PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erről az irományról volt egyébként szó: The Inpatient Ps4vr teszt
Sem nekem, sem a kis mikroközösségnek haszna nem lesz abból, ha kattintasz, vagy nem kattintasz. Ez egy kvázi baráti, full free, NEM elfogult irományok gyűjtőhelye.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na most itt, ebben a kis mikro közösségben, ahová most firkálok ilyen nincs. Nyilván honor se, meg semmi se. Kapsz egy címet, ha tetszik letolod, ha nem tetszik passzolod, nem bánt érte senki. Őszintén leírhatod a véleményed, bár a nagyon negatív vélemény (5 és alatta) esetén azért megszokta kérdezni a leader, hogy mégis miért? Mondjuk az is, ha elolvasná a cikket, nyilván megértené, hogy miért :-D
A Hand of Fate 2 kapcsán elég sokat vitáztunk is az értékelésről, mert ott fél pontot felfelé kerekítettem enyhe nyomásra... de ez nem olyan nyomás, hogy na akkor húzz a fenébe, hanem olyan, hogy "adjuk meg a lehetőséget", "legyél kicsit elnézőbb", "a jövőben úgyis jobb játék lesz belőle a patch-ek után" és így néha engedek. Ritkán, de engedek... és nem vagyok rá büszke, sőt kicsit szégyellem is, de alkalmazkodni nem árt, nem mehetek mindig a saját fejem után.
Hidd el ebben a konkrét esetben KETTŐ hetem volt a tesztre, mégis 1 hét alatt úgy lezavartam, hogy az UD alapjáték (lassú tempóban!!!), Rush for Blood normál tempóban + belekóstolás a nehezebb fokozatokba lepergett. Az Inpatient irányítása miatt viszont azzal a játékkal max 30 perceket bírtam tolni és azt továbbra is fenntartom, hogy a kibontakozó sztori, a pillangóhatás, eleinte a hangulat, a hangoddal történő irányítás, szinkron, és a hangok elég jók és a játékot én nem tartom akkora szarnak, mint Moby. (Természetesen ezt a játékot is végigtoltam.) Guardian Hero leírása szerintem túl lelkes, nem is értem miből fakad... Moby-é túl negatív, fényezem a saját páncélom: szerintem az enyém jár középúton, így valószínűleg az ál közelebb az igazsághoz, mert a 2 véglet szerintem túl szélsőséges. Én így látom, könnyen lehet, hogy rosszul.
Ja és igen, látom én is, hogy van amikor a vásárlás után felháborodás van, de ezt is akkor tudom hitelesnek érezni, ha nem fűződik hozzá anyagi érdek. (Nézettség pl.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.29. 10:53:53
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Az is kérdéses, hogy szerencsés-e időre, kipróbálás után közvetlenül rivjúzni, vagy hagyni kellene ülepedni. Én attól is kivagyok, amikor félig végigjátszott játékokról állítanak ki ítéletet. Véleményezni természetesen relevánsan lehet úgy is, de "professzionális" rivjúnak vicc.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.01.29. 10:29:49
Magyarul a SNES volt 1990-ben a gaming mennyország, melynek technóban SEM volt semmi szégyenkeznivalója, mert amit ott láttál, az kihozta az akkori technó legjavát! Ezt veted össze a PSVR-al, ami már megjelenésekor is gyengébb volt, mint a konkurens, már piacon levő VR alternatívák. Ráadásul most millió lehetőség van gaming mennyországra a PSVR csak egy kiegészítő, egy nem nélkülözhetetlen eszköz a gaminghez. Nem egy liga a godly SNES-el, ahol a te ratyadéknak titulált grafikádért szempárok milliói csillogtak. (Igaz, a PSVR-tól most is csillognak, nehéz megállni sírás nélkül azt ami odabent fogad...)
Az a nagybetűs élmény kisbetűs élmény. Nem tudhatom, hogy az itteni hozzászólóknak, mikor és mennyi ideig milyen VR vackok voltak a fején, de akinek már volt egy OR, vagy egy Vive a fején, az jóval visszafogottabb, nem véletlenül... és még azok sem elég jók.
Nézd... nekem a Rush for Blood meglepő módon az egyik kedvenc VR címem. A hullámvasút gyorsulása, zuhanása, süllyedése, emelkedés, sőt ami a legdurvább a lassulása is elég rendesen átjött. Ezt nagyra értékelem, ezért tényleg lehet és érdemes PSVR-t venni, ahogy a London Heist is képes vakítani.
DE! Mindegyik VR játékra igaz, hogy az élsimítás alacsony alkalmazása, vagy ne adja ég nélkülözése, az alacsony felbontás (gyanítom, hogy a 960x1080 az nem is olyan gyakori), az alkalmazott elmosás és béna technikai megoldások elég gyakran visszarántják a földre a játékost. Ezért a nagybetűs élmény sérül és az ÖSSZHATÁS az jóval szolidabb. Erről pedig minden lehetséges PSVR vásárlónak illik tudni.
100k a mai magyar átlagcsaládoknak pedig nagyjából 2x akkora összegnek felel meg, mint anno a SNES volt az akkori fizujukhoz mérten. Ráadásul anno a SNES egy tökéletes választás volt gamingre, a PSVR meg csak egy "kísérleti" fázisban levő eszköz nyilvános, fizetős bétája.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.29. 10:18:26
Nem fogja.
Arról nem a VR tehet, mint mondtam, hogy ez a játék szar, amit most savaztok. Az ilyen az igénytelenség magas foka, de konzolon is mutatok párat a mostani genből is, amire ez ráillik.
VR-ról feltétlenül le kell írni, mind a jó, mind a rossz oldalát, hogy aki ide betéved, nehogy olyanra költsön el 100k-t, amit hamar megbán. Ez így fair. A jó oldalát én is leírtam már, élményt ugyan tud adni, de nem biztos, hogy erre az élményre MOST van szükség és nem inkább majd a következő verzánál PS5-re. Persze, ha valaki nem bír várni, vagy fél, hogy addig elhalálozik, az más. Nézd meg Moby élményét az Inpatient-el. Nála is főleg a techno, meg a béna húzások az, amitől érezhetően utálja a címet. Konkrétan én elnézőbb vagyok a cuccal, mint ő <#whatever>#whatever>
Ez a Carla élő kiadásban elég dögös csaj lenne!
- felelnie kell az elkövetőjének a főnökei előtt
- felelnie kell a munkájáért a kiadó/fejlesztő előtt
- YT-er, így abból él, így vagy arra van motiválva a nézettsége miatt, hogy fikázzon, vagy arra, hogy dicsérjen. Mindegy mit tesz, ha a pénz lebeg a szeme előtt, már ott a lenyomata a munkáján
- egyszeri vásárló, aki megvette drágán és némileg próbál önigazolni, hogy hát izé... elég jó ez, mert xyz
Mondom... az egyetlen saram, hogy +1 pontot kapott a többiek morgása miatt, mert 12k-s játék esetében én bizony szigorú vagyok. Ezt vállalom, jogos.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.29. 09:29:38
- kvázi termékminta... ellenszolgáltatásként amit érzel, tapasztalsz a termékkel, azt kell leírnod, mindegy mi az
- nem tartozol érte senkinek semmivel, se cégnek, se kiadónak, se fejlesztőnek
- nincs semmiféle önigazolási kényszer, hiszen nem vetted drágán, nem kell bizonygatnod, hogy te aztán helyesen költöd a pénzed
- a termékről semmilyen prekoncepciód nincs, mert szándékosan kerülöd a trailereket, idő előtt megjelenő véleményeket, képeket, videókat
- amikor a termékkel találkozol az olyan, mintha tabula rasa kezdenél... persze a franchise korábbi elemeit jól ismered, ez ahhoz szükséges, hogy biztosan képben legyél
Az egyetlen ami árnyalja a képet, hogy rendre megkaptam, hogy lehetnék vajszívűbb. Az voltam, 6-ost kapott. (Érdekes, amikor 8-akat szórok Outlast 2 szintű cuccokra, akkor nincs baj. Ja, hogy az egy k. jó játék... hát erről van szó.)
Nem is értem, hogy mondhatsz ilyet.
Na akkor most vesd össze ezt azért azzal, hogy Guardian Hero mit írt az Inpatientről:
Remélem kezdi már mindenki érteni, hogy miért kellenek elfogulatlan ellenvélemények is...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.29. 08:15:58
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
Le inpatient. E! :
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Akkor ja így vágom már.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.28. 22:52:18
Sonysonybazdmeg, kapjátok össze magatokat, mert lassan ketten-hárman maradtok a piacon, és ti lesztek a legpénzesebb igénytelen parasztok ezzel a hozzáállással.
Amúgy ő játszik horror-t is? vagy csak "családi"?
/jaaaa...Harlekinnek ezt a fost nem mutogattam. Ezt senkinek sem mutogatnám, és kb ugyanezt tudnám tanácsolni a sonynak, és ezeknek az igénytelen tetveknek, akik kiadták a kezükből így.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.28. 22:43:30
Ma tovább toltam jóval, és a nagyban változott a kép. Nem a legszarabb psvr cím, hanem a legszarabb bármilyen cím ebben a genben. Egy teszteletlen bughalom, egy fércmű, egy gány az EGÉSZ.
Mivel refundot nem kérhetek, kénytelen voltam írni egy levelet a sonynak egy videócsokor kíséretében, hogy ők mit gondolnak, vajon mi lehez az, amit a szoftvereknél hibás teljesítésnek hívhatunk, ha már ők eladnak nekem valamit nem kevés pénzért?
Csak két videót szúrnék be (ha látszani fog egyáltalán valami a monitorokon...). E két videó egy percen belül térténik, de kb ugyanilyen félperces inervallumokban okádja elém a játék az igényes megoldásokat:
Tinman 6/10-e nagyon-nagyon erős túlzás volt. Messzire kerüljétek ezt a hulladékot/10.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.28. 22:39:44
Aztán mivel a szervíz azzal kecsegtetett, hogy olyan hiba, hogy az apu levált az alaplapról, full csere.
Garancia nincs, tehát, 70-80k!!!!!!!!!!!
Mondom mi?
És akkor megköszöntem a segítséget és elmentem venni egy Pro-t, nem lehet ittmaradni gép nélkül 2018-ban. 😄
Tehát magamtól soha nem vettem volna.
Most azóta másnap, azaz szombaton leheltem bele lelket, és nagy meglepetésemre elindult újra a régi. <#banplz>#banplz>
Most van 2 ps-em. <#banplz>#banplz>
Hát asszem rám jár a rúd, mert pc-n a fasza Gigabyte egeremmel ugyanez volt.
Lefagyott a rendszer az egerem miatt, pedig baszott jó volt, simán van vagy 10 éve mikor megvettem, ha nem több....
Oks rendeltem egy egeret ami ugyanaz, csak a mostani kiadása.
Oké.
1 napra rá, szétszedtem az egeret, megtisztítottam, előttő tenyérrel megropogtattam bánatomba.
Azóta 2 drága Gigabyte egerem van. <#banplz>#banplz>
Nehéz mostanában az élet. <#nevetes1>#nevetes1>
Ha nem élem meg, mástól leírva el sem hiszem. Így is meg vagyok kavarodva. Mindegy, ami egyből beugrott, hogy majd valszeg családban megkapja valaki.
Illetve a Das 3-ban saját magammal fogok coop-olni! <#gun>#gun>
...........jó csak vicceltem, majd itemeket akarok pakolni, ha már így alakult és akkor nem kell másnak szólnom ezügyben vagy mást zavarni.
Még 1 tv kéne, azt multizhatnék magammal. Legalább könnyű lenne megszervezni. 😄
Én meg el akartam adni bánatomban ALKATRÉSZNEK! <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 22:29:08
hogyhogy vettél Prőt, dark?
a végén maradok egyedül base PS4-es 😞 😄 bár szerintem hamarosan én is veszek, GoW-ig illene egyet szerváljak...
Pedig 2005-ben még lófaszt se értettem sztem angolul, de még úgy is imádtam. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.01.28. 21:50:25
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
De ami a legszarabb benne az a QTE. Nem azért mert van benne, hanem azért ahogy benne van! A képernyő közepére egymás mellé oda teszik azt a két karikát, és hogy a szem a kettő re fókuszál, semmit nem lát a történtekből. A legizgalmasabb jelenetek maradnak így ki mert egyszerre senki nem tud erre is meg arra is figyelni.
Amikor kipróbálták a teszterek, senkinek nem tűnt fel, hogy ez szar megoldás? Senki nem mondta, hogy hé gyerekek, ezen változtassunk mert ez így baromira nem jó?!
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.28. 20:30:32
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA