PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet csak hetfö lesz belöle. szar a DHL mostanaban, helyi Hermes csomagpontra szallittatom, gondoltam holnapra odaer, de szombatot ir. akkor meg közel zarashoz adjak le. szal hetfö kora reggel elhozom valszeg.:(
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Adversus solem ne loquitor
blekk PRÖ
Crash Bandi
Yakuza 0
Yakuza Kiwami
Kolosszus
monszter hunter is nagyon csabito, de nem ilyen performansz mellett. vagy javitjak es jöhet azonnal, vagy bevarom PC-re...
macskacicót store-bol (en es a digital vasarlas... ezt is megéltük... de ott a legocsobb...)
Vinyot visszadugtam, mondom ebbű formázás lesz.
Usb-re töltöttem update-et.
Safe mod.
Frissít. Nem ment végbe.
Összevissza megy a gép.
Legalább 7-8x kiírta hogy rendszertárhely ellenőrzése.
Aztán elindul.
De tv-n villog a kép. Bejön a kép, elmegy a kép, bejön a kép, elmegy a kép... :)
.....
Hdmi kinai. Kicserél 10m-es kinaira, villog a kép, szemcsés a kép.
.....
Kicserélem Xbox ONE Hdmi-re.
Stabil szép kép, villódzás off.
Oks.
Elindul a ps.
Ups a sok safe mode meg miegymás a rendszert alaphelyetbe lökte.
Profilok beállításai -> default.
Ok.
Írd be mindenhová egyenként a profodba a menübe az emailt, meg jelszót, mert online mod nélkül nincs móka és boldogság.
Profil magyar... Begépel, elindul, megy minden.
Profil usa... Begépel, hibaüzenet.
Oks. Apádtöke, minden adat stimmel.
Oks US profil töröl a gecbe.
Ujra feltesz usa profil, belép. Beír adatokat. Azonnal müködik. Oké.
Játékok lakat.
Átlépek magyarba lakat. Ilyenkor újra kell indítani a gépet, ez rendszeresen van amúgyis. Nem baj...
Ok megint újra kell indítani a gépet. Újraindít meg minden simán.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.01. 09:08:28
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ambvivalens érzéseim vannak. Ami tetszett:
* a sztori (részben)
* a zene
* szereplők váltogatása
Ami nem:
* Irányítás
* QTE
* hogy az ekbaszott döntéseknek nincs következménye, csak annyi, hogy game over. A Heavy Rain-ben és a Beyondban nem így volt már.
* nyilván a grafika mai szemmel, de ez érthető
* meg néhány plothole
Összességében egynek jó volt, nem lett nedves a bugyim tőle, és nem is fogom végigjátszani többet.
Nekem ez az első perszonám, azt mondanám leginkább a persona 4-re hasonlít :)
Hasznosabban:
- egy kicsit final fantasy
- egy kicsit pokémon
- egy kicsit dating sim
- egy kicsit sims life simulator
- egy kicsit visual novel
- kurva hosszú
- iszonyat stílusos
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
még1x: a PS4 topicban?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Most olyan van, de ez már pc-n hogy a feladatkezelőben a proci 1-3 százalékon megy és ha huzgálom az egeret 8-10 másodpercenként megakad, ez meg mi? :D
Ja és a hdd sercegő hangot az ki, mintha egy kisegér kaparászna benne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.31. 22:31:05
Létezhet amugy hogy ez a kb 3 év alatt a vinyom tönkrement benne nem?
/sajna már életképtelen. 5-6 éve még tudtam venni valami utángyártott valamit a klasszikhoz. Bár már évek óta be sem kapcsoltam, talán már nem is él szegény.
/az internet szerint is kb így kell kinéznie.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.31. 22:21:21
És ezt már csak a leg elszántabbknak :DD :
de nem ugy ahogy eddig, hogy bejön a logo és enniy, henm boot fekete képernyővel...? :)
HHD nélkül meg azt írja, hogy kapcsoljam ki, mert nem talál HDD-t.
PC-n látni kéne a particiokat sajátgépbe nem?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.31. 22:12:57
Fogadok, hogy ez bedöglött.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.31. 22:03:11
Talán még emlékezel, anno micsoda kísérletezgetés ment a ma már hagyományos kontrollerek terén :) Ma azt mondod ez fizetős béta. Az is az volt anno. Mégis régenmindenjobbvót(tm)! :)
Így megy ez. Nincsenek kitalálva előre sajnos egy fejlettebb civilizáció által-
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.31. 21:58:32
Milyen gondokra gondolsz? Egy ilyen irányító a VR experteknek jó lesz, de abban helyesen gondolkodott a sony, hogy stickes irányítója, ami mozgáskövetést is megvalósít jár a géphez. Kétkezes move kontroller meg most is van. Olyan játék, ami ezeket egyszerre használja nagyon kevés van minden VR platformon, mert ez a felhasználók jelentős részének mozgáskoordinációs képességeit messze meghaladja. Nekünk ez már menne, persze, ez stimt. De még ha lesz is ilyen, az még abban is nagyon opcionális lesz, hogy mindent használj. Inkább arra lesz jó, hogy egy szköz a kezedben, nem kell cserélni ha így vagy úgy akarod használni. De úgy alapvetően én nem látok irányításproblémákat most sem. Amik vannak, azok nem a kontrollerek képességeiből fakadnak jórészt, hanem a motionsickness elkerülése miatt olyanok.
Tényleg olyan jó játék mint amit itt regéltek róla?
Soha nem játszottam még ilyen játékkal. Mire számítsak ha megveszem? Mihez hasonlít?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Na meg ebben az egészben az a rohadt kínos, hogy kint a VR sisak lassan 1.5 éve, éppen az irányítás az egyik, amivel gondok vannak, erre talán 2 év múlva lesz belőle valami. Oké. Ez PS5-ös hw lesz akkor.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Permanens blokkolni.
Valóban. Működhet mondjuk infrával is. Az egész más, mint a "led fény", sokkal haladóbb... :D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amit velem tettek jogosnak érzem, még akkor is, ha papíron lehetséges. Mondjuk tudtam előre, hogy ez így túl szép lenne és tessék... más nem jár így soha és csak sharingel mindig, nekem rögtön szívás.
A VR-juk sem vállalhatatlan, csak induló áron volt az. Amennyiért én vettem annyit megér, persze mínusz a rohadék áfa. Jó... ettől függetlenül továbbra is fenntartom, hogy én még a helyükben nem jelentettem volna ezt így meg, de azért vannak jó pillanatai.
Néztem milyen játékok jöttek VR-ra a napokban... hááááát... mint amikor vakrandira mész és kiderül, hogy a csaj Kun Bélára jobban hasonlít, mint Kunhalmi Ágnesre :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.31. 18:23:42
PS4+X1+VR
És veszek egy Xbox X-et? <#idiota>#idiota> bármikor bezsarhat a one-om is "ahogy" a sima ps4....<#idiota>#idiota>
Ps4- fat gépemre ráfizetek és meg is van. <#idiota>#idiota>
Most nézem megint a Raiju-t.
Kéne nagyon vennem egy ilyet basszus.
Naggyyyoooonnn ddduuurrrvvvvaaa.
Akkor skip a vatera. :) De ez full HTC VIVE téma, ott van ilyen foggantyű, ami az ujjaidat érzékeli.