121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Legendary animalok, de a hajócsaták is viccesek
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.11.08. 19:39:34
  • Kandurex
    Érdekes...hm, 1 hit -telnek majd a kecskék vagy mi?

Na, holnap körbenézek jobban, láttam a kezdőm pár 2. szintű hiénát, ha tényleg ilyen genyó, akkor lehet eggyel lentebb tolom.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.11.08. 19:37:50
  • darkSectorxxx #90934
    Hitbox valóban fos néha, ezt láttam én is. :D
  • TDC Geronimo
    Oké majd gyere vissza ha 1 hitelnek az állatok a fos hitbox miatt vagy szarrálőnek a hajók a vízen :D
  • Kandurex
    Az előzőt is abba nyomtam és "i'm singin in the rain"...
  • darkSectorxxx #90931
    Miért annyira nehéz?
  • darkSectorxxx #90930
    Csakis hardon barátom, kellemes játékot hozzé. :)
  • TDC Geronimo
    Nightmare nehézség egy vicc. Ha nem akarod eladni a játékot már az első nap után vedd lejjebb a nehézséget. Remélem Kassandrat választottad. Sokkal jobb a voice actorja, mint a férfi karakternek
  • TDC Geronimo
    Előbb írtam le hol lesz a kód
  • Kandurex
    Ha már Odyssey.

Elkezdtem. Vagyis ez így erős. Arra gondoltam, hogy feltelepítem, megnézem a menüket, képességeket, esetleg körbe nézek a kezdő terepen.

kb. 20 percet csapattam. Egész hangulatos a kezdés, Leonidas egy állat, ha ez ilyen véres, badass -as cucc lesz, akkor két pofára felfalom.

Ja és persze, hogy egyből nightmare -re tettem... nem is lehet kérdés.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.11.08. 19:33:40
  • darkSectorxxx #90926
    Amúgy köszi az infókat, remélem sikerül majd.
  • darkSectorxxx #90925
    Nem gond, havernak lejön hamar.

Figy, begépeltem a 20 karakteres kodot, a bethesda oldalán, hol kapunk ps4 redeem kodot? vagy hogy kell aktiválni?
    Vagy a History-ban lesz ez a ps4 redeem?
  • TDC Geronimo
    Írja hol a kód.. bethesda oldalon transaction history

De ma van utolsó beta este 8tól 6 órán át, utána nem lesz több és a beta 50+gb.
  • darkSectorxxx #90923
    Srácok, gyors help kéne a ps4-es Fallout 76-hoz...

Van Beta kod.
    Lett csinálva egy Bethesda profil.
    Beírtuk az oldalon a kulcsot, de semmit nem kaptunk, nem kaptunk másik kodot....mi a teendő ilyenkor?
  • darkSectorxxx #90922
    Hát nekem nem feltétlen van a lándzsával gondom, mint objekt.
    Csak az mellett, hogy ha szerintük változás kell, és ez így jó irány, hogy a védekezés nincs, mert "a pajsz az buzis"....
    Akkor érdekes, miért nem változtattak a Hud-on, az újrahasznosított komplett textúrákon, vagy pályarészeken? vagy miért egyformák a mozgások?
    Pont a pajzs volt ami változásra szorult? és pont olyan tekintetben, hogy funkciókat vesztettünk?

Valmint, amit mások írtak:
    Érdekes meglátás hogy a pajzzsal könnyú volt az origins, én teljesen úgy emlékszem, hogy Nightmare fokozaton széjje cincátak a katonák, még op pajzs mellett is...szóval minden volt az csak könnyá nem.
  • darkSectorxxx #90921
    Olyan nem létezik, hogy ez vagy az, egy játék lehet így is rossz, vagy úgy is, vagy egy része a játéknak, ez gameplay eleme....
    akkor van probléma, ha ez nagy része a terméknek ez a rákos daganat.
  • darkSectorxxx #90920
    Pont szabin leszek. :D
  • Tikal #90919
    Örülj neki hogy nem vitték túlzásba a realizmust, most olyan szar lenne mint a RDR2... ja nem, már így is szar :)
  • Kandurex
    Azon ettek, ittak, feküdtek, haltak...egy magára valamit adó görög még meg is dugta a pajzsát.
  • Evoluti0N
    Van, amikor áldozni kell a realitás oltárán a játszhatóság érdekében.
  • Kandurex
    Mindezt egy olyan korban amikor egy harcos és a pajzsa egyenértékű volt.
  • Evoluti0N
    November 20-án jön a második Pók DLC.
  • darkSectorxxx #90914
    ;)
  • darkSectorxxx #90913
    Felfoghatod így is.
  • Csokma60
    Köszi a gyors segítséget...Már találtam is ...egy
    Li-Ion
    Kapacitás: 2000mAh
    Feszültség: 3.65V
    Adnak hozzá egy USB töltőkábelt is...mindez 3000 Ft.
    Jól lehet ez, vagy te nagyobb kapacitásút vettél?
  • Evoluti0N
    Nem egyszerűsítettek a harcon. Nehezítették, mivel nem lehet pajzsot magad előtt tartva végtelenségig védekezni. Hárítani kell megfelelő pillanatban, vagy kitérni. Plusz ott vannak az aktív képességek, amik közül sok a harcban használható. Ilyen sem volt az Originsben. Szóval nem tudom, h mi az egyszerűsítés. Mindig ezzel a lándzsaheggyel való hárítással jössz, mintha ez akkora érv lenne a játék ellen.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.11.08. 11:35:03
  • darkSectorxxx #90910
    Elméletileg nem szabadna tönkremennie szerintem, én megpróbálnám pár órát rajta hagyni 3-4 órát, mert lehet annyira lemerült, hogy azonnal nem tud visszajelezni a ledbar, ha erre gondolsz...ha viszont több órát hagytad és nem megy, akkor az szervíz, de semmi képpen nem kuka.

VAGY rendelsz netről aksit és szépen kicseréled magad.
    Annyira nem vészes, mert van youtube-on videó, mit, hogyan kell egészen pontosan.
    Én is cseréltem analog kart, youtube alapján, pedig nem vagyok nagy ezer mester.

Szóval semiképpen nem kuka.
    Sőtt egy durvább aksival még tartósabb is lesz a kontrollered, PS3-nél is mikor ezt megtudtam, azonnal cseréltem...
  • Csokma60
    Régóta, tavasz óta.... most vettem ismét kézbe a PS4-emet. A kontrollerek csutkára lemerültek és nem akarják venni a töltést. Van valami sokkolási technika, ami beizgatná őket?...vagy kuka?
  • darkSectorxxx #90908
    Pont ezért vagyok tudatos.

Mi a bonyolult a vásárlasi szokásomon?

Origins:
    - imádtam, fasza rendszer, fasza itemek, jó dlc-k, stb
    Egy szép kerek egész....
    Került nekem 80 dollárba...millió kontentet
    De szép volt jó volt...

- RDR2:
    Megvettem 2x mert attól még, hogy szar a lövöldözés, mellette a maradék dolog meg nagyon kellett már, manapság hiánypótló...
    Szeretem a Western-t

Most eddig szerintem oké mindenkinek.

Oddysse:
    Nem dlc árazás, hanem teljes áru játék.
    A jó harcrendszert leegyszerűsítették.
    Új játékként adják el megint ugyanazt, textúrák, kivégzések, menü, hud, sorolhatnám, mi minden ugyanaz....
    Ezt én max talán dlc-nek bírtam volna el.

Lehet valakinek ez fura, vagy nem érthető, ezt elfogadom.
    Én ilyen vagyok. Pont kijátszottam magam az Origins-el. Pont tökéletes volt a 2. Dlc, pont elég volt....
    Még 1x ugyanezt, megint 415 órát nem kérem, köszönöm.

Amúgy 415 órát játszottam vele.
    De az egy egész volt. Elég volt.
    Mást akarok, nem görög meg rómát... Hanem mást, és nem egy lándzsaheggye parryzni.
  • Evoluti0N
    Sőt, azt nézve, h mennyit költöttél az Originsre (DLC-k, mikrotranzakció), vagy h kétszer megvetted a RDR2-t, két különböző konzolra, kicsit vicces, h itt az Odyssey-jel kapcsolatban játszod a tudatos vásárlót.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.11.08. 00:03:47
  • Evoluti0N
    Te azt írtad le, h lebutították az Originshez képest. Persze azt a hozzászólást, amiben anno leírtam, h ez miért nem igaz, szépen ignoráltad.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.11.07. 23:59:29
  • darkSectorxxx #90904
    Akkor ez inkáb egy negatív moment....:D
  • Tikal #90903
    igen darky, úgy van :D
  • TDC Geronimo
    nekem 60 órám van benne és a 3 storyszálból 1 van letolva + most jönnek hozzá havonta ingyen questek és még ott lesz nekem a season passos 2 nagy story is
  • Kandurex
    Akkor legyen 3.

Bár ezzel a tempóval lesz ez 4 is, mivel ma esélyem sincs játszani :(
  • TDC Geronimo
    1-2 hét alatt a játék felét se fogod látni
  • darkSectorxxx #90899
    Nem a te igénytelenséged, de ja ha 2 lövős játékkal nyomtál összvissz ps4en akkor értem, miért nem zavar ennyire.

Hát a barangolast adom, az élvezet, de azért én magam részéről a story is érdekel meg minden más.

Viszont, nagyon nem érzem oly jónak mint az elsőt.
    Nagyon nem volt még olyan küldetés... :)
  • darkSectorxxx #90898
    Igen? :D

Akkor nagy fekete pont, mert ezt kivéve meg full copy volt.... :D
  • Tikal #90897
    Ezek nem allternativ valóságok voltak darky, ez ugyanaz a küldetés volt, a story 2 volt a folytatása a story 1-nek :)
  • LBandi77
    Nézd Darky, szerintem én ha BB.-t nem számítom akkor kb. a resi 5-ben lőttem utoljára videójátékban,biztos az én igénytelenségem de én elvagyok benne,szarok a sztorira meg az egész világra,barangolok aztán ha belebotlok valamibe akkor megcsinálom.A sekiro-ig elleszek vele,és akkor meg is van az évi 1 videójáték vásárlásom.