorxxx
Na szóval, mivel nem igazán találtam égebben neten normális képeket ilyen célra, akkor így megoldva a pro segítségével, most konkrétan beállítva a képekhez a játékot, rendes png fotozással végre sikerül összehasonlítani a 2 talán legnagyobb címet ps-en amikelvileg a legjobban kihasználják a gépeket.

Az eredemény pedig ez, semmiféle szar modosítás, meg konvertálás nincs. Semmi, csak a nyers képek.

Horizon Zero Dawn
PS4 vs PS4 Pro Enchanced vs PS4 Pro 4k Resolution (1080p kijelzőhöz)

PS4

PS4 Pro Enchanced

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 18:35:22

Nagy katyvasz, C régen curved volt, B meg Business az LG szerint bár ennek nem sok értelme.

17-es modellek furák mert eu-ban tényleg csak a talp tér el (Usában a B7-ből kihagyták a dolby atmost), de 16-ban meg idén is gyengébb chipsettel jönnek a B6-ok.

Szal ja B7=C7, de B8<C8. Remélem így vili 😊

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

darkSectorxxx
Vagy Wlack? 😄

darkSectorxxx
Ja. 😄

Moby
A w series a wallpaper, szal akár még ez is lehet ja.

yesname
A B és C tényleg azt jelentheti szerintem. A szám már az évet.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.01.28. 17:16:39

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Moby
Jelenthetné ezt is, de a modellévet jelzi, ahogy a legtöbb gyártónál.

darkSectorxxx
Black és Chrome? vagy nem ezt jelenti a rövidítés?

Moby
Én úgy tudom, hogy a B7 és a C7 bele ugyanaz (csak a talpban térnek el)?
(talán Rtings-en olvastam, nemtudom, én LG-be nem látok bele).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.28. 16:34:21

darkSectorxxx
Van valakine TR Anniversary 20 Xbox X-re? Lenne egy kérésem!

Picitoff de: erről az új oled panelről hol olvastatok? Mert az LG elvileg tick-tock-ban fejleszt, idei a tick lenne de szinte full ugyanolyan mint a tavalyiak,ami önmagában alig volt előrelépés a 16-os panelekhez képest.

Szal nem tudom mit reméltek a 2019-től, minden lg roadmapen 2020 volt az újítások éve (kisebb méretű oled tévék, meg addigra a 9th Gen nyomtatós gyártósorok is beindulnak).

mucsácsó
Köszi a tippet, utánanézek akkor a dolgoknak 😊
Végülis annyira nem éget a váltás, csak már annyira kíváncsi lennék, mert mindenütt olvasom, hogy ígyúgyamúgy kikúrt durva a HDR és mennyit javít a képminőségen 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.01.28. 16:08:38
yesname
Várnék még 1 évet, de Te tudod. Hogy miért nézz utána részletesen: új OLED panel és HDMI 2.1 előnyei.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Sony XE900
Lg B7/C7 (oled)

Alatta hmm mondjuk úgy hogy kompromisszumos a HDR.

Pana EX780-at dícsérik még de az edge lit. Moby a belépő VA paneles samuval is elvan, őt lehet kérdezni milyen az élet kamuHDR-el.

Nekem B7 van, az orrba szájba tipor mindent amit a képminőségről mint olyanról elképzeltem. Cserébe kurva drága.

darkSectorxxx
Kis aranyos.
De persze lett tunningolva alkatrészek ügyben, de nem azért mert eltört volna bármi rajta, csakis dizájn.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 14:35:05

darkSectorxxx
😊 pontossan...

Nekem ezek vannak:
PS2 kontroller (2-3x használtam)
PS3 kontrolelr agyonhasználtan
PS4 kontroller régi
PS4 kontroller új
Valve szarja, amit kontrollernek hívnak
X360 kontroller
X One kontroller
PC sima kontroller (ps3 szerű)
PC verekedős meg emulátoros játékokhoz egy kis lapos kontroller. 😊

Egérből csak 3.

Amúgy fosomösszemagam!

Most jut eszembe, az egeremmel is így jártam mint a PS4-el.
Deja-vu.....
Ember, ez is csak most jutott eszembe. 😄 Detto ugyanaz történt mint a PS4-el!!! LOÁL. 😄

#nemnevet!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 14:29:23

darkSectorxxx
+1
X360 ever.....

PC-hez egy X360-at használok..
Rittyó minőség a Valve Steam kontrollere...

Csak egy nagy hibám volt az életben.
Megvettem életem egyetlen X360-át.
És előtte 1 hónappal már a Dark Sector játékot! Akkor még azt se tudtam hogy lesz konzolom hozzá. 😊

Na mindegy mert megkönnyezem a végén.
Na és emlékszem, mennyire lelekesen álltam neki játszani, amikor kb 2-3 nappal később a kanapén kiesett a kontroller a kezemből.
Azóta a bal kar húz balra mindig, oda tapad.
Azóta bánt ez az egész, de mindent így játszok pc-n. Volt egy új feket e x360 kontroller de dobozba tartottam, és ezt a szart használtam máig!!! már 10+ ÉVE!!!!!!! megvan és használom.

Ha nem ejtem le, még mindig menne normálisan, semmi baja azt kivéve, hogy az analog karokon full lemorzsoltam a gumit, és durva műanyag maradt, de azt kicserélem majd.

Ezzel játszom azóta is....

AntiHero
Kinézete nekem mindegy 😄 Álljon a kezemre aztán jólvan.

Amugy igen xbox 360 kontroller bezzeg milyen fasza is volt..soha nem volt baja..csak hülye elemek idegesítettek.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
1. Hát jó persze de szemmel nem láthatóan. 😄

2. Igen Elite 10-15k-val rövidebb.
Az lenne még jó. 😄 Az is brutálisan néz ki....

De aszsem van Razer-nek X1 kontrollere is!

Igen nem megy teljes gázzal. Külön használom már kontrollert autós játékra, meg fps-re ezért, hogy kicsit tovább tartsanak. Vicc milyen rossz minőségűek. Ds3-on is egy gatya volt, de sajnos a ds4 is ilyen rossz minőségű. Az xo-s valamivel jobb, de az meg recseg ropog egy idő után. Az x360-as kontroller volt a legjobb. Azt lehetett nyúzni évekig és semmi baja nem volt. Abban még volt anyag.
AntiHero
Kopik az nyugi. 😊

Kár hogy xbox elit kontroller szintjén nincs kb ps4 kontroller.

Max ha építesz magadnak egyett.

darkSectorxxx
Kövi amit kéne vennem egy HDMI C. card a pc--be.....<#pias>

darkSectorxxx
Hát az anyaga alapon a karokra is érvényes, tudomásom szerint x one kontroller szerű karok vannak rajta, ami olyan szinten van, hogy kb soha nem kopik el...
Ez azért nagyon nagy előnye...de persze van rajta egy vezérlő is a fülesnek, allul meg ilyenek, a formája.

Plusz még az, hogy piszok jól néz ki. 😊

De értem mire gondolsz, csak nekem ilyen téren egy kontroller sokkal fontosabb mint egy hardver. (jó ez is hardver 😄)
Vagyis egy konzol nem számít, fusson a játék.
A kontroller ha 100 órákat das-ozok, az legyen piszok kézreálló, és a one dizájn az nekem jobban fekszik amúgy, ellentétes karokkal.
És jobba gombája.

Hát magam nevében ez miatt megvenném. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 14:14:52

AntiHero
De minek vennéd meg ha az alap kontroller szintjén van?
Anyaga jobb kb annyi.

darkSectorxxx
Árban még a többieknek adj egy támpontot, mert én linkelek neked 2 millióért. <#puszis>

darkSectorxxx
Hát én értékelném, ha lenne ennyi pénzem, erre a célra, na ilyenekre nem sajnálom a lóvét, csakhát idén játékokat kell venni, és nem tudom mennyit. 😄

AntiHero
Kár, hogy az a Razer nem ér annyival többet mint a sima kontroller... Sőőt..

mucsácsó
Srácok, full laikusként tenném fel a kérdést:
ha valami fasza 4K és HDR (nem kamuhádéer) TV-t szeretne az ember (LG is érdekelne, meg SONY is) az öreg PS4 mellé, akkor mit ajánlanátok?
Lassan váltanám lefele lehet a Sony W706B-met 😊 köszi!
darkSectorxxx
Na az oké hogy az L3 kattintgatás az egy agyfasz kategória....hálisten Das-ozok jobbára. 😊

Hát R2 érdekes, akkor ezért nem megy az autós géming.
De ilyet nem hallottam még amúgy, mármint, hogy nem érzékeli a teljes gázt.

De akkor elvileg nem is tudsz vele autos játékokkal játszani nem?
Mert ha nem nyomod full, akkor csak gurul kicsit az auto. Vagy hogy kell elképzelni ezt?

Lekopogom....3 azaz majdnem 3 éve lassan és alap kontroller, aksi fasza, gombok fazsák, ha az alu akrok cseréjét nem számolom. 😄
Legalábbis arra emlékszem, 2015-ben vettem a konzolt. És 20117 március kb mikor lejárt a 2 éves részlet, de lehet már 2014-ben vettem, nem tudom, és lehet 2016-ban ért véget a 2 éves részlet....durva hogy eddig bírta....1000+ óra Das 3 + Bloodborne + Ni-oH, és ez a jéghegy csúcsa.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 14:08:23

darkSectorxxx
Itt szépen kivehető a képen is, az anyag eltérés a 3 kontroller közt...hát igen a Razer nem véletlen 50k nagyjából....

Nincsen ledbar vagy mi. Ugyan az az egy szar van csak benne csak a tapipad egy csíkban átlátszó.
Tartsd meg mindenképpen, mert ha amit most használsz elkopik, akkor lesz legalább egyből másik. Én minden évben kénytelen vagyok venni egyet, mert az L3 tönkre megy meg az R2 is. L3 a futás minden játékban és rommá megy sajna egy idő után, pedig milyen jó lenne, ha a TitanFall2 autorunja benne lenne minden játékban. Az R2 meg a lövés. Na az azt csinálja kb 1 év használat után, hogy nem érzékeli, hogy teljesen benyomtad így van olyan kontrollerem, amivel autós játékot nem tudok már játszani, mert a jövő hét is leelőz hisz nincs padlógázam 😊
# 83217 Ezekkel az a baj, hogy mind vezetékes. Azzal az új hori onyxel azért szemeztem, mert az vezeték nélküli asszem.
Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2018.01.28. 14:05:03
darkSectorxxx
Hát ez gáz, én azt csináltam, mikor kibontottam, hogy ahogy volt zacskóstól a fikoba tettem és elzártam.
Úgy tekintek rá, hogy 10-12k ft eladva....

Most amióta a régi kontrolleren rövid idő alatt elkopott a 2 analóg, és vettem aluminium karokat, sohatöbbet fos alap analog kar...

Ezt a kontrollert megtartom mindenképp, mert azért az újat nem akarom eltörni ez miatt és ha szétnyitom, elpattannak a kis pöckök, persze nem lenne baj mert a csavarok tartják össze, csak hát na.

Tapipad meg, bazze nagyon furcsa a sima kontroller után.
Nekem nem kényelmes na.
Ja és a ledbar?????????
Minek? Még többet fogyasszon? Ki kellett volna iktatni inkább, hogy a menüben ki lehessen kapcsolni teljesen, de NEEEM, mert annélkül nem menne ugye.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 13:56:36

Igen a színárnyalatban is eltér. Sajnos ugyan olyan vacak, mint az előző. Értem ez alatt, hogy az L3 és az R2 itt is simán elkopik 1 év alatt sajnos.
Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2018.01.28. 13:50:30
Az nagyon jó volna, ha a platform holderek valamilyen minimum performance elvárást támasztanának a kiadóknak. Sajnos nem látom, hogy ez valaha is bekövetkezne, hiszen a licenc díjakból élnek.
darkSectorxxx
Ja értem.

+ #83210

Persze nem ennyire egyszerű az átmenet ezt tudom. Csak a Pro-ban ugye régen azt írtátok egy RX 470 vagy RX 480 van, ahoz hasonlo. Ami pc viszonylatban ha RX480 az 100k felett van.
Már ha létezne eladó.

darkSectorxxx
Igen ezt láttam, baromi durva ez is, kicsit Razer feeling.
Csak azt mondták egy tezstben, hogy az anyaga nem annyira jó amennyibe kerül...de gondolkodtam ezen is, ez majdnem olyan szép mint a Razer. <#eljen>

Ja ha már kontroller.

Azt hittem a new DS4 csak a led bar-ban tér el a régitől de nem.
Ez már mattabb, szürkésebb mint a régi, az fényes fekete.
Tapipadnál konkrézan tapad az ujjam a tapira annyira matt......

valszeg veszteseg. memoria arak öket is erintik garantaltan. de egy konzol arat nem emelheted meg az aktualis alkatresz ellatottsag függvenyeben.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
A konzolokon nem lehet bányászni, ráadásul a kereskedelmet kézben tartja a gyártó. A pécé alkatrészek gyártása sem lett drágább...

darkSectorxxx
Hát majd megnézzük, de én sodródok az árral egy ideje, és viharfelhők közelednek. Lehet lassan vége lesz mindennek.

AAzon filózok a konzolok csak azért nem drágák mert közvetlen a gyártósorrol megy a chip és az olcsóbb, vagy veszteséggel árulnak?

Most jött ki egy xbox-ra hajazó vezeték nélküli kontroller az Onyx Onyx wireless controller from Hori. Nem is drága. Gondolkodtam, hogy szerzek egyet, mert én is jobban preferálom az x kontrollert. Jó a ds4 csak picit kicsi a lapát kezeimnek.
darkSectorxxx
Pontosan....😞

memoria meg a másik...40k 16GB DDR3.

"komolyan mondom, ha nem otvaras ganyolas menne ezeknel a PRÖ/skorpio gepeknel deluxe patch cimen (ertsd.: elö lenne irva kötelezöen egy performansz target, mint VR-nel, hogy pl "na akkor vagy pimpeled a latvanyt ATOM 30 mellett, vagy ATOM 60-at csinalsz"... bar a 60-nal ott a CPU problem ugye...), mar reg vettem volna egy PRÖ-t / XOX-ot."

igen....

"meg szerencse, hogy itt van ez a kis "szemet" Switch. ez hozott vissza a gémingbe valamennyire."

Nekem is olyan kéne mint a zelda, csak stílusban közelállóbb nekem...de ahoz vissza kéne utaznom kb a 90-es évekbe, akkor kb kapnék egy hasonlót, úgy hívják FF 7-8.