121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • tomi890125
    Szobahőmérséklet 24,2 :)
  • tomi890125
    Toltam 3 óra rdr2 és 48 fokos levegőt fújt ki. Holnap készítek a hangjáról felvételt.
  • Kandurex
    Szétbasz az ideg, hogy lássak valamit a: Crackdown 3, a Minecraft, a Sea of Thieves, a State of Decay és a Forza Horizon 4 -ról...

...wait....
  • Seth
    Tudom nem ide való, de az ilyen konferenciákat mindig meg kell nézni, bármelyik géphez tartozik.
    22 órakor indul a menet :)

• Tinman #90972
    Jó neked, ha nem zavar a hangja... én megbolondulok az enyémtől, tényleg csak akkor kapcsolom már be, ha nagyon nagy kényszer van rajtam, hogy PS4 only játékot toljak.

A gar ha végre lejár róla, első dolgom lesz pasztázni, addig nem akarom, az ördög nem alszik... meg én se vagyok álmos.
  • darkSectorxxx #90971
    Én bevállaltam. :D
  • darkSectorxxx #90970
    Otthon nekem egy régi PS4 van, meg egy újabb Pro.
    Itt sogornál a gyerek most kapott egy RDR2-es új PS4 Pro-t... A vékony csatlakozósat.
    Hangra ugyanazt hallom, nem halk egyik se.
  • darkSectorxxx #90969
    Fenét csak 4k-hoz érdemes. Mindenki ezt mondja... :)
    Igaz hogy egetverő eltérések nincsenek, de nem ugyanaz.
  • tomi890125
    Nekem a 7200 szériás van az rdr2 kiadásos ps4 pro.
    A meleget nem érzékelem mivel nem rajta ülök hanem jópár méterrel arrébb, viszont este tíz után asszony és gyerek mellett játszani az felbecsülhetetlen. :D az egyetlen zavaró az a kontroller ahogy az X-et nyomkodom :D
  • Tinman #90967
  • n000rbi
    Most is az (Conductonauttal)
  • Tinman #90965
    Lesz ez valaha vállalható?

• n000rbi
    Fasza. Egyszer nekiugrok én is, 1080p-ben legalább vállalhatóan fut elvileg (ennyit arról, hogy csak 4k tvhez érdenes pro-t venni)
  • darkSectorxxx #90963
    A méretre gondolsz, hát 3 r3sz legyen is minimum 60GB :)
  • Seth
    Anyátok...
  • TDC Geronimo
    Mindent megcsináltam. Mármint missiont. Ilyen challangeket meg gyűjts össze 30 csontot stb nem, de azon kívül mindent
  • n000rbi
    Belehúztál a második felében és csak a sztorira koncentráltál, vagy kivettél 2 hét szabit? :)
  • TDC Geronimo
    Lepörgött RDR2 credits. Sokat nem tudok hozzáfűzni. Ilyen játékok miatt játszom. Hihetetlen, hogy honnan indult és mivé lett ez a médium és úgy tűnik évről évre csak jobb lesz
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #90957
    Pfúj, only EA mode?

Akkor nem kérünk ebből...
  • darkSectorxxx #90956
    Az fasza... :D
  • Tikal #90955
    Kampány? Ez egy multiplayer game, csak online rész van.
  • TDC Geronimo
    Grafika, engine egy katasztrófa. Alig tartja egyben a játékot. Olyan érzése van az embernek hogy ez bármelyik pillanatban összeomolhat. Animációk, irányítás, LOD, AI. "story" van de 0 NPC van a játékban, teljesen üres a világ és a questek is olyanok, mint a régi MMOs fetch questek. FPS droppok mindenfelé, beszaggatás, képbeállás és iszonyat mennyiségű bug.
  • Tatyla
    ezért nem veszem day one, de szerinte ha karácsonyi akcióba berakják egy normális akcióba behuzom
  • darkSectorxxx #90952
    Mitől rossz? Mert multi, vagy ez kampányban se lesz jó? Csak mert egy ismerős azt monda mikor játszotta, hogy a multi miatt nem tetszik neki.
    Ha lesz kampány az se lesz jó? Olyan bajok vannak? Vagy ez csak az online részére vonatkozik?
  • TDC Geronimo
    Egyedül a hangulat az ami jó. Minden más katasztrófa
  • darkSectorxxx #90950
    Na szuper ;)
  • csgj
    Ehhez mit szóltok? Én tavaly vettem Prót, szóval nyilván emiatt nem fogok újat venni, de kicsit idegesítő, hogy másoknak majd nem zajong, nekem meg folytatja. Konkrétan az újabb, lemezes játékok átvezetőiben szokott feltűnően hangosan zúgni. A God of Warban volt a legdurvább, ott a nyitott térképnél és a menüben is hangoskodott. A Spider-Manben viszont kizárólag néhány átvezető alatt. Tényleg zajos. Hallani mindent, nem nyomja el annyira, de valóban zavaró. Kár, hogy nem tudták valami szoftveres javítással megoldani.
  • Csokma60
    Megoldódott a gondom...Egy sima telefon töltővel sikerült feltöltenem őket....Nem tudom mennyire lesz tartós a töltés, de legalább feltöltődtek...a konzol nem töltötte őket...Mégegyszer köszönöm!
  • Tatyla
    kövezzetek meg de nekem ez a grafikán kívül tetszik,hangulat miatt játszanék vele még
  • darkSectorxxx #90946
    Hát haverjaim akik játszanak vele, azok sincsenek elájulva ahogy hallom. :D
  • TDC Geronimo
    Fallout 76? Remélem ezzel akkorát bukik a bethesda, mint a picsa. Sajnos elég sok a bethesda és todd howard fan, akik miatt nem fog. 2018ban ilyet kiadni te atyaég. Főleg RDR2 után.
  • darkSectorxxx #90944
    Ja azt hittem teszteken pontozták le.
  • Tikal #90943
    Milyen pontszámok? Beta van kint, elég sok yt streamer panaszkodik hogy szar a játék
  • Evoluti0N
    Lehet, h azért, mert nem jó. ¯\_(ツ)_/¯
  • darkSectorxxx #90941
    Van lista? vagy valami link pontszámok?
  • darkSectorxxx #90940
    Áh, ezekszerint te is tudsz panaszkodni. :D
  • Tikal #90939
    Nem láttam még egy review-t se ahol azt mondták volna jó a Fallout 76
  • Tatyla
    valakinek nincs véletlen egy 20%-os kuponja US storeba?
  • Kandurex
    Ja úgy,....akkor marad a nightmaren, majd a tengeren leveszem, ha inkorrektkedik a játék.