121469
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
most láttam kis videót days goneba, ha megvan leggyorsabb bike upgrade, akkor olyan gyors, hogy a PS nem tudja rendesen tölteni mellette textúrákat. Csávó beesett híd alá, mert nem töltötte be időben. Ilyenkor örülök marhára annak a custom SSDnek PS5ben...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.20. 23:58:07 -
TomStorm #94230 Nagyon komoly!!:)
-
Kösz zsépen, én állítottam be nekik. :P -
sógorodnak mondd meg állítsa be normálisan a tvt :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.20. 19:48:42 -
Hát ezaz, sogornak van 300k-s 4k tv lehet nem csucstechnika de nem fogott meg, hogy a jó kis sony-mat dobjam... a Sony tv-mnek sokkal élénkebb a képe szerintem.
Most 36 éves leszek, minek pár évre egy 300k-s tv-t? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.20. 19:43:22 -
Hát te tudod. Egyszer meglátnád hogy néz ki 4k TVn soha többet nem mennél vissza 1080ra csak szólok... -
De, engem nem izgat a felbontás sajna, ha nem lesz érdemi eltérés 1080p, csak több fps-t kapok és a játékok nem nagyon lesznek szebbek, MÁRPEDIG LEHETNÉNEK szebbek kis felbontásban, akkor megmarad a lovém és az unokaöcsémnek veszek inkáb valamit.
Így is sokmindent megkap tölem, de akkor inkáb neki adom a pénzt. :) -
day 1 -
Nem mondod komolyan, hogy te nextgenbe is pleb 1080p tvn akarsz játszani? Darky másik konzol helyett inkább egy 4k TVt vegyél már.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.20. 18:42:12 -
kicsit doom hatása van -
Remélem 1080pben is lesz különbség, nem csak felbontá+fps. -
Nekem szerencsére van lové 2 konzolra kb szóval én a kövi Xbox meg PS-t is szeretném most először életemben megvenni frissen-ropogóssan. -
Ha jön a PS5 akkor abból a Pro-t? :) -
Nemtom amúgy én továbbra is állítom, hogy az eddigiek alapján a leggyengébb sonyex lesz, de persze ne legyen igazam... Amúgy meg is bántam hogy nem váltottam prora, de mostmár tényleg full felesleges lenne :D de majd PS5nel day1 valtok Prora, ha lesz, az fix.. -
Nincs ebben semmi extra, az ausztrál EB Games 1 hétig visszaveszi állítólag :D persze nálunk ilyen sosem lesz :((( -
Storyról meg minden másról amúgy elég jókat hallok, azért ennyire ne írjuk le előre. -
Hogy tudtak volna, vagy a sony nem akarta, addig fejte őket amíg lehet, ezt nem tudjuk. Egy biztos, ez lett volna a kiugrási lehetőség, de ahogy hallani nem éltek vele. Szal valszeg mennek vissza a balettba ugrálni. Azt sem nagyon értem, hogy pl miért UE motorra építkeztek, ha már ilyen kvázi sony belsős sztenderd lett a decima, Kaphattak volna alá támogatást, stb. Bár valszeg ez nem ezen ment el, az UE alatt is meg lehetett volna ezt jóra csinálni -
Mondjuk nem csoda, ha az itteniek nem ismerik. Volt nekik egy csodás sorozatuk, amiből a szart is kifacsarta a sony, saztán ennyi. Ilyen egyszámos banda lettek. Csináztak még pár jó minőségű munkát a kézigépekre (az uncharted tényleg faszavót, de gyak ND-s assetekkel, ND felügyelet alatt dolgoztak, szal ezek már nem önálló munkák voltak).
Hosszú hallgatás után (ps3-ra szerintem nem volt játékuk se), most hallunk felőlük először. És talán utoljára is egyben :D -
"syphon filteres korszakából"
amiből aztán nem is tudtak kilépni :D Nem is értem, hogyhogy kaptak egy ilyen nagy projektet -
Fogadta be??? A Bend a sony stúdiója vagy 20 éve(még a syphon filteres korszakából) :) Ez is a nevük: SIE Bend Studio.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.20. 17:15:16 -
Ja :D -
Amúgy erről van info hogy miért erre a csapatra esett a választás, miért fogadta be őket a Sony? -
Nekem nincs meg, ez nem az én véleményem! -
Honnan szerezted meg így előre? :) -
"Hey don't wanna run around breaking the embargo, but what that guy said about Days Gone performance is true. Framerate is abysmal, especially during bike rides, and the game has a lot of glitches and bugs. Some of them can prevent you from progressing the story."
Ezt a DMet kaptam reseteran. Azt hiszem ezzel várunk -
Naja. Látatlanban csak a fingot hámozzuk. -
nem, de a másik 3 gond megoldódna.
Mindegy én kivárok az utolsó pillanatig ezzel. Pár nap szerintem és már jön egy rakat vélemény
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.20. 16:05:21 -
PS5-ön kevesebb lenne a bug? :) Nem a technóval van itt a baj, hanem a Bend-el. -
Amúgy most olvastam egy véleményt. Az a gond pont, amire számítok. Azt írták jó a story, karakterek, világ, gameplay. Viszont sok a bug, hosszú a töltés, fos a frém és a textúrabetöltés ha motorozol gyorsan. Szóval technóban ez már lehet PS5re készült -
Ez merő véletlen, hogy most vezetik be, semmi köze days gonehoz. -
Amúgy a gamestop annyira biztos benne, hogy mindenkinek tetszeni fog, hogyha mégsem így lenne, 48 órán belül visszaveszik :D (ezt most nem is értem, hogy trollkodás, vagy ezt komolyan gondolják :D)
-
Megjelenés után már nem írhatom le, hogy fest a helyzet a megjelenés előtt 1 héttel!
-
Azért várjunk még az ilyen kijelentésekkel. -
Nem is attól félek igazán, hogy ez egy gyenge játék lesz, mert a hiánya semmilyen űrt nem hagyna maga után. sokkal inkább az aggaszt, hogy a sony beenged egy fércművet(ha az egyáltalán) a definitív ekluzívjainak sorába. Ahol még egy aligjáték The Order1886 is megbasz minőségben szárazon szinte bármit a topligában. Erre most jön egy ilyen...nemistudommi
Ennek legalább játékmenetben kiválónak kéne lennie, ha már semmi másban nem az, de nem úgy fest, hogy abban is túl tudna dobni bármit a nagy átlagból.
Ez így 1 héttel a megjelenés előtt pont úgy fest, mint egy olyan játék, ami ha nem sony exkluzív, akkor mostantól számítva két hét múlva a létezésére sem emlékezne senki, hacsak be nem kerülne valami olcsócsomagba. -
A fegyverkopás nekem oké. Az, hogy sokat kello motorozni, és még szar is, na az nem. Soha többet RDR2 lovaglásfeszt.Okádás. -
Ez alapján én nem látok akkora problémát. Melee fegyverek kopnak, na és? Több helyről hallottam, hogy ez elég erősen survival cucc.
Senki nem vár GoW meg ND féle minőséget, de amit mostanában látok róla az alapján annyira nem tűnik rossznak. Kérdés számomra még mindig, hogy a story/storytelling mennyire erős benne
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.20. 15:19:59 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lebeszélni senkit sem akarok róla, de én személy szerint EGYELŐRE többet vártam. :U
Nem mondanám rossznak, de azért egy GoW mellé nem tenném oda :N -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nos, akkor néhány mondatban.
A grafika és a hangulat rendben van...persze azért nem egy GoW, de szép. Az eső pl kifejezetten tetszetős, és hát elég sokat esik :D
Az említett motorral nem az a baj hogy sokat kell rajta ülni, hanem hogy elég sz*r az irányítása neki...emellett is van még egy idegesítő tulajdonsága, de ezt meghagyom meglepetésnek!
A lopakodás olyan amilyen...akinek a HZD-ba bejött, annak itt is tetszeni fog, mert gyakorlatilag egy az egybe az van átemelve. Magas fűbe beguggolsz, és akkor sem vesznek észre ha beléd rúgnak...
Az animációkkal szerintem nincs gond, bár közelharcnál azért néha vannak érdekességek ha többen jönnek ránk, de ezt szerintem egy patchel majd javítják.
Ami nagyon nem tetszik az a közelharci fegyverek kopása, ugyanis minden túlzás nélkül egy erősebb cucc akár 10 ellenfél után képes elkopni. Skillel lehet őket ugyan javítani, de akkor is nevetséges hogy egy Baseball ütő 6-8 fejen tönkremegy...és ezen az sem segít ha szögeket verünk bele...bár legalább nagyobbat sebez.
Majd még mesélek, de még nagyon az elején vagyok :)
-
Ki nincs elragadtatva tőle? Tudtommal embargo van és akik leakeltek képeket meg videókat azoknak tetszik -
Azok akik nyomják sincsenek tőle elragadtatva, szóval ez szerinte pont az a tucatszar, aminek kinézett az elmúlt néhány videóban. Én is kíváncsi vagyok rá, de ennek az egyetlen oka, hogy ps4 ex, ami mindig kicsit felfele pontozza a várakozásokat, de racionálisan egyetlen olyan jel sincs, amir arra utalna, hogy ez egy jó játék lesz. Pedig lehetne az, még a témaválasztás ellenére is.