PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na, ennyit a nagy konteókról, hogy jövőre PS5... 😄 jó lesz az 2020 után is 😞 😄
Aztán egyszercsak megértettem. Szerintem a korral jár. '92 óta játszom videojátékokkal és 2000 óta online. Megváltozott a játékokhoz való hozzáállásom. És mivel a hozzáállásom megváltozott, ezért a játékélmény is jobb lett, és rengeteg (szó szerint) kapcsolatot szereztem így.
Kojiro ergo sum.
Az egész onnan indult, hogy egy honi srácnak megígértem egy fórumon, hogy segítek neki levágni. De olyan túltápolt üzemmódban érkezett hozzá, hogy ketten nem bírtunk vele. Neki mindig kevés ideje volt, én meg élveztem. ottmaradtam, és segítettem másoknak. Pár nap után függőség lett belőle...
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Újrajátszhatósági faktor van benne, de én azt érzem kicsit, hogy maximum 4-5 dolog az ami igazán befolyásolni tudja a történéseket. Kicsit azt éreztem főleg a vége után, hogy talán a Witcher 3-ba jobban beletudtam szólni a cselekményekbe. Plusz tényleg ott van az, hogy talán a témaválasztás miatt de a végére elfáradt a story. Ettől függetlenül egy újabb hiánypótló játék! 😊
Lehet az is a baj, hogy a GoW után jött és ilyen gyorsan! Még túl frissek a GoW élmények! 😄"
Nemtudom ő melyik oldalra ír, pH-n megkérdezheted tőle, ha érdekel.
Még így is marad egy fiók szemetem, amiket sosem fognak elvinni. Szerintem ingyen sem. Jó dolog ez a lemezezés, csak nem a régebbi játékokra. Megvehettem volna mindet digitben olcsóbban, ugyanilyen végeredménnyel 😞
Vampyr, Detroit ráér addig, legalább megy le az ára.
PS5 II PSVR
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Meg az a God of War..
De ez a Game nem hagy nyugodni!!Ez az mikor egy játékért szórnám a pénzt
Ez is egy kisebbfajta csoda. Helyet bérelt magának a minden idők legjobbjai között.
PSN ID.: Beegabor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS5 II PSVR
Én az elmult 10 évben elég sok játékot vettem és adtam is el ott. Vagy a vevő kutyagolt vagy félúton találkozott a két fél, de még egyszer sem tapasztaltam azt, hogy a vevőnek lenne kényelmesebb.
Utoljára szerkesztette: Kojiro, 2018.05.22. 14:42:21
Kojiro ergo sum.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.22. 14:41:05
Ez az agony érdekes is, meg picit sok is nekem 😊 De biztos, hogy futok majd vele.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.22. 14:38:33
Én ps5-ön a PS5-re készült játékokkal akarok játszani. Majd ha nekem itt már valami vállalhatatlanul szar lesz, akkor átköltözök vele, de nekem a következő 10 évre elegendő lenne amit a GOW/HZD/U4 ma tud. Én nem reszketek ezért a ps5-ért egyáltalán. Veszek ha lesz, persze, de nekem nem sürgős. Nagyon nem. A sonynak az. Olvastam egy elég jó elemzést arról, hogy valszeg nekik is azért lett ilyen sürgős, mert az lifecycle eladási adatok parádésak, viszont az eladások üteme vészesen lassul, tehát ebben az árszegmensben leszürelelték amit le lehetett. Kvázi üzleti kényszer a genererációváltás.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.22. 14:08:05
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Meg akartam venni egy játékot, az eladó a hirdetésben megjelölt két külvárosi helyet, és slussz. Szerintem egy eladónak ennél rugalmasabbnak kéne lennie.
PS5 II PSVR
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akkori barátnőm, aki szintén gamer volt, végignézte az egész végigvitelt, és mindig várta, hogy mikor "játszunk" már megint <#worship>#worship>
Kojiro ergo sum.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.22. 13:41:39
Kojiro ergo sum.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.22. 13:31:52
Persze, persze értem, ütni akartak látványban is és be is jött, de hát ennek mindig ára van egy öreg konzolon.
Nice! Bár a DaS, BB után nem nagyon értem nálad a normalt, de hát a GoW eleje hardon valóban elég húzós tud lenni, de rááll az ember pár óra alatt, aztán puszultgurul minden. Ráadásul én nem is baltadobálósban tolom (YT-on láttam, sokan úgy nyomják), hanem beleállok a dolgokba keményen. Nagyon frankó, sok ellenfélnél, hogy mennyire dolgoznia kell az agyadnak és többfelé figyelni.
HZD-ből nekem a fullos kiadásra fáj a fogam, majd ha legközelebb lesz 50%-ban már feltétlenül berántom, mert elvileg több DLC már nem lesz hozzá. Detroit várós, Vampyr-t majd PC-n akarom tolni... jut eszembe PC-re, 1 hét és lesz Agony is. Az se lesz ám gyönge! Backer voltam, szóval elég hamar rárepülhetek majd, de most a GoW a prioritás.
Kimaxoltam. Bár az itteni vélemények alapján normálon, utólag már bánom. Így is volt kihívás, de annyira élveztem, hogy lehetett volna nehezebb is. Tervezem pótolni azon a fokozaton is.
Nagyon nehezen ment utána minden játék. Bármibe kezdtem, gyűlöltem. Végül visszatértem a HZD-hoz, amiben épphogy a sztorit vittem végig, meg a DLC-t, nem volt benne rizikó, mert végigjátszottam gyakorlatilag, de végül ez hozott vissza. Örökre a szívembe zártam ezt a játékot is, egy csoda, amikor a sztorit pörgettem le gyorsban,ennyire nem rántott be, hát most pótolta kamatostól. Még 1 vagy 2 trofi kell a platinához, ma meg lesz az is. Mindent elolvastam, mindent bejártam, a sztori, a világa, atyaég... <#szeret>#szeret> A 100%-ra pörgetéshez pár dolgo még kell (pl egy NG+ ultrahard fokozaton), ami most nem lesz, mert pár nap múlva Detroit, mire az lepörög, meg itt a vampyr amit mostanra remegve várok 😄
WTB: GoW Remaser (PS5)
A lényeget nem is kérdeztem: Kimaxoltad?
Hardon kezdtem el, eléggé fincsi, van kihívás, lehet kimaxolom ^^
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.22. 12:01:08