121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tatyla
    akkor US storeban lesz vagy 8500
  • darkSectorxxx #91056
    Látom már nem akciós az ár, azért köszi. :)
    Azt hittem még 128800ft. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.16. 10:59:22
  • darkSectorxxx #91055
    Assassins Creed Oddyssey - 12000-ért se kutya. :D
  • Droughert
    Tessék
  • TBTPumpa
    Aki kivárós annak ez jó. Detroit Digital Deluxe 8990 Ft, Spider Man is 34% olcsóbb máris, God of War is féláron megy meg az új Tömbradír is.
    Nekem csak a Detroit kell, ennyiért már nem fogom "otthagyni". :)
  • darkSectorxxx #91052
    Az szép. :)
    Gratula!

Linket kaphatok a Xbox csomaghoz? :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.16. 10:49:10
  • Droughert
    Xbox gép viszont van/volt jó áron. Én be is rántottam egy Xbox one X-et Forza Horizon 4+Forza Motorsport 7-el 128800Ft.
    Este még lehet berántom a God Of War+Detroit+Spiderman triót. Oszt utána leülök a sarokba és elkezdek gondolkodni, hogy honnan lesz időm ennyi játékra...
  • darkSectorxxx #91050
    Hát hallod, a Switch azért nem annyira szar. :D
  • Myselor
    szerintem konkrétan felháborító és szánalmas amit művelnek ezzel a black friday-el itt.a lehető legmagasabb kamu árat beállítják mindenhova majd 50% és megkapod ugyanazon az áron vagy még drágábban is mint bármikor máshol.kíváncsi lennék kik azok akiket át tudnak verni ezzel de az meg is érdemli süllyedjen el velük együtt.
  • Tikal #91048
    Ilyen jó a piaca a handheld-eknek?
  • darkSectorxxx #91047
    Media Markt-ban van ám néhány jó biznic!!!!
  • Seth
    Rém gyenge a kínálat szerintem . Ugyanazok akciósak, amik minden más akcióban
  • n000rbi
    Minden akciós játék oldalán ott van, hogy meddig tart. (nov. 27.)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.11.16. 09:15:01
  • TBTPumpa
    Elindult a PS Store-ban a Black Friday. Tök jó árak vannak, csak azt nem tudom, meddig tart az akció... :)
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.16. 09:10:59
  • darkSectorxxx #91042
    Jövőre semmi nem lesz, nagyon készülnek a nextgen-re, ezért van ez valszeg, időt és sok pénzt spórolnak ám ezzel!!!
    Nem kell előkészülni demókkal stb, itt valami nagy dolog lesz, amihez kell most minden energiájuk.

Az én tippem, az, hogy egy nagy gép mellett, jönni fog, egy kézikonzol is, vagy legalábbis egy valami, ami olyan mint a WiiU kontrollere, egy kis képernyővel....vajon miért? :D
    Ilyen WiiU x Switch kombó....
  • darkSectorxxx #91041
    Igen, nem a Sony nem lesz E3-on, hanem az E3 nem lesz E3-on....a többi engem nem is érdekel.
    Konkrétan a show elmarad kompleten, csak ezek a töltelékek lesznek....:D
  • Newfronter
    ...vagy úgy csinálják mint a Nintendo? Kisebb bejelentések szétdobva külön időpontokra az évben?
  • n000rbi
    Igen, ez valóban arra enged következtetni, hogy semmi nem lesz helyette (ja nem)

"PlayStation fans mean the world to us and we always want to innovate, think differently and experiment with new ways to delight gamers. As a result, we have decided not to participate in E3 in 2019. We are exploring new and familiar ways to engage our community in 2019 and can’t wait to share our plans with you."
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.11.16. 07:56:49
  • Ulthanito
    Szarul járnál, ugyanis azt is elárulták, hogy nem lesz saját esemény, vagy más rendezvény az E3 helyett/mellett.
  • n000rbi
    Ja, jövőre saját event már PS5 bejelentéssel, ide a bökőt.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.11.16. 07:11:05
  • TDC Geronimo
    Nincs mit mutatniuk már PS5 előtt. Gondolom 2020 februárba bejelentés és 2020 E3ra kiviszik a nagyágyúkat
  • partizan182
    Azt írja az EG hogy a flooron se lesznek ott. Rip e3?
  • TDC Geronimo
    Sonynak nem lesz 2019es E3on konfja... Ilyen még nem volt. 2020 PS5 100% már
  • tomi890125
    Ma töltöttem le a Knowledge is Power című játékot. Még pluszba kaptam valamelyik hónapba. Az pl teljes magyar szinkronos és nagyon király!
  • TDC Geronimo
    Ne hallgass kandurra nyugodtan vásárolj magyar storen
  • darkSectorxxx #91031
    +999
  • darkSectorxxx #91030
    Grat a ps-hez!

Feliratokat nem jelez a store, mert buzik.
    Magyar feliratok a magyar store-on vett játékokban van... És az angol, UK store-ban is kéne lenni.

De ez miatt van más játékban felirat, pl a Hidden Agenda és The Quiet Man-ben is pl.

Jobb ha itt előtte tőlünk megérdeklődöd.
  • partizan182
    Multi játéknál 100% egyetértek. Single cucc megvár, fél év múlva is élmény.
  • Kandurex
    A vonatra fel kell szállni, amikor robog akkor a legédesebb, aki mást állít, az bizony hazudik.

Na, de persze vegyétek csak a játékokat, meg szórjátok a fizetős tartalmakra a lóvét, és lehet közbe harsogni, hogy ez jó, ami egyébként lényegébe igaz is lehet.... de,...nem . Nem igaz. Dante! Ne hallgass rájuk! Így is pontosan ugyanazt az élményt kapod, egy grammal se kevesebbet. Ha pedig 0 day veszed a játékot, és te adod tovább, még ennyit se mondhatnak rád.
  • partizan182
    Szerencsére 6 havonta nincs generáció váltás, addigra kb felére esik mindennek az ára.

Néha szeretek én is benne lenni a Zeitgeistban, nyilván az 20k.
  • Kandurex
    A játékokat nem szabad eltolni, hogy majd később játszunk velük, mindig a generációjukban ütnek a legnagyobbat.
  • Tinman #91025
    Volt szerencsém közvetlenül a hazai Sony-tól játékokból tesztpéldány kapni rivjúra. Csak szuperlatívuszokban tudok róluk nyilatkozni. Türelmesek, készségesek, sosem követelőzök, abszolút mindig elfogadták a negatív kritikát is és soha nem kérték, hogy gondoljuk át az értékelést adjunk többet. Pedig ők is tudják és mi is tudjuk, hogy kb. nulla piaci tényezők vagyunk mi. Részemről én nagyon értékelem ahogy hozzánk, magyar játékosokhoz állnak. Ja és a hazai support is példaértékű.

(Soha nem kaptam semmilyen ellenszolgáltatást se a melóért.)
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.11.15. 17:40:23
  • Kandurex
    Azért én megnéznék valami statisztikát, hogy népesség / arány szinten, hogyan is állunk, csak úgy kíváncsiságból, mert hát biztos nem a giga eladások miatt lett hirtelen több 'AAA' játék magyarítva...de még nem állunk még ott, nem érzem, hogy nyalnák a popóm, hogy nyissam a bőség szarut rájuk...
  • partizan182
    Vicc az hogy Pokembert én is lemezen vettem, de csak azért hogy havernek kölcsön adhassam miután végeztem. Eladni nem tervezem, gyerekek / unokaöccsök miatt fog ez még pörögni sokat.
  • partizan182
    Mi a baj azzal ahogy a magyar piacot kezeli a sanyi? A folyamatos store akciók vagy az egyre szaporodó magyar feliratok fájnak jobban?

Nyilván ha mindent day1 veszel akkor drága, de rengeteg deal van folyamatosan, én tipikusan 6k-8k körül veszek. 3 mozijegy ára.
  • Tinman #91021
    Néhány játékra kapunk magyar feliratot, holott az országban levő PS4-ek száma lol/10... és mégis figyelnek ránk, szerintem ez dicséretes. Ráadásul elég korrekt akciók szoktak lenni nagyobb ünnepekkor. Én nemtom' még mi kéne :-/
  • Tikal #91020
    Szintén mindent digitálisan veszek, de csak azokat amikkel hosszútávon tervezek játszani, indie címek stb. Ha arra vetemednék, hogy Pókember, akkor szigorúan dobozos, aztán kijátszottam adom is el.
    De ha jó játék és megérdemlik akkor csak is digit :)
  • Kandurex
    Ne hallgass rájuk! A pénzed ellenségei ezek E!
  • Kandurex
    Az utolsó két hozzászólásra csak annyit, hogy:

Majd, ha annyiba nézik a magyar piacot, mint a többit, akkor tárgyalunk és persze EU fizetést is mellé.
  • Tinman #91017
    Ezért ne csesszük le pls azt, aki támogatja jó és arra érdemes játékok vételezését a store-ból.

Én azt vallom, hogy az arra érdemes címeket igen is vegye meg mindenki, mert az egy db. szavazat, azzal tudatod, hogy jó az irány. Ellenben a lemezes elképesztő mennyiségű emberhez juthat el, miközben csak egyetlen egy vette meg az elején. Nálam volt olyan játék, amiről kiderítettem, hogy én vagyok a 7. tulajdonosa.