121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Így e.
Vannak a tisztán látók meg a vásárlás jogosságát alátámasztók
Egyébként meg nekem soha nem volt tiszta, hogy miért ne lehetne beszélgetni itt a játékoktól, azt a luxust a konzolos fórum már nem engedheti meg, hiszen akkor elhalna. -
jaj, nem is olyan régen még azért panaszkodott valaki, hogy alig írnak ide, erre most küldenéd el az embereket? Értelme? Legalább van élet, kijött egy nagy cím, teljesen normális, hogy itt megy a kidumálás, egyelőre teljesen általánosan a játékról, nem hangzottak el spoiler-ek, meg hogy hol találom a legjobb lovat hülyeségek. Mi a baj ezzel? -
Van sok olyan dolog, amit fel nem tudok fogni, hogy csinálhattak, vagy hagyhattak így a játékban?
Amit írsz vicces mert az első részben már egyszer jól megoldották... Most meg nem sikerül? -
Természetesen. U.a. kezd lenni, mint anno a GoW-nál. Van saját topikja szerencsére. -
Ez nem működik. Vettem új ruhát, zsákot a fejemre, vonatra felpattanok, egy két lövés után már keresnek is, majd leugrom, lovaglás, már messze járok mikor kiirja hogy Arthur Morgan Wanted... Ki ismer fel egy embert zsákkal a fején??? Miért nem lehetett ezt megcsinálni normálisan??
Reddit tele van ugyanezzel a szituval, senkinek se sikerül :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.11.03. 09:56:35 -
Newfronter #90810 De azért vágod, hogy ezt nem új témaként vetette fel, hanem egy már megkezdett beszélgetésre írta?
... ja és amúgy PS4, mert PS4-es játék IS.
-
Ezt gondolom az előző 100 kommentelőnek is szántad. vagy ps4-en offtopic egy ps4-es játék? ami az év legnagyobb megjelenése? wtf? -
https://sg.hu/forum/tema/1528793349
Igazán nagyon szívesen. -
Kevesebb marhával és viharral meg város helyett sziklafallal ilyen küldetés pont volt az előző részben. Nyilván nem akartak egy ugyanolyat ide is. Meg a történet adta magát: dutch bandájában bűnözők vannak, nem marhapásztorok. Furi lenne, ha marhát terelgetnénk rablások és betörések helyett. -
Válts ruhát és lovat is. Úgy se lesz százas, de azért eléggé valószínű, hogy nem ismernek fel. Vagy lőjj le minden szemtanút. -
pont az ilyenek riasztanak el mert én játszani akarok nem 2nd lifeot -
egy bírka nyáj terelgetés pont van benne :D -
Az úgy nektek megvan srácok, hogy Red2-ben a legtöbb fűszál is elhajlik ha nekimentek??????????
-
Elmondom mire gondolok. Hasamra fogok csapni a következőkbe, tehát nem lesz következetes a dolog, de arra jó, hogy megmutassam, 5 másodperc alatt is grandiózusabb dolog jut az eszembe, mint ebbe a szarba 100 órán át.
Oké. Szóval. Vadnyugat. Korlátozott a repertoár. Hm. Jó. Meg van.
Tegyük fel, hogy marha pásztorkodásra fogadnak fel minket, mehetnek azok az általános dolgok, mint a mostani játékba, terelés, etetés, befogás. Estére indulunk vissza a farmra, viszont a völgyön át összefutunk egy másik bandával akik egy hatalmas nyájat terelgetnek kb. 1000 marha, ahogy elhaladunk, nehezen, mivel a csordához akar csatlakozni a mi állataink, szóval ahogy haladunk hiénák jelennek meg, zavar támad és az állatok egyre nyugtalanabbak, itt is mehetnek a mini játék terelgetések, de aztén egyre jobban megindul a csorda, minden csupa por és üvöltés, a marhák átgázolnak mindenen és mindenkin. Nagy nehezen kijutunk, és akkor vesszük észre, hogy ezek lerobogva a völgyön, pont egy kisvároson fognak átgázolni. Csak 1 óránk van, hogy lejussunk a városba és valamit kitaláljunk, felkészítsük őket a rohamra! Szóval vágtába indulunk a település felé, amin 1000 megvadult féltonnás őrület fog átrobbani olyan látvánnyal, hogy magad alá vizelsz...egy órád lesz, hogy felkészítsd és segíts a városon.
Ée végre történik valami. -
Történéseket. Izgalmas dolgokat. Mérhető fejlődést. Látványt ami nem csak azt szolgálja ki, hogy a ló szarik.
-
Newfronter #90800 Te mit szeretnél egy ilyen témájú játékban látni? Mitől lenne szerinted jó játék? -
Szerintem ez egy rossz játék, de ahogy az prezentálva vanik, na az viszont top. Csak játszani ne kelljen vele. -
Evoluti0N #90798 Azért meg kell szokni, h nem lehet szinte bárhonnan őrült módjára leugrani a lóval a RDR2-ben, ahogy a Witcher 3-ban vagy a két ACO-ban. Már nem egyszer orra buktattam a lovat, meg nagy esés lett belőle. :D -
Szerintem senki nem szarozta le a küllemét, de az a fontosság szempontjából nem az elején van a listának, hogy mitől igazán jó egy játék. Mást már igen és amiket hátránynak írnak az többnyire jogos. (Most tekintsünk el a troll PC-sektől és hasonlóktól.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.11.02. 17:56:03 -
Nem, de olyan tuti nem lesz mint a régiben.....de elmondhatod, 3 befejezés van. :D -
De nekem pl nem lő vagy nem dobja el a lasszót. :D -
Te már ismered a sztorit, végig vitted? -
Nem tudom mit bénázol az L2-vel de nincs ilyen gondom :) Ha L2-t nyomsz akkor célzol, az hogy behoz még egy menut mit számít? HA már célzol, és lőni akarsz akkor nyomd az R2-t és lőj :D -
gyakorlatban is az...de próbálok nem figyelni ezekre a hibákra és élvezni, de pont a fgyveres, lövöldözös része amit szerettem és azt elkurni így...kicsit fáj a szívem azért.
És ez miatt van hogy nem tudom azt mondani hogy egy kiváló folytatás, meg ugye a story se lesz olyan ütps már mint régen. -
hát ez elég idegesítően hangzik, mármint látszik -
De nagy lenne egy Undead 2. :D -
Hát ezaz a unalmas gameplay. -
Undead Nightmare 2 Confirmed
szakadok :DDDDDD
-
faszán néz ki, látványos is nagyon - de már most unom ezt a dzsungeles settinget... :D
erős Destiny-utóérzésem van, de ne legyen igazam..... :( -
Itt sajna nem erről van szó, olyan hibák vannak benne, amik ésszerűtlenek és simán tervezési hiba, nem játszottak eleget a sját játékukkal amikor tesztelték vagy nem tudom.
Mint amikor lovagolok nyomom azt a szájbatekert L2-őt és nem céloz a fegyverrel hanem áll mint a bumburnyák, vagy behoz egy menüt amivel trekkelni tudsz állatokat, kuva idegesítő ám.
Mindez pusztán az miatt meg az L2-re van téve mind2 opció
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.02. 12:45:54 -
Hát kalap kaki sajnos.
Volt hogy odamentem a kocsishoz hogy utaznék egy másik városba, valamiért rossz gombot nyomtam véletlen felmásztam a kocsijára és elfutott szolni a seriff-nek hogy el akarom lopni.
Durr megadni magam, bemenni a börtönbe, 5-10 dollár negatív...azt mehetsz újra. Apró dolgok de simán elkerülhetőek lettek volna.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.02. 12:43:28 -
Ízlések és pofonok, nem tudsz olyan játékot csinálni, ami egyöntetűen tetszik majd mindenkinek. Nem csak játékoknál amúgy, ez mindennel így van. -
Nem értem, hogy a Rockstar miért nem bír egy normális inventory rendszert csinálni, GTA-ban is ugyanez a szar rendszer volt, miért kell magammal cipelnem minden fegyvert amit a játék során megszereztem? A játék legidegesítőbb pontja ez.
A másik pedig a Wanted rendszer. Nem értem még mindig, hogy hogyan működik. Azt hittem sikerült végre ezt is megcsinálni a szar GTAV után, de nem. 7 év erre se volt elég, csak a lóherére. Hiába húzol maszkot, zsákot a fejedre, felismernek. Mert csak. -
Mondjuk, ha valaha szarozta valaki, az se a graf miatt tette, de mindegy :) -
Embertelen.... ez simán Nótidog szint, csak egy open world cucc formájában... és valakik képesek ezt leszarozni :'DDD kabaré ahol ma tart a gaming community már...
De ha ez már ennyire rohadt durván néz ki, akkor milyen lesz majd next-genen a GTA IV egy 3-5 év múlva, bele se merek gondolni komolyan... :| :D -
Nagyon durva, de vigyázz mert mostanság sűrűn törölgetnek. :D -
Eszméletlen ahogy a város is kinéz, főleg éjjel. Legszebb lighting engine ever
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.11.02. 01:31:35 -
hát akkor nálunk lehet a hiba, nagyon nehézkes ám, meg a futás, fedezék stb....már felálla szőr a hátamon mikor a campbe kell menni és nem futhatsz, gyalogolni kell és irritálo mikor 20x-ra mászkálsz a campben már, vagy egy hotelben. :D
Előfordulhat hogy a hiba nem általános, de azért mertem mondani, mert más ismerősök is megerősítették, hogy ez náluk is sokszor probléma....:S
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.01. 22:45:12 -
Szerintem ez nem a játék hibája, nekem mindig reagál. Egyébként nem tudom mit csinálsz, de alap hogy puska mindig a kézben :D -
Dehogyis, most vettem. :D