PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulthanito
Szerintetek létezik olyan bármelyik Assassin's Creed-ben, hogy a térképen, MIUTÁN már szinkronizáltál egy viewpoint-ot, AHHOZ, hogy bizonyos ikonok megjelenjenek, újból fel kell mászni a viewpointra?

Én biztos vagyok benne, hogy kurvára nincs ilyen. Az igaz, hogy addig nem fedi fel a játék a teljes térképet, AMÍG nem szinkronizálsz. De miután megtetted, vicces lenne, hogy ahhoz, hogy megjelenjen még akár egy kérdőjel, fel kelljen másznod ugyanoda szétnézni.

Mert bizony van, aki ezt állítja.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.16. 12:54:28

PS5 II PSVR

Tévéd beállításától is függ persze, de a GT nálam nem túlszaturált, sőt, kifejezetten visszafogott. Az égbolton és a lámpákon látszik legjobban a HDR hatása.

Megoldás rém egyszerű: fogod és lejjebb veszed a szaturációt :)

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Moby
Pedig a GT szvsz nagyon szép HDR-ben. A Forza7 tényleg nagyon művi. Mondjuk az sdr-ben is az :D

Adversus solem ne loquitor

arty
érdekes... amikor a forza7et megláttam hdrben, majdnem hánytam, annyira művi volt a kinézete (mintha ilyen hdr+ konverzió lenne)
nagy reményekkel indítottam el a gtsportot nemrég a hdr képes tévémen és ... hasonló "élmény" volt elsőre... pedig újrakalibráltam a játékot, de mégis ilyen túlszaturált, mű érzés (nekem). ami jó, az az égbolton a nap, de kb ennyi.

Forza.

//www.youtube.com/embed/5ixSVQwLaZw

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

arty
nagyonjó :)) amikor gépeltél balra kellett nézni? vagy beforgattad a tévé elé az asztalt?

Forza.

darkSectorxxx
:)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ulthanito
Engem meg a gospel-faszságtól ver ki a hideg...

Úgyhogy be is kapcsolom az ACO-t mindjárt.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.15. 15:04:06

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
nem játék:

Rühellem a FC játékot, de. nah!

//www.youtube.com/embed/VVYfqZCA3xo

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Igen de ez tök más. Az lg tévék game módban mindig a széles színteret használják, SDRben is (input lagot csökkentendő, bár én spec beáldoznék 4-5ms plusz lagot egy rendes Rec709 mappingért), szal ezt önmagában észre se venném. Nem, BF2 átvezetői konkrétan brokenek, mintha full rgbn akarnám megjeleníteni a limited jelet, az összes fekete szürke. Illetve nem is, a telesen fekete az fekete, de az 1% szürke már rémesen világít, nézhetetlen az összhatás. Mintha levennéd a gammát 0.5-re.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.04.14. 20:51:16

Moby
Számtalanszor írtam már erről. A legtöbb HDR játékban fellelhető a hiba: az SDR videók, képek, stb ki vannak játszva a HDR színtérben. Nincsenek külön HDR kontentek a statikus elemekre.

Kandurex
Mivel nem játszottam a GOW1-2 -vel (csak a hárommal) gondoltam végzek egy kis kutatást, végigjátszást, ilyesmi. Eddig azt hittem csak a 3. rész volt mérföldkő grafikailag, de el kell ismernem, hogy a maga idejében a 2. rész is széjjel baszthatott mindent <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ja, kimaradt, BF2 probléma csak az átvezető videók alatt van, így talán értelme is van a kommentnek :)

Bf2 single player nálam élvezhetetlen HDRben, mintha rosszul lenne beállítva a fekete szint, minden mosott meg szürke. Game közben minden rendben. Gt sport adja még eléggé.

yesname
Veled nagy bajok vannak, de komolyan... Egy videót ha nem akarsz látni nem indítod el.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Moby
Nem láttam, természetesen nagyon szívesen!

Tisztelet a kivételnek akik nem!!
Pont azokkal van "szarakodva" akikkel nem kellene?
Ez hülyeség így ahogy van,nem tudom elfogadni
És amit nagyon nem szivleltem,hogy Gero-t meg Pumpát gyakorlatilag leszólta a topik.
Mikor megannyi infót osztottak meg soha senkit nem bántottak meg!
Nem igaz nem lehet pár spoileres üzenetet elgörgetni.
Nem tettek ők soha rosszat a közösségnek CSAK JÓT!!
Privátban amúgy küldtem egy köszönettel teli üzenetet!:)
De itt is köszi az infókat,jó választás volt ha azt nem olvasnád!!
Abban nekem még tavaly Full Hd-n volt részem:)
Moby
Amit ma a HDR-ből ki lehet hozni, azt leginkább a HZD mutatja meg.

Hát igen U4+Lost Legacy és én még ide tenném Battlefront 2-t ahol valóban a HDR még ezeken a Tévéken is brutál jól néz ki!
Most hogy írod tényleg ezeknél esett le az állam HDR-ben:)

Na azóta semmi..
Tikal
Te vagy a vicc. Hozzak még 10 embert hogy elhidd? :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kandurex
Haladjál át a gow topikba, kérdés van feléd.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa
utóljára szóltam hogy fejezd be
nézz utána mi van azután hogy utoljára szóltam
pl reagálni ilyenkor nem érdemes, gondolkodni annál inkább

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darkSectorxxx
Igen, úgy, hogy ami neked tilos, azt másnak szabad. pontosan látom, tudom. Csak kellett a visszaigazolás.
Ha nekem spoiler valami, hozzak még 10 embert hogy akkor egyformán legyen kezelve az ember.
Tiszta vicc.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.14. 15:09:38

Tikal
Te valami hegylakó vagy? Szüleid nem járattak óvodába vagy mi bajod van hogy teljesen kimaradtál a szocializálódásból? Hadd ne kelljen már elmagyaráznom, hogyan működik egy közösség, mit jelent az alkalmazkodás, demokrácia stb...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
"A topiklakók többsége nem akarja látni"

Jah értem, én nem számítok, akkor nem tudtam meg újat. Thx. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.14. 14:58:10

Tikal
Engem nem zavar ha benyomsz ide egy GoW videot, nem indítom el és kész. A topiklakók többsége nem akarja látni még azt se, szóval nem raknak be, ennyi, lépj már tovább.

darkSectorxxx
Gow meg a többi trailer hogyan műkszik, kérdezem most komolyan mint hozzá nem értő laikus ember?
Most nem viccelek, mi az eltérés egy másik videó, teszt, gameplay-ben? Komolyan kérdem, nem merem mondani, hogy semmi, mert lehet valami van amiről nem tudok....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.14. 14:24:55

Tikal
<#wilting> merész húzás.

Tikal
he, ki van rá írva hogy trailer, nem inditíod el és kész, ne fáraszd már itt az embert hétvégén is.

darkSectorxxx
Feltételezzem azt, hogy itt bárki felnőtt komoly ember lenne? Ne viccelj. :)

Ennyit arról, amit 1 napja "megbeszéltünk!"
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.14. 14:20:32

darkSectorxxx
Ja értem, akkor azért mert én még egyik résszel sem játszottam, nekem lehet spoilerezni?
Hát kösz szépen...neház betenni egy tagba?

j0nNyKa
nem törlöm, hogy mindenki kiröhöghessen

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Rage47
ez így fog kinézni, kapott egy HD portot :D
Moby
Nincs valakinek felesleges kuponja usa sztórhoz?

Tikal
<#wow2>

ezt most így ebben a formában gondolták vagy mégis mi ez a trailer?

barcsak a lotto szamokat talalnam el ilyen biztosan...!

(ne legyel hülye darky)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Bármennyire csodás emlék, szerintem ezek ma már nem működnek.

/úgy biztos nem, ahogy a maguk idejében.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.14. 11:33:06

darkSectorxxx
Hopp egy spoiler.

//www.youtube.com/embed/FHzOl45Zqs4

Moby
Boldog születésnapot Amiga!

/hátha még readonlyban előfordulsz erre, bár emlékszem, hogy inkább nem olvasol gamersiteokat/fórumokat, amit sokszor meg is értek

Tikal
olyan ritkán takarítasz, hogy beporosodnak? <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.04.13. 19:46:18

Moby
De a töltőképernyőn már igen... :(

Meglestem a wiccsert hdrben, hát egyenlőre nem estem hasra, az égbolton olyan ocsmány color banding van, hányás ránézni.

Visszatettem sdrre hogy ott is ott van-e ez a szar, ott is, csak a jóval kisebb fényerő miatt nem annyira tűnik fel. Azé persze szebb így hdrrel, de ez az égbolt kiborított. De legalább az intrót faszán tolja, nincsenek szétcseszve a színek.

Moby
Áh. Széttolja jelben ahogy kell, a VA-t meg fizikailag ez a párszáz nit nem fogja átütni. Inkább a szinbontás hiányzik ezekből, dehát kis pénz, kis foci.

Tatyla
Azért kicsit örülök hogy karácsonykor megvettem ezt a Panasonic tévét,hogy mostmár majdnem minden ilyen támogatással jön ki

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
sorry elírtam, telefonon szar gépelni
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.13. 16:15:44

Nem emeli ki az égbe a feketeszintet a kimaxolt csúcsfény?