PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó

nem lesz tényleg benne szingli kampány, de BR-mód tényleg lesz BLACKOUT néven :'D +zombik...
Moby
Adjam az enyémeket?😊

Adversus solem ne loquitor

TBTPumpa
Eközben Párizsban készülnek a jövő hét péntekre:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kandurex
Szétrágom a lábkörmöm!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
Call of Duty: Black Ops 4 Community Reveal Event

ma 19:00-től - ti is izgultok? <#idiota> <#idiota> <#idiota>

Borítékolható a BR-mód (jeeö...) - bár amúgy szvsz a BO3 tényleg elég fasza COD lett (multiban, a singlevel kb 2 pályát bírtam), szóval azért egy picit kíváncsi vagyok

Kandurex
Fúúú micsoda címek jönnek!

Battlefield 5, COD9?10?11?

Instant buy. Rendelem mindet!

Nem.

Moby
Válts csatornát 😊

Ulthanito
Fúú, ma nagyon unalmas topik.

PS5 II PSVR

Moby
Me bolond vagy. Mindegy, sprickold a pézsmát, én meg fúrom a LUKat, oszt ennyike 😄

nem ertekelem en sehova. csak siman leszarom 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Végre-végre lejöttem a gow szerről. Még nem teljesen, még minden nap eljátszom a gondolattal, hogy MA visszaveszem, de végül nem teszem meg, és őrületesen jól szórakozomn a HZD-al. SAjnos (vagy talán hál'isten) a sztori után továbbléptem, de most rámentem az összes mellékküldi, minden begyűjtésének, és kincs minden vele töltött perc. A sztoriból is rengeteg új szilánkot találok, iszonyat jók a harcok, a világa, a karakterek, ahogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
frozen wildban felélesztettem a hosszúnyakút
, MINDEN, ah...imádom. Méltatlanul aluértékeled és becsülöd ezt a játékot.

Moby
Jaj ne kezd te is... 😞

he! ma jön a szeszem, vege lesz mindennek E!
kooperacioban megmoddoljuk megjobban a PRÖ-t, illatokat fog eregetni magabol. blad, szvet & tírz!

(amugy a minap mentem 1 kört a Dirt-ben! icö számtin! ÉS jövöhet pentek Pixeljunk Monsters 2!!! <#vigyor2> arra ra fogok tekeredni)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.05.17. 10:45:51

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Te meg nem is játszol, nem is tunyingolsz, parfümbáró <#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

amikor elveszti a "Sony: The Game" a varázsát (vagy az utolsó után minden szar-ízü) és PC sincs a házban... töltsd a szabadidödet LUK és barátai társaságában! mert a real jatekosok hang nélkül játszanak! <#nezze>

<#banplz>

n000rbi
...éés megrendelve 😄 Egy 90mm-es LUKfúrót szereznem kell, mert talán 60-as a legnagyobb, ami itthon van. Forrasztópákát meg a szomszédból kunyizok. Sufnituning öcsém <#banplz>

Moby
<#banplz><#taps>

n000rbi
Ja már hogy nem ezt a ventit usb-n bekötni, hanem eleve olyat venni. Már amúgy kosárban vannak, amiket linkeltél 😄

Moby
Az USB 5 volt, ezek a ventik meg 12-esek, 5 volton alig pörögnek, szal oda valami más kell akkor. Nem pici az a csati, nem nagy kihívás odaforrasztani 2 vezetéket (nem kell kihúzni meg semmi, kilóg a csati másik oldalán a lába).

n000rbi
Na ez kurva jó és nem is nagy meló... a forrasztáshoz mondjuk hülye vagyok, de lehet teszek majd egy próbát 😄 (kevésbé elegánsan meg lehetne oldani egy usb-s ventivel is, de majd kiderül melyik utat választom 😊)

Moby
Igen, a belső keret furatai ventifuratméretűek, tehát a cucc alapvetően ventihez van tervezve. Egyszerűen rácsavarozod a keretet a ventire.

n000rbi
Aha, fasza. A ventit pedig szintén ehhez a kerethez fogattad valahogy?

Moby
A spire dustguard ilyen. Párszáz forintért halál jó megoldás, van egy belső, csavarozható keret, amire a külős borítást a porszűrővel rápattintod. Ha nagyon szaros már, lepattintod, kiöblíted a szivacsokat, vagy vágsz bele újat, és mehet vissza.

n000rbi
Egy utolsó:
A ventit/porszűrőket hogyan fogattad fel? A képeken nem látni csavarokat.

Moby
Nem, és azt nem is célszerű bántani, mert amúgy ez ilyen common cooling plate-ként funkciónál gyárilag is, így meg aztán pláne. Szal meg lehet utólag is csinálni, nem kell bontani a procilefogatást, nem fog megbaszódni a conductonaut 😊 A 71XX szériánál meg maga a belső takarólemez a plate, szal ott meg úgy kell hagyni az egészet, nem kell semmit kiszedni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.17. 09:39:24

n000rbi
<#eljen><#worship>

Akkor a szorítókereszt feletti shieldhez nem nyúltál, nem fúrtál rá pár lyukat, vagy ilyesmi.

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.05.17. 09:35:20

Moby
Nem.

A hátsó(alsó) venti vezetékei a gyári venti csatlakozójára van forrasztva. Ez a venti nem PWM-es, szal csak a táp két vezetéke van beforrasztva.
Hátul(alul) egy Arctic F9 Silent van. Rajta, illetve az első(felső) LUKon egy-egy Spire Dustguard 90 van. Körkivágóval kivágod a két LUK-at (egyet a venti felett, egyet meg a procitartó kereszt felett, felszereled a ventit-porszűrőket. Kiszeded a belső takarólapot (a nagyot, ami az egész alaplapot takarja), megőrzöd a lomok között emlékbe 😊, a csavarokat visszacsavarod anélkül, beforrasztod a venti vezetékeit (a ps4-en a fekete a test, a barna a táp, a szürke a PWM, a ps4 ventiken tachométer nincs, a ventin értelemszerűen a fekete a föld, a sárga a táp, ezen PWM nincs, a tachométert meg nincs hova bekötni..

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.17. 09:32:53

n000rbi
A hátsó/alsó ventit a gép usb-jéről hajtod meg?

Moby
Köszi! Nem dokumentáltam fotókkal vagy videóval a folyamatot, szal ez elmarad.
Ugyanilyen elfektetve is, annak talán annyi hátránya van, hogy meg kell emelni, de nem nagy ügy az sem, venni kell hozzá ebayen hifi lábakat párszázért, és duplán alápakolni, és akkor még ki is néz valahogy.

n000rbi
Ez betonkemény, ügyes vagy! Jöhet a részletes how-to 😄 (Sajnos nekem nem játszik az álló elrendezés, fektetve biztos többet mérnék)

Moby
Norbi!

Kutyafelesleges volt, mert a semmit nem lehet mérni, de megcsináltam a mérést, ha már megígértem. A műszerünk behányt, telefonnal helyettesítettem, ami ugyan nem hiteles, de legalább fel tudtam venni a képét 😊
Az egész videó nem ér semmit, max annyit, hogy azt le lehet róla venni, hogy a kikapcsolt állapot, a bekapcsolt állapot, az uncharted4 menü fut, meg a HZD fut, ezek pont ugyanazt jelentik: a semmit. A kinti zajokat méri a cucc.

<#kuss>

Egyetértek. Ezt most én is skippelem. Mondjuk, ha tényleg jó lesz, akkor pici pénzért még lecsúszhat, bár kétlem.
Rage47
sajnos egyetértek, idejutottunk 😞
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.05.16. 20:30:07
Moby
Sohatöbbé. BF2 vol az utolsó kifizetésem feléjük. PSplusban se. EA accessbe se. Ingyense. Hafizetnekértese.

mucsácsó
Ulthanito
Senki nem mondta, hogy ne írd le a véleményed. Leírtad, elmondtuk, senki nem támadott, nem személyeskedett. Moby is elég világosan elmondta, hogy gondolja, háromszor is, de csak nyomattad tovább. Leírtam én is a véleményem, mindenki leírta a véleményét, aki akarta.

Azt ne akard, hogy Darky is leírja, mert az mindenkinek rossz lenne! <#banplz>

PS5 II PSVR

arty
gratulálok...

Forza.

arty
nem hittem, hogy az első trailerből még fel lehet állni... megtette 😄

... ahogy letoltam az elsőt, kezdem is! 😉)) (soha? :/ )

Forza.

j0nNyKa
oke, megvolt, leirtal mindent, mindenkinek nagyon atment amit mondani akartal, megkaptad a figyelmedet is, adjuk vissza a szot a nagykozonsegnek, oke? tudod azoknak a csavoknak akik nem ingerlik a tobbit
erdemes lezarnod a temat. megkertek mar erre ketten (lehet tobben is, epphogy beleolvastam), most en vagyok a harmadik, itt erosen javasolt megallni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kojiro
Nyertél!

Ez itt egy fórum, leírtam a véleményemet, korrekt voltam és nem voltam bunkó.
Aztán elkezdtek támadni, hogy levegőbe beszélek, a sok "sokan"-nal.
Most erre megírtam a tényeket. Mi a gond? Én vagyok a fasz? Ha betámadnak, személyeskednek és a megvédem magam a tényekkel?

Legalább amit mondok, van információ tartalma, nem csak azért járok ide, hogy egymás faszát szopjuk.

Majd írd meg lécci, hova utaljam az 1000-est.

Kojiro ergo sum.

j0nNyKa
nem fogja elengedni, van ra egy ezresem
forintban!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ulthanito
Jó, rendben. Lépjünk tovább.

PS5 II PSVR

Kojiro
Sztem ez lényegtelen. Az, hogy hányan warezolják a játékot meg játszanak a haverukhoz átmenve. Ez egy PS4 fórum, PS4 trophykból kiindulva:

Aki valaha elinditotta a Nioht a gépén, azok közül:
- 30%-uk elérte a lvl 100-at
- 7%-uk csinálta meg az összes küldit.

Kojiro ergo sum.

Moby
Komolyan, szívesen megmutatnám ezt a gépet ebben az állapotban a sonynak, hogy mennyire közel jártak a tökéletes megoldáshoz, ámde mekkorát pereceltek egy banánhéjon. Aki hallott már prót mondjuk HZD alatt, az nem hinné el, hogy a kép ebből a gépből jön. Agyfasz.

Kandurex
Serious Sam + Mad Max

Skip elsőre, aztán meglátjuk megjelenés után.

mucsácsó
eeeeeehhh :\ hát nem éppen vált előnyére... utolérte ezt is az Ubisoft-kór <#idiota>
darkSectorxxx
eléggé

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Aucs...

Moby
Igen, a leírtak vertikálra vannak interpretálva : DD