121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #93546
    Talán....
  • TDC Geronimo
    Ez a technó majd jó lesz...10-15 év múlva
  • darkSectorxxx #93544
    Elmebetegek, azt hiszeik ezt letesztelték a szerverparkjukban és Kelemen Tamáska szobájában a nokis 3310-esén is ez így megy majd. :D
  • Kandurex
    4k 60FPS +HDR? Ami a 18GBites hdmi kábelt is megfekteti? Ezek amúgy mit hisznek, milyen internet van? :) vagy mit szívtak? Persze tömörítve más kérdés.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.03.20. 11:15:47
  • Sir Cryalot
    Nem csak 4k60 hanem hdr! :DDDD
    ORDAS KAMU.
    60hz-hez a lag miatt nem lesz köze, 4k-hoz a tömörítettség miatt, hdr-t meg ne is emlegessük.
    Lol. Amekkora az arc annyira üres a fecsegés.
  • Evoluti0N
    4K 60 FPS-ben lehet streamelni minden olyan eszközön keresztül, amin fut a Chrome. Azt mutatták a videóban, h pl. nézel videót AC Odyssey-ről és a trailer végén ott van egy play gomb és rákattintasz és 1 mp múlva már játszod is.
  • Kandurex
    Lemaradtam. Azt mi lesz, win platform játékokat lehet majd stream -elni?
  • Seth
    Na ez streamelős cucc, azt hittem egy új konzol :(
  • Evoluti0N
    Játékstreamelés. Google feltalálta a spanyolviaszt. :D
  • darkSectorxxx #93537
    LUL. :D
  • Seth
    10 perc múlva húzhatja le a rolót az összes konzolos cég,mert itt jön a büntető masina a Google-től

• darkSectorxxx #93535
    Hát nem sietem el. :D

Nekem minden 5x anyni idő mint egy normál játékosnak. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.19. 17:52:56
  • Seth
    Már alig várom, hogy mennyit fogsz te ezzel szívni :D
  • darkSectorxxx #93533
    Vagy köd van előtetek. :D majd 4 nap múlva megnézzük. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.19. 17:34:50
  • Ulthanito
    Játszottál vele, vagy csak látatlanban mondod?

Itt van ni.
  • Ulthanito
    Megint ámokfutsz!
  • Ulthanito
    Hú basszátok meg, ez állat jól néz ki.

Az elsőt három vagy két évig halogattam, hogy majd, majd, míg végül nem próbáltam ki. De ezt lehet, hogy kifogom.
  • Ulthanito
    Már csak játék kéne bele...
  • darkSectorxxx #93528
    :D
  • n000rbi
    Darky, vedd be a gyógyszered, vagy ha szeded, akkor ne piálj utána :D
  • darkSectorxxx #93526
    Ezért átlátok a szitán, engem már nem tudnak megvezetni. :D
    De a boss-okat amiket mutattak azok is mind egyformák voltak?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.18. 17:28:15
  • Moby
    Tökéletesen érthető a megérzés. Hisz nyilvánvalóan erre utal az is, hogy eddig minden tesztverzióban pontosan minden ugyanott és ugyanúgy volt :DDD
    Te már sosem változol Dark.
  • darkSectorxxx #93524
    Jah ezt egyelőre csak ps4-re. :D
  • Kandurex
    szóval, megrendelted 3 platformra 2X is?
  • darkSectorxxx #93522
    Hát hugy nagyon egyhangú lesz a környezet. :D
    Nem az összetettségére gondolok, hogy járatok meg innen-onnan shortcut-ok, hanem ugy dizájnban.
    Sőtt már az is meglepne ha látnék egy értelmes kinéézető ellenfelet majd benne, vagy boss-t. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.18. 15:40:22
  • TDC Geronimo
    Mit érzel így? pályadesign teljesen soulsos lesz, sőt akik próbálták azt mondják inkább DS1.
  • darkSectorxxx #93520
    Én így érzem valamiért. :D Majd kiderül mennyire hülyeség. :D
  • TDC Geronimo
    ? Olyan hülyeségeket beszélsz megint hogy félelem :D
  • darkSectorxxx #93518
    Én mindent megnézek, nekem nem számít, ugyis szerintem randomgenerált map lesz. :D
  • TDC Geronimo
    Jött valami 5 perces sekiro gameplay overview videó, de nekem skip az is. Legyen már péntek :y
  • mucsácsó
    Sekiro: Shadows Die Twice (PS4/XONE/PC) Reviews will start going up on Thursday at 6am Pacific (and the game releases on Friday).

azaz ha jól számolok, akkor csütörtök 14:00 vagy 15:00 óra, és gyünnek :)
    bár ha 4/10-et kap, én már akkor se mondom le:D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.18. 12:01:44
  • darkSectorxxx #93515
    Reméljük is
  • TDC Geronimo
    [Rumor] EA Access supposedly showed up on Brazilian PSN

Na lehet nemsokára PSre is végre megjön EA access...
  • TDC Geronimo
    Áh hallod toltuk most is. Úgy néznek ki main mission területek is, hogy besírok. Szerintem már a tökük ki lehet velem, mert discordon percenként mondom, hogy "aztakurva hogy néz ki" :D

• darkSectorxxx #93512
    Ja hogy ha betölt. :D
  • Moby
    LEL
    Ezek 10 év múlva megcsinálják, hogy lemodelleznek egy komplett várost úgy, hogy minden épülete bejárható lesz (félig már megvannak vele) :D
  • TDC Geronimo
    :D

• Moby
    Néha egyszerűen nem hiszem el a millió baszt, ami a látható területen ott van. És nem ilyen random odabaszott dolgok, hanem valós tárgyak szanaszét, jelentős része elmozdítható, vagy a szél fújja, minden "létezik" a játékban. Soha nem láttam még hasonlót sem. Vannak a sonys istenek által megkomponált scene-ek, amik szinte tökéletesek, és órákig tart mindent átnézni, de azok picik. Vagy inkább mikroszkópikusak ehhez mérten. Én nem tudom milyen toolokkal készülnek ezek a játékok, de ez már szinte beteg, amit a ubisoft az elmúlt pár évben lepakoll. Most azon persze lehet vitázgatni, hogy jó játék-e egy division, meg mennyire kell a piacnak ez (a piac erre meg fogja adni a választ), de ezen túllépve technológiai oldalról eszméletlen produktum.
  • Moby
    Totál érthető, hogy nem bírja a PRO sem. Élve felzabálja a pécét is. Most épp egy prehisztórikus i7-el (3770) meg egy RTX2070-el futok, és ki van feküdve tőle minden, mint a szar. Ráadásul maxon 7 gigát beletöm a vga-ba, 10-et felszippant a sysramból.
    Remélem a PS5-ben legalább a 20 giga ram nem BS. 16gigz pár év múlva kevés lesz, még akkor is, ha jelen esetben a windows is terpeszkedik a ramba a pöcön. A konzolok rencere is egyre összetettebb, egyre több erőforrást kér, ahogy egyre több mindent is kell tudnia. ÉS ezek még meg sem jelentek.
  • TDC Geronimo
    high csak nem ultra, de amúgy ha PSen betölt mindent a játék, akkor ott is ilyen jól néz ki. Csak ez ott beletelik 15 secbe kb :(
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.17. 18:37:48