PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ma 19:00-től - ti is izgultok? <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
Borítékolható a BR-mód (jeeö...) - bár amúgy szvsz a BO3 tényleg elég fasza COD lett (multiban, a singlevel kb 2 pályát bírtam), szóval azért egy picit kíváncsi vagyok
Battlefield 5, COD9?10?11?
Instant buy. Rendelem mindet!
Nem.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kooperacioban megmoddoljuk megjobban a PRÖ-t, illatokat fog eregetni magabol. blad, szvet & tírz!
(amugy a minap mentem 1 kört a Dirt-ben! icö számtin! ÉS jövöhet pentek Pixeljunk Monsters 2!!! <#vigyor2>#vigyor2> arra ra fogok tekeredni)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.05.17. 10:45:51
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
<#banplz>#banplz>

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.17. 09:39:24
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.05.17. 09:35:20
A hátsó(alsó) venti vezetékei a gyári venti csatlakozójára van forrasztva. Ez a venti nem PWM-es, szal csak a táp két vezetéke van beforrasztva.
Hátul(alul) egy Arctic F9 Silent van. Rajta, illetve az első(felső) LUKon egy-egy Spire Dustguard 90 van. Körkivágóval kivágod a két LUK-at (egyet a venti felett, egyet meg a procitartó kereszt felett, felszereled a ventit-porszűrőket. Kiszeded a belső takarólapot (a nagyot, ami az egész alaplapot takarja), megőrzöd a lomok között emlékbe 😊, a csavarokat visszacsavarod anélkül, beforrasztod a venti vezetékeit (a ps4-en a fekete a test, a barna a táp, a szürke a PWM, a ps4 ventiken tachométer nincs, a ventin értelemszerűen a fekete a föld, a sárga a táp, ezen PWM nincs, a tachométert meg nincs hova bekötni..
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.17. 09:32:53
Ugyanilyen elfektetve is, annak talán annyi hátránya van, hogy meg kell emelni, de nem nagy ügy az sem, venni kell hozzá ebayen hifi lábakat párszázért, és duplán alápakolni, és akkor még ki is néz valahogy.
Kutyafelesleges volt, mert a semmit nem lehet mérni, de megcsináltam a mérést, ha már megígértem. A műszerünk behányt, telefonnal helyettesítettem, ami ugyan nem hiteles, de legalább fel tudtam venni a képét 😊
Az egész videó nem ér semmit, max annyit, hogy azt le lehet róla venni, hogy a kikapcsolt állapot, a bekapcsolt állapot, az uncharted4 menü fut, meg a HZD fut, ezek pont ugyanazt jelentik: a semmit. A kinti zajokat méri a cucc.
Azt ne akard, hogy Darky is leírja, mert az mindenkinek rossz lenne! <#banplz>#banplz>
PS5 II PSVR
... ahogy letoltam az elsőt, kezdem is! 😉)) (soha? :/ )
Forza.
erdemes lezarnod a temat. megkertek mar erre ketten (lehet tobben is, epphogy beleolvastam), most en vagyok a harmadik, itt erosen javasolt megallni
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ez itt egy fórum, leírtam a véleményemet, korrekt voltam és nem voltam bunkó.
Aztán elkezdtek támadni, hogy levegőbe beszélek, a sok "sokan"-nal.
Most erre megírtam a tényeket. Mi a gond? Én vagyok a fasz? Ha betámadnak, személyeskednek és a megvédem magam a tényekkel?
Legalább amit mondok, van információ tartalma, nem csak azért járok ide, hogy egymás faszát szopjuk.
Majd írd meg lécci, hova utaljam az 1000-est.
Kojiro ergo sum.
forintban!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Aki valaha elinditotta a Nioht a gépén, azok közül:
- 30%-uk elérte a lvl 100-at
- 7%-uk csinálta meg az összes küldit.
Kojiro ergo sum.
Skip elsőre, aztán meglátjuk megjelenés után.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT