121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    N000rbi, h tetszik az RE2?
  • Moby
    A q9 pariban van az oleddel, de az ma a hegy teteje. A bényóc meg az entrylevel, még ha a súlypontjuk nem is esik egybe. És bár árban némileg összehasonlíthatók (55-ben a q9 azé drágább), ezt inkább a kereslet-kínálat alakítja ilyenné. Az meg változik.
  • darkSectorxxx #92619
    ja hogy úgy.
  • Kandurex
    Nem, nem érted. Ezek a TV-k nem az enyémek és nagyon remélem, hogy egy darabig nem akarják lecserélni őket.

Egyértelműbben: másnak, tőlem sokkal jelentősebb embereknek üzemeltem be párat.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.02. 15:40:32
  • darkSectorxxx #92617
    És visszaviszed pár nap múlva hogy másikat akarsz vagy mi? :D
  • Kandurex
    Úgy, hogy, megvesszük ezeket a TV-ket. A “szerencsém” annyi, hogy én állítom be őket (Pl. NAS rendszerekkel). Persze mindezt a tulajdonosoknál :) nem otthon...
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.02. 15:36:16
  • darkSectorxxx #92615
    + Kandurex

Elmondjátok a titkotokat? hogy tudtok otthon tesztelni enyni tv-t mielőtt megveszitek? :D
  • Kandurex
    Szép! Legalább nem vagyok egyedül a zsákpénz kidobással :)
  • yesname #92613
    65-ös.
  • Kandurex
    55 vagy 65?
  • darkSectorxxx #92611
    Miért van az, hogy Sony meg Microsoft szedi a lóvét a PS Plus-ra meg a Gold-ra és ennek ellenére PC-n jön le minden sokkal gyorsabban, ha töltök valamit?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.02. 14:25:29
  • yesname #92610
    Nálam fordítva volt. Q9FN maradt. Bár én 1 hétig itthon teszteltem a kettőt egymás mellett. Q9FN nyert...
  • Kandurex
    Nálam is 300-400 körül van a lélektani határ, ennyibe kerül az 55”, a felárat a 65” méret miatt kell fizetnem, ha ebben a kontextusban nézem, tulajdonképpen, rendben vagyok.
  • Tinman #92608
    Tök értem és érthető miért ugrottál bele és biztos vagyok benne, hogy élvezni fogod, csak váltogasd a tartalmat sűrűn :-)

Az ember manapság nem 15 évre vesz tv-t, mint régen. Nagyjából 2000 óta rám is jellemző, hogy 3-5 évente kijelzőt cserélek, de volt már, hogy 2 év után váltottam. Ez a W8-as Sony, most már 4 éves, FHD-re kiváló, PC monitornak is frankó, így 2.5 méterről, de már váltanék 4k-ra, mert a PC-m bírná (8700k, 1080TI), meg a PS4-et is megnézném 4k-ban, hogy szenved itt előttem... de az árakkal komoly bajom van. Meg tudom oldani a félmillás tv-t is, de minek? Ez csak egy k. kijelző, nem egy csúcs PC. Max 300k-ig vagyok hajlandó elmenni, ha valami best buy van, akkor esetleg 350-ig és még így is 100-al megdobtam azt a határt, amennyiért hajlandó vagyok kijelzőt venni.
  • Kandurex
    Egyébként mennyivel könyebb lenne, ha nem költöztem volna. A régi házamban a nappali TV elosztás miatt, tökéletesen elég lett volna az 55" méret (kb. 2-2.2m volt a nézési táv), azt megúsztam volna decemberbe, fekete macska napon, 360-ba! a B8-at. Azt annyi! Abban a pillanatban! De most ilyen 3-3.5m körül alakul...:(
  • Kandurex
    Eeegen...., a másik befutó, ezen a kettőn variáltam, árkategóriában is egymáshoz közelednek. Mondjuk éppen a Q9 most éppen 70-80e -el hosszabb. De osztottam* szoroztam a negatív tulajdonságokkal és a Bnyóc jött ki jobban.

(*az osztás abból állt, hogy 4db 75", 3db 65" és 1db 55" Q9FN-t üzemeltem be az elmúlt két hónapban. Bnyócból csak 2db 55'" volt nálam. Szóval nem YT szagértés ment)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.02. 09:52:41
  • Tinman #92605
    Rémesen túlárazott. Persze relatív új techno, meg még nem állt rá kb. minden 2. gyártó, de lesz még itt durva price cut. Kivárom, a 4k kora még mindig nem jött el, amikor szenved itt minden vas még az 1080p@60 frémmel is.
  • Tinman #92604
    A Q9FN-re pl. mindent mondanék, csak retekLCD-t nem. Láttad élőben, vagy csak csípőből oltod YT "végigjátszás" alapján? :-D
  • TomStorm
    Amúgy meg kedvet kaptam Ps ex.játékokhoz.
    Úgy kb 1 év maradt ki kb.GoW4 mikor megjelent azt már nem játszottam.
    Persze azóta megjelent ex.címekhez RDR2 párosulna+Days Gone amit már akkor is vártam!
    Úgyérzem kell egy PsPro..
  • TomStorm
    Jujj.Nekem fáj:D
    Bár a 120hz jól hangzik(nem tudom konzolnak mit számít ez)

Biztos,hogy nagyon jó megjelenítő csak drága.
    Én TV-t már nem veszek.Legjobb lenne ha konzol is támogatná 32:9-et de ott is 144hz és az még egy jóféle PC-nek is kihívás:)

650 ezer te jó ég!:)
    Azért nagyon komoly lehet!!Grat hozzá!
  • Moby
    Engem nem basztassatok, mer ritkán járok erre, meg nem is értek hozzá, de van itt több hozzáértő szaki, inkább őket :D
  • Moby
    Nézd, én csak leírtam amit gondolok. Amit vettél az egy szivenbaszott jó tévé a reteklcd világban. Egy kicsi türelemmel viszont feloldhattad volna egy halom limitációját, ami a ps5-nel fontos lesz majd. De így is hatalmasat lépsz előre, ez vitathatatlan.
  • mucsácsó
    TV-vel én mostmár megvárom a PS5-öt (vagy a kövi blekfrájdéjt) - Moby és többiek, majd lehet basztatlak titeket, ha aktuell lesz, hogy segítsetek.. :D én még mindig teljesen bele vagyok buzulva a jóöreg kis hűségesen szolgáló SONY W706-ba (pedig ez csak sima FHD), de PS5-höz nyilván dukál majd egy fasza.
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.01. 19:39:42
  • Kandurex
    ~másfél éve megy a vergődésem, nincs tovább, mindig lesz új technó, mindig lesz jobb TV,...

mán leszarom, ....5 év múlva megveszem azt....
  • mucsácsó

ezt inkább csak úgy itthagyom kommentár nélkül
  • Moby
    Azthiszem nem a megfelelő kompetenciákat tetted magadévá az oled-qled vergődés közben, innen nézve meg még érthető is a lépés, mégha indokolni nem is lehet :)
  • Kandurex
    Persze, beszántanak minden TV technót, mert mindjárt itt egy új kábel. Naná! Világ vége van! Mérhetetlen fájdalom lesz kihagyni a lehetséges 10k-t a 4k TV-n...

És egyébként sem 650!....csak 648
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.01. 19:07:28
  • Moby
    Hát nem te vagy itt a nagyonokos srác, aki nem vesz semmit digitbe, mer azzal százezreket spórol?
    Na. Most nem voltál okos. A tévé jó, egy oled bármikor jó, de belevásárolni magad ennyi pénzért egy elagott teknóba, amit perceken belül lehúznak a klozeton agylágyulás. A világon semmi de semmi nem szól amellett, hogy valaki most tegyen ilyet. Addig pörögtél a témán, amíg a legnagyobb fasságba bele nem pörgetted magad. Tépénzed, tetévéd, tedolgod, én meg úgyse irogatok már ide, hát most épp kivételt tettem.
  • Kandurex
    Akkor mesélj róla, miről fogok lemaradni?
  • Kandurex
    Csak elszenvedek rajta valahogy rossz is nekem!
  • TDC Geronimo
    Ja lol akartam is írni
  • Moby
    Szerintem okos döntés volt berántani az utolsó hdmi2.0 szabványú oledet játékra, így a ps5 előtt egy megállóval :D Hatszázötvenezrér....
    Kíméld meg, háromszázért átveszem karácsonykor!
  • mucsácsó
    Én is ezt jóslom, de persze megoszlanak a vélemények...

pár hét, és kiderül... :P
    nekem is suta az egész úgy ahogy van, és nem csak technikai oldalról mondom, mert azzal még talán tudnak majd valamit kezdeni előbb-utóbb...kérdés, hogy azt ki a franc fogja kivárni :)
  • TDC Geronimo
    Nem. Anthem pont hogy hasonló diablohoz. Ez nem mmo. Az endgame és loot rendszer/buildek hasonlít diohoz
  • n000rbi
    Na majd jöhet a rivjú Tőled is, gratula.
  • Rage47
    A múltkori alpha teszt alapján én bukást jósolok.
    Nincs is kedvem újra kipróbálni, random percekig tartó töltőképernyőt nézni stb. Ez nem szerverprobléma, hogy a pályán random szakaszokon tölt...
  • mucsácsó
    júj, hát akkor simán lehet, hogy téged beránt.. :D
    félreértés ne essék, én senkit nem akartam megbántani/magamraharagítani, ez csak a személyes meglátásom volt - aztán lehet tényleg egy übermegahiper WOW-verő MMO-t kapunk (najó, azért ez túlzás ), bármi lehet...

amúgy Diablo 3-ba én is belepumpáltam párszáz órát, sőt... de az azért tök más formula :)

na majd márciusban jön a Path of Exile úgyis PS4-re ... meg majd egy 5-10 éven belül a Diablo 4
  • Tinman #92584
    Grat! Én még tovább vergődöm... rohadtul nem vagyok meggyőzve.
  • orichalcos
    "10-year journey, mi? :DDD aha.. jövőre már a kutyát nem fog érdekelni."

Ez a 10 éves dolog ugyanaz lesz mint Destiny-nél. Jön majd mindig az új rész szerintem. Btw maga a játék érdekel, lévén X-en nyomott áron szerzem, ha 1-200 órát elvagyok vele, akkor már megérte. (Mondom ezt 1400 óra Destiny 2 után: :D )
  • darkSectorxxx #92582
    Ez mire írtad?