121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#93867 Coin purse (esetleg heavy) a pénz szüttyő, ha jól emlékszem 130 pénz és 100 pénzt lehet benne tárolni (a heavy-be azt hiszem 500-at).
Gyakorlatilag minden kereskedőnél van, ha nincs, nézz vissza később. A lovasig tudom az általam felfedezett kereskedőket (egyelőre nem játszottam tovább). Az utolsó kereskedő, akit találtam, nála van gyógyszer sárkánykórság ellen (dragons blood droplet) és 180 pénzike volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első kereskedő az ogre előtti részen van, ahol ott van a két szellem emlék. Neki fizetni kell, hogy beindítsa a boltot. Az előtt van még egy kereskedő,ahol egy nő és, ha jól emlékszem fia, szenved kórságban, a legmagasabb hegy-domb. A harmadik, ahol a gyógyszer van, közvetlenül a lovas mellett van, csak nem ahonnan kijött, hanem pontosan szemben vele. -
#93866 jaja, az tuti, de alsóhangon..az lenne még durva, ha igaz lenne az a pletyka, miszerint Take 2-t megkörnyékezte a SONY felvásárlás ügyileg :D GTA/RDR, Bioshock és társai PS-exként...asszem lenne ám cirkusz :'D MS lehúzhatná fixen a rolót azzal az 5 új "nagy" studiójával ... (mondjuk ígyis úgyis :P)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.25. 20:53:25 -
#93865 új gow az még 3 év kb -
#93864 Tudnál dobni képet ezekről. Vagy pontos leírás, mivel és hol lehetne? -
#93863 egyetértek ! ;) én is mindig ugyanezt vízionálom...és ha van egy nagyon pici eszük, akkor ezt meglépik... de ha esetleg még nem is launchkor, de első címek között kéne lennie, és betonfix SONY-ex IP-ként... szerintem az első rész fanjainak simán system seller cím lenne :) én day -0 ott lennék már az éjszakai launchkor :D
mondjuk ez egy God of War folytatásra is igaz, durva launch cím lenne - csak az a baj, hogy arra a 2-3 év fejlesztési idő szerintem kurvakevés lenne nekik, még az esetleg részben adott assetekkel is :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.25. 20:48:37 -
#93862 :(
PS5 launch BB2. Még mindig azt mondom az lenne az álom és sony helyébe én dollármilliókat tennék le from asztalára, hogy ez megvalósuljon -
#93861 jaja, vagy Bloodborne 2 -
#93860 Ja tényleg lehet EA accesst is bejelentik majd, mert már arról is volt leak -
#93859 Kíváncsi leszek ma lesz-e szó a név változtatásról -
#93858 Itt a trailer 60 fps
-
#93857 kérdés, hogy mennyire lesz jó a port - de ahogy olvastam redditen, nem a balfasz fejlesztők közé tartoznak, szóval _ÁLLÍTÓLAG_ nem végeznek fércmunkát (emiatt is halogatják már mióta..), és hogy Xbone port is fasza lett...
majd kiderül, de most így Sekiro derekán nem a legoptimálisabb részemről :D
PC-n toltam még, amikor beta volt (vagy 7-8 éve?!), már akkor is kurvajó volt :)
Erősen Diablo 2-re hajaz amúgy, asszem ex-Blizzard fejlesztők is vannak náluk :) -
#93856 Nem vágom, de rengetegen játsszák PCn azt tudom, annyira rossz nem lehet
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.25. 20:00:26 -
#93855 Valószínű az lesz, mert leakelődött már és eddig minden AC leak igaz volt. Római birodalom -
#93854 Ez mennyire játszható free2play? Nincs nagyon hátrányban az ember, ha nem akar semmit vásárolni ? Mert akkor mindenképp érdekel -
#93853 Nem is a dátum érdekes nekem, hanem a cím és a logó,mert ezeket én még nem láttam sehol -
#93852 Az egy baromság
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.25. 19:55:40 -
#93851 path of exile is holnap jön PSre. Ha valaki nem tudná ez egy ingyenes játék hasonló diablohoz -
#93850 én is úgy tudom, de ez a - nyilván nem túl hiteles - webshop 2019-et ír:D -
#93849 AC jövőre jön. WD3 jön idén -
#93848 wtf.. fura, meg hogy erscheint 2019 :D nem úgy volt, hogy idén nem lesz AC, csak WD?
mondjuk tavaly is ezt mondták, aztán mégis lett egy Odyssey... :D
más: ma 22:00-től State of Play... állítólag lesz új játék bejelentés is...
meg tippre gondolom Days Gone gameplay, miegymás... lehet érdemes belekukkantani, aki ráér épp :)
"State of Play will give you updates and announcements from the world of PlayStation. Our first episode will showcase upcoming PS4 and PS VR software, including new trailers, new game announcements and new gameplay footage."
bár a new game sztem valami VR/indiefos lesz, de kitudja:)
viszont csütörtöktől PAX East, ahol több Gearbox bejelentés lesz - köztük 99%, hogy Borderlands 3 :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.25. 19:40:35 -
#93847 Ahonnét rendelni szoktam EZT találtam. Volt már bármiféle hivatalos bejelentés ezzel kapcsolatban?
Na nem mintha ez most engem különösen felvillanyozna, még az előző kettőt sem játszottam, de pl Darky biztos örül majd az éves AC adagjának :D
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.03.25. 19:32:34 -
#93846 Hát gyerekek. Rémisztő influencer -ek élnek közöttünk. Pl. itt van ez a VR Pisti gyerek, aki egyébként nem hülye, és nem is egy különösebben pancser játékos, de akkora "force brute" módszerrel próbálja a Sekiro -t, hogy én szégyellem. 5 óra alatt nem volt képes megtanulni, hogy meg lehet kapaszkodni a szegélyekbe, egyetlen beszélgetést nem hallgat ki és csodálkozik amikor a láncolt ogre hülyére csépeli, vagy, hogy nem használja a skill -ket, az irányokat elhibázza és totál nem érti a mechanikát. Még nekem is elmegy a kedvem tőle.
Pedig egyszerű (a lentebbi rész a lovasig walkthrough)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kezdő helyszín az Ogre -ig szól, itt kapjuk az infót, hogy csak tűzzel érdemes neki ugrani, mivel rettentessen unfair a harc, egyértelmű, hogy másfelé kell menni, az egyetlen lehetséges irányban megszerzünk olajos kannát, protézis kiegészítőket, és találkozás az apánk után ismét jelzi a játék, az irány rossz (szárazon dug mindenki) most van az idő az Ogre -ra. Közben jelentős fejlődésen megyünk keresztül skill -ek és játék harc ismeretben. Aztán....
....megismerünk két olyan opcionális ellenfelet is, akikkel NAGYON nem kell ujjat húzni. Kíváncsi leszek, hogy azokat is force -olja és majd megy az értetlenkedés.
Pedig szórakoztató volt a fazon, de amit csinál az komédia most. -
#93845 Ma este 10kor lesz state of play. Első ilyen sonynak úgyhogy nem tudom mire számítsak. Nagy elvárásaim nincsenek -
#93844 Na, reggel gyorsan összekaptam 2 újabb healin itemet. Hülye voltam, mert ha ezt tegnap megcsinálom, a nyanya már halott lenne...
:(
Itt is érvényes a recept: From-játékban nincs olyan, hogy elsőre végigmész egy pályán, és mindent látsz. -
#93843 Milyen nyanyáról van szó? :D mésik topikba ird le pls -
#93842 Tudom, hogy mindenki a elvan a Sekiro-val, én viszont most fejeztem be épp a DMC 5-öt. Hát mit is mondjak. Jó játék, és a combatot istenire polírozták, a sok kombó meg a rengeteg fegyver mind fasza + a 3 különböző karakter is. Viszont mindez a sok cucc a pályadesign kárára ment. A DMC4-ben voltak rendes platformelemek és sokkal változatosabb helyszínek. Imádtam pl a kastélyos részeket... De itt kb végig ilyen egysíkúak a pályák, több küldetés csak 1 nagyobb fight... Szóval nem mondanám, hogy ez az eddigi legjobb DMC minden tekintetben. Combatban egyértelműen, minden másban viszont gyengébb jóval sajna... Szóval csalódás is kicsit, de élveztem is azért. -
#93841 Csak az első!! pályán 2 van. Van, mint a szemét, csak nem vannak az arcodba rakva. -
#93840 én a 22 óra alatt egyetlen egy darab árussal taliztam eddig, akitől a crackert lehet venni....hogyvanez?!:D -
#93839 Darky, jut eszembe, lehet venni pénzes zacsikat, hogy ne vesszen el a pénz halálkor, sárkánykórságot meg viszonylag egyszerű kúrálni. Legutolsó kórság elleni gyógyszer valami 180 pénz volt az egyik árusnál. Nincs itt probléma. -
#93838 Nyomjátok ti is és nem fog zavarni. Problem solved. -
#93837 Szóval, csak a szokásos. Magasról szarnak arra, aki még nem tolta, de 2 napja kizárólag csak arról írnak, ami amúgy nettó a játék topikjába lenne való. Pathetic. -
#93836 mindenki szarik rá, nekem meg nincs kedvem széllel szemben hugyozni megint, úgyhogy én tuti nem tartatom be
focizzátok le egymás között, láttam már itt értelmesen megbeszélését a spoilernek -
#93835 Engem nem zavar, de ezzel mi lett? #93786
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.03.24. 19:55:59 -
#93834 Lehet, gondoltam is ra h ujbol vegigmegyek a palyakon. Normalisan mentem, megtalaltam a minibosst, levertem, nyilt mogotte amkapu, mentem tovabb, stb.
Ha nem harom lenne, hanem vagy ot, mar lenyomtam volna a nyanyat. -
sgfool #93833 Volt egy el rejtett ládában ....nem heavy coin, hanem annál nagyobb értékű pénz csomag, az pl 1000-et adott -
#93832 Prostatic arm? Ot darab van. -
#93831 Az nem keves, azert jocskan kell farmolni. :) -
#93830 3??? nekem már 7 van és szerintem te már előrébb is vagy, mint én. Szerintem te egy rakat dolgot kihagysz. Armból hány darabod van? Azt ne mond, hogy 4 vagy 5 :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.24. 19:53:43 -
sgfool #93829 2 árustól sikerült venni , 1000 volt darabja -
#93828 Te aztán nagyon agresszíven nyomod. Én sokkal offenzív ebben játszom egyszerűen nem mer neki támadni félek hogy lebasz. A kérdésem hogy honnan van 6 db gyógyító cuccot?
Nekem összesen még csak három van, és még egy mag kell a negyedikhez. Ugye ezeket a mini bossok dobják ha lenyomod őket.
Vagy lehet venni vagy találni valahol?