PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyszerűen nem vágom, és az a vicces, hogy te ps4-en nem is tóltad ezt túl, mert most mondtad 1-2x próbáltad ki....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mindenki szabadon dönt ez ügben én bevállalom, a buktákat, ha lesz állok elébe, max a játékmentéseimet báom majd, de az viszont annyit nem ér mind amit felez a játékok árából a family.
és említettem, nem csak mi használunk ilyet, mint sima juzer.
Sok "celeb"<- (hogyne celeb ja. 😄) is.
Sok mínusz lenen a Sony-nak. Miért tenne ilyet ha így is brutálisan megy a szekér?
Mert ha nem menne akkor oké.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De örömmel hallom hogy helyreállt.
Én őszintén megmondom nem idegesítene, az amit megspóroltam a pre-order-rel, abból ÚJRA megveszek 2 játékot utólag.
What?😄DDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.30. 16:19:08
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.30. 16:16:27
A The Last Guardian egy teljesen ú IP, nem egy játék harmadik remasterje, ráadásul iszonyat mértékű elvárásokat támasztottak vele szemben.
whoaa....wow! 😄 mondjuk várható volt, hogy nem lesz szar.
a pontok, amiket a Last Guardiannak kellett volna kapnia 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.01.30. 15:52:16
Adversus solem ne loquitor
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Ennek nyoma lenne.
Szerintem az bug volt és azt javították. Szerintem egy rendes tiltást nem lehet csak úgy visszacsinálni.
Ilyet még nem is hallottam.
Persze ez most részlet kérdés. A lényeg, hogy megtörtént, sajnos.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.30. 15:05:17
Akkor ez vagy valami ritka téves eset vagy pedig akkor nem értem.
Nem sért szabályt. És én nem egyszer játszottam ps-en meg xboxon egyidőben is.
Persze nem idén. De ez télleg fura.
Ez esetben viszont még csak nem is sértettek meg semmilyen felhasználási feltételt (ami egyébként sem explicit e tekintetben, inkább csak a józan észre alapoz). Ilyen hibák sajnos előfordulnak az összes platformon. Volt xboxon, hogy a liveom eltűnt egyik pillanatról a másikra. Nem is tudta visszaállítani a support sem, adtak egy kódot, amit újra be kellett aktiválnom. PSN plussal meg volt olyanom, hogy a két ingyen játékból az egyiket csak pénzért engedte volna megvenni. Ilyen hibák sajnos vannak. Megosztás és minden egyéb nélkül is, de a megosztás olyan szempontból neuralgikus pont, hogy a jogokat le kell frissítenie a rendszernek a tartalomhoz (a restore licences is ezt csinálja meg újra).
Ez érdekes. Magyar régióban laktok mind2-en?
Vagyis egy régióban a gépek na, nem a profilra gondolok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.30. 14:54:41
- Abs. megengedem, hogy ez nem temp ban, de akkor minek hívjuk azt amikor van egy halott accod, amivel semmit nem tudsz csinálni azon kívül, hogy be és kilépsz belőle?
- A haverom NEM indította el egyik játékot sem, amíg nálam volt kölcsönben az accja.
- Nekem se a restart, se a pár napnyi várás, se semmi nem segített. A support segített.
- Se net nélkül, se nettel nem tudtam SEMMIT elindítani az US profilommal vett játékaimból... se az US profilom alól, se sehonnan.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Végig olvastam a dolgokat.
Valszeg nem mindenhez értek.
Nem tudom az a preview kód miatt van-e gebasz.
De valamit mondhatok tapasztalatból.
1. Van megosztásom és játszottam már home-olva és primary-zve.
2. A menüben ott van, hogy a családi megosztás megengedett.
3. A játékok zárása az bug. Legalábbis van olyan hogy beléptem a profilommal a másik gépen, kiléptetett, és kellett várnom kb 1 órat, amíg használhattam a játékokat, mert a másik akk, beragadt, 1-2 ora kikapcs után ment a gép, mondjuk a másikon addigis.
ÉS NEM MEGOLDÁS ERRE A LICENS VISSZAÁLLÍTÁS, beragad akkor várni kell, irja is ha rányomsz a lakatolt játékra.
4. Ez a lakatos dolog nálam kb majdnem 2 naponta van....lépkedek a 2 accom közt, magyar-usa, megy a feltöltés, vagy letöltés.
A sony szerverek nem mennek, akkor hiába van netem a ps4-en, a licens jogot nem tudja lekérni...azt restart ps4 és megy.
5. Ha ez komplett bannal járna, az kinek érné meg? 😊
A fél világ jatszik így, nem akarok megnevezni konkrét médiákat inkább, ahogy így megy.
Csilliárd gép meg játék eladásoknál ez necces nekik szerintem.
Max olyat tudok elképzelni, rossz esetben, hogy egy KÜLFÖLDI MÁS RÉGIÓBAN LÉVŐ 2 személy közt necces, azt talán, de én még neten sehol ilyet nem hallottam eddig, hogy a rendes hivatalosan vett játékokat bántaná a sony.
Ez a bannolás dolog szerintem a mostani nem hivatalos kulcsok miatt van. Ami nem buhera, márpedig a családmegosztás az nem buhera, akkor az nem lehet bann.
Nem tudom.
Tinman tuti hogy az bannolás volt a profilodon? És nem valami bug ami amúgy is magától állt volna helyre. Most nemrég volt ps4 szerverleállás.
Net nélkül nem tudsz semmit elindítani a játékaidból, ha nem primary a profil.
100%?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Látod, látod ezzel kellett volna kezdened,(inkább nem is írok neked)
De azért ezt leírtad ahelyett hogy tennéd! De én vagyok sötét meg hülye!<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.01.30. 14:06:33
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ráadásul a boxrol szó nincs a posztomban csak profilról meg storról és vásárlásról, de ez már tényleg csak lényegtelen dolog! Ami minden platformon megtalálható ugyan olyan módon! <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.01.30. 13:37:37
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Belépett a PS4-ével, aktiválta az accjait rendben. Azt mondta szerinte ne töröljem a usereket a gépemről, hátha valamikor kell még. Így is tettem. Másnap viszont már az én US accomon (de csak az US) levő összes, általam megvásárolt játék locked lett, lakat. Akár a US accommal, akár a HU, vagy UK accommal néztem locked lett. Sem az US, sem a HU accjaimmal vett játékokkal nem volt semmi gond. Csak az US-el. Ekkor töröltem a srác userjeit is a gépemről, restart, de nem ért semmit. Próbáltam beaktiválni az US accom, mert csak az a gomb volt aktív a beállításoknál! Nem engedte, azt mondta, hogy az én accom egy másik PS4-en már aktiválva van, holott az én PS4-em nevét írta rá ki. Felmentem a webes felületre ott nekem nem is volt "deactivate all" gomb, így patthelyzet. Deaktiválni nem tudtam, aktiválni sem.
Beszéltem a sráccal, azt mondta nála minden oké, megy minden. A többit meg leírtam, hogy sikerült US supporttal megoldani...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.30. 12:23:12
Vagy mi az acc sharing?
Nekem 194 Játékom van 12 különböző(Argentíntől oroszon át az izraeilig stb) storeban vásárolva MIND a SAJÁT fő profilra! Ezek HOMEOLVA vannak érthetően tehát 2 en használjuk!
A Home társamnak 132 játéka van hasonlóan vásárolva, hasonlóan használva!
Ezen Kívül 17 másik profilt használtunk amire csak 1 játékot vettünk majd tovább adtuk! Soha senki nem hívott, hogy ezeket lebannolták volna!!! Vagy én kaptam volna valamit, mert nekem van (volt) a boxomra homeolva!
11 Olyan játékom van amit store bénaságból szereztem INGYEN!!!
Ebből egyet vettek vissza Fallout 4!( Ennyi hogy egyik nap már nem tudtam használni 3 napig ment)
A profilomat jelenleg is 2 ember felváltva használja Délelőttönként....( Ezért havonta kapok egy aggódó levelet MS-től, hogy lehet illetéktelenek használják a profilomat ezért változtassak jelszót)
A 360 as múltat nem ecsetelem aki tudja az tudja, amit csak el lehetett MS ellen követni az megvolt!
.
.
.
Amúgy nekem nincs PS+-om havernak nyilván van, az ő játékaival, accjával semmi gond nem is lett.
Lehet, hogy ez egy finom seggberúgás azért, mert én nem voltam PS+ -os? Talán a "rendszer" így próbál meg rávenni, hogy share-elhetek, ha akarok, de csak 2 PS+-os között megtűrt dolog? Nem tudom. Mindenesetre már nem is számít... millió éve nem "wrzoltam" játékot, eztán meg még úgyse fogok.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ittene.
Itt az egyidejű használat ami problémás LEHET. De ez sem tudom hogyan lehetne szűrni, hiszen a gépem amúgy fentlehet a psn-en alvó állapotban is, miközben én sharelek a friendemmel a totál legit módon. Ilyenformán a te eseted sem értem, de nyilván van arra is valamilyen érthető magyarázat.
Soha többé nem teszek ilyet, bár bevallom engedtem a csábításnak, mert haver már többször is mondta, ha lesz VR-om ne szarakodjak ő most úgyse tolja, próbáljam ki/játsszam végig ami tetszik, aztán majd viszonozom én is. 2 játékot próbáltam ki, aztán mire végeztem velük, 1 nappal később már csak annyit vettem észre, hogy egyik US játékommal se tudok semmit se kezdeni... csináltam én mindent, amit a neten az okosok irkáltak, de egyik se segített. Ami US volt, az mind locked content lett, deactiválás, újraaktiválást se lehetett, egyszóval felfüggesztették. Magyar support nyilván nem tudott segíteni, a US-el való társalgáshoz meg sok szerencsét kívánok mindenkinek, mert telón hívni őket és 45 percig tartni húzós játék, a live chat, meg VPN only itthonról és jellemzően 100+ ember van előtted és amikor beszélsz velük és elmondod a kínod nem túl kedvesek. Az első supportos konkrétan közölte, hogy mivel HU a user tulaj + tel szám, így könyveljem el, hogy így jártam, de azért majd megpróbál valamit... hát nem próbált. A másodiknál könyörögtem ki, hogy ne csinálják már, 1 hibát bárki elkövethet #sosenemtöbbetnemfordulelő... és így is lesz. Az végül rendbetette, igaz 1 nap kellett hozzá.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.30. 11:17:06
* amiért nem fizettél
* amit nem a Sony hivatalos csatornáján juttatta el hozzád gratis
* nem promócióban résztvevő kód
* aminek a használatára nem vagy jogosult
De ha így jobban tetszik: ha az utcán talált Smith & Wesson pisztolyoddal embert ölsz, ki a hibás? A Smith & Wesson vagy te?
End of story.